Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1668
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1687 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416814 z 26.07.2017

kupuje w tym sklepie od lat

zakupy: tusze atramentowe; lipiec 2017

plusy: wszystko ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416810 z 26.07.2017

Spełnia wszystkie warunki jakości usług i towaru.

zakupy: tusz canon PG-545; lipiec 2017

plusy: Jakość i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krisu72 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416770 z 26.07.2017

bardzo szeroki asortyment, materiały eksploatacyjne oryginalne i zamienniki wysokiej jakości, dobra cena, dostępność, szybkość realizacji zamówienia, prosty proces zamówienia, dostaw w 24 h , promocja - darmowa dostawa już przy zamówieniu za 300 zł

zakupy: tonery Brother TN - 241 C/M/Y; lipiec 2017

plusy: szybka dostawa, dostępność towaru, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416670 z 25.07.2017

szybka dostawa, niskie ceny

zakupy: tonery; lipiec 2017

plusy: szybkość, ceny

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416442 z 21.07.2017

Korzystam z tego sklepu od lat. Rewekacyjna szybkość realizacji zamówienia.

zakupy: tusze do drukarki; lipiec 2017

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek 1942 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416398 z 20.07.2017

Kupuję w nim zazwyczaj i jestem bardzo zadowolony. Szybko i z doskonała komunikacją sklep-klient

zakupy: Atrament do drukarki Canon; lipiec 2017

plusy: Sprawność obsługi

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416286 z 19.07.2017

szybka i sprawna obsługa, towar zakupiony dostarczono bardzo szybko

zakupy: tusze; lipiec 2017

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416238 z 18.07.2017

cena

zakupy: Tonery; lipiec 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416018 z 14.07.2017

Polecam ! Bardzo dobry kontakt! Szybka dostawa !

zakupy: toner do drukarki; lipiec 2017

plusy: Bardzo szybka obsługa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanislaw rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 415206 z 30.06.2017

Rewelacyjne tempo. Błyskawiczna reakcja. Czytelne dane sklepu no i załączony gadżet.

zakupy: tusz do drukarki; czerwiec 2017

plusy: czytelność oferty i natychmiastowa reakcja na zamówienie

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 414366 z 14.06.2017

profesjonalna i miła obsługa, jakościowo dobre produkty

zakupy: tusze; czerwiec 2017

plusy: miła obsługa, dobra jakość towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz nie poleca 123drukuj.pl opinia nr 414154 z 10.06.2017

Brak poszanowania dla klienta. Przesylka nie dostarczona w termine. Przesylka DPD 24h. nie dotarla. Jest sobota gozina 16 i uplynelo ponad 48h godzinod czasu zamowienia. Zamowienie jest mi juz zbedne.

zakupy: tusze do drukarki; czerwiec 2017

plusy: brak mozliwosci oceny

minusy: nieterminowosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 414062 z 09.06.2017

jest ok!

zakupy: tusze do drukarki Canon MP240; czerwiec 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 413682 z 05.06.2017

Robiłem zakupy kilkakrotnie,szybka realizacja,ceny niższe niż w stacjonarnych sklepach.

zakupy: Tusz do drukarki; kwiecień 2017

plusy: Szybkość realizacji,towar zgodny z zamówieniem

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucjan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 413006 z 26.05.2017

Od dwóch lat korzystam z usług tego sklepu. Szybka i profesjonalna obsługa, przystępne ceny. Polecam.

zakupy: tusze i inne; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 412654 z 23.05.2017

Sklep na najwyższym poziomie - świetne ceny, bardzo przejrzysta i czytelna strona internetowa, jakość i szybkość realizacji zamówienia - świetna. Jeszcze nie raz skorzystam i napewno polecę innym osobom...

zakupy: Tusz do drukarki CANON CL- 541, PAPIER FOTOGRAFICZNY HIGH CO; maj 2017

plusy: Szybkość, jakość, niska cena, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411554 z 09.05.2017

Korzystałem drugi raz z zakupów. Polecam. Dzisiaj zamawiam i na następny dzień odbiór. Szybko i sprawnie.

zakupy: tonery do drukuraki; maj 2017

plusy: Sumienność i szybki odbiór

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411458 z 08.05.2017

Po raz kolejny kupuje w tym sklepie bo spełnia on moje oczekiwania.Polecam innym

zakupy: tusze do Brother LC i toner do Samsung; maj 2017

plusy: sklep internetowy z darmową dostawą ( powyżej 300 zł)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BOŻENA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411314 z 05.05.2017

Korzystam z usług sklepu już od dłuższego czasu Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem... POLECAM !!!

zakupy: tusze do drukarki BROTHER; maj 2017

plusy: TERMINOWOŚĆ REALIZACJI, ZGODNOŚĆ TOWARU Z OFERTĄ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410978 z 30.04.2017

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, miła i fachowa obsługa telefoniczna, produkt oryginalny w przystępnej cenie (tusze do drukarki), szybka wysyłka. Oby więcej takich sprzedawców, pozdrawiam Kasia

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER