Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1800
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1820 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

edana rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 434446 z 08.05.2018

najniższe ceny

zakupy: tusz do drukarki; maj 2018

plusy: niska cena towaru i szybka dostawa

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 434318 z 05.05.2018

Skusiła mnie niska cena i dostęp do tuszy o rozmiarze XL (nieoryginalne, choć tańsze) do mojej drukarki HP. Jestem zadowolony, tusze świetnie drukują, choć czarny został uznany przez drukarkę za pusty lub nieoryginalny (przez to nie mam dostępu do stanu ilości pozostałego atramentu). Z kolorowym nie było problemu. Szybka dostawa, profesjonalna obsługa.

zakupy: Tusz HP 650 XL czarny i kolorowy; kwiecień 2018

plusy: Niska cena, szybka dostawa, szeroki wybór, dobra jakość

minusy: Czarny tusz uznany przez drukarkę za nieoryg. lub pusty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zgred rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 434130 z 30.04.2018

Skusiła mnie przystępna cena towaru, ale zaskoczył mnie szybką dostawa.

zakupy: Komplet tuszy do drukarki HP; kwiecień 2018

plusy: Niska cena i szybka dostawa.

minusy: Bez uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 434026 z 27.04.2018

Rzetelny i terminowy sprzedawca

zakupy: toner; kwiecień 2018

plusy: łatwość dostępu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433890 z 26.04.2018

spełnił w 100 %

zakupy: toner; kwiecień 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misio rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433866 z 26.04.2018

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie i zawsze byłem zadowolony

zakupy: tonery; kwiecień 2018

plusy: Jest ok!

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zibimar58 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433734 z 25.04.2018

Profesjonalna obsługa , dobry kontakt emaliowy

zakupy: toner do HP P1102; kwiecień 2018

plusy: słowność i szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433574 z 21.04.2018

znalazłem ten sklep jako pierwszy w internecie i naprawdę spełnia moje oczekiwania

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2018

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433346 z 17.04.2018

Zamówiony toner był tańszy niż u konkurecji nawet z przesyłką. Towar dotarł ekspresowo, dobrze zapakowany. Obsługa informowała na bieżąco co się dzieje z moim zamówieniem. Nie znałem tego sklepu ale jestem przekonany że jeszcze wrócę tutaj na zakupy ale mogę śmiało polecić to innym :)

zakupy: Toner Samsung; kwiecień 2018

plusy: Czas i kontakt. Przystępna cena

minusy: myślę że nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bercik rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433326 z 17.04.2018

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie, profesjonalna obsługa, exspresowe zrealizowanie zamówienia, produkty zgodne z opisem. Polecam

zakupy: tonery; marzec 2018

plusy: Dokładność, uczciwość, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433306 z 17.04.2018

Po prostu lupowanie w nim to przyjemność !

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2018

plusy: Wiedzą o co chodzi w tym interesie.

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433286 z 16.04.2018

Korzystam od kilku lat z usług sklepu 123 drukuj. Nigdy się nie zawiodłem na szybkości realizacji zamówienia i profesjonalności obsługi.

zakupy: Kartridże do drukarek HP; kwiecień 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433282 z 16.04.2018

Zamówienie jest bardzo szybko realizowane i wysyłane. Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu i szczerze polecam innym kijentom.

zakupy: tusze do drukarek; kwiecień 2018

plusy: bardzo szybka i dokładna realizacja zamówień.

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz i Rober rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 433270 z 16.04.2018

Korzystamy z usług 123 drukuj już prawie 4 rok. Polecamy.

zakupy: Tusze i tonery do drukarek; kwiecień 2018

plusy: Rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432870 z 08.04.2018

Od dawna korzystam z tuszy i nigdy się nie zawiodłem. Produkt zastępczy- bardzo dobry. Dostawa zgodna z życzeniem. Polecam.

zakupy: Tusz LC-985BK XL; kwiecień 2018

plusy: Sumienność

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432838 z 06.04.2018

Sprzedawca godny zaufania, b.dobry kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z opisem + bonus. Dziękuję i polecam!

zakupy: HP 300XL czarny + kolor; kwiecień 2018

plusy: profesjonalizm, szybkość, wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432802 z 06.04.2018

Tusz-zamiennik dobrej jakości, cena nieduża, szybka i miła obsługa - z przyjemnością będę korzystał z usług sklepu.

zakupy: tusz hp44; kwiecień 2018

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HirekH rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432798 z 06.04.2018

Łatwe dotarcie do towaru (tuszu) na stronie sklepu. Szybka realizacja, dobre atramenty w konkurencyjnych cenach.

zakupy: Tusze do drukarki; marzec 2018

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRZEGORZ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432718 z 05.04.2018

PROFESJONALNY , BARDZO SZYBKA OBSŁUGA POLECAM

zakupy: TUSZ HP 337; kwiecień 2018

plusy: SZYBKOŚĆ I PROFESJONALIZ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kwarcu rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 432646 z 04.04.2018

Polecił mi kolega. Jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Tusze; kwiecień 2018

plusy: Szybko i bez problemów.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER