Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1868
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1890 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Pawel rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 459434 z 27.05.2020

Sprzedawca super czas realizacji i dbałość o klienta pierwsza klasa az sam jestem w szoku wystawiając opinie w sprawie tuszu zaschniętego odrazu reakcja sklepu byla ze sami zaproponowali reklamacje i kontakt telefoniczny bardzo duzy plus otrzymalem tusz na zamiane tamtego odrazu wydruk nastapil kartki super Z calym szacunkiem polecam sklep 123drukuj.pl przy okazji widac ze sprawdzane sa opinie i na bieżąco strona jest odswiezana pozdrawiam caly zespol 123drukuj

zakupy: Tusz 123drukuj do hp 2600; maj 2020

plusy: Same plusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 459082 z 14.05.2020

z informacji na Ceneo i inne wiadomości w Internecie

zakupy: tusz HP color i czarny nr 301; maj 2020

plusy: TUSZE PASUJĄ A JUŻ MYŚLAŁEM, ŻE ZEPSUŁEM TYMI TANIMI TUS

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 458450 z 11.04.2020

Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: Tusz; kwiecień 2020

plusy: Rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 458294 z 01.04.2020

Super szybka obsługa, Towar dotarł do mnie ponizej 24h od zamówienia. Dziękuję za mega szybka realizację w tak trudnym okresie

zakupy: Brother DCP 1510E; kwiecień 2020

plusy: Szybkość, pomoc doradcy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 458110 z 22.03.2020

Artykuły, które chciałem kupić były w dobrej cenie. Ponadto wyszukiwanie towaru nie było skomplikowane.

zakupy: tusze do HP; marzec 2020

plusy: Odpisują konkretnie na zapytania.

minusy: Jak na razie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 458098 z 20.03.2020

Wybrałam 123drukuj.pl, ponieważ znalazłam tonery takie jak chciałam w doskonałej cenie, jakościowo bez zarzutu, wszystko działa, dostawa błyskawiczna, mniej niż 24h, rewelacja. Na pewno będę stałym klientem i będę polecała wasz sklep 😊👍

zakupy: Tonery do drukarki laserowej; marzec 2020

plusy: Dobra cena, szybkość dostawy, widać, że dbają o klienta.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 457926 z 12.03.2020

Sklep znalazłam w internecie, był jednym z nielicznych, w których znalazłam wszystkie tusze, jakich szukałam. Zakupy i dostawa poszły bardzo sprawnie, ale co ważniejsze sklep utrzymuje kontakt z klientem również po sprzedaży. Ja miałam spory problem z fakturami, bo rozliczałam FV z dotacji, ale firma we wszystkim pomogła, nie zostawiła mnie z tym samej, za co jestem ogromnie wdzięczna i na pewno pozostanę stałą klientką.

zakupy: Tusze do drukarek hp; grudzień 2019

plusy: Szybkość dostawy, obsługa posprzedażowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 456142 z 03.12.2019

Sklep ma szeroką gamę produktów i świetne ceny a takiej obsługi klienta życzę każdemu.

zakupy: Tusz 304 (zamiennik hp); listopad 2019

plusy: Asortyment, ceny

minusy: Czasem trudno się dodzwonić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 455670 z 08.11.2019

Duży asortyment jeżeli chodzi o towary i ceny przystępne . Szybka wysyłka oraz dobry kontakt jeżeli chodzi o obsługę sprzedaży . Polecam w 100%

zakupy: Papier do drukarki oraz papier fotograficzny Mat 230 100 k.; listopad 2019

plusy: Dobry towar i przystępne ceny jak również wysyłka .

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 455642 z 07.11.2019

Bardzo szybka wysyłka, wszystko tak jak ma być + było mi miło kiedy otrzymałam gratis do zamówienia :) Polecam!

zakupy: Tusz HP 652, czarny i kolorowy; listopad 2019

plusy: Szybkość wysyłki, zgodność zamówienia

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 454654 z 23.09.2019

Tusze są bardzo dobrej jakości ,papier fotograficzny bardzo dobry . Szybka i bardzo dobra obsługa oraz wysyłka zamawianego towaru . Polecam warto z korzystać mają dość duży zasób towarów .

zakupy: Tusze zestaw do Canona MP 550 - papier fotograficzny; wrzesień 2019

plusy: Towary w przystępnych cenach i bardzo dobry asortyment .

minusy: Nie mm żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 450274 z 15.03.2019

szybka dostawa . zamowilam w srode po poludniu a w piatek juz odebralam.polecam.

zakupy: tusz do drukarki canon; marzec 2019

plusy: szybka obsluga klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misza48 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 448702 z 31.01.2019

Już drugi raz korzystałem z tego sklepu. W obu przypadkach: realizacja zamówienia - bez zarzutu, dostawa aż nad morze w niecałe 24 godziny. Trzymać tak dalej!!!

zakupy: Tusze do drukarki Canon; styczeń 2019

plusy: Dobre ceny, szybka i terminowa realizacja.

minusy: Brak i oby tak dalej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 446110 z 26.11.2018

Chętnie polecam tego sprzedawcę. Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem i na dodatek długopis 😉 . Polecam!

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2018

plusy: Szybko, sprawnie i dodatek w formie długopisu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445834 z 21.11.2018

Ciekawa oferta. Wiele propozycji. Zasługuje na duży PLUS

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2018

plusy: wspaniała oferta

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445726 z 20.11.2018

Szybko i profesjonalnie, polecam!!!

zakupy: tusz canon; listopad 2018

plusy: cena, jakośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rimare rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445526 z 16.11.2018

Jestem zadowolony z zakupu ze względu na cenę, jakość produktów, obsługę i błyskawiczną realizację zamówienia.

zakupy: Canon PG-540XL, Canon CL-541; listopad 2018

plusy: szybkość realizacji i konkurencyjna cena

minusy: brak możliwości dostawy przez INPOST Paczkomaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

i rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445222 z 09.11.2018

Bardzo szybka realizacja zamówienia, bieżąca informacja o statusie zamówienia, towar starannie zapakowany i zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam.

zakupy: tusz do drukarki HP; listopad 2018

plusy: szybka obsługa

minusy: nie dostrzegłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urszula rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445162 z 08.11.2018

niskie ceny , szybka realizacja, ladnie zapakowane, polecam ten sklep

zakupy: tusz canon; listopad 2018

plusy: szybkosc ,tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445102 z 08.11.2018

Niskie ceny, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tusze HP 704; listopad 2018

plusy: Terminowość, szybkość wysyłki, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER