Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1826
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1848 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magdalena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439134 z 17.08.2018

Bardzo szybka obsługa, dobry kontakt, profesjonalizm. Polecam.

zakupy: tusze do drukarki; sierpień 2018

plusy: Towar dobrej jakości, szybka realizacja.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogzos rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439122 z 17.08.2018

Zakup bez żadnych zastrzeżeń, zgodnie z oczekiwaniami. Cena konkurencyjna w porównaniu z innymi sprzedawcami. Szybka dostawa.

zakupy: Tusz do drukarki; sierpień 2018

plusy: Konkurencyjne ceny. Łatwość kontaktu. Szybkość dostawy.

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439078 z 16.08.2018

Jest jednym z najlepszych z jakimi zawierałem umowę, a towar jest najwyższej jakośc i dostarczany jest bardzo szybki. dodać nalęzy także, że obsługa jest na poziomie. POLECAM WSZYSTKIM.i

zakupy: tusze, papiery; sierpień 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MZ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439018 z 15.08.2018

Dostępność towaru. Dobra cena

zakupy: Tusz BC-02; sierpień 2018

plusy: Sprawny zakup. Bardzo szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dobry wydruk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438946 z 13.08.2018

Wszystko o.k. Polecam zakupy w tym sklepie

zakupy: tusze do drukarki atramentowej; sierpień 2018

plusy: szybko i sprawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438898 z 12.08.2018

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Polecam innym

zakupy: Tusz; lipiec 2018

plusy: Zgodność towaru z opisem i szybkość wysyłki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szyldy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438866 z 11.08.2018

Rzetelność, szybka obsługa, dobre ceny

zakupy: tusze, papiery foto; sierpień 2018

plusy: Ceny do przyjęcia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiewiórka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438570 z 02.08.2018

Miła rzetelna obsługa. Fajne gratisy. Szybka dostawa. Polecam

zakupy: Tusze do drukarki; lipiec 2018

plusy: Duży wybór asortymentu

minusy: Zero wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438530 z 02.08.2018

Szybka, sprawna obsługa. Wysyłka zawsze zgodna z zamówieniem. Korzystam z usług tego sklepu od ok. 7 -8 lat. Zamawiam tusze i tonery średnio co 2 miesiące. Jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep. Nie zapominają też o drobnych upominkach ;)

zakupy: tusze, tonery; sierpień 2018

plusy: szybkość realizacji zamówień, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olo rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438470 z 01.08.2018

Szybko,solidnie,zgodnie z zamówieniem.

zakupy: tusze do drukarki; sierpień 2018

plusy: szybkość,dobre zaopatrzenie,wszystko jest

minusy: -----

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438454 z 31.07.2018

Profesjonalnie. Szybko. Polecam.

zakupy: tusze do drukarki atramentowej; lipiec 2018

plusy: Profesjonalnie. Szybko.

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dedek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438398 z 30.07.2018

Jestem klientem od kilku lat i nigdy nie miałem problemów. Realizacja w tempie wręcz ekspresowym, dobrze zapakowana. Solidna firma

zakupy: tonery; lipiec 2018

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438358 z 28.07.2018

Trafiłam na ten sklep ze względu na niskie ceny tuszy regenerowanych, jk najbardziej moje oczekiwania zostały spełnione :)

zakupy: Zestaw tuszy hp psc 1410; lipiec 2018

plusy: Ekspresowa dostawa, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438354 z 27.07.2018

WYBRAŁEM TEN SKLEP CAŁKOWICIE PRZYPADKOWO I PRZYPADŁ MI DO GUSTU. CZYTELNA STRONA DUŻY ASORTYMENT, A CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO PO PROSTU POCISK.

zakupy: TUSZE DO DRUKARKI; lipiec 2018

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA, DUŻY ASORTYMENT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław 1952 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438318 z 27.07.2018

Zamówiłem toner do drukarki , na następny dzień otrzymałem przesyłkę , kurier - ok Jestem zadowolony - polecam. Każdy wie jak ważna jest drukarka - i czas.

zakupy: Toner do drukarki Samsung.; lipiec 2018

plusy: krótki czas realizacji zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BOŻENA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438298 z 26.07.2018

WIELOKROTNIE ZAMAWIAM W TYM SKLEPIE TUSZE DO DRUKARKI ZAWSZE EKSPRESOWA PRZESYŁKA ZGODNA Z OCZEKIWANIAMI

zakupy: TUSZ DO DRUKARKI; lipiec 2018

plusy: DOSTĘPNOŚĆ I TERMINOWOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oktawia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438226 z 25.07.2018

Polecam w 100%

zakupy: Tusz do drukarki hp; lipiec 2018

plusy: Wszystko zrealizowanovszybko i zgodnie z opisem

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438066 z 21.07.2018

najnizsza cena szybka obsługa towar dostarczono w niecałe 24 godziny bez zadego problemu ( a wybrałem dostawe za pobraniem) towar solidnie zapakowany i z prezentem od firmy polecam bez wachania

zakupy: tusz do drukarki; lipiec 2018

plusy: szybkosc obsługi

minusy: nie znalazłem zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 438034 z 20.07.2018

Niskie ceny oferowanych produktów oraz opinie innych skłoniły mnie do wyboru tego sklepu, jak najbardziej spełnił moje oczekiwania poleciłabym innym.

zakupy: toner, tusz do drukarki; lipiec 2018

plusy: szybka dostawa, niskie ceny, kontakt z biurerm obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437962 z 19.07.2018

Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z zakupem , b.dobra jakość ,sprawne załatwienie zakupu przez internet.

zakupy: tusze HP 650 do drukarki; lipiec 2018

plusy: szybka reakcja na zakup

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER