Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1634
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1652 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406326 z 22.02.2017

Znalazkam przez przypadek w internecie. Spelnil wiecej niz moje oczekiwania. Naprawde rewelacyjna obsluga, zauwazyli blad ktory zrobikam w zamowieniu, skontaktowali sie i jeszcze doradzili mi tansza obche! Zamowienie przyszlo profesjonalnie zapakowane i doslownie na drugi dzien. Polecam!

zakupy: biurowe, tonery do drukarki; luty 2017

plusy: Obsluga klienta, szybka realizacja, polityka jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406258 z 21.02.2017

Łatwe wyszukiwanie produktu. Szybka realizacja.

zakupy: Toner Brother TN-2120; luty 2017

plusy: Prostota zakupów.

minusy: Nie dostrzegłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406214 z 21.02.2017

Kupuję nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolony. Przesyłka zgodna z zamówieniem, wysokiej jakości i szybko.

zakupy: Akcesoria, materiały do drukarek.; luty 2017

plusy: Szybko i tanio.

minusy: Bardzo wysoka opłata za dostarczenie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406178 z 21.02.2017

rewelacja - bardzo szybko i tanio - toner już następnego dnia od zamówienia! jedna reklamacja rozpatrzona ekspresowo, pozytywnie - nowy toner wysłany natychmiast

zakupy: tonery do drukarek; grudzień 2016

plusy: szybko, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406074 z 20.02.2017

Ceny są niższe niż w sklepie stacjonarnym

zakupy: tusze do drukarki Canon; luty 2017

plusy: niska cena i szybkość dostawy, bezpłatna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405946 z 17.02.2017

Wszystko zgodne z opisem ,solidnie pakowane i szybka dostawa Polecam

zakupy: kardridz samsung CLX-3170; luty 2017

plusy: Szybka i solidna dostawa zgodnie z opisem.

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405838 z 16.02.2017

Szybka wysyłka , towar w przystępnej cenie i zgodny z zamówieniem

zakupy: tonery; luty 2017

plusy: szybkość wysyłki , cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405718 z 14.02.2017

Bardzo dobry sklep. Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: Tusze do drukarki; luty 2017

plusy: Profesjonalna obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405674 z 14.02.2017

Dostępne zamienniki dobrej jakości i w dobrej cenie - polecam

zakupy: Tusz do drukarki HP; luty 2017

plusy: Szybkość wysyłki, jakość towaru

minusy: nie doświadczyłem :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405462 z 10.02.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ zaoferował towar w najlepszej cenie i w 100% spełnił moje oczekiwania. Fantastyczna,fachowa,rzetelna,informująca o każdym wykonanym kroku dotyczącym zamówienia obsługa. Brawo, Brawo:-) Współpraca z tym sprzedawcą to czysta przyjemność.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: Wiarygodność,rzetelność,fantastyczny kontakt z sklepem

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405454 z 10.02.2017

zamówione tusze do drukarki dobrej jakości,szybka dostawa.Polecam sprzedawcę

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: szybka dostawa zamówionego towaru

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405350 z 09.02.2017

Wybrałam ten sklep, bo miał najtańszy produkt, który akurat potrzebowałam. Bardzo polecam sprzedawcę. Kontakt, szybkość wysyłki oraz zamówiony produkt - wszystko bez zarzutu. Polecam bardzo.

zakupy: Kartridż; luty 2017

plusy: szybkość i jakość obsługi

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405330 z 09.02.2017

1 dobra jakość 2 dobre ceny 3 szybka realizacja

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: 1 dobra jakość 2 dobre ceny 3 szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monisa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405034 z 06.02.2017

Zamienniki tuszy do drukarki można kupić w świetnej cenie przy bardzo dobrej jakości. Kupuję u tego sprzedawcy już od 7lat i zawsze jestem zadowolona

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: szybko, tanio, dobra jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mario rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405026 z 06.02.2017

Doskonały kontakt, bieżący status zamówionego towaru, Ekspresowa wysyłka, tylko Poczta Polska zawiodła, Paczka 24 szła ponad 1 tydz.

zakupy: Zestaw promocyjny: HP 300XL czarny + kolor, wersja 123drukuj; luty 2017

plusy: Perfekcyjność w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yaak rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405018 z 06.02.2017

kilkanaście lat współpracuję ze sklepem 123, Zamawiane tusze do drukarek sa bardzo dobrej jakości nigdy nie miałem problemów, Wspaniały kontakt ze sprzedawcą . Polecam ten sklep!!!

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: stosunek ceny do jakości towaru.b,dobry kontakt ze sprze

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404978 z 06.02.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ już wcześniej z niego korzystałam i za każdym razem spełniał moje oczekiwania.

zakupy: tonery do drukarek; luty 2017

plusy: szeroka gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404974 z 06.02.2017

Spełnił oczekiwania i budzi zaufanie.

zakupy: Toner do dukarki laserowej; luty 2017

plusy: towar zgodny z zamówieniem, otrzymany następnego dnia po

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CHEVI rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404850 z 04.02.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania , gdyż według opisu i rekomendacji przez sklep zamienniki (oryginalnych tonerów ) są najwyższej jakości.

zakupy: Tonery; luty 2017

plusy: Duża dostępność towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janekf rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404718 z 02.02.2017

Szeroki asortyment, dobre ceny. Spełnił w pełni oczekiwania

zakupy: Papier fotograficzny, tusze; luty 2017

plusy: Szeroki asortyment, dobre tanie zamienniki tuszów

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER