Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1678
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1698 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

stanislaw rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 415206 z 30.06.2017

Rewelacyjne tempo. Błyskawiczna reakcja. Czytelne dane sklepu no i załączony gadżet.

zakupy: tusz do drukarki; czerwiec 2017

plusy: czytelność oferty i natychmiastowa reakcja na zamówienie

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 414366 z 14.06.2017

profesjonalna i miła obsługa, jakościowo dobre produkty

zakupy: tusze; czerwiec 2017

plusy: miła obsługa, dobra jakość towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz nie poleca 123drukuj.pl opinia nr 414154 z 10.06.2017

Brak poszanowania dla klienta. Przesylka nie dostarczona w termine. Przesylka DPD 24h. nie dotarla. Jest sobota gozina 16 i uplynelo ponad 48h godzinod czasu zamowienia. Zamowienie jest mi juz zbedne.

zakupy: tusze do drukarki; czerwiec 2017

plusy: brak mozliwosci oceny

minusy: nieterminowosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 414062 z 09.06.2017

jest ok!

zakupy: tusze do drukarki Canon MP240; czerwiec 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 413682 z 05.06.2017

Robiłem zakupy kilkakrotnie,szybka realizacja,ceny niższe niż w stacjonarnych sklepach.

zakupy: Tusz do drukarki; kwiecień 2017

plusy: Szybkość realizacji,towar zgodny z zamówieniem

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucjan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 413006 z 26.05.2017

Od dwóch lat korzystam z usług tego sklepu. Szybka i profesjonalna obsługa, przystępne ceny. Polecam.

zakupy: tusze i inne; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 412654 z 23.05.2017

Sklep na najwyższym poziomie - świetne ceny, bardzo przejrzysta i czytelna strona internetowa, jakość i szybkość realizacji zamówienia - świetna. Jeszcze nie raz skorzystam i napewno polecę innym osobom...

zakupy: Tusz do drukarki CANON CL- 541, PAPIER FOTOGRAFICZNY HIGH CO; maj 2017

plusy: Szybkość, jakość, niska cena, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411554 z 09.05.2017

Korzystałem drugi raz z zakupów. Polecam. Dzisiaj zamawiam i na następny dzień odbiór. Szybko i sprawnie.

zakupy: tonery do drukuraki; maj 2017

plusy: Sumienność i szybki odbiór

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411458 z 08.05.2017

Po raz kolejny kupuje w tym sklepie bo spełnia on moje oczekiwania.Polecam innym

zakupy: tusze do Brother LC i toner do Samsung; maj 2017

plusy: sklep internetowy z darmową dostawą ( powyżej 300 zł)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BOŻENA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411314 z 05.05.2017

Korzystam z usług sklepu już od dłuższego czasu Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem... POLECAM !!!

zakupy: tusze do drukarki BROTHER; maj 2017

plusy: TERMINOWOŚĆ REALIZACJI, ZGODNOŚĆ TOWARU Z OFERTĄ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410978 z 30.04.2017

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, miła i fachowa obsługa telefoniczna, produkt oryginalny w przystępnej cenie (tusze do drukarki), szybka wysyłka. Oby więcej takich sprzedawców, pozdrawiam Kasia

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410926 z 29.04.2017

szybko sprawnie fachowo oraz bardzo miły kontakt.

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: dostępność towarów i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410922 z 29.04.2017

szybko sprawnie fachowo oraz bardzo miły kontakt.

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: dostępność towarów i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hogata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410758 z 27.04.2017

znalazłam poszukiwany towar w dobrej cenie

zakupy: oryginalne tusze do drukarki HP; kwiecień 2017

plusy: zaopatrzenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410302 z 21.04.2017

po raz kolejny robię zakupy w tym Sklepie. Jak zwykle realizacja b szybka . Kolejny zakup również będzie w Państwa Sklepie.

zakupy: tusz do drukarki Cannon; kwiecień 2017

plusy: dostępność towaru, szybkość realizacji, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tdtoma rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 410062 z 18.04.2017

Przejrzyste zakupy, konkurencyjne stawki, bezpieczeństwo transakcji. Solidność.

zakupy: Toner do drukarki Brother; kwiecień 2017

plusy: Bezpiecznie, przejrzyście, trafnie, solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 409694 z 11.04.2017

otrzymałam towar jaki był mi potrzebny, dobry kontakt

zakupy: tusz czarny oryginał hp; kwiecień 2017

plusy: na razie ok

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 409242 z 06.04.2017

Sklep wybrałam już dawno i jestem stałym klientem. Nigdy się nie zawiodłam, towar jest dobrej jakości i błyskawicznie wysyłany. Polecam zdecydowanie.

zakupy: tusz do drukarki CL-41 i PG-40; kwiecień 2017

plusy: dobra jakość i terminowość

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czesiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408926 z 02.04.2017

Korzystna oferta

zakupy: Tusz do drukarki; marzec 2017

plusy: Super oferta sprzedaży i szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408890 z 01.04.2017

Został polecony przez znajomych, jestem w pełni zadowolony.

zakupy: tonery; marzec 2017

plusy: szybkość, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER