Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1657
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1676 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402486 z 04.01.2017

po raz kolejny kupuję tusze w 123drukuj.pl i się nie zawiodłem, polecam

zakupy: tusze do HP Deskjet; styczeń 2017

plusy: szybkość, precyzja,rzetelność

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mieczsuliko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402470 z 04.01.2017

Często robię zakupu w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: HP 301XL tusz czarny oryginał; styczeń 2017

plusy: ceny, szybkość wysyłki,

minusy: brak informacji po wysyłce o nr przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni W. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402438 z 03.01.2017

Korzystałem z usług tego sklepu, teraz potrzebowałem materiałów do czyszczenia głowicy drukarki i znalazłem tu potrzebne mi kartridże czyszczące. Bardzo sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Kartridże czyszczące; styczeń 2017

plusy: kontakt, termin realizacji,właściwe podejście do tematu

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402198 z 30.12.2016

Robiłam w tym sklepie zakupy już wcześniej.

zakupy: tusz do drukarki, papier fotograficzny; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402138 z 29.12.2016

Oryginalny towar, dobra cena. Jestem zadowolony z obsługi.

zakupy: tusz do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401942 z 28.12.2016

Po kilku zamówieniach mam pewność, że produkt jest dobrej jakości a transport szybki .

zakupy: tusze do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: wszystko działa profesjonalnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

benon rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401062 z 17.12.2016

Sklep sprawdzony. Zamawiałem tusze drugi raz i drugi raz jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Zamienniki tuszy do drukarki brother.; grudzień 2016

plusy: Uprzejmiść, takt, sprawna obsługa, pełna informacja.

minusy: Nie mam żadnych uwag negatywnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400894 z 15.12.2016

To był kolejny zakupy w tym sklepie, cena przystępna mila i szybka obsługa paczka dotarła w ekspresowym tempie i jeszcze do tego dostałam gratis reklamowy

zakupy: kpl. tuszy do Canon Pixma MG 7550; grudzień 2016

plusy: miła obsługa i b.dobre doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kh rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400094 z 08.12.2016

Tusze bardzo dobrej jakości i w świetnej cenie

zakupy: Tusze do drukarki; grudzień 2016

plusy: Produkty świetnej jakości

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399530 z 03.12.2016

Jestem zadowolonym klientem sklepu 123drukuj od 8 lat. Oferują dobrej jakości materiały w dobrej cenie. Ostatnio pierwszy raz zdarzyło się, że nowa drukarka nie rozpoznała zamiennika. Sklep natychmiast po otrzymaniu reklamacji wysłał kuriera z nowymi, sprawnymi kartridżami. Inni mogą się od nich uczyć. Polecam.

zakupy: tusze zamienniki do kilku drukarek 3 w 1 Brother; listopad 2016

plusy: obsługa klienta, ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czakowal rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399390 z 01.12.2016

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zamienniki bez zarzutu - tanie i wydajne. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: zamienniki tuszy do Brothera; grudzień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia. Bardzo dobry kontakt.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399374 z 01.12.2016

Zamawiałam z tego sklepu kilka razy i zawsze zamówienie jest szybko i sumiennie realizowane. Poza tym jakość tuszy i ceny stanowią dodatkowy plus. Gorąco polecam!

zakupy: tusze; grudzień 2016

plusy: szeroka oferta, dostępność, szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399350 z 01.12.2016

Jestem czestym klientem i zadawala mnie ten sklep od 5-ciu lat

zakupy: tusze i kartridże czyszczące; grudzień 2016

plusy: niska cena, terminowa wysyłka,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399326 z 01.12.2016

towar dobrej jakosci.Szybka wysylka towaru

zakupy: HP651; grudzień 2016

plusy: Szybkosc wysylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399298 z 01.12.2016

Mają dobre tusze w bardzo dobrych cenach. Korzystam od lat.

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: Cena, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzidek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399262 z 01.12.2016

Szybka i rewelacyjna obsługa, szeroki asortyment, tusze zamienniki działają jak należy, nigdy się nie zawiodłem. Polecam.

zakupy: HP zamiennik 703 czarny i kolorowy.; listopad 2016

plusy: Ekspresowa obsługa, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398942 z 28.11.2016

Bardzo szybka, uprzejma realizacja i dostawa. Niska cena i dobra jakość. Minusy: brak

zakupy: Tusze do Lexmark 4850; listopad 2016

plusy: Uprzejmość, szybkość realizacji,cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398934 z 28.11.2016

123drukujpl-Solidna firma godna polecenia, nawet w przypadku reklamacji postępują życzliwie i profesjonalnie

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: Profesjonalizm, życzliwość i dobra komunikacja

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398786 z 25.11.2016

Tani i szybki, co wpełni potwierdzam

zakupy: Tusze do drukarki HP Officejet Pro 6830; listopad 2016

plusy: Szybkość i niska cena.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek6591 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398030 z 17.11.2016

Niskie ceny za toner do HP. Sprawna i szybka obsługa. Zdecydowanie polecam sprzedającego.

zakupy: Toner; listopad 2016

plusy: Sprawność w działaniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER