Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1678
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1698 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

professor rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408854 z 31.03.2017

Super załatwiona reklamacja

zakupy: tusze do drukarki; marzec 2017

plusy: załatwianie reklamacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rykardo rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408430 z 24.03.2017

dobra cena szybka dostawa

zakupy: 20130651; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408390 z 23.03.2017

Dobre ceny, bogaty asortyment do wyboru, dobra jakość tuszów, szybka i sprawna realizacja zamówienia. Od lat kupuję od 123drukuj i polecam tą firmę znajomym.

zakupy: zamienniki tuszu do drukarki hp; marzec 2017

plusy: dostępność produktów, sprawna realizacja zamówień, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408386 z 23.03.2017

Wybrałam ten sklep kierując się opiniami internautów i nie zawiodłam się.

zakupy: toner zamiennik; marzec 2017

plusy: szybko, solidnie,niedrogo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

debrat rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408282 z 22.03.2017

Dobre zamienniki

zakupy: tusz drukarka; marzec 2017

plusy: dostępnośc produktu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408274 z 22.03.2017

Szybka realizacja zamówienia Towar dobrej jakości i przysytępna cena.

zakupy: tusze do drukarki Canon; marzec 2017

plusy: szybka i profesjonalna obsługa

minusy: nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej z Warsza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 408182 z 21.03.2017

Błyskawiczna dostawa. Rzeczowa obsługa. Dobre ceny. Oryginalne produkty.

zakupy: Tusz do drukarki HP; marzec 2017

plusy: Błyskawiczna dostawa, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407962 z 17.03.2017

Cena towaru i opinie innych klientów.

zakupy: Komplet tuszy do EPSON L386; marzec 2017

plusy: Ceny i jakość towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407926 z 17.03.2017

Sklep ok. Jestem zadowolony z produktu jak i z realizacji zamówienia. Szybko i sprawnie.

zakupy: Samsung CLT-K404S toner czarny, wersja 123drukuj; marzec 2017

plusy: Szybko, sprawnie i na czas.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wcz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407910 z 17.03.2017

Dobry towar

zakupy: Tusze; marzec 2017

plusy: Wybór towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SASZEK2444 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407782 z 15.03.2017

Kupuję w tym sklepie od kilku lat zawsze od samego początku jestem zadowolony spełnia moje oczekiwania pod względem oferowanego towaru jak i udzielania fachowej pomocy technicznej w bardzo pzysępny sposób.Zdecydowanie polecam.

zakupy: Tusze do dukarek; marzec 2017

plusy: Uczciwość i poważne traktowanie każdego klijenta

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Melex rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407438 z 09.03.2017

Świetna obsługa, dobrej jakości zamiennik toneru i niska cena, POLECAM!

zakupy: toner; marzec 2017

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407398 z 09.03.2017

kupuję drugi raz i jestem bardzo zadowolona szybka dostawa

zakupy: tusze do drukarki canion; marzec 2017

plusy: szeroki wybór

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407242 z 07.03.2017

Potrzebowałem toner jak najszybciej.

zakupy: Toner; marzec 2017

plusy: Łatwy Program przy wypełnianiu-zakupu.

minusy: Nie mam żadnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 407198 z 06.03.2017

Firma solidna,kupowałem kilkakrotnie,zawsze szybka realizacja zamówienia,towar bez zarzutu POLECAM.

zakupy: Tusze do drukarki; marzec 2017

plusy: Sybka realizacja,towar zgodny z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna Magdalena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406922 z 02.03.2017

Profesjonalny, działający błyskawicznie sklep, towar najlepszej jakościi

zakupy: Pakiet Brother LC-223VALBP; marzec 2017

plusy: Szybkość i terminowość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406614 z 27.02.2017

Sugerowałam się opinią klientów. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Wszystko przebiegło sprawnie, bezproblemowo i szybko.

zakupy: Tusz PG545XL; luty 2017

plusy: Nie ściemniają a dobre tusze mają :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406498 z 25.02.2017

Tanio,szybko ,kompletnie wg zamówienia.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2017

plusy: tanie tusze zamienne

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406326 z 22.02.2017

Znalazkam przez przypadek w internecie. Spelnil wiecej niz moje oczekiwania. Naprawde rewelacyjna obsluga, zauwazyli blad ktory zrobikam w zamowieniu, skontaktowali sie i jeszcze doradzili mi tansza obche! Zamowienie przyszlo profesjonalnie zapakowane i doslownie na drugi dzien. Polecam!

zakupy: biurowe, tonery do drukarki; luty 2017

plusy: Obsluga klienta, szybka realizacja, polityka jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 406214 z 21.02.2017

Kupuję nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolony. Przesyłka zgodna z zamówieniem, wysokiej jakości i szybko.

zakupy: Akcesoria, materiały do drukarek.; luty 2017

plusy: Szybko i tanio.

minusy: Bardzo wysoka opłata za dostarczenie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER