Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1877
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1899 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 446110 z 26.11.2018

Chętnie polecam tego sprzedawcę. Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem i na dodatek długopis 😉 . Polecam!

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2018

plusy: Szybko, sprawnie i dodatek w formie długopisu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445834 z 21.11.2018

Ciekawa oferta. Wiele propozycji. Zasługuje na duży PLUS

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2018

plusy: wspaniała oferta

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445726 z 20.11.2018

Szybko i profesjonalnie, polecam!!!

zakupy: tusz canon; listopad 2018

plusy: cena, jakośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej :) rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445622 z 19.11.2018

Jestem zadowolony z zakupu ze względu na cenę, jakość produktów i błyskawiczną realizację zamówienia :)

zakupy: Tusz HP 62; listopad 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rimare rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445526 z 16.11.2018

Jestem zadowolony z zakupu ze względu na cenę, jakość produktów, obsługę i błyskawiczną realizację zamówienia.

zakupy: Canon PG-540XL, Canon CL-541; listopad 2018

plusy: szybkość realizacji i konkurencyjna cena

minusy: brak możliwości dostawy przez INPOST Paczkomaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445486 z 16.11.2018

Bardzo dobra oferta, błyskawiczna wysyłka, produkt spełnia oczekiwania.

zakupy: tusz do drukarki HP 300XL; październik 2018

plusy: Bardzo dobry towar w dobrej cenie, błyskawiczna wysyłka

minusy: Nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

i rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445222 z 09.11.2018

Bardzo szybka realizacja zamówienia, bieżąca informacja o statusie zamówienia, towar starannie zapakowany i zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam.

zakupy: tusz do drukarki HP; listopad 2018

plusy: szybka obsługa

minusy: nie dostrzegłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445182 z 09.11.2018

szybko i rzetelnie rozwiano moje wątpliwości

zakupy: toner; październik 2018

plusy: rzetelność

minusy: brak uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445178 z 09.11.2018

szybko i rzetelnie rozwiano moje wątpliwości

zakupy: toner; październik 2018

plusy: rzetelność

minusy: brak uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urszula rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445162 z 08.11.2018

niskie ceny , szybka realizacja, ladnie zapakowane, polecam ten sklep

zakupy: tusz canon; listopad 2018

plusy: szybkosc ,tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445158 z 08.11.2018

Dla innych to zadanie okazało się nieralne - sprowadzić części z drukarki Samsung już nieprodukowanej, ale nie dla 123drukuj.pl!

zakupy: pojemnik na zużyty toner; listopad 2018

plusy: robią to, co dla innych jest niemożliwe

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445146 z 08.11.2018

Toner zmówiony i zapłacony w wtorek w nocy, w środę informacja potwierdzająca zakup i realizację wysyłki kurierem. W czwartek przed południem przesyła już u mnie. Jakość tonera (jak do tej pory) taka jak w opisie. Muszę powiedzieć, że jakość wydruku lepsza niż z oryginalnego startera. Polecam.

zakupy: Toner; listopad 2018

plusy: Zgodność towaru ze specyfikacją podaną na stronie www.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445102 z 08.11.2018

Niskie ceny, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tusze HP 704; listopad 2018

plusy: Terminowość, szybkość wysyłki, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445050 z 07.11.2018

Niskie ceny, wszystko się zgadza, szybka dostawa, ładnie zapakowane. Bardzo polecam

zakupy: Tusze; listopad 2018

plusy: Niskie ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445046 z 07.11.2018

Pozwolę sobie zauważyć, że brak kontroli nad zawartością pojemnika (pojemniki nie są przeźroczyste, a czujniki z dużym błędem wskazują ich zawartość) nie pozwala w odpowiednim momencie na ich kupno i wymianę.

zakupy: HP 655; listopad 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: Narazie nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Korab rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445042 z 07.11.2018

Ponieważ jestem klientem indywidualnym cierpiącym na brak czasu korzystam z bardzo dobrze zaopatrzonego sklepu internetowego, który spełnia moje wymagania. Jest szybki, sprawny, komunikatywny i rzetelny. Osobiście polecam ten sklep.

zakupy: tusze do drukarek; listopad 2018

plusy: dostaję to co zamawiam bez wad

minusy: nie mam uwag do realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamela rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444978 z 06.11.2018

Zakupiony toner w cenie konkurencyjnej.

zakupy: Toner; listopad 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444970 z 06.11.2018

Bardzo szeroka oferta.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2018

plusy: szybkość

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444966 z 06.11.2018

Dobra cena produktów oraz dobre opinie użytkowników

zakupy: Tusze do urządzeń wielofunkcyjnych SOHO; październik 2018

plusy: Cena, sprawność obsługi, miły kontakt elektroniczny

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ziutek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444778 z 30.10.2018

szybka realizacja, konkurencyjne ceny

zakupy: tusze do drukarki; październik 2018

plusy: cena

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER