Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1713
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1733 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kacper rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422370 z 23.10.2017

Tanio ! Szybko ! Solidnie !

zakupy: Zestaw kadridży do Brother MFC 490-CW; październik 2017

plusy: Cena

minusy: PocztaPolska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychu rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422174 z 20.10.2017

Kilka lat temu znalazłem ten sklep w internecie i po pierwszym zakupie tuszu byłem zadowolony. Od tej pory tusze do drukarki kupuję tylko w tym sklepie. Urzeka mnie jakość dostarczonego towaru, profesjonalizm obsługi a także szybkość dostawy. Gorąco polecam.

zakupy: Tusze do drukarki Canon; październik 2017

plusy: profesjonalizm, szybkość obsługi, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422078 z 19.10.2017

Tani produkt, który spełnia wymagania.

zakupy: Toner TN-1030; październik 2017

plusy: Niskie ceny, dobre produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422050 z 18.10.2017

Korzystam z usług tego sklepu od lat i jestem zadowolony.

zakupy: Tusze do drukarek i papier fotograficzny.; październik 2017

plusy: szybka i bezbłędna dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421962 z 17.10.2017

znalazłem go w internecie i po 1 zakupie tuszu byłem zadowolony.

zakupy: tusze do drukarki HP Desk Jet F 380; październik 2017

plusy: szybkość działania i profesjonalizm.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421762 z 13.10.2017

Bardzo sprawie obsługuje klientów, towar zawsze w ekspresowym czasie był u mnie w domu. Jakość tuszy bez zastrzeżeń, a druki bardzo ładne. Polecam !

zakupy: tusze do drukarki; październik 2017

plusy: szybka wysyłka, dobra jakość tuszy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421442 z 09.10.2017

Szybka bezproblemowa dostawa, dobre ceny. Polecam.

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421302 z 05.10.2017

Bardzo szybka wysyłka, bardzo miły i kompetentny Pan z działu technicznego. Polecam jak najbardziej !

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybkość, jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421198 z 04.10.2017

Bardzo dobre ceny i jakość obsługi.

zakupy: Tusze zamienniki; październik 2017

plusy: ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421170 z 04.10.2017

sprawdzony sprzedawca, po raz kolejny u niego kupuję

zakupy: tusz do drukarki; październik 2017

plusy: szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420930 z 02.10.2017

Wybrałam sklep z czyjegoś polecenia i spełnił moje oczekiwania, tusze które kupuję zawsze się sprawdzają, starczają na długo. Błyskawiczna dostawa to duży plus. Polecam!

zakupy: Tusz do drukarki; październik 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra jakość

minusy: Nie było nic co mi się nie spodobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorPos rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420814 z 29.09.2017

Usługi - jak w ofercie (rzetelnie i błyskawicznie). Polecam.

zakupy: Tusze do drukarki; wrzesień 2017

plusy: Czas realizacji, cena, jakość produktu

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karol rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420730 z 28.09.2017

sklep bardzo uczciwy wyjątkowa szybka dostawa, całkowicie spełnia moje oczekiwania. POLECAM

zakupy: tusze epson; wrzesień 2017

plusy: same superlatywy

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420674 z 27.09.2017

Dobre produkty ,dostawa towaru na czas.

zakupy: tusz hp 301 czarny i kolor; wrzesień 2017

plusy: odpowiedzialnośc,dobre produkty,dostawa towaru na czas

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420638 z 26.09.2017

Pierwszy raz o tym sklepie dowiedziałem się od producenta drukarki. Został zaproponowany jako jeden z dostępnych sklepów posiadający materiały eksploatacyjne. Byłem mile zaskoczony widząc tusze dla drukarek z przed kilku lat. Bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą, obszerny asortyment, doceniam również dostępność zastępczych materiałów eksploatacyjnych w atrakcyjnych cenach. Dziękuję za Państwa wsparcie.

zakupy: Tusze oraz tonery; wrzesień 2017

plusy: Komunikacja z klientem

minusy: Niewygodna obsługa sklepu przy użyciu urządzeń mobilnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaus nie ma zdania o 123drukuj.pl opinia nr 420554 z 25.09.2017

Cena

zakupy: Tusz HP 655; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baasioolek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420462 z 22.09.2017

Sklep działa bardzo sprawnie, zamowienie przyszło przed czasem 😀 Polecam każdemu.

zakupy: Kardridże do drukarki; wrzesień 2017

plusy: Sprawność, przystępne ceny

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420450 z 22.09.2017

Jest prze zemnie sprawdzony. Warty polecenia. Szybko sprawnie i przyjemnie!!!

zakupy: tusz do drukarki Lekxmark; wrzesień 2017

plusy: Idealny sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420066 z 18.09.2017

Szybko,sprawnie i zgodnie z moim oczekiwaniem. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pomyliłam zamówienie,ale zadzwoniłam i zaraz Pani wymieniła mi na to co chciałam.Doinformowała mnie więc na przyszłość będę bardziej już zorientowana. Bardzo miła obsługa Polecam wszystkim. Pozdrawiam

zakupy: tusze do drukarki; wrzesień 2017

plusy: nie wychodząc z domu możesz zrobisz zakupy

minusy: nie mam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Penduszko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 419906 z 14.09.2017

Zawsze Kupuje w tym sklepie swoje tusze do drukarki i jak dotąd nigdy nie miałem złych uwag. Dlatego polecam każdemu ten sklep kto szuka dobrego towaru i fachowej szybkiej obsługi.

zakupy: Tusze do drukarki.; wrzesień 2017

plusy: Dobry towar szybka i fachowa obsługa.

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER