Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1726
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1745 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maksiy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425842 z 14.12.2017

posiadał w ofercie tusze które mnie interesowały w dobrej cenie, zamówienie zrobiłem kolejny raz

zakupy: Komplet oryginalnych tuszów do hp 6525; grudzień 2017

plusy: cena, czas realizacji

minusy: słaby profil klienta w zamówieniach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sobek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425830 z 14.12.2017

otrzymałem towar zgodnie z zamówieniem

zakupy: Tusz do drukarki; grudzień 2017

plusy: zgodność towaru

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425670 z 12.12.2017

Duży wybór, dobre ceny i kontakt z klientem.

zakupy: tusze epson; grudzień 2017

plusy: profesjonalizm i szybkość obsługi

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chani rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425586 z 09.12.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ szukałem kartridży czyszczących do mojej drukarki. Po zaakupie ich się nie zawiodłem, be te kartridże uratowały moją drukarkę ponieważ miałem z nią poważny problem a mianowicie na czas remontu mieszkania musiałem drukarkę przemieścić a zapomniałem z niej wyjąć kartridże z tuszem i z jednego z nich wyciekał tusz i zabródził głowice tak, że zaszech. Druk był rozmazany nawet w kolorze. Czyszczenie tuszem nie pomagało, dopiero zakup kartridży czyszczących i parokrotne czyszczenie.

zakupy: kartidż czyszczący.; grudzień 2017

plusy: nie wiem

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DDD rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425554 z 08.12.2017

Trafiłam na sklep przypadkiem w internecie, ale polecam.

zakupy: Toner do drukarki; grudzień 2017

plusy: Sprawna dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lesłąw rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425530 z 08.12.2017

Częstp kożystam z usług tego sklepu i jestem brdzo zadowolony

zakupy: Papier do zdjęć, tusze do drukark iBrather; grudzień 2017

plusy: Sztbkość obsługi i rzetelność w dostawie zamówionego tow

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edzia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425486 z 07.12.2017

Spełniają moje oczekiwania

zakupy: tusze; grudzień 2017

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425294 z 06.12.2017

Szeroki asortyment towarów, atrakcyjne ceny, wysoka wiarygodność, sprawna realizacja zamówień.

zakupy: toner do drukarki; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja zamówień, atrakcyjne ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425290 z 06.12.2017

Szybka dostawa, ceny umiarkowane

zakupy: tonery; grudzień 2017

plusy: szybkośc realizacji zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirmar rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425282 z 06.12.2017

Sklep od kilku lat spełnia moje oczekiwania.

zakupy: tusz do drukarki; grudzień 2017

plusy: Szybko i dokładnie!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425062 z 02.12.2017

DOBRA SOLIDNA FIRMA

zakupy: tusze do drukarek; grudzień 2017

plusy: Wiedzą o co chodzi w tym interesie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

p rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425018 z 01.12.2017

szeroki asortyment, szybka wysylka

zakupy: cartridge do drukarki atramentowej; grudzień 2017

plusy: latwosc odnalezienia potrzebnego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424922 z 30.11.2017

Posiada w sprzedaży interesujące mnie produkty. Szeroki asortyment oferowanych produktów.Wspaniały kontakt poprzez email . Błyskawiczna realizacja zamówienia i dostawy towaru.

zakupy: Tonery do drukarki.; listopad 2017

plusy: Oferta dostępna całą dobę szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424878 z 29.11.2017

Kilkakrotnie składałem zamówienie i zawsze szybko i dokładnie było realizowane (wraz z nieodłącznym firmowym długopisem). Polecam gorąco!

zakupy: tusze do drukarki i papier fotograficzny; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

modrzew245 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424318 z 21.11.2017

Znalazłem w internecie

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: Szybkość i solidność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adal rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424226 z 20.11.2017

dobry towar ,szybka dostawa

zakupy: tusz hp304 do drukarki; listopad 2017

plusy: jakość towaru

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juras rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423834 z 14.11.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na dobrą cenę za oferowane towary, pozytywne opinie, obsługę klienta. Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam.

zakupy: papier foto, zestaw tuszy do drukarki; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji zamówień,dobra cena,czytelna strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423618 z 12.11.2017

W 100% spełnia moje oczekiwania, jest tanio, szybka dostawa, zgodna z zamówieniem Kupowałam już kilkakrotnie, poleczam.

zakupy: tusz do drukarki; listopad 2017

plusy: szybko i bezproblemowo

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423570 z 10.11.2017

Dobry sprzedawca, sumiennie podchodzący do oczekiwań klienta. Współpracuje już kilka lat i nie mam kłopotów z otrzymanymi zamówieniami. Polecam wszystkim użytkownikom drukarek.Jeszcze jedna sprawa. w każdej transakcji jest dodawany prezencik.

zakupy: tusze do drukarek; listopad 2017

plusy: dbałość o klienta.

minusy: nie mam negatywnych ocen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423530 z 10.11.2017

niskie ceny oraz dobre opinie o sklepie

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER