Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1615
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1633 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Irko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403526 z 18.01.2017

Kupuję już od kilku lat i nie miałem problemów - POLECAM

zakupy: Tusze do drukarki; styczeń 2017

plusy: solidność

minusy: nie pamiętam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403518 z 18.01.2017

szybka dostawa, dobry kontakt,

zakupy: tusz do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: szybka reakcja na wadliwytowar i szybka wymia

minusy: w zasadzie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403354 z 16.01.2017

Szybko ,rzetelnie i zawsze praktyczny upominek

zakupy: tusze do canona; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403270 z 14.01.2017

sprzedaj dobre produkty, z których jestem zadowolony

zakupy: tusze; styczeń 2017

plusy: solidny sprzedwaca

minusy: na razie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jamaz4 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403102 z 12.01.2017

Na ten sklep trafiłem przypadkowo pewien czas temu.Kupuje tu tusze do drukarki Canon. Jest tu szeroki asortyment towarów oraz wprost błyskawiczna dostawa. Odpowiada mi również jakość zakupionych towarów.Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: tusze do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: jakość towaru i błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403042 z 11.01.2017

Dużo kupuję od nich materiałów, solidna firma. Polecam jeżeli kupujecie Państwo u innych.

zakupy: tusze; styczeń 2017

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402866 z 10.01.2017

sklep został mi polecony przez znajomego, nie mylił się co do rzetelności Sprzedawcy, jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: toner; styczeń 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402798 z 09.01.2017

Szeroki wybór tonerów do drukarek, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tonery do samsung xpress 460w; styczeń 2017

plusy: Błyskawiczną wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chaber rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402582 z 05.01.2017

dostarcza bardzo szybko zamówione towary i w bardzo dobrej jakości

zakupy: tusze do drukarki HP; styczeń 2017

plusy: solidność i wiarygodność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Jaworski rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402574 z 05.01.2017

Dużo dobrych opinii świadczy o dobrym sprzedawcy. Zakup w 123drukuj.pl to przyjemność. Profesjonalizm w komunikacji z klientem, towar zapakowany bardzo dobrze, niezwłoczna wysyłka (przy płatności zwykłym przelewem, zakupiony towar został dostarczony następnego dnia, po złożeniu zamówienia). Dziękuję i polecam.

zakupy: Tonery do drukarki; styczeń 2017

plusy: szybkość działania, cena, jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanszcz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402538 z 04.01.2017

Dobre ceny (najniższe, jakie udało mi się znaleźć), bardzo szybka dostawa (na ogół następnego dnia), w razie kłopotów z towarem (raz się zdarzyło) szybko reagują. Kupuję od tej firmy tonery od kilku lat i nie mam powodu do narzekań

zakupy: tonery czarne i kolorowe do drukarek Samsung; styczeń 2017

plusy: cena i czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402498 z 04.01.2017

Względna cena produktu. Bardzo fachowa i szybka obsługa.Bardzo krótki okres oczekiwania na przesyłkę.

zakupy: tusz czarny i kolor; grudzień 2016

plusy: Bardzo sprawna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402494 z 04.01.2017

Względna cena produktu. Bardzo fachowa i szybka obsługa.Bardzo krótki okres oczekiwania na przesyłkę.

zakupy: tusz czarny i kolor; grudzień 2016

plusy: Bardzo sprawna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JACEK rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402490 z 04.01.2017

szybko , sprawnie , bez zastrzeżeń ........

zakupy: tonery do drukarki; styczeń 2017

plusy: wiarygodniość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402486 z 04.01.2017

po raz kolejny kupuję tusze w 123drukuj.pl i się nie zawiodłem, polecam

zakupy: tusze do HP Deskjet; styczeń 2017

plusy: szybkość, precyzja,rzetelność

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mieczsuliko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402470 z 04.01.2017

Często robię zakupu w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: HP 301XL tusz czarny oryginał; styczeń 2017

plusy: ceny, szybkość wysyłki,

minusy: brak informacji po wysyłce o nr przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni W. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402438 z 03.01.2017

Korzystałem z usług tego sklepu, teraz potrzebowałem materiałów do czyszczenia głowicy drukarki i znalazłem tu potrzebne mi kartridże czyszczące. Bardzo sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Kartridże czyszczące; styczeń 2017

plusy: kontakt, termin realizacji,właściwe podejście do tematu

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402198 z 30.12.2016

Robiłam w tym sklepie zakupy już wcześniej.

zakupy: tusz do drukarki, papier fotograficzny; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kin rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402162 z 30.12.2016

Przyjemna obsługa, szybka realizacja wysyłki

zakupy: tusz; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: trudność z dodzwonieniem się do obsługi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402138 z 29.12.2016

Oryginalny towar, dobra cena. Jestem zadowolony z obsługi.

zakupy: tusz do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER