Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1644
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1662 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

EWA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402866 z 10.01.2017

sklep został mi polecony przez znajomego, nie mylił się co do rzetelności Sprzedawcy, jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: toner; styczeń 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402798 z 09.01.2017

Szeroki wybór tonerów do drukarek, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tonery do samsung xpress 460w; styczeń 2017

plusy: Błyskawiczną wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chaber rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402582 z 05.01.2017

dostarcza bardzo szybko zamówione towary i w bardzo dobrej jakości

zakupy: tusze do drukarki HP; styczeń 2017

plusy: solidność i wiarygodność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Jaworski rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402574 z 05.01.2017

Dużo dobrych opinii świadczy o dobrym sprzedawcy. Zakup w 123drukuj.pl to przyjemność. Profesjonalizm w komunikacji z klientem, towar zapakowany bardzo dobrze, niezwłoczna wysyłka (przy płatności zwykłym przelewem, zakupiony towar został dostarczony następnego dnia, po złożeniu zamówienia). Dziękuję i polecam.

zakupy: Tonery do drukarki; styczeń 2017

plusy: szybkość działania, cena, jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanszcz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402538 z 04.01.2017

Dobre ceny (najniższe, jakie udało mi się znaleźć), bardzo szybka dostawa (na ogół następnego dnia), w razie kłopotów z towarem (raz się zdarzyło) szybko reagują. Kupuję od tej firmy tonery od kilku lat i nie mam powodu do narzekań

zakupy: tonery czarne i kolorowe do drukarek Samsung; styczeń 2017

plusy: cena i czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402498 z 04.01.2017

Względna cena produktu. Bardzo fachowa i szybka obsługa.Bardzo krótki okres oczekiwania na przesyłkę.

zakupy: tusz czarny i kolor; grudzień 2016

plusy: Bardzo sprawna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402486 z 04.01.2017

po raz kolejny kupuję tusze w 123drukuj.pl i się nie zawiodłem, polecam

zakupy: tusze do HP Deskjet; styczeń 2017

plusy: szybkość, precyzja,rzetelność

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mieczsuliko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402470 z 04.01.2017

Często robię zakupu w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: HP 301XL tusz czarny oryginał; styczeń 2017

plusy: ceny, szybkość wysyłki,

minusy: brak informacji po wysyłce o nr przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni W. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402438 z 03.01.2017

Korzystałem z usług tego sklepu, teraz potrzebowałem materiałów do czyszczenia głowicy drukarki i znalazłem tu potrzebne mi kartridże czyszczące. Bardzo sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Kartridże czyszczące; styczeń 2017

plusy: kontakt, termin realizacji,właściwe podejście do tematu

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402198 z 30.12.2016

Robiłam w tym sklepie zakupy już wcześniej.

zakupy: tusz do drukarki, papier fotograficzny; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402138 z 29.12.2016

Oryginalny towar, dobra cena. Jestem zadowolony z obsługi.

zakupy: tusz do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401942 z 28.12.2016

Po kilku zamówieniach mam pewność, że produkt jest dobrej jakości a transport szybki .

zakupy: tusze do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: wszystko działa profesjonalnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

benon rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401062 z 17.12.2016

Sklep sprawdzony. Zamawiałem tusze drugi raz i drugi raz jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Zamienniki tuszy do drukarki brother.; grudzień 2016

plusy: Uprzejmiść, takt, sprawna obsługa, pełna informacja.

minusy: Nie mam żadnych uwag negatywnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400894 z 15.12.2016

To był kolejny zakupy w tym sklepie, cena przystępna mila i szybka obsługa paczka dotarła w ekspresowym tempie i jeszcze do tego dostałam gratis reklamowy

zakupy: kpl. tuszy do Canon Pixma MG 7550; grudzień 2016

plusy: miła obsługa i b.dobre doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kh rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400094 z 08.12.2016

Tusze bardzo dobrej jakości i w świetnej cenie

zakupy: Tusze do drukarki; grudzień 2016

plusy: Produkty świetnej jakości

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399530 z 03.12.2016

Jestem zadowolonym klientem sklepu 123drukuj od 8 lat. Oferują dobrej jakości materiały w dobrej cenie. Ostatnio pierwszy raz zdarzyło się, że nowa drukarka nie rozpoznała zamiennika. Sklep natychmiast po otrzymaniu reklamacji wysłał kuriera z nowymi, sprawnymi kartridżami. Inni mogą się od nich uczyć. Polecam.

zakupy: tusze zamienniki do kilku drukarek 3 w 1 Brother; listopad 2016

plusy: obsługa klienta, ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czakowal rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399390 z 01.12.2016

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zamienniki bez zarzutu - tanie i wydajne. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: zamienniki tuszy do Brothera; grudzień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia. Bardzo dobry kontakt.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399374 z 01.12.2016

Zamawiałam z tego sklepu kilka razy i zawsze zamówienie jest szybko i sumiennie realizowane. Poza tym jakość tuszy i ceny stanowią dodatkowy plus. Gorąco polecam!

zakupy: tusze; grudzień 2016

plusy: szeroka oferta, dostępność, szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399350 z 01.12.2016

Jestem czestym klientem i zadawala mnie ten sklep od 5-ciu lat

zakupy: tusze i kartridże czyszczące; grudzień 2016

plusy: niska cena, terminowa wysyłka,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399326 z 01.12.2016

towar dobrej jakosci.Szybka wysylka towaru

zakupy: HP651; grudzień 2016

plusy: Szybkosc wysylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER