Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1842
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1864 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojtek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440510 z 19.09.2018

Szybka realizacja zamówienia, zamiennik działa i to ważne, jakość wydruku również bardzo dobra. Polecam sklep 123drukuj.

zakupy: Zestaw promocyjny HP 300XL; wrzesień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z oczekiwanie

minusy: proponuję jeszcze dostawę przez inpost

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440394 z 17.09.2018

Robię zakupy w tym sklepie od kilku lat i zawsze byłem zadowolony. Sprawnie, szybko i bez komplikacji. Towar działa dobrze

zakupy: tonery; wrzesień 2018

plusy: jakość , terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440342 z 14.09.2018

Oferta cenowa sklepu 123drukuj.pl była niższa od pozostałych ofert inernetowych i sklepów stacjonarnych.Dostawa towaru szybka,Polecam ten sklep.

zakupy: Tusz czarny+kolor do drukarki Canon; wrzesień 2018

plusy: atrakcyjne ceny i orginalne produkty

minusy: brak wysyłki do paczkomatów np.InPost(niższy koszt dost)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440282 z 13.09.2018

Ten sklep polecili mi znajomi, którzy też tam kupują.Polecam tego sprzedawcę bowiem ma towar dobrej jakości,zamówienie zostało natychmiast zrealizowane,przesyłkę otrzymałam już następnego dnia.

zakupy: tusz atramentowy HP 304 czarny i kolorowy; wrzesień 2018

plusy: solidna firma

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440230 z 12.09.2018

Znalazłem w internecie.

zakupy: Wysokiej jakości, a dostawa szybciutka; wrzesień 2018

plusy: Jakość i obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440218 z 12.09.2018

Kilkakrotnie korzystałem już z zakupu tuszów w tym sklepie, cały czas obsługa na wysokim poziomie. Polecam.

zakupy: tusze do drukarki; wrzesień 2018

plusy: szybkość, solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Diana rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440214 z 12.09.2018

Od momentu gdy zaczęłam składać zamówienia w tym sklepie zawsze byłam i jestem nadal zadowolona. Przesylki zawsze dochodzą na czas. Są kompletne. Tusze, które kupuję są bardzo dobrej jakości i w korzystnych cenach.

zakupy: tusze do drukarek; wrzesień 2018

plusy: dostępność oferty, szybkość realizacji, korzystna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440210 z 12.09.2018

Znakomite produkty w bardzo dobrej cenie

zakupy: tusze, tonery, papiery do druku; wrzesień 2018

plusy: jakość towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 440082 z 10.09.2018

Bo ma dobre opinie i robiąc tam zakupy nie zawiodłem się.

zakupy: tusze oryginalne Epson; wrzesień 2018

plusy: szybkość dostawy towaru w b.dobrym opakowaniu.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439926 z 06.09.2018

SZybka dostawa.

zakupy: Tusz do drukarki.; wrzesień 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ciekims rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439906 z 06.09.2018

Cena dużo niższa niż w innych sklepach. Towar oryginalny. Bardzo szybka wysyłka i transport. Polecam.

zakupy: Tusze do drukarki Brother DCP-J105; wrzesień 2018

plusy: cena, szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439866 z 05.09.2018

Towar oryginalny. Szybka osługa. Polecam

zakupy: tuszpg-545; wrzesień 2018

plusy: Rzetelność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

UG-W.S. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439774 z 03.09.2018

Bardzo konkurencyjne ceny, bardzo szybka reakcja na zapytanie email, jestem zadowolony z wyboru sklepu, sympatyczne upominki, zdecydowanie będę korzystał następnym razem.

zakupy: tusze i toner; sierpień 2018

plusy: cena i wiarygodność

minusy: bardzo trudny kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439750 z 02.09.2018

Tonery w konkurencyjnych cenach. W przesyłce niespodzianka: sympatyczne gratisy. Bardzo szybka obsługa. Polecam Sklep.

zakupy: Tonery do Samsung Xpress C460W; wrzesień 2018

plusy: Oferta bardzo szeroka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439706 z 01.09.2018

Sklep przede wszystkim posiada oryginalne tusze w przystepnej cenie ktora mnie zadowala. Przesylka jest ekspresowo dostarczana. Także miły gest ze strony sklepu jest taki iż dodają zawsze coś od siebie. Szczerze polecam

zakupy: Tusze do drukarek; sierpień 2018

plusy: Szybkość realizacji, oryginalny towar, gratisy od siebie

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439690 z 31.08.2018

Oryginalny towar, konkurencyjna cena, szybka przesyłka. Gorąco polecam!

zakupy: tusze do drukarki; sierpień 2018

plusy: dobra cena, szybka przesyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439654 z 30.08.2018

Bo cena i dostawa była zachęcająca.

zakupy: Tusz 545 canon; sierpień 2018

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szczepan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439582 z 29.08.2018

Oryginalny sprzęt w dobrej cenie, przesyłka bez zastrzeżeń, szybko, sprawnie, zawodowo, słowem polecam.

zakupy: Samsung CLT-W406 pojemnik na zużyty toner, oryginalny; sierpień 2018

plusy: Same plusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kirys rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439534 z 28.08.2018

Jedyny sklep, który oferował konkretny towar od ręki i to jeszcze w najlepszej cenie. Szybka transakcja - towar otrzymany następnego dnia roboczego. Polecam!!!

zakupy: Komplet tonerów do drukarki Samsung C410W; sierpień 2018

plusy: Szybka obsługa zamówienia, najlepsze ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 439518 z 28.08.2018

szybka i konkretna obsługa , strona internetowa dobrze czytelna a do tego jako nowy klient otrzymałem miły prezent

zakupy: tusz; sierpień 2018

plusy: szybkość , cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER