Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1614
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1632 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dzidek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399262 z 01.12.2016

Szybka i rewelacyjna obsługa, szeroki asortyment, tusze zamienniki działają jak należy, nigdy się nie zawiodłem. Polecam.

zakupy: HP zamiennik 703 czarny i kolorowy.; listopad 2016

plusy: Ekspresowa obsługa, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogus71 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399162 z 30.11.2016

korzystałem już wiele razy i nie zawiodłem się

zakupy: toner do drukarki Canon; listopad 2016

plusy: pewny i szybki zakup w dobrej cenie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399102 z 29.11.2016

Dobry towar, atrakcyjne ceny i super szybka dostawa. Polecam.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, atrakcyjna cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399070 z 29.11.2016

Bobra cena tuszy HP oraz serii 123 drukuj. Szybka wysyłka.

zakupy: Tusz HP; listopad 2016

plusy: Dobre ceny i szybka wysyłka.

minusy: Słaby kontakt telefoniczny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kupujący rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399054 z 29.11.2016

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem, niska cena

zakupy: Tusz Brother; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398942 z 28.11.2016

Bardzo szybka, uprzejma realizacja i dostawa. Niska cena i dobra jakość. Minusy: brak

zakupy: Tusze do Lexmark 4850; listopad 2016

plusy: Uprzejmość, szybkość realizacji,cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398934 z 28.11.2016

123drukujpl-Solidna firma godna polecenia, nawet w przypadku reklamacji postępują życzliwie i profesjonalnie

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: Profesjonalizm, życzliwość i dobra komunikacja

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398786 z 25.11.2016

Tani i szybki, co wpełni potwierdzam

zakupy: Tusze do drukarki HP Officejet Pro 6830; listopad 2016

plusy: Szybkość i niska cena.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

buugs rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398194 z 18.11.2016

Jest najlepszy

zakupy: tusze; listopad 2016

plusy: brak wad

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek6591 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398030 z 17.11.2016

Niskie ceny za toner do HP. Sprawna i szybka obsługa. Zdecydowanie polecam sprzedającego.

zakupy: Toner; listopad 2016

plusy: Sprawność w działaniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397830 z 15.11.2016

Sklep oferuje produkty w konkurencyjnych cenach. Jakość produktów, a także kontakt ze sprzedającym i ekspresowa wysyłka w 100% spełniły moje oczekiwania.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397426 z 10.11.2016

Sugerowałam się ceną podczas zakupu tuszu do drukarki. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: tusz do drukarki; listopad 2016

plusy: Szybkość realizowania zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397318 z 09.11.2016

Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobre ceny tuszy Canon.

zakupy: tusze Canon; listopad 2016

plusy: cena, szybka wysyłka, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397286 z 09.11.2016

już wcześniej korzystałem

zakupy: toner do drukarki; listopad 2016

plusy: rzetelny sprzedawca

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397250 z 08.11.2016

Mam już doświadczenie z tym sklepem od lat. Jest rzetelny i wiarygodny. Bardzo dobra współpraca i chęć pomocy w razie problemów. Sklep godny zaufania i godny polecenia.

zakupy: tusze do drukarki Canon PG-512 i CL-513; październik 2016

plusy: Ekspresowa wysyłka, jakość sprzedawanego towaru!

minusy: Nie znam takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397238 z 08.11.2016

Profesjonalny sprzedawca. Błyskawiczna wysyłka.

zakupy: tusze Canon; listopad 2016

plusy: Profesjonalna obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goldruktk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397070 z 07.11.2016

bardzo profesjonalna obsługa, szbka dostawa wszyystko ok polecam

zakupy: Zestaw promocyjny: 2 x BCI-3BK + 2 x BCI-6C/M/Y (czarny + 3 kolo; listopad 2016

plusy: profesjonalizm i uczciwość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396942 z 04.11.2016

Zakupy w tym sklepie robię już ładnych parę lat. Jako że używam tych materiałów do celów prywatnych nie kupuję ich dużo ale zawsze wprowadzam coś nowego i do tej pory sie nie zawiodłam.

zakupy: papiery fotograficzne, tusze; listopad 2016

plusy: terminowość i jakość

minusy: opisy niektórych towarów mogłyby być dokładniejsze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396846 z 03.11.2016

Zakupy i ceny ok. Minus za brak możliwości dodzwonienia się dzisiaj. Od 2 godzin nikt nie odbiera telefonów, a chcę zareklamować kupiony bęben.

zakupy: bęben; wrzesień 2016

plusy: Ceny,

minusy: nikt nie odbiera telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Airad rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396630 z 31.10.2016

kolejny zakup, sklep wybrany z wyszukiwania w przeglądarce, strona czytelna i funkcjonalna - łatwo wyszukać potrzebny przedmiot, tonery regenerowane w dobrej cenie, dobrze zapakowane, realizacja zamówienia za każdym razem natychmiastowa, brak jakichkolwiek zastrzeżeń

zakupy: regenerowane tusze do drukarki; październik 2016

plusy: szybkość działania, funkcjonalność strony

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER