Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1855
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1877 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbilo rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441746 z 19.10.2018

Nie wiem dlaczego wybrałem 123.... Kupuję tu od lat i jestem zadowolony.

zakupy: Tusze i tonery do drukarek.; październik 2018

plusy: Bardzo szybkie działanie i olbrzymi asortyment

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441694 z 18.10.2018

Witam! Sprzedawca solidny, terminowy i zakupiony towar spełnia moje oczekiwania. Serdecznie polecam !

zakupy: Tusze do drukarki...; październik 2018

plusy: Działa perfekt!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dragolina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441622 z 17.10.2018

Miał dobre opinie od wielu użytkowników. Ceny są przystępne. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Nie mam uwag do sklepu 123drukuj.pl

zakupy: Tusze do drukarek; październik 2018

plusy: frontem do klienta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441618 z 17.10.2018

Najpszy sklep najlepsze tusze obsuga jest rewelacyjna bez problemu można wszystko zalatwic. Polecam bardzo serdecznie

zakupy: Tusze; październik 2018

plusy: Same zalety wszystko jest rewelacyjne

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441566 z 16.10.2018

Bardzo szybka dostawa i zawsze wystawiona faktura

zakupy: tusze do drukarek; październik 2018

plusy: szybkośc i bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441554 z 16.10.2018

Atrakcyjna cena artykulu wzgledem konkurencji.Towar dostarczono bardzo szybko.

zakupy: Tusz do drukarki; październik 2018

plusy: Roznorodnosc i dobra

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441542 z 16.10.2018

dobra jakość, profesjonalna obsługa.

zakupy: Tonery do drukarek; październik 2018

plusy: dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441530 z 16.10.2018

Polecam tego sprzedajacego. Tusze rewelka

zakupy: tusz canon mp250; październik 2018

plusy: ekspresowa wysylka, kontakt

minusy: wszystko mi sie podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441382 z 11.10.2018

Już raz korzystałem z usług sklepu i byłem zadowolony. Tym razem też mnie nie zawiódł.

zakupy: tusz do drukarki HP; październik 2018

plusy: Dobra strona w internecie. Niskie ceny. Szybka dostawa

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stajnai@kalinski rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441258 z 09.10.2018

Spełnił oczekiwania. Ceny dostępne. Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja

zakupy: tonery; październik 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: Nie ma takiej rzeczy jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441246 z 09.10.2018

Sklep bardzo dobry, tusze rewelacyjne i w przystępnych cenach, polecam w 100%!!!Ekspresowa przesyłka i zawsze prezencik w paczuszce👍😁

zakupy: Tusze do drukarki Canon; październik 2018

plusy: Wszystko w jak najlepszym porządku

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hela rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441222 z 08.10.2018

Tusze które zamawiam do drukarki są rewelacyjne jak i inne towary.

zakupy: tusze do drukarki canon MP 550 papier do zdjęć żel do ekran; październik 2018

plusy: dobry towar i szybka wysyłka

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441082 z 04.10.2018

wybór towaru, cena i pewność dostawy.

zakupy: tonery do drukarki; październik 2018

plusy: wiarygodność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 441002 z 03.10.2018

Ceny są adekwatne do tych ze sklepów stacjonarnych, ale istnieje wiele zamienników oryginalnych tuszów do drukarek dzięki którym można znacznie zaoszczędzić. Co najważniejsze - nie są wadliwe i jak do tej pory wszystkie działają (zarówno oryginalne pojemniki jak i zamienniki). Szybkie przygotowanie towaru do wysyłki trwające nie więcej niż parę dni oraz drobny upominek w postaci długopisu przy każdym zamówieniu to dodatkowy plus. Na pewno wygodniejsze zakupy przy o wiele szerszej gamie wyboru, bo bądźmy szczerzy nie każdemu opłaca się błądzić po sklepach w poszukiwaniu "tego jedynego" towaru pasującego do danego modelu drukarki, zaś tutaj mamy wszystko jak na dłoni dzięki świetnej wyszukiwarce. Polecam.

zakupy: tusze do produktów HP, artykuły papiernicze; wrzesień 2018

plusy: szeroka gama wyboru towarów, zamienne tusze

minusy: zbliżone ceny do sklepów stacjonarnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440966 z 02.10.2018

szybkosc realizzacji dogodny sposob płatnosci konkurencyjna cena

zakupy: tusz do drukarki; październik 2018

plusy: duzy wybor produktow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesiek771 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440938 z 01.10.2018

wszystko zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami

zakupy: Zestaw promocyjny: 18Y0144E (Nr 44XL) czarny + 18YX143E (Nr 43XL; wrzesień 2018

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440878 z 29.09.2018

Perfekcyjnie działająca sklep . Polecam wszystkim.

zakupy: tusze do drukarki hp; wrzesień 2018

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440866 z 28.09.2018

Zamawiam głównie tonery / zamienniki, nigdy nie miałem z nimi problemu bardzo profesionalna obsługa, towar dostarczony zgodnie z zmówieniem i bez zbędnej zwłoki Polecam bez zastrzeżeń

zakupy: głónie tonery i tusze do drukarek; wrzesień 2018

plusy: pełna profesjonalka

minusy: nic złego nie mogę powiedzieć o sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440810 z 26.09.2018

Cena przystępna. Tusze super. Przesyłka błyskawiczna. Polecił mi kilka lat temu kolega z pracy- sprawdziłam i pozostałam na stałe

zakupy: Tusze; wrzesień 2018

plusy: Jakoś i cena

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440734 z 25.09.2018

Szybko,tanio i profesjonalnie :)

zakupy: Tusze do drukarek; wrzesień 2018

plusy: Obsługa prosta i szybka

minusy: Jest wszystko OK :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER