Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1705
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1725 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Adal rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424226 z 20.11.2017

dobry towar ,szybka dostawa

zakupy: tusz hp304 do drukarki; listopad 2017

plusy: jakość towaru

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aparatsesja rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424094 z 18.11.2017

Dobra cena za dobrą jakość. Szybko i uczciwie. Dziękujemy.

zakupy: Tusze do drukarki.; listopad 2017

plusy: Rzeczowość.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marieta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424042 z 17.11.2017

Jeśli chodzi o zakupiony towar jestem zadowolona! Ale beznadziejna jest usługą poczty polskiej, zaplaczylam za doręczenie 16zl ,a sama musiałam odebrać z poczty. Oczekuje zwrot kosztów za przesyłkę

zakupy: Tusz; listopad 2017

plusy: Dobry wybór

minusy: Współpraca dostawca

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bialy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423866 z 15.11.2017

Sklep wybrałem raczej z przypadku, wyrzuciła mi go wyszukiwarka. Wszedłem na stronę i tak się zaczęło... Zobaczyłem wielki wybór producentów i asortymentu. Ceny przyzwoite, możliwość zakupu bez rejestrowania się (zakładania konta), przejrzyście, prosto i tak krok po kroku doszło do zakupu :) Przesyłka dotarła w ciągu 24h.

zakupy: Toner; listopad 2017

plusy: Szybko, profesjonalnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juras rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423834 z 14.11.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na dobrą cenę za oferowane towary, pozytywne opinie, obsługę klienta. Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam.

zakupy: papier foto, zestaw tuszy do drukarki; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji zamówień,dobra cena,czytelna strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423726 z 13.11.2017

Sklep wybrałam przez przypadek i to był dobry przypadek:) Towar taki jak zamówiłam, tani, szybko dostarczony. Polecam!!!

zakupy: tusz do hp; listopad 2017

plusy: dobre ceny

minusy: --------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423698 z 13.11.2017

Sklep wybrałem na chybił-trafił i to był strzał w10. Jakość bez zarzutu, dobre ceny i szybka dostawa. Jak najbardziej polecam.

zakupy: tusze do drukarek.; listopad 2017

plusy: jakość,cena,terminowość

minusy: na razie nie podpadli

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423618 z 12.11.2017

W 100% spełnia moje oczekiwania, jest tanio, szybka dostawa, zgodna z zamówieniem Kupowałam już kilkakrotnie, poleczam.

zakupy: tusz do drukarki; listopad 2017

plusy: szybko i bezproblemowo

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423570 z 10.11.2017

Dobry sprzedawca, sumiennie podchodzący do oczekiwań klienta. Współpracuje już kilka lat i nie mam kłopotów z otrzymanymi zamówieniami. Polecam wszystkim użytkownikom drukarek.Jeszcze jedna sprawa. w każdej transakcji jest dodawany prezencik.

zakupy: tusze do drukarek; listopad 2017

plusy: dbałość o klienta.

minusy: nie mam negatywnych ocen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423530 z 10.11.2017

niskie ceny oraz dobre opinie o sklepie

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423458 z 09.11.2017

Bardzo miła i szybka obsługa

zakupy: tusze do drukarki EPSON XP 305; listopad 2017

plusy: Dobrze zaoptrzony.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423450 z 09.11.2017

Wielokrotnie kupowałem w tym sklepie i zawsze było bardzo szybko i 100% zgodność z zamówieniem

zakupy: Tusze; listopad 2017

plusy: Przystępne ceny

minusy: Na ten moment niezaznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423438 z 09.11.2017

Szybka realizacja zamówienia oraz atrakcyjne ceny

zakupy: tusze; listopad 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423402 z 09.11.2017

Przystępna cena, oczywiście bardzo jestem zadowolony.

zakupy: tusze do drukarki.; listopad 2017

plusy: Miła obsługa.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423230 z 06.11.2017

obsługa szybka i bezproblemowa realizacja zamówień

zakupy: tonery; listopad 2017

plusy: bezproblemowa realizacja

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wald rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423226 z 06.11.2017

Dobry towar

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2017

plusy: Jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423210 z 06.11.2017

Profesjonalizm,czas realizacji dostawy oraz zadowalające ceny na pięć.

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: j/w

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Awke rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423158 z 04.11.2017

Przystępna cena.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: szybka dostawa, przystepna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423054 z 02.11.2017

Sklep wybrałem ze względu na niższe ceny i pozytywne opinie. Całkowicie spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Tusze oryginalne do drukarki Epson; listopad 2017

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423042 z 02.11.2017

Spełniał moje oczekiwania, zaproponował najniższą cenę za tusz canona

zakupy: Tusz Canon PG-545Xl czarny; listopad 2017

plusy: Bardzo dobre ceny

minusy: nie poznałam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER