Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1743
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1762 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

dorota rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429934 z 20.02.2018

Sprawdzony sprzedawca, szybka i sprawna obsługa

zakupy: toner; luty 2018

plusy: dostępność towaru, szybkość realizacji zamówienia

minusy: kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429878 z 19.02.2018

Od paru lat zamawiam w sklepie 123drukuj i na pewno nadal będę. Polecam w 100%.

zakupy: tonery; luty 2018

plusy: Szybko, sprawnie, przystępne ceny

minusy: Wszystko O.K

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429814 z 16.02.2018

Wybrałam sklep po raz pierwszy i jestem O G R O M N I E zadowolona.Tusze są świetne.Drukarka pisze jak nigdy do tond mimo że kupowałam w sklepie oryginalne tusze. I dostawa sssuuper exreeesssowa. Mogę tylko baaaardzo gorąco polecić.

zakupy: Tusze-kolorowy i czar do HP 1015.; luty 2018

plusy: Łatwość zamówienia-czytene oferty- płatność Dotpay

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429794 z 16.02.2018

Bardzo dobra i fachowa obsługa

zakupy: tusz hp 301; luty 2018

plusy: Bezstresowe zakupy

minusy: przelewy internetowe powinny być szablonowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429666 z 14.02.2018

Dobra cena, zakup przebiegł pomyślnie wszystko na plus.

zakupy: Tusz do drukarki Canon; luty 2018

plusy: wszystko na plus

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monoka27102 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429662 z 14.02.2018

Sklep wybrałam że względu na super cenę. Trochę zestresowana,bo nie zamawiałam jeszcze że sklepu znalezionej w internecie,. Ale nie miałam powodów do zmartwień. Zakup udany na szóstkę. Gorąco polecam

zakupy: Oryginalne tusze brother; luty 2018

plusy: Szybki termin realizacji, super cena

minusy: Żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek-66 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429594 z 13.02.2018

Sklep wybrałem przez przypadek. Spełnił całkowicie moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Kurier też OK.

zakupy: tusze do drukaek canon i epson; luty 2018

plusy: szybka i profesjonalna realizacja zamowienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429574 z 13.02.2018

"Sami stwierdzicie to co ja -SUPER- kupcie u NICH bo warto !!!"

zakupy: kolejny tusz do drukarki; luty 2018

plusy: same PLUSY

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429566 z 13.02.2018

Sami stwierdzicie to co ja -SUPER- kupcie u NICH bo warto !!!

zakupy: kolejny tusz do drukarki; luty 2018

plusy: same PLUSY

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

heniek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429550 z 13.02.2018

Sklep wybrałem przez przypadek. Spełnił całkowicie moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Kurier też OK.

zakupy: Toner do drukarki; luty 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Wad nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bromberg50 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429542 z 13.02.2018

Wybrałem ten sklep, gdyż właśnie spełnia moje oczekiwanie. Jest w miarę tani, solidny i szybkie wysyłanie zamówionego towaru.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2018

plusy: tani, szybka realizacja,solidny.

minusy: Nie znalazłam żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429538 z 13.02.2018

Polecam w 100%. Szybka wysyłka, towar spełnił moje oczekiwania i jest dużo taniej niż na allegro.

zakupy: Reseter do chipów Epson serii T181-; luty 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dora rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429498 z 12.02.2018

Sklep posiadał potrzebny mi towar, który w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: Toner do drukarki Samsung MLT-D111S toner czarny, wersja 123; luty 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429474 z 12.02.2018

Kupowałeś już kiedyś w tym sklepie. Zamienniki są w rozsądnej cenie i są naprawdę dobrek jakości. Osobiście nie widzę różnicy w jakości wydruków pomiędzy oryginałem a zamiennikiem.

zakupy: Canon PG-540XL i CL-541XL; luty 2018

plusy: Szybkość działania, cena

minusy: Jeszcze nie znam i niech tak pozostanie ... :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429254 z 08.02.2018

Sklep polecił mi znajomy. Kilkakrotnie kupowałem w nim zestawy zamienników tuszy do drukarki.Oceniam bardzo dobrze produkty sklepu jak i szybkość realizacji zamówienia. Polecam.

zakupy: Zamienniki tuszu do drukarki Canon Pixma; luty 2018

plusy: rzetelność

minusy: Bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429162 z 07.02.2018

zawsze kupuję od 123drukuj.pl

zakupy: tusze do drukarki; luty 2018

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429094 z 06.02.2018

Wspaniała współpraca, natychmiastowe realizacje zamówień.

zakupy: tusze i tonery do drukarek; luty 2018

plusy: szybkość realizacji, zgodność towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429038 z 05.02.2018

Błyskawiczna wysyłka i 100% profesjonalizm ... POLECAM !

zakupy: Komplet oryginalnych tonerów do HP M177; styczeń 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 428922 z 02.02.2018

Niska cena i super szybki czas dostawy! zamówienie 01.02 a u mnie w domu02.02 mimo że to odległość wchod-zachod kraju! REWELACJA!!!!!polecam bardzo!

zakupy: Tusz do drukarki; luty 2018

plusy: Tanio i szybko zrealizowane zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 428918 z 02.02.2018

cena konkurencyjna i bardzo szybkie dostarczenie zamówienia

zakupy: tonery; luty 2018

plusy: szybkość i konkurencyjna cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER