Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1875
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1898 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

gitu32 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 465114 z 12.04.2021

W listopadzie 2020 roku zamówiłem tusze xl do swojej drukarki. Dostawa była szybka, tusze wyglądały tak samo jak, zakupione w innych sklepach. Poproszono mnie wtedy o opinię. Uznałem, że wystawie ja jak ten tusz się skończy. Dziś mamy kwiecień 2021. Zamówiłem ponownie te same tusze ponieważ właśnie mi się kończą. Tusze od poprzednich sprzedawców musiałem wymieniać co dwa miesiące, średnio. Jestem zadowolony z zakupu i polecam

zakupy: tusze xl; kwiecień 2021

plusy: Solidność

minusy: jeszcze nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola Pasłęk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 464414 z 24.03.2021

Sklep oferuje bardzo ciekawą ofertę produktów i przystępne ceny. Przez przypadek do koszyka dodałam nie ten tusz co trzeba było, mimo tego że zamówienie było już spakowane, zostało anulowane. Prawidłowa przesyłka przyszła na drugi dzień od złożenia zamówienia. Dziękuję też za gratisy. Polecam ten sklep. Napewno wrócę!

zakupy: TUSZ DO DRUKARKI; marzec 2021

plusy: Szybka wysyłka, bardzo miła obsługa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 464170 z 17.03.2021

Korzystam ze sklepu 123drukuj już od siedmiu lat. Zawsze były w nim bardzo przystępne ceny, również materiałów oryginalnych i zdaje się, właśnie dlatego tutaj trafiłam. Kilka lat temu zaryzykowaliśmy kupno tonera 123drukuj, ale nie do końca spełnił on nasze wymagania - prawdopodobnie był to jednak jednorazowy wypadek. Kupiony ostatnio toner okazał się być doskonałej jakości, podobnie jak bęben do innej drukarki. Mimo, że nie jest oryginalny, zaskakująco łatwo i bezproblemowo się zainstalował. Naprawdę szczerze polecam zarówno sam sklep, jak i nieoryginalne ale jednak doskonałej jakości materiały eksploatacyjne 123drukuj.

zakupy: toner TN-2411 oraz bęben do drukarki DR-2100; marzec 2021

plusy: dobre ceny przy naprawdę dobrej jakości

minusy: właściwie nic nie przychodzi mi do głowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof nie ma zdania o 123drukuj.pl opinia nr 462918 z 17.01.2021

Zakupiłem papier fotograficzny błyszczący 230gram (50 kartek). Zdecydowałem się na ten zakup sugerując się opisem jaki był w ofercie. Miał to być wg. opisu papier wysoko błyszczący o b. dobrych parametrach. Przesyłka została dostarczona bardzo szybko a w opakowaniu znajdowały się gratisy ( długopis i skrobaczka do szyb). Byłem bardzo ciekaw jakości dostarczonego papieru. Papier jest zapakowany w pudełko z firmowymi opisami a w środku w foliową kopertę. Pomimo iż pudełko i koperta nie mają śladów uszkodzeń to część kartek ma uszkodzone narożniki. Niektóre po jednym a inne po dwa. Część kartek nie ma śladów uszkodzeń więc ktoś to tak zapakował. Po wydruku pierwszych zdjęć mogłem określić jakość zakupionego papieru. Papier jest z rodzaju błyszczących ale z określeniem wysoko błyszczący nie ma nic wspólnego. Jest to papier raczej bardzo przeciętnej jakości a ponadto na powierzchni widać ślady przytarć (drobne ryski). Jeżeli chodzi o formę przesyłki to wolałbym dostawę do paczkomatu a nie umawiać się na konkretną godzinę z kurierem. Ta opcja na razie jest tu nie dostępna. Na pewno nie kupię już papieru z logo 123 drukuj i nikomu nie polecam.

zakupy: 123drukuj papier fotograficzny błyszczący 230 gram A 4; styczeń 2021

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak opcji paczkomat, przereklamowany towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Nowak rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 461970 z 18.11.2020

Do sklepu trafiłem z wyszukiwarki. Zamówienie złożyłem we wtorek w południe a w środę do południa przesyłka była na miejscu!!! Świetne tempo wysyłki, dziękuję i polecam

zakupy: tusze do drukarki Canon; listopad 2020

plusy: duży wybór, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 461894 z 13.11.2020

Wybrałem sklep przypadkiem, jako jeden z wielu wyników wyszukiwania tuszu do mojej drukarki, który jest ciężko znaleźć. Cena przystępna, realizacja bardzo sprawna, bieżący kontakt z biurem obsługi i sprawne odpowiedzi na pytania, a przede wszystkim miła niespodzianka w paczce. Polecam serdecznie, chyba pierwszy raz w życiu wystawiam opinię sklepu internetowego, ale jakość obsługi tak mnie urzekła, że nie mogłem tego nie zrobić

zakupy: Tusz kolorowy HP; listopad 2020

plusy: Obsługa klienta

minusy: Archaiczny wygląd strony internetowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Albert rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 461138 z 18.09.2020

Zamawiam już od nich kilka razy. Zawsze błyskawiczna wysyłka i produkty najlepszej jakości :)

zakupy: Tusze; wrzesień 2020

plusy: Obsługa, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żyleta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 461022 z 12.09.2020

Kupiłem dwukrotnie tusz zamiennik w tym sklepie i jest na prawdę w porządku! Drukarka działa bez zarzutu dokładnie tak samo jak na oryginalnym tuszu polecanym przez producenta. Ponadto mają tu również cartridge czyszczące do głowicy co jakiś czas temu uchroniło mnie przed wizytą w serwisie po zakupie i użyciu zamiennika od innego producenta , który pozatykał kanaliki głowicy - czyszczenie zakupionym tu środkiem całkowicie się powiodło i drukarka od 2 lat działa bez żadnych problemów.. Polecam sklep i oferowane towary!!

zakupy: Tusze i cartridge czyszczące; wrzesień 2020

plusy: Uczciwość i dobra jakość towaru

minusy: Brak możliwości wysyłki do paczkomatów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 460062 z 02.07.2020

Trafiłem na chybił,trafil.Jestem bardzo zadowolony z szybkości dostawy, zamówiłem jeszcze 3 tonery bo drukarka pisze ,ze innych nie chce ;-).Pozdrawiam

zakupy: tonery Canon; lipiec 2020

plusy: terminowość

minusy: jeszcze nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alijana rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 459858 z 19.06.2020

Od lat kupuję oryginały tuszy do drukarki Canon, ponieważ są to drogie tusze staram się szukać w internecie sprzedawców rzetelnych i w miarę konkurencyjnych cenowo. Sklep ma konkurencyjne ceny w stosunku do innych sprzedawców. Błyskawiczna wysyłka towaru.Kurier DPD super obsługa.POLECAM Dziękuję za szybką transakcję. Pozdrawiam i tak trzymać ok

zakupy: Tusze Oryginalne Canon PG-545 XL + CL-546 XL; czerwiec 2020

plusy: szybkość realizacji zamówienia. Ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 459082 z 14.05.2020

z informacji na Ceneo i inne wiadomości w Internecie

zakupy: tusz HP color i czarny nr 301; maj 2020

plusy: TUSZE PASUJĄ A JUŻ MYŚLAŁEM, ŻE ZEPSUŁEM TYMI TANIMI TUS

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 458294 z 01.04.2020

Super szybka obsługa, Towar dotarł do mnie ponizej 24h od zamówienia. Dziękuję za mega szybka realizację w tak trudnym okresie

zakupy: Brother DCP 1510E; kwiecień 2020

plusy: Szybkość, pomoc doradcy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 458110 z 22.03.2020

Artykuły, które chciałem kupić były w dobrej cenie. Ponadto wyszukiwanie towaru nie było skomplikowane.

zakupy: tusze do HP; marzec 2020

plusy: Odpisują konkretnie na zapytania.

minusy: Jak na razie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 458098 z 20.03.2020

Wybrałam 123drukuj.pl, ponieważ znalazłam tonery takie jak chciałam w doskonałej cenie, jakościowo bez zarzutu, wszystko działa, dostawa błyskawiczna, mniej niż 24h, rewelacja. Na pewno będę stałym klientem i będę polecała wasz sklep 😊👍

zakupy: Tonery do drukarki laserowej; marzec 2020

plusy: Dobra cena, szybkość dostawy, widać, że dbają o klienta.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 457926 z 12.03.2020

Sklep znalazłam w internecie, był jednym z nielicznych, w których znalazłam wszystkie tusze, jakich szukałam. Zakupy i dostawa poszły bardzo sprawnie, ale co ważniejsze sklep utrzymuje kontakt z klientem również po sprzedaży. Ja miałam spory problem z fakturami, bo rozliczałam FV z dotacji, ale firma we wszystkim pomogła, nie zostawiła mnie z tym samej, za co jestem ogromnie wdzięczna i na pewno pozostanę stałą klientką.

zakupy: Tusze do drukarek hp; grudzień 2019

plusy: Szybkość dostawy, obsługa posprzedażowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 456142 z 03.12.2019

Sklep ma szeroką gamę produktów i świetne ceny a takiej obsługi klienta życzę każdemu.

zakupy: Tusz 304 (zamiennik hp); listopad 2019

plusy: Asortyment, ceny

minusy: Czasem trudno się dodzwonić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 455670 z 08.11.2019

Duży asortyment jeżeli chodzi o towary i ceny przystępne . Szybka wysyłka oraz dobry kontakt jeżeli chodzi o obsługę sprzedaży . Polecam w 100%

zakupy: Papier do drukarki oraz papier fotograficzny Mat 230 100 k.; listopad 2019

plusy: Dobry towar i przystępne ceny jak również wysyłka .

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 455642 z 07.11.2019

Bardzo szybka wysyłka, wszystko tak jak ma być + było mi miło kiedy otrzymałam gratis do zamówienia :) Polecam!

zakupy: Tusz HP 652, czarny i kolorowy; listopad 2019

plusy: Szybkość wysyłki, zgodność zamówienia

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 454654 z 23.09.2019

Tusze są bardzo dobrej jakości ,papier fotograficzny bardzo dobry . Szybka i bardzo dobra obsługa oraz wysyłka zamawianego towaru . Polecam warto z korzystać mają dość duży zasób towarów .

zakupy: Tusze zestaw do Canona MP 550 - papier fotograficzny; wrzesień 2019

plusy: Towary w przystępnych cenach i bardzo dobry asortyment .

minusy: Nie mm żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 450274 z 15.03.2019

szybka dostawa . zamowilam w srode po poludniu a w piatek juz odebralam.polecam.

zakupy: tusz do drukarki canon; marzec 2019

plusy: szybka obsluga klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER