Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1614
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1632 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kris rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402082 z 29.12.2016

konkurencyjne ceny-tak

zakupy: tusz do drukarki; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi,konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402074 z 29.12.2016

Wybrałem ten sklep bo posiadał potrzebne mi artykuły i spełnił moje oczekiwania. Towar dostarczony w ciągu 24 godzin. Polecam ten sklep.

zakupy: Tusz do drukarki Epson 580; grudzień 2016

plusy: Perfekcyjność w każdym elemencie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pavlo rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401990 z 28.12.2016

Super sklep,atrakcyjne ceny,expresowa dostawa

zakupy: tusze do drukarki; grudzień 2016

plusy: ceny,bardzo szybkie wysylki

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401942 z 28.12.2016

Po kilku zamówieniach mam pewność, że produkt jest dobrej jakości a transport szybki .

zakupy: tusze do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: wszystko działa profesjonalnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

benon rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401062 z 17.12.2016

Sklep sprawdzony. Zamawiałem tusze drugi raz i drugi raz jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Zamienniki tuszy do drukarki brother.; grudzień 2016

plusy: Uprzejmiść, takt, sprawna obsługa, pełna informacja.

minusy: Nie mam żadnych uwag negatywnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401022 z 16.12.2016

Zamówienie przyszło bardzo szybko, a w przypadku reklamacji bez żadnych problemów wadliwy produkt został wymieniony na działający. W dodatku uprzejma obsługa i bardzo niskie ceny. Gorąco polecam.

zakupy: tusz do drukarki; grudzień 2016

plusy: brak problemów z reklamacją produktu

minusy: nie widzę wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400894 z 15.12.2016

To był kolejny zakupy w tym sklepie, cena przystępna mila i szybka obsługa paczka dotarła w ekspresowym tempie i jeszcze do tego dostałam gratis reklamowy

zakupy: kpl. tuszy do Canon Pixma MG 7550; grudzień 2016

plusy: miła obsługa i b.dobre doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400690 z 14.12.2016

Szok. Zamówiłem jednego dnia po południu, otrzymałem drugiego dnia przed południem. Kapitalny sprzedawca. Towar bardzo dobry, piorunująco szybka dostawa i miły upominek. O to chodzi. Dziękuję.

zakupy: Tusze do drukarki; grudzień 2016

plusy: Profesjonalizm, szacunek dla klienta, rzetelność.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j-musashi rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400466 z 12.12.2016

Super sklep, błyskawiczna dostawa, dobry towar. Wprawdzie drukarka dość długo ustawiała się, ale w końcu przyjęła cardridge'a. Polecam śmiało

zakupy: Epson 26XL (T2621) tusz czarny, zwiekszona pojemność; grudzień 2016

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kh rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400094 z 08.12.2016

Tusze bardzo dobrej jakości i w świetnej cenie

zakupy: Tusze do drukarki; grudzień 2016

plusy: Produkty świetnej jakości

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

S.A.G rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399978 z 07.12.2016

Najlepsze opinie i tak spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Canon tusz; grudzień 2016

plusy: Czas i towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sophie rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399570 z 04.12.2016

Atrakcyjne ceny, świetna obsługa.

zakupy: HP 300 czarny; grudzień 2016

plusy: Szbka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399530 z 03.12.2016

Jestem zadowolonym klientem sklepu 123drukuj od 8 lat. Oferują dobrej jakości materiały w dobrej cenie. Ostatnio pierwszy raz zdarzyło się, że nowa drukarka nie rozpoznała zamiennika. Sklep natychmiast po otrzymaniu reklamacji wysłał kuriera z nowymi, sprawnymi kartridżami. Inni mogą się od nich uczyć. Polecam.

zakupy: tusze zamienniki do kilku drukarek 3 w 1 Brother; listopad 2016

plusy: obsługa klienta, ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czakowal rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399390 z 01.12.2016

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zamienniki bez zarzutu - tanie i wydajne. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: zamienniki tuszy do Brothera; grudzień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia. Bardzo dobry kontakt.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399374 z 01.12.2016

Zamawiałam z tego sklepu kilka razy i zawsze zamówienie jest szybko i sumiennie realizowane. Poza tym jakość tuszy i ceny stanowią dodatkowy plus. Gorąco polecam!

zakupy: tusze; grudzień 2016

plusy: szeroka oferta, dostępność, szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399350 z 01.12.2016

Jestem czestym klientem i zadawala mnie ten sklep od 5-ciu lat

zakupy: tusze i kartridże czyszczące; grudzień 2016

plusy: niska cena, terminowa wysyłka,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399326 z 01.12.2016

towar dobrej jakosci.Szybka wysylka towaru

zakupy: HP651; grudzień 2016

plusy: Szybkosc wysylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399298 z 01.12.2016

Mają dobre tusze w bardzo dobrych cenach. Korzystam od lat.

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: Cena, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zwiorek1 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399290 z 01.12.2016

Dla tego że,obsługa jest szybka i rzetelna,dwa lub trzy dni od zamówienia towar mam w domu!!!

zakupy: tusze do drukarki; grudzień 2016

plusy: szybkość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzidek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399262 z 01.12.2016

Szybka i rewelacyjna obsługa, szeroki asortyment, tusze zamienniki działają jak należy, nigdy się nie zawiodłem. Polecam.

zakupy: HP zamiennik 703 czarny i kolorowy.; listopad 2016

plusy: Ekspresowa obsługa, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER