Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1786
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1805 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433890 z 26.04.2018

spełnił w 100 %

zakupy: toner; kwiecień 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misio rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433866 z 26.04.2018

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie i zawsze byłem zadowolony

zakupy: tonery; kwiecień 2018

plusy: Jest ok!

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zibimar58 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433734 z 25.04.2018

Profesjonalna obsługa , dobry kontakt emaliowy

zakupy: toner do HP P1102; kwiecień 2018

plusy: słowność i szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433574 z 21.04.2018

znalazłem ten sklep jako pierwszy w internecie i naprawdę spełnia moje oczekiwania

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2018

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433346 z 17.04.2018

Zamówiony toner był tańszy niż u konkurecji nawet z przesyłką. Towar dotarł ekspresowo, dobrze zapakowany. Obsługa informowała na bieżąco co się dzieje z moim zamówieniem. Nie znałem tego sklepu ale jestem przekonany że jeszcze wrócę tutaj na zakupy ale mogę śmiało polecić to innym :)

zakupy: Toner Samsung; kwiecień 2018

plusy: Czas i kontakt. Przystępna cena

minusy: myślę że nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bercik rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433326 z 17.04.2018

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie, profesjonalna obsługa, exspresowe zrealizowanie zamówienia, produkty zgodne z opisem. Polecam

zakupy: tonery; marzec 2018

plusy: Dokładność, uczciwość, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433306 z 17.04.2018

Po prostu lupowanie w nim to przyjemność !

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2018

plusy: Wiedzą o co chodzi w tym interesie.

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433286 z 16.04.2018

Korzystam od kilku lat z usług sklepu 123 drukuj. Nigdy się nie zawiodłem na szybkości realizacji zamówienia i profesjonalności obsługi.

zakupy: Kartridże do drukarek HP; kwiecień 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433282 z 16.04.2018

Zamówienie jest bardzo szybko realizowane i wysyłane. Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu i szczerze polecam innym kijentom.

zakupy: tusze do drukarek; kwiecień 2018

plusy: bardzo szybka i dokładna realizacja zamówień.

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz i Rober rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433270 z 16.04.2018

Korzystamy z usług 123 drukuj już prawie 4 rok. Polecamy.

zakupy: Tusze i tonery do drukarek; kwiecień 2018

plusy: Rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432870 z 08.04.2018

Od dawna korzystam z tuszy i nigdy się nie zawiodłem. Produkt zastępczy- bardzo dobry. Dostawa zgodna z życzeniem. Polecam.

zakupy: Tusz LC-985BK XL; kwiecień 2018

plusy: Sumienność

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432838 z 06.04.2018

Sprzedawca godny zaufania, b.dobry kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z opisem + bonus. Dziękuję i polecam!

zakupy: HP 300XL czarny + kolor; kwiecień 2018

plusy: profesjonalizm, szybkość, wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432802 z 06.04.2018

Tusz-zamiennik dobrej jakości, cena nieduża, szybka i miła obsługa - z przyjemnością będę korzystał z usług sklepu.

zakupy: tusz hp44; kwiecień 2018

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HirekH rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432798 z 06.04.2018

Łatwe dotarcie do towaru (tuszu) na stronie sklepu. Szybka realizacja, dobre atramenty w konkurencyjnych cenach.

zakupy: Tusze do drukarki; marzec 2018

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRZEGORZ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432718 z 05.04.2018

PROFESJONALNY , BARDZO SZYBKA OBSŁUGA POLECAM

zakupy: TUSZ HP 337; kwiecień 2018

plusy: SZYBKOŚĆ I PROFESJONALIZ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kwarcu rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432646 z 04.04.2018

Polecił mi kolega. Jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Tusze; kwiecień 2018

plusy: Szybko i bez problemów.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432558 z 03.04.2018

towar zgodny z zamówienia .dotarł szybko

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2018

plusy: dostępność produktów

minusy: nie widze wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zibi rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432550 z 03.04.2018

Dużo dobrych opinii, atrakcyjna cena

zakupy: Tusz do drukarki; kwiecień 2018

plusy: bezproblemowa dostawa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zosia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432510 z 03.04.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania pod każdym względem, a wybrałam go ponieważ interesujące mnie towary były w najtańszej ofercie.

zakupy: oryginalne tonery do drukarek; marzec 2018

plusy: Szybko, tanio i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432414 z 30.03.2018

Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

zakupy: kartridże czyszczącedo serii LC-123 + komplet tuszy; marzec 2018

plusy: dobre ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER