Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1796
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1816 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Stasiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 431230 z 11.03.2018

Tanio , Szybko i zawsze ten towar co chcę :)

zakupy: Tusze; marzec 2018

plusy: Elastyczne ceny

minusy: Nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 431222 z 10.03.2018

Kolejny raz kupowałam w tym sklepie i polecam. Szybko, profesjonalnie, produkt jak w opisie.

zakupy: Zestaw tuszy; marzec 2018

plusy: Szybkość

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 431102 z 08.03.2018

szybko i profesjonalnie

zakupy: toner do drukarki; marzec 2018

plusy: szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darja rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 431034 z 07.03.2018

Za każdym razem zamówienia są realizowane bezproblemowo na 100%. Polecam ten sklep każdemu.

zakupy: Tusze do drukarki Canon MG 4200; marzec 2018

plusy: solidność w realizacji zamówień

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

h_M rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 431030 z 07.03.2018

Dokładne, szczegółowe opisy towaru.

zakupy: toner do drukarki; marzec 2018

plusy: Profesjonalność.

minusy: Mała wada: nie podano mi numeru przesyłki (śledzenie).

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 431010 z 07.03.2018

w pełni spełnił oczekiwania

zakupy: tusz HP; marzec 2018

plusy: jakość i szybkość

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430986 z 07.03.2018

Dobre ceny, szybka dostawa i dobre opinie innych klientów.

zakupy: Tusze EPSON; marzec 2018

plusy: bardzo dobra obsługs

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430882 z 06.03.2018

Bardzo sprawna obsługa, szeroki wachlarz produktów,

zakupy: tusz do drukarki; marzec 2018

plusy: produkty

minusy: wizualizacja strony, za mało wyborów płaności

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

depotop rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430690 z 02.03.2018

Wcześniej dokonywałem zakupu w tej firmie i byłem również b.zadowolony.

zakupy: tusz Epson; marzec 2018

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430642 z 02.03.2018

Nie pierwszy raz robię zakupy na stronie 123drukuj.pl. Ekspresowa transakcja Czas realizacji dwa dni. Polecam jak najbardziej.

zakupy: Tusze do drukarki; luty 2018

plusy: Czas realizacji

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430626 z 01.03.2018

wybrałem przypadkowo, bo potrzebowałem pilnie tusz do drukarki i byłem pozytywnie i mile zaskoczony jakością produktów i szybkością realizacji zamowienia

zakupy: tusze do drukarki; luty 2018

plusy: dobre produkty za rozsądną cenę

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430542 z 28.02.2018

Kupuję w tym sklepie 2 lata . Jest tanio , uczciwie i szybko . Szczerze polecam .

zakupy: Orginalne tusze do drukarki Canon .; luty 2018

plusy: Uczciwość . Szybkośc realizacji . Gratis długopis .

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemykacz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430534 z 28.02.2018

est spoko z jakością towaru i terminem wysyłki

zakupy: tusz do Brokera; luty 2018

plusy: terminowośc

minusy: za mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430434 z 27.02.2018

Fajna cena produktu, bardzo dobry kontakt, super szubka dostawa.

zakupy: tusz LC3619XL; luty 2018

plusy: szybko, sprawnie, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Terecha1950 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430358 z 26.02.2018

Wybrałam 123... ze względu na atrakcyjną cenę.Otrzymałam zamówiony towar błyskawicznie i do tego dwa prezenty.Polecam wszystkim !!!

zakupy: tusz do drukarki; luty 2018

plusy: atrakcyjne ceny,błyskawiczna dostawa i jeszcze prezenty

minusy: wszystko wspaniale

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miśka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430182 z 23.02.2018

Na sklep trafiłam zupełnie przypadkowo ale okazało się że dobrze trafiłam.Zarówno sprzedawca jak i przesyłka są w porządku.Na pewno tam jeszcze wrócę i będę polecać znajomym

zakupy: toner do drukarki; luty 2018

plusy: Towar zgodny z opisem ,szybka dostawa.

minusy: nie dopatrzyłam się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429814 z 16.02.2018

Wybrałam sklep po raz pierwszy i jestem O G R O M N I E zadowolona.Tusze są świetne.Drukarka pisze jak nigdy do tond mimo że kupowałam w sklepie oryginalne tusze. I dostawa sssuuper exreeesssowa. Mogę tylko baaaardzo gorąco polecić.

zakupy: Tusze-kolorowy i czar do HP 1015.; luty 2018

plusy: Łatwość zamówienia-czytene oferty- płatność Dotpay

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429794 z 16.02.2018

Bardzo dobra i fachowa obsługa

zakupy: tusz hp 301; luty 2018

plusy: Bezstresowe zakupy

minusy: przelewy internetowe powinny być szablonowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monoka27102 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429662 z 14.02.2018

Sklep wybrałam że względu na super cenę. Trochę zestresowana,bo nie zamawiałam jeszcze że sklepu znalezionej w internecie,. Ale nie miałam powodów do zmartwień. Zakup udany na szóstkę. Gorąco polecam

zakupy: Oryginalne tusze brother; luty 2018

plusy: Szybki termin realizacji, super cena

minusy: Żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429574 z 13.02.2018

"Sami stwierdzicie to co ja -SUPER- kupcie u NICH bo warto !!!"

zakupy: kolejny tusz do drukarki; luty 2018

plusy: same PLUSY

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER