Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1642
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1660 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

LUCYNA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406966 z 03.03.2017

szybka realizacja zamówienia

zakupy: tonery; marzec 2017

plusy: dostępność produktów, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna Magdalena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406922 z 02.03.2017

Profesjonalny, działający błyskawicznie sklep, towar najlepszej jakościi

zakupy: Pakiet Brother LC-223VALBP; marzec 2017

plusy: Szybkość i terminowość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406802 z 01.03.2017

Towar oryginalny, bez zarzutu. Realizacja zamówienia szybka. Zamówienie zrobione w sobotę, odbiór od kuriera ok. 16:00 we środę (3 dni robocze).

zakupy: Tusze oryginalne do drukarki EPSON - seria T1281-T1284 kpl.; luty 2017

plusy: Sprawna realizacja zamówienia

minusy: Obecnie nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406614 z 27.02.2017

Sugerowałam się opinią klientów. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Wszystko przebiegło sprawnie, bezproblemowo i szybko.

zakupy: Tusz PG545XL; luty 2017

plusy: Nie ściemniają a dobre tusze mają :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406498 z 25.02.2017

Tanio,szybko ,kompletnie wg zamówienia.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: tanie tusze zamienne

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406326 z 22.02.2017

Znalazkam przez przypadek w internecie. Spelnil wiecej niz moje oczekiwania. Naprawde rewelacyjna obsluga, zauwazyli blad ktory zrobikam w zamowieniu, skontaktowali sie i jeszcze doradzili mi tansza obche! Zamowienie przyszlo profesjonalnie zapakowane i doslownie na drugi dzien. Polecam!

zakupy: biurowe, tonery do drukarki; luty 2017

plusy: Obsluga klienta, szybka realizacja, polityka jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406258 z 21.02.2017

Łatwe wyszukiwanie produktu. Szybka realizacja.

zakupy: Toner Brother TN-2120; luty 2017

plusy: Prostota zakupów.

minusy: Nie dostrzegłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406214 z 21.02.2017

Kupuję nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolony. Przesyłka zgodna z zamówieniem, wysokiej jakości i szybko.

zakupy: Akcesoria, materiały do drukarek.; luty 2017

plusy: Szybko i tanio.

minusy: Bardzo wysoka opłata za dostarczenie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406178 z 21.02.2017

rewelacja - bardzo szybko i tanio - toner już następnego dnia od zamówienia! jedna reklamacja rozpatrzona ekspresowo, pozytywnie - nowy toner wysłany natychmiast

zakupy: tonery do drukarek; grudzień 2016

plusy: szybko, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406074 z 20.02.2017

Ceny są niższe niż w sklepie stacjonarnym

zakupy: tusze do drukarki Canon; luty 2017

plusy: niska cena i szybkość dostawy, bezpłatna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405946 z 17.02.2017

Wszystko zgodne z opisem ,solidnie pakowane i szybka dostawa Polecam

zakupy: kardridz samsung CLX-3170; luty 2017

plusy: Szybka i solidna dostawa zgodnie z opisem.

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405838 z 16.02.2017

Szybka wysyłka , towar w przystępnej cenie i zgodny z zamówieniem

zakupy: tonery; luty 2017

plusy: szybkość wysyłki , cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405718 z 14.02.2017

Bardzo dobry sklep. Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: Tusze do drukarki; luty 2017

plusy: Profesjonalna obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405674 z 14.02.2017

Dostępne zamienniki dobrej jakości i w dobrej cenie - polecam

zakupy: Tusz do drukarki HP; luty 2017

plusy: Szybkość wysyłki, jakość towaru

minusy: nie doświadczyłem :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405462 z 10.02.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ zaoferował towar w najlepszej cenie i w 100% spełnił moje oczekiwania. Fantastyczna,fachowa,rzetelna,informująca o każdym wykonanym kroku dotyczącym zamówienia obsługa. Brawo, Brawo:-) Współpraca z tym sprzedawcą to czysta przyjemność.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: Wiarygodność,rzetelność,fantastyczny kontakt z sklepem

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405454 z 10.02.2017

zamówione tusze do drukarki dobrej jakości,szybka dostawa.Polecam sprzedawcę

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: szybka dostawa zamówionego towaru

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405350 z 09.02.2017

Wybrałam ten sklep, bo miał najtańszy produkt, który akurat potrzebowałam. Bardzo polecam sprzedawcę. Kontakt, szybkość wysyłki oraz zamówiony produkt - wszystko bez zarzutu. Polecam bardzo.

zakupy: Kartridż; luty 2017

plusy: szybkość i jakość obsługi

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405330 z 09.02.2017

1 dobra jakość 2 dobre ceny 3 szybka realizacja

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: 1 dobra jakość 2 dobre ceny 3 szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monisa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405034 z 06.02.2017

Zamienniki tuszy do drukarki można kupić w świetnej cenie przy bardzo dobrej jakości. Kupuję u tego sprzedawcy już od 7lat i zawsze jestem zadowolona

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: szybko, tanio, dobra jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mario rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405026 z 06.02.2017

Doskonały kontakt, bieżący status zamówionego towaru, Ekspresowa wysyłka, tylko Poczta Polska zawiodła, Paczka 24 szła ponad 1 tydz.

zakupy: Zestaw promocyjny: HP 300XL czarny + kolor, wersja 123drukuj; luty 2017

plusy: Perfekcyjność w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER