Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1706
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1726 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423026 z 02.11.2017

sklep w swojej ofercie posiada towar którym jestem zainteresowany postanowiłem kupić.zamówienie złożyłem 30.11 2017 około godz 8 a odebrałem 31.11 2017 r o godz 15 a mieszkam od sklepu ponad 600 km. byłem mile zaskoczony,i to nie pierwszy raz.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: solidność

minusy: takich nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422946 z 31.10.2017

Profesjonalnie ,szybko i uczciwe podejście do klienta.Kupuję tylko u Nich.Polecam.

zakupy: tusze do drukarki; październik 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422746 z 27.10.2017

Niskie ceny fantastyczna obsługa i bardzo szybka dostawa

zakupy: Tusz do drukarki; październik 2017

plusy: Niskie ceny szybkość i wysoka jakość

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Władek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422734 z 27.10.2017

Szybka i bezproblemowa obsługa a o to chodzi.

zakupy: zestaw tuszy; październik 2017

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JarekPL rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422670 z 26.10.2017

Kupiłem trochę produktów za kilkaset złotych, tusze i papier foto. Zależało mi bardzo na jakości i oczywiście niskiej cenie. I to jest co potrzebowałem. Jak komuś zależy na jakości będzie naprawdę zadowolony.

zakupy: tusze papier foto; październik 2017

plusy: profeska przy załatwianiu klienta

minusy: nie mogę podać wad bo ich nia było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jenot rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422654 z 26.10.2017

Atrakcyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia, dbałość o kontakt z klientem. Z czystym sumieniem będę polecać każdemu, dziękuję za urocze gratisy dołączone do zamówionych tuszy.

zakupy: tusze HP; październik 2017

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magwia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422626 z 26.10.2017

Wczoraj zamówienie na komplet tuszy do HP, dzisiaj dostawa (Poczta Polska-Paczka 48). Tak szybka realizacja zamówienia jeszcze mi się jeszcze nie przydarzyła. Mało tego, do zamówienia dołączono 2 gratisy tj. długopis oraz komplet kart do gry. Tylko polecać!

zakupy: Zestaw tonerów do HP; październik 2017

plusy: Jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALINA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422570 z 26.10.2017

Po raz kolejny wybrałam ten sklep ze względu na dobrą jakość towaru, przystępną cene i bardzo szybką dostawę. Dziękuje

zakupy: tusze; październik 2017

plusy: DOSTĘPNOŚĆ I SZYBKA OBSŁUGA

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422554 z 25.10.2017

Wybrałam sklep ze względu na najniższą cenę produktów, które zakupuje. Drugim, bardzo ważnym aspektem jest zawsze błyskawiczna realizacja zamówienia. Chętnie zamawiam i mam pewność, że zostanę potraktowana profesjonalnie! Do zamówienia zawsze dołączony jest mały prezencik - długopis, co dodatkowo ucieszy klienta. Serdecznie polecam wszystkim!

zakupy: tusze do drukarek; październik 2017

plusy: atrakcyjna cena, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422550 z 25.10.2017

Obszerna oferta tuszy do drukarek, zarówno oryginałów jak i zamienników, wyczerpująca informacja na stronie internetowej sklepu, satysfakcjonująca obsługa i dobra komunikacja z przedstawicielami sklepu, zamówienia są realizowane "od ręki", dziś złożyłem zamówienie i dziś kurier potwierdził otrzymanie przesyłki, wszystko wskazuje na to że jutro ją otrzymam.

zakupy: Tusze do drukarki Canon Pixma iP7250; październik 2017

plusy: rzetelność i sprawność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422506 z 25.10.2017

Jedyny sklep internetowy gdzie spełnione są trzy podstawowe warunki : miła i fachowa obsługa , szybkość dostawy i przystępna cena. To lubię . Kilkakrotne zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Aż chce się wracać.

zakupy: Tonery do drukarek; październik 2017

plusy: prawdziwy sklep internetowy bez ściemy.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacper rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422370 z 23.10.2017

Tanio ! Szybko ! Solidnie !

zakupy: Zestaw kadridży do Brother MFC 490-CW; październik 2017

plusy: Cena

minusy: PocztaPolska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychu rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422174 z 20.10.2017

Kilka lat temu znalazłem ten sklep w internecie i po pierwszym zakupie tuszu byłem zadowolony. Od tej pory tusze do drukarki kupuję tylko w tym sklepie. Urzeka mnie jakość dostarczonego towaru, profesjonalizm obsługi a także szybkość dostawy. Gorąco polecam.

zakupy: Tusze do drukarki Canon; październik 2017

plusy: profesjonalizm, szybkość obsługi, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422078 z 19.10.2017

Tani produkt, który spełnia wymagania.

zakupy: Toner TN-1030; październik 2017

plusy: Niskie ceny, dobre produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422050 z 18.10.2017

Korzystam z usług tego sklepu od lat i jestem zadowolony.

zakupy: Tusze do drukarek i papier fotograficzny.; październik 2017

plusy: szybka i bezbłędna dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421962 z 17.10.2017

znalazłem go w internecie i po 1 zakupie tuszu byłem zadowolony.

zakupy: tusze do drukarki HP Desk Jet F 380; październik 2017

plusy: szybkość działania i profesjonalizm.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421762 z 13.10.2017

Bardzo sprawie obsługuje klientów, towar zawsze w ekspresowym czasie był u mnie w domu. Jakość tuszy bez zastrzeżeń, a druki bardzo ładne. Polecam !

zakupy: tusze do drukarki; październik 2017

plusy: szybka wysyłka, dobra jakość tuszy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421442 z 09.10.2017

Szybka bezproblemowa dostawa, dobre ceny. Polecam.

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421302 z 05.10.2017

Bardzo szybka wysyłka, bardzo miły i kompetentny Pan z działu technicznego. Polecam jak najbardziej !

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybkość, jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421198 z 04.10.2017

Bardzo dobre ceny i jakość obsługi.

zakupy: Tusze zamienniki; październik 2017

plusy: ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER