Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1805
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1827 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436534 z 19.06.2018

Szybko, tanio, sprawnie, prosto

zakupy: tusz; czerwiec 2018

plusy: prosto, szybko, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436402 z 17.06.2018

spelnia moje oczekiwania

zakupy: tusz; czerwiec 2018

plusy: terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stawek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436366 z 15.06.2018

Najkorzystniejsze ceny za oryginalne produkty

zakupy: Tusze; czerwiec 2018

plusy: szybkość realizacji zamówienia, błyskawiczna wysyłka

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436262 z 13.06.2018

Od kiedy jestem klientem sklepu a trwa to już dość długo nie miałem problemów z zamówieniami.Zawsze fachowo , profesjonalnie i co najważniejsze szybko.Oby wszyscy podchodzili do klienta w ten sposób.Brawo.

zakupy: Tonery do drukarek; czerwiec 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436174 z 11.06.2018

Kupowałam już w nim i byłam zadowolona

zakupy: tusz do drukarki HP 300; czerwiec 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436082 z 09.06.2018

Spełnia wszystkie wymogi oczekiwane przez klienta.

zakupy: Tusz o nr 110.; czerwiec 2018

plusy: Bardzo szybka obsługa.

minusy: Nie mam negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mik rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436014 z 07.06.2018

Rzetelnie, szybko, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: Tusz do drukarki; czerwiec 2018

plusy: Uczciwie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikol rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436006 z 07.06.2018

szybko, wiatygodnie, polecam

zakupy: Tusz do drukarki; czerwiec 2018

plusy: RZETELNOŚĆ

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435926 z 06.06.2018

Sprawnie, bez żadnych problemów, towar zgodny z opisem. Polecam.

zakupy: tonery do drukarki; czerwiec 2018

plusy: cena, szybkość realizacji, szeroka oferta produktów

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Soucheau rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435922 z 06.06.2018

Ponieważ ma korzystne ceny. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Tusz do drukarki; czerwiec 2018

plusy: Szybkość dostarczania przesyłki

minusy: Jakość zapakowania przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435790 z 04.06.2018

Zgodność z opisem, szybka wysyłka, przystępne ceny, dobry kontakt ze sprzedającym. Serdecznie polecam.

zakupy: Tusze do drukarek Hp i Canon; czerwiec 2018

plusy: Szeroki wybór asortymentu

minusy: Na dzień dzisiejszy brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435778 z 04.06.2018

Dobra jakość tuszy, szybka dostawa, konkurencyjne ceny.

zakupy: tusz do drukarki HP DeskJet; czerwiec 2018

plusy: dobra jakość towaru, terminowość realizacji

minusy: nie znajduję wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

muzyk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435578 z 29.05.2018

Spełnia na bdb

zakupy: TUSZ DO 5520 hp Photosmart; maj 2018

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek nie poleca 123drukuj.pl opinia nr 435566 z 29.05.2018

Bo myślałem, że będzie czytelny i przejrzysty.

zakupy: Toner; maj 2018

plusy: brak

minusy: Brak przejrzystości na stronie docelowej.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435550 z 29.05.2018

Znalazłam toner , którego szukałam za rozsądną cenę. Zamówienie zostało natychmiast potwierdzone i produkt dostarczony w nastepnym dniu.

zakupy: toner MLT-D 111S do drukarki Samsung Printer Xpress M2020; maj 2018

plusy: asortyment, szybka dostawa, zróżnicowane formy płatności

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Troll nie ma zdania o 123drukuj.pl opinia nr 435546 z 29.05.2018

Do tej pory byłam bardzo zadowolona, ale z ostatniego zakupu nie. Przysłano mi tusz za 299 zł z terminem ważności sierpień 2018. To nieuczciwe!

zakupy: HP45 i HP78A; maj 2018

plusy: terminowość realizacji

minusy: wysyłanie zleżałego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jędrek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435538 z 29.05.2018

Przypadek, ale świetny

zakupy: tusze do drukarki Canon; maj 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.Zieba rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435414 z 25.05.2018

Rewelacja! Przesyłka Expresowa. Towar jakościowo ok. Przystępna cena. Polecam :)

zakupy: tonery do drukarek; maj 2018

plusy: expresowa wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniami

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Endrju rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435406 z 25.05.2018

Przejrzystość strony ofertowej. Duży wybor, a mimo to szybko można znaleźć, czego potrzeba, dzięki konkretnym opisom. Ceny naprawdę przystępne, a nie naciągane - jak u konkurencji. Tym razem kupiłem tylko papier fotograficzny (jedną paczkę-100 szt.), a jako bonus dostałem : dwie paczki kart do gry i trzy firmowe długopisy. Słowem - zakupy jak 1,2,3.. Polecam każdemu!

zakupy: papier fotograficzny 100 kartek A4; maj 2018

plusy: rzetelnie, tanio, szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 435362 z 24.05.2018

To mój kolejny zakup w tym sklepie.

zakupy: Tusz HP 301 i odpowiednik HP 301XL; maj 2018

plusy: Konkurencyjne ceny

minusy: Trzeba było poczekać 2 dni bo nie było 1 produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER