Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1656
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1675 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405674 z 14.02.2017

Dostępne zamienniki dobrej jakości i w dobrej cenie - polecam

zakupy: Tusz do drukarki HP; luty 2017

plusy: Szybkość wysyłki, jakość towaru

minusy: nie doświadczyłem :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405462 z 10.02.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ zaoferował towar w najlepszej cenie i w 100% spełnił moje oczekiwania. Fantastyczna,fachowa,rzetelna,informująca o każdym wykonanym kroku dotyczącym zamówienia obsługa. Brawo, Brawo:-) Współpraca z tym sprzedawcą to czysta przyjemność.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: Wiarygodność,rzetelność,fantastyczny kontakt z sklepem

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405454 z 10.02.2017

zamówione tusze do drukarki dobrej jakości,szybka dostawa.Polecam sprzedawcę

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: szybka dostawa zamówionego towaru

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yaak rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 405018 z 06.02.2017

kilkanaście lat współpracuję ze sklepem 123, Zamawiane tusze do drukarek sa bardzo dobrej jakości nigdy nie miałem problemów, Wspaniały kontakt ze sprzedawcą . Polecam ten sklep!!!

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: stosunek ceny do jakości towaru.b,dobry kontakt ze sprze

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404978 z 06.02.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ już wcześniej z niego korzystałam i za każdym razem spełniał moje oczekiwania.

zakupy: tonery do drukarek; luty 2017

plusy: szeroka gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404974 z 06.02.2017

Spełnił oczekiwania i budzi zaufanie.

zakupy: Toner do dukarki laserowej; luty 2017

plusy: towar zgodny z zamówieniem, otrzymany następnego dnia po

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CHEVI rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404850 z 04.02.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania , gdyż według opisu i rekomendacji przez sklep zamienniki (oryginalnych tonerów ) są najwyższej jakości.

zakupy: Tonery; luty 2017

plusy: Duża dostępność towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek45 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404686 z 02.02.2017

Obsługa i terminowość doskonała.

zakupy: Tusze do Canona; luty 2017

plusy: Terminowość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404458 z 31.01.2017

Kupuję w nim od dawna i zawsze spełniał moje oczekiwania

zakupy: Tusze LC970; styczeń 2017

plusy: kompetencja i szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

a.j. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404410 z 30.01.2017

Godny polecenia

zakupy: tuse; styczeń 2017

plusy: bez zastrzeżeń

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403994 z 25.01.2017

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !

zakupy: Tusz czarny i kolorowy do HP; styczeń 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403518 z 18.01.2017

szybka dostawa, dobry kontakt,

zakupy: tusz do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: szybka reakcja na wadliwytowar i szybka wymia

minusy: w zasadzie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403270 z 14.01.2017

sprzedaj dobre produkty, z których jestem zadowolony

zakupy: tusze; styczeń 2017

plusy: solidny sprzedwaca

minusy: na razie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jamaz4 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403102 z 12.01.2017

Na ten sklep trafiłem przypadkowo pewien czas temu.Kupuje tu tusze do drukarki Canon. Jest tu szeroki asortyment towarów oraz wprost błyskawiczna dostawa. Odpowiada mi również jakość zakupionych towarów.Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: tusze do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: jakość towaru i błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402866 z 10.01.2017

sklep został mi polecony przez znajomego, nie mylił się co do rzetelności Sprzedawcy, jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: toner; styczeń 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402798 z 09.01.2017

Szeroki wybór tonerów do drukarek, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tonery do samsung xpress 460w; styczeń 2017

plusy: Błyskawiczną wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chaber rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402582 z 05.01.2017

dostarcza bardzo szybko zamówione towary i w bardzo dobrej jakości

zakupy: tusze do drukarki HP; styczeń 2017

plusy: solidność i wiarygodność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Jaworski rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402574 z 05.01.2017

Dużo dobrych opinii świadczy o dobrym sprzedawcy. Zakup w 123drukuj.pl to przyjemność. Profesjonalizm w komunikacji z klientem, towar zapakowany bardzo dobrze, niezwłoczna wysyłka (przy płatności zwykłym przelewem, zakupiony towar został dostarczony następnego dnia, po złożeniu zamówienia). Dziękuję i polecam.

zakupy: Tonery do drukarki; styczeń 2017

plusy: szybkość działania, cena, jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanszcz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402538 z 04.01.2017

Dobre ceny (najniższe, jakie udało mi się znaleźć), bardzo szybka dostawa (na ogół następnego dnia), w razie kłopotów z towarem (raz się zdarzyło) szybko reagują. Kupuję od tej firmy tonery od kilku lat i nie mam powodu do narzekań

zakupy: tonery czarne i kolorowe do drukarek Samsung; styczeń 2017

plusy: cena i czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402486 z 04.01.2017

po raz kolejny kupuję tusze w 123drukuj.pl i się nie zawiodłem, polecam

zakupy: tusze do HP Deskjet; styczeń 2017

plusy: szybkość, precyzja,rzetelność

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER