Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1643
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1661 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dzidek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399262 z 01.12.2016

Szybka i rewelacyjna obsługa, szeroki asortyment, tusze zamienniki działają jak należy, nigdy się nie zawiodłem. Polecam.

zakupy: HP zamiennik 703 czarny i kolorowy.; listopad 2016

plusy: Ekspresowa obsługa, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398942 z 28.11.2016

Bardzo szybka, uprzejma realizacja i dostawa. Niska cena i dobra jakość. Minusy: brak

zakupy: Tusze do Lexmark 4850; listopad 2016

plusy: Uprzejmość, szybkość realizacji,cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398934 z 28.11.2016

123drukujpl-Solidna firma godna polecenia, nawet w przypadku reklamacji postępują życzliwie i profesjonalnie

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: Profesjonalizm, życzliwość i dobra komunikacja

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398786 z 25.11.2016

Tani i szybki, co wpełni potwierdzam

zakupy: Tusze do drukarki HP Officejet Pro 6830; listopad 2016

plusy: Szybkość i niska cena.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek6591 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398030 z 17.11.2016

Niskie ceny za toner do HP. Sprawna i szybka obsługa. Zdecydowanie polecam sprzedającego.

zakupy: Toner; listopad 2016

plusy: Sprawność w działaniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397830 z 15.11.2016

Sklep oferuje produkty w konkurencyjnych cenach. Jakość produktów, a także kontakt ze sprzedającym i ekspresowa wysyłka w 100% spełniły moje oczekiwania.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397318 z 09.11.2016

Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobre ceny tuszy Canon.

zakupy: tusze Canon; listopad 2016

plusy: cena, szybka wysyłka, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397238 z 08.11.2016

Profesjonalny sprzedawca. Błyskawiczna wysyłka.

zakupy: tusze Canon; listopad 2016

plusy: Profesjonalna obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396942 z 04.11.2016

Zakupy w tym sklepie robię już ładnych parę lat. Jako że używam tych materiałów do celów prywatnych nie kupuję ich dużo ale zawsze wprowadzam coś nowego i do tej pory sie nie zawiodłam.

zakupy: papiery fotograficzne, tusze; listopad 2016

plusy: terminowość i jakość

minusy: opisy niektórych towarów mogłyby być dokładniejsze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396846 z 03.11.2016

Zakupy i ceny ok. Minus za brak możliwości dodzwonienia się dzisiaj. Od 2 godzin nikt nie odbiera telefonów, a chcę zareklamować kupiony bęben.

zakupy: bęben; wrzesień 2016

plusy: Ceny,

minusy: nikt nie odbiera telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Airad rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396630 z 31.10.2016

kolejny zakup, sklep wybrany z wyszukiwania w przeglądarce, strona czytelna i funkcjonalna - łatwo wyszukać potrzebny przedmiot, tonery regenerowane w dobrej cenie, dobrze zapakowane, realizacja zamówienia za każdym razem natychmiastowa, brak jakichkolwiek zastrzeżeń

zakupy: regenerowane tusze do drukarki; październik 2016

plusy: szybkość działania, funkcjonalność strony

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Słąwek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396438 z 28.10.2016

Doskonały wybór tuszy do drukarek. Spełnił oczekiwania pod każdym względem.

zakupy: tusze do drukarki Brother; październik 2016

plusy: Doskonały wybór, obsługa i błyskawiczna realizacja.

minusy: nie było takiej możliwości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lida rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396366 z 27.10.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania. Dobra jakość i szybkość realizacji zamówienia.

zakupy: tusz; październik 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tjpiotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396338 z 27.10.2016

sprawna wysyłka, towar taki jak zamawiam, nie ma do tej pory żadnych zastrzeżeń.

zakupy: tusze do drukarki; październik 2016

plusy: przyzwoitość w zachowaniu

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozefad rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396210 z 25.10.2016

ze względu na dobrą jakość i szybkość realizacji zamówienia

zakupy: tusze do drukarli; październik 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia.

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396010 z 23.10.2016

Ze względu na interesującą propozycję promocyjnego kompletu tuszy do drukarki w atrakcyjnej cenie. Moje oczekiwania w pełni spełnione.

zakupy: 2xkomplet tuszy do drukarki Brother DCP-J552DW; październik 2016

plusy: Atrakcyjne propozycje towaru i ceny

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Kamiński rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395746 z 20.10.2016

Sklep bardzo dobry, miła obsługa, cena tonera konkurencyjna na tle innych sklepów.

zakupy: toner Ricoh 3210D do kserokopiarki Ricoh 2035e.; październik 2016

plusy: szybkość realizacji, niska cena towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eliza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395626 z 19.10.2016

Już od dawna tu kupuję. Dobra obsługa, szybka, dobre materiały do drukarek. Jestem bardzo zadowolona

zakupy: Tusze do drukarki.; październik 2016

plusy: Szybka i bezproblemowa obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiaczek1958 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395506 z 17.10.2016

Zawsze błyskawiczna obsługa. Sklep ten od początku, bez zarzutów spełnia moje oczekiwania

zakupy: Multipak do drukarki EPSON; październik 2016

plusy: szybkość realizacji zamówień

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lg rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395430 z 17.10.2016

Kolejny zakup w tym sklepie. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Duży wybór dobrych produktów.

zakupy: Tusze do drukarki; październik 2016

plusy: Dobre produkty, duży wybór

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER