Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1817
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1839 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ola rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437634 z 12.07.2018

Przede wszystkim bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem,a w dodatku w konkurencyjnej cenie. Serdecznie polecam!!!

zakupy: tusze do drukarki; lipiec 2018

plusy: szybkość wysyłki, zgodność towaru, przemiła obsługa

minusy: nie zauważyłam żadnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

exozop5 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437606 z 12.07.2018

Konkurencyjne ceny, przejrzystość i szczegółowość oferty. Przesympatyczny kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Same superlatywy. Polecam ten sklep.

zakupy: tusz do drukarki HP 300XL; lipiec 2018

plusy: Przesympatyczny kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z ...

minusy: do tej pory wszystko mi się podoba.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437594 z 12.07.2018

Dobre produkty w dobrej cenie. Super obsługa i szybkość dostaw.

zakupy: tusze do drukarki; lipiec 2018

plusy: super obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437574 z 12.07.2018

Niskie ceny, duża gama produktów

zakupy: tonery; lipiec 2018

plusy: szybkośc realizacji, pro. obsługa, płatnośc dogadana tel

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jass rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437562 z 11.07.2018

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma niskie ceny. Jak się okazało nie tylko ceny są ich dobrą stroną. Bardzo szybka realizacja zamówienia, a także szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: tusz do drukarki, papier fotograficzny; lipiec 2018

plusy: Duży wybór i tanie produkty

minusy: Póki co wszystko mi odpowiada!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437538 z 11.07.2018

Tanio, sprawnie, bezproblemowo. Ekspresowa wysyłka, dołączony sympatyczny gratis :)

zakupy: toner do drukarki; lipiec 2018

plusy: jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437478 z 09.07.2018

Szybka dostawa. Fajne gadżety marketingowe.

zakupy: Tonery; lipiec 2018

plusy: Sprawnie działają

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437458 z 08.07.2018

Ma wszystko co mi jest w nim potrzebne

zakupy: Tusze do różnych rodzajów drukarek; lipiec 2018

plusy: szybka obsługa

minusy: NIe mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437426 z 07.07.2018

Wybrałem ten sklep już wielokrotnie i nigdy nie zawiodłem się na obsłudze i ich towarach. Polecam ten sklep wszystkim ,którym zależy na solidności i jakości obsługi

zakupy: Tusze HP364XL Z CHIPEM; czerwiec 2018

plusy: solidność i profesjonalizm.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437366 z 05.07.2018

Sklep wybrałem za namową kolegi i moje oczekiwania sa spełniane od kilku lat.

zakupy: tusz do drukarek; lipiec 2018

plusy: szybko i bez problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437350 z 05.07.2018

przez przypadek, jestem bardzo zadowlony

zakupy: pojemnik na tusz; lipiec 2018

plusy: terminowość i bonus dla dzieci (karty :)

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437338 z 05.07.2018

Profesjonalna obsługa i szybki czas realizacji

zakupy: Tusz 27XXL; lipiec 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak możliwości płatności Blik

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437274 z 04.07.2018

Bardzo dobre ceny i szybkość działania.Sklep przekroczył moje oczekiwania.

zakupy: Tusz do drukarki; lipiec 2018

plusy: Szybkość dziłania

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B2olunia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437146 z 02.07.2018

Szybko i sprawnie

zakupy: tusz do drukarki hp 1215; lipiec 2018

plusy: szybko

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437122 z 30.06.2018

Ze względu na cenę pojemność tuszu i szybki czas realizacji. Jestem bardzo zadowolony towar zgodny z zamówieniem

zakupy: Tusze; czerwiec 2018

plusy: Szbkość realizacji i dostawa

minusy: Chwilowo brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARLENA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 437038 z 29.06.2018

GORĄCO POLECAM - SZYBKA, MIŁA, PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTA -DOBREJ JAKOŚCI TOWAR W PRZYSTĘPNEJ CENIE. KORZYSTAM Z USŁUG SKLEPU WIELE LAT.

zakupy: BIUROWE; czerwiec 2018

plusy: PROFESJONALNA OBSŁUGA

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436986 z 28.06.2018

Niskie ceny mnie skusiły

zakupy: Tonery; czerwiec 2018

plusy: Szybko tanio i miło

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436982 z 28.06.2018

tanio, szybko i łatwo

zakupy: tusze do drukarki; czerwiec 2018

plusy: atrakcyjny cenowo, prosty w obsłudze

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436874 z 26.06.2018

Asortyment oferowany jest w przystępnych cenach. Bezproblemowy kontakt ze sklepem drogą e-mail i telefoniczną. Zamówione produkty dostarczane szybko w dobrym opakowaniu.

zakupy: tusz do drukarek; czerwiec 2018

plusy: jak wcześniej

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AMGS rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 436862 z 26.06.2018

W zeszłym roku byłam niezadowolona z mojego dostawcy, trafiłam na 123drukuj - jestem zachwycona. Bardzo szybka dostawa, fachowa obsługa i przystępne ceny. Już od pierwszego zamówienia zyskaliście we mnie stałego klienta. Dzięki.

zakupy: tusze do drukarek laserowych; czerwiec 2018

plusy: cena, szybki czas realizacji, towar dostępny natychmiast

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER