Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1615
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1633 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Słąwek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396438 z 28.10.2016

Doskonały wybór tuszy do drukarek. Spełnił oczekiwania pod każdym względem.

zakupy: tusze do drukarki Brother; październik 2016

plusy: Doskonały wybór, obsługa i błyskawiczna realizacja.

minusy: nie było takiej możliwości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lida rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396366 z 27.10.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania. Dobra jakość i szybkość realizacji zamówienia.

zakupy: tusz; październik 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tjpiotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396338 z 27.10.2016

sprawna wysyłka, towar taki jak zamawiam, nie ma do tej pory żadnych zastrzeżeń.

zakupy: tusze do drukarki; październik 2016

plusy: przyzwoitość w zachowaniu

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozefad rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396210 z 25.10.2016

ze względu na dobrą jakość i szybkość realizacji zamówienia

zakupy: tusze do drukarli; październik 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia.

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396010 z 23.10.2016

Ze względu na interesującą propozycję promocyjnego kompletu tuszy do drukarki w atrakcyjnej cenie. Moje oczekiwania w pełni spełnione.

zakupy: 2xkomplet tuszy do drukarki Brother DCP-J552DW; październik 2016

plusy: Atrakcyjne propozycje towaru i ceny

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Kamiński rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395746 z 20.10.2016

Sklep bardzo dobry, miła obsługa, cena tonera konkurencyjna na tle innych sklepów.

zakupy: toner Ricoh 3210D do kserokopiarki Ricoh 2035e.; październik 2016

plusy: szybkość realizacji, niska cena towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eliza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395626 z 19.10.2016

Już od dawna tu kupuję. Dobra obsługa, szybka, dobre materiały do drukarek. Jestem bardzo zadowolona

zakupy: Tusze do drukarki.; październik 2016

plusy: Szybka i bezproblemowa obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiaczek1958 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395506 z 17.10.2016

Zawsze błyskawiczna obsługa. Sklep ten od początku, bez zarzutów spełnia moje oczekiwania

zakupy: Multipak do drukarki EPSON; październik 2016

plusy: szybkość realizacji zamówień

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lg rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395430 z 17.10.2016

Kolejny zakup w tym sklepie. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Duży wybór dobrych produktów.

zakupy: Tusze do drukarki; październik 2016

plusy: Dobre produkty, duży wybór

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lechard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395338 z 15.10.2016

posiadał produkt tani i dostępny, co do jakości produktu to dopiero po jego zużyciu. sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Toner zamiennik firmy Printe; październik 2016

plusy: dużo produktów w dostępnej cenie,

minusy: słaby dostawca produktów. 4 dni to dość długo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395322 z 15.10.2016

Znalazłam przez przypadek, szukając jak najniższej ceny. Znalazłam w tym sklepie. Spełnił moje oczekiwania. Zapakowane i błyskawicznie wysłane jeszcze tego samego dnia. Polecam.

zakupy: TUSZE do drukarki; październik 2016

plusy: Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny

minusy: Nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395298 z 14.10.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: papier fotograficzny; październik 2016

plusy: Szybka realizacja, produkt dobrze zabezpieczony do wysył

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395206 z 13.10.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania, zawsze otrzymałam to co zamówiłam w bardzo krótkim czasie i dlatego w przypadku zakupu tuszu do mojej drukarki korzystam wyłącznie ze sklepu 123drukuj

zakupy: komplet tuszy do drukarki brother; październik 2016

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystynka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395182 z 13.10.2016

Na sklep trafiłam przypadkowo szukałam tuszu do drukarki CANON super ceny i super informacja -mówisz masz- POLECAM

zakupy: Pakiet Canon orginalny tusz do drukarek; październik 2016

plusy: Dooskonały

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395178 z 13.10.2016

Rzetelna firma i błyskawiczna wysyłka

zakupy: tusze do drukarki Brother; październik 2016

plusy: Błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395066 z 12.10.2016

sklep wybrany przypadkowo, zachwyca swoją rzetelnością i solidnością, towar oryginalny

zakupy: tusz do drukarki CANON; październik 2016

plusy: terminowość oraz rzetelność

minusy: moim zdaniem nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394986 z 11.10.2016

sklep wybrany przypadkowo, trafiłam na niego szukając okreslonego produktu. Posiadali go w swojej ofercie oraz tańszy zamiennik. Wybrałam zamiennik i wszystko jest ok.

zakupy: toner do drukarki - zamiennik polecany przez sklep; październik 2016

plusy: szybkość działania, atrakcyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bazyl rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394562 z 05.10.2016

Szybka wysyłka. Świetny kontakt. Niska cena + gratisy. Polecam

zakupy: Tusz HP 45; październik 2016

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DOMINIKA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394530 z 05.10.2016

Pozytywna opinia innych użytkowników,okazała się prawdziwa:)

zakupy: tusze zamienniki; październik 2016

plusy: prawdziwość danych o produkcie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394498 z 05.10.2016

Super sprzedawcy. Doradzą a towar pomimo zamiennika super. Zaopatruję się już kilka lat i nigdy nie miałem uwag. Polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: Tusze do drukarki Epson DX 7450; październik 2016

plusy: Fachowość i miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER