Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1745
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1765 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bogdan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422050 z 18.10.2017

Korzystam z usług tego sklepu od lat i jestem zadowolony.

zakupy: Tusze do drukarek i papier fotograficzny.; październik 2017

plusy: szybka i bezbłędna dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421762 z 13.10.2017

Bardzo sprawie obsługuje klientów, towar zawsze w ekspresowym czasie był u mnie w domu. Jakość tuszy bez zastrzeżeń, a druki bardzo ładne. Polecam !

zakupy: tusze do drukarki; październik 2017

plusy: szybka wysyłka, dobra jakość tuszy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421442 z 09.10.2017

Szybka bezproblemowa dostawa, dobre ceny. Polecam.

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421302 z 05.10.2017

Bardzo szybka wysyłka, bardzo miły i kompetentny Pan z działu technicznego. Polecam jak najbardziej !

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybkość, jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421198 z 04.10.2017

Bardzo dobre ceny i jakość obsługi.

zakupy: Tusze zamienniki; październik 2017

plusy: ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421170 z 04.10.2017

sprawdzony sprzedawca, po raz kolejny u niego kupuję

zakupy: tusz do drukarki; październik 2017

plusy: szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorPos rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420814 z 29.09.2017

Usługi - jak w ofercie (rzetelnie i błyskawicznie). Polecam.

zakupy: Tusze do drukarki; wrzesień 2017

plusy: Czas realizacji, cena, jakość produktu

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karol rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420730 z 28.09.2017

sklep bardzo uczciwy wyjątkowa szybka dostawa, całkowicie spełnia moje oczekiwania. POLECAM

zakupy: tusze epson; wrzesień 2017

plusy: same superlatywy

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baasioolek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420462 z 22.09.2017

Sklep działa bardzo sprawnie, zamowienie przyszło przed czasem 😀 Polecam każdemu.

zakupy: Kardridże do drukarki; wrzesień 2017

plusy: Sprawność, przystępne ceny

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420450 z 22.09.2017

Jest prze zemnie sprawdzony. Warty polecenia. Szybko sprawnie i przyjemnie!!!

zakupy: tusz do drukarki Lekxmark; wrzesień 2017

plusy: Idealny sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420066 z 18.09.2017

Szybko,sprawnie i zgodnie z moim oczekiwaniem. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pomyliłam zamówienie,ale zadzwoniłam i zaraz Pani wymieniła mi na to co chciałam.Doinformowała mnie więc na przyszłość będę bardziej już zorientowana. Bardzo miła obsługa Polecam wszystkim. Pozdrawiam

zakupy: tusze do drukarki; wrzesień 2017

plusy: nie wychodząc z domu możesz zrobisz zakupy

minusy: nie mam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Penduszko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 419906 z 14.09.2017

Zawsze Kupuje w tym sklepie swoje tusze do drukarki i jak dotąd nigdy nie miałem złych uwag. Dlatego polecam każdemu ten sklep kto szuka dobrego towaru i fachowej szybkiej obsługi.

zakupy: Tusze do drukarki.; wrzesień 2017

plusy: Dobry towar szybka i fachowa obsługa.

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 419658 z 11.09.2017

perfekcyjna obsługa,szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z opisem

zakupy: tonery, tusze; wrzesień 2017

plusy: miła obsługa,terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zmiter53@wp.pl rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 419566 z 08.09.2017

jestem zadowolony-polecam wszystkim

zakupy: komplet tuszy do Brother DCP-J105; wrzesień 2017

plusy: perfekcja w

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 419354 z 05.09.2017

Tak, spełnił oczekiwania. Sklep wyszukany w internecie.

zakupy: Tusz do drukarki Brother; wrzesień 2017

plusy: szybka i sprawna wysyłka zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 419162 z 01.09.2017

niska cena szybka opszluga

zakupy: tusz; wrzesień 2017

plusy: duzy asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marko135 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 418430 z 20.08.2017

Duży wybór tuszy w bardzo przystępnej cenie oraz rewelacyjny kontakt

zakupy: oryginalne tusze Epson; sierpień 2017

plusy: cena i kontakt z obsługą

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alfa 151 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 417782 z 10.08.2017

Rzetelna obsługa i dobra cena zakupu

zakupy: Tusze do drukarki; sierpień 2017

plusy: Rzetelność

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 417718 z 09.08.2017

Oryginalny towar w konkurencyjnej cenie. Bardzo sprawna i szybka wysyłka - praktycznie w tym samym dniu co zamówienie

zakupy: tusze do drukarki Canon; sierpień 2017

plusy: szybkość obsługi, konkurencyjne ceny

minusy: nie stwierdziłem wad towarów oraz błędów obsługi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 417438 z 04.08.2017

Kupiłem w tym sklepie pierwszy raz znalazłem go przypadkowo ale jestem w szoku nigdy bym się nie spodziewał że taki sklep istnieje a jeszcze większy szok jak szybko i tanie można kupić coś co bardzo potrzeba nie wychodząc z domu jestem pełen UZNANIA i ŻYCZĘ DALSZEJ TAKIEJ DZIAŁALNOŚCI BOREJKO ANDRZEJ

zakupy: Tusz do drukarki Canon 510 czarny; sierpień 2017

plusy: WSZYSTKO ZAZNACZYŁEM WYŻEJ

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER