Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1633
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1651 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Slawek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404458 z 31.01.2017

Kupuję w nim od dawna i zawsze spełniał moje oczekiwania

zakupy: Tusze LC970; styczeń 2017

plusy: kompetencja i szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

a.j. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404410 z 30.01.2017

Godny polecenia

zakupy: tuse; styczeń 2017

plusy: bez zastrzeżeń

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404402 z 30.01.2017

Oryginalne produkty w przystępnej cenie . Sklep zdecydowanie spełnił oczekiwania , profesjonalna i szybka obsługa .

zakupy: Oryginalne tonery do urządzenia BROTHER MFC- 9340 CDW; styczeń 2017

plusy: Bardzo dobra dostępność i szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jedrekst @vp.pl rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404394 z 30.01.2017

Sklep super. Fachowa obsługa. Towar wysokiej jakości. Dostawa w terminie.

zakupy: Tusze; styczeń 2017

plusy: Wiarygodność

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tmsx rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404218 z 27.01.2017

duzy wybor akcesorii

zakupy: tusz do drukarki hp 22; styczeń 2017

plusy: duzy wybor akcesorii

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404122 z 26.01.2017

Jest wszystko Ok Polecam

zakupy: Tusze do HP; styczeń 2017

plusy: Żetelny sprzedawca

minusy: Niema żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karpiński Media rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404110 z 26.01.2017

Jesteśmy Klientem 123Drukuj.pl od 2011 roku, czyli od 6 lat! Te kilka lat współpracy świadczą o niesamowitej jakości produktów (jedna z drukarek, do której kupujemy zamienniki 123Drukuj również bezawaryjnie działa od 6 lat, bez utraty jakości druku), świadczy to również o dobrej cenie produktów, szybkości działania i wielu innych wartościach tej firmy. Szczerze polecamy ten sklep wszystkim użytkownikom drukarek i nie tylko! Z pozdrowieniami - Karpiński Media (Legionowo)

zakupy: Tusze do drukarki atramentowej; styczeń 2017

plusy: jakość tuszy, terminowość, ceny produktów, obsługa

minusy: brak wad... no może zmieniłbym grafikę sklepu na nowszą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

a.j. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404006 z 25.01.2017

zasługuje na dobrą opinię

zakupy: tusze; styczeń 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403994 z 25.01.2017

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !

zakupy: Tusz czarny i kolorowy do HP; styczeń 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403774 z 22.01.2017

bardzo czytelna strona internetowa, duży wybór i atrakcyjne ceny

zakupy: tusze do drukarek HP i Lexmark; styczeń 2017

plusy: szybka obsługa i bdb. info o przesyłce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403526 z 18.01.2017

Kupuję już od kilku lat i nie miałem problemów - POLECAM

zakupy: Tusze do drukarki; styczeń 2017

plusy: solidność

minusy: nie pamiętam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403518 z 18.01.2017

szybka dostawa, dobry kontakt,

zakupy: tusz do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: szybka reakcja na wadliwytowar i szybka wymia

minusy: w zasadzie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403354 z 16.01.2017

Szybko ,rzetelnie i zawsze praktyczny upominek

zakupy: tusze do canona; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403270 z 14.01.2017

sprzedaj dobre produkty, z których jestem zadowolony

zakupy: tusze; styczeń 2017

plusy: solidny sprzedwaca

minusy: na razie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jamaz4 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403102 z 12.01.2017

Na ten sklep trafiłem przypadkowo pewien czas temu.Kupuje tu tusze do drukarki Canon. Jest tu szeroki asortyment towarów oraz wprost błyskawiczna dostawa. Odpowiada mi również jakość zakupionych towarów.Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: tusze do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: jakość towaru i błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403042 z 11.01.2017

Dużo kupuję od nich materiałów, solidna firma. Polecam jeżeli kupujecie Państwo u innych.

zakupy: tusze; styczeń 2017

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402866 z 10.01.2017

sklep został mi polecony przez znajomego, nie mylił się co do rzetelności Sprzedawcy, jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: toner; styczeń 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402798 z 09.01.2017

Szeroki wybór tonerów do drukarek, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tonery do samsung xpress 460w; styczeń 2017

plusy: Błyskawiczną wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chaber rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402582 z 05.01.2017

dostarcza bardzo szybko zamówione towary i w bardzo dobrej jakości

zakupy: tusze do drukarki HP; styczeń 2017

plusy: solidność i wiarygodność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Jaworski rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402574 z 05.01.2017

Dużo dobrych opinii świadczy o dobrym sprzedawcy. Zakup w 123drukuj.pl to przyjemność. Profesjonalizm w komunikacji z klientem, towar zapakowany bardzo dobrze, niezwłoczna wysyłka (przy płatności zwykłym przelewem, zakupiony towar został dostarczony następnego dnia, po złożeniu zamówienia). Dziękuję i polecam.

zakupy: Tonery do drukarki; styczeń 2017

plusy: szybkość działania, cena, jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER