Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1650
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1668 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lucjan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 413006 z 26.05.2017

Od dwóch lat korzystam z usług tego sklepu. Szybka i profesjonalna obsługa, przystępne ceny. Polecam.

zakupy: tusze i inne; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 412654 z 23.05.2017

Sklep na najwyższym poziomie - świetne ceny, bardzo przejrzysta i czytelna strona internetowa, jakość i szybkość realizacji zamówienia - świetna. Jeszcze nie raz skorzystam i napewno polecę innym osobom...

zakupy: Tusz do drukarki CANON CL- 541, PAPIER FOTOGRAFICZNY HIGH CO; maj 2017

plusy: Szybkość, jakość, niska cena, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwonar rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 412630 z 23.05.2017

sklep ma duży wybór produktów, bardzo szybko realizuje zamówienia, oraz proponuje atrakcyjne ceny.

zakupy: akcesoria do drukarek; maj 2017

plusy: miła i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbig rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411766 z 12.05.2017

Wszystko szybko i sprawnie

zakupy: toner; maj 2017

plusy: szybkość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411554 z 09.05.2017

Korzystałem drugi raz z zakupów. Polecam. Dzisiaj zamawiam i na następny dzień odbiór. Szybko i sprawnie.

zakupy: tonery do drukuraki; maj 2017

plusy: Sumienność i szybki odbiór

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411550 z 09.05.2017

Korzystałem drugi raz z zakupów. Polecam. Dzisiaj zamawiam i na następny dzień odbiór. Szybko i sprawnie.

zakupy: tonery do drukuraki; maj 2017

plusy: Sumienność i szybki odbiór

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411458 z 08.05.2017

Po raz kolejny kupuje w tym sklepie bo spełnia on moje oczekiwania.Polecam innym

zakupy: tusze do Brother LC i toner do Samsung; maj 2017

plusy: sklep internetowy z darmową dostawą ( powyżej 300 zł)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BOŻENA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411314 z 05.05.2017

Korzystam z usług sklepu już od dłuższego czasu Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem... POLECAM !!!

zakupy: tusze do drukarki BROTHER; maj 2017

plusy: TERMINOWOŚĆ REALIZACJI, ZGODNOŚĆ TOWARU Z OFERTĄ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411218 z 04.05.2017

Bardzo dobre ceny, szybka realizacja zamówienia

zakupy: Tusz Brother; kwiecień 2017

plusy: ceny, szybkość realizacji zamówienia, kontakt

minusy: nie mam nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410978 z 30.04.2017

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, miła i fachowa obsługa telefoniczna, produkt oryginalny w przystępnej cenie (tusze do drukarki), szybka wysyłka. Oby więcej takich sprzedawców, pozdrawiam Kasia

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410926 z 29.04.2017

szybko sprawnie fachowo oraz bardzo miły kontakt.

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: dostępność towarów i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410922 z 29.04.2017

szybko sprawnie fachowo oraz bardzo miły kontakt.

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: dostępność towarów i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rzucik45 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410782 z 27.04.2017

dobry towar i szybka transakcja

zakupy: tusz do drukarki Epson; kwiecień 2017

plusy: szybkie działanie

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hogata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410758 z 27.04.2017

znalazłam poszukiwany towar w dobrej cenie

zakupy: oryginalne tusze do drukarki HP; kwiecień 2017

plusy: zaopatrzenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Diana rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410698 z 26.04.2017

dobry produkt i szybki zakup

zakupy: tusze do drukarki HP; kwiecień 2017

plusy: dzialaja precyzyjnie i szybko

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410594 z 25.04.2017

Zamienniki oryginalnych tuszy w dobrej jakości i dobrej cenie, oryginalne tusze tańsze w porównaniu z cenami w marketach i sklepach komputerowych

zakupy: tusze do drukarki brother; kwiecień 2017

plusy: Szybka mozliwość zamówienia i realizacji jak na sklep wy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410302 z 21.04.2017

po raz kolejny robię zakupy w tym Sklepie. Jak zwykle realizacja b szybka . Kolejny zakup również będzie w Państwa Sklepie.

zakupy: tusz do drukarki Cannon; kwiecień 2017

plusy: dostępność towaru, szybkość realizacji, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aldi2903 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410218 z 20.04.2017

Zaskakująco szybka dostawa

zakupy: toner do drukarki; kwiecień 2017

plusy: szybka dostawa, konttakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tdtoma rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410062 z 18.04.2017

Przejrzyste zakupy, konkurencyjne stawki, bezpieczeństwo transakcji. Solidność.

zakupy: Toner do drukarki Brother; kwiecień 2017

plusy: Bezpiecznie, przejrzyście, trafnie, solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PBI Naos rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 409886 z 14.04.2017

Szybka wysyłka, towar zawsze wysokiej jakości, polecamy

zakupy: tusze do drukarek firmowych; kwiecień 2017

plusy: szybki czas realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER