Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1805
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1827 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430882 z 06.03.2018

Bardzo sprawna obsługa, szeroki wachlarz produktów,

zakupy: tusz do drukarki; marzec 2018

plusy: produkty

minusy: wizualizacja strony, za mało wyborów płaności

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

depotop rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430690 z 02.03.2018

Wcześniej dokonywałem zakupu w tej firmie i byłem również b.zadowolony.

zakupy: tusz Epson; marzec 2018

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430542 z 28.02.2018

Kupuję w tym sklepie 2 lata . Jest tanio , uczciwie i szybko . Szczerze polecam .

zakupy: Orginalne tusze do drukarki Canon .; luty 2018

plusy: Uczciwość . Szybkośc realizacji . Gratis długopis .

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemykacz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430534 z 28.02.2018

est spoko z jakością towaru i terminem wysyłki

zakupy: tusz do Brokera; luty 2018

plusy: terminowośc

minusy: za mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430434 z 27.02.2018

Fajna cena produktu, bardzo dobry kontakt, super szubka dostawa.

zakupy: tusz LC3619XL; luty 2018

plusy: szybko, sprawnie, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Terecha1950 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430358 z 26.02.2018

Wybrałam 123... ze względu na atrakcyjną cenę.Otrzymałam zamówiony towar błyskawicznie i do tego dwa prezenty.Polecam wszystkim !!!

zakupy: tusz do drukarki; luty 2018

plusy: atrakcyjne ceny,błyskawiczna dostawa i jeszcze prezenty

minusy: wszystko wspaniale

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miśka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 430182 z 23.02.2018

Na sklep trafiłam zupełnie przypadkowo ale okazało się że dobrze trafiłam.Zarówno sprzedawca jak i przesyłka są w porządku.Na pewno tam jeszcze wrócę i będę polecać znajomym

zakupy: toner do drukarki; luty 2018

plusy: Towar zgodny z opisem ,szybka dostawa.

minusy: nie dopatrzyłam się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429814 z 16.02.2018

Wybrałam sklep po raz pierwszy i jestem O G R O M N I E zadowolona.Tusze są świetne.Drukarka pisze jak nigdy do tond mimo że kupowałam w sklepie oryginalne tusze. I dostawa sssuuper exreeesssowa. Mogę tylko baaaardzo gorąco polecić.

zakupy: Tusze-kolorowy i czar do HP 1015.; luty 2018

plusy: Łatwość zamówienia-czytene oferty- płatność Dotpay

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429794 z 16.02.2018

Bardzo dobra i fachowa obsługa

zakupy: tusz hp 301; luty 2018

plusy: Bezstresowe zakupy

minusy: przelewy internetowe powinny być szablonowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monoka27102 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429662 z 14.02.2018

Sklep wybrałam że względu na super cenę. Trochę zestresowana,bo nie zamawiałam jeszcze że sklepu znalezionej w internecie,. Ale nie miałam powodów do zmartwień. Zakup udany na szóstkę. Gorąco polecam

zakupy: Oryginalne tusze brother; luty 2018

plusy: Szybki termin realizacji, super cena

minusy: Żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429574 z 13.02.2018

"Sami stwierdzicie to co ja -SUPER- kupcie u NICH bo warto !!!"

zakupy: kolejny tusz do drukarki; luty 2018

plusy: same PLUSY

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429566 z 13.02.2018

Sami stwierdzicie to co ja -SUPER- kupcie u NICH bo warto !!!

zakupy: kolejny tusz do drukarki; luty 2018

plusy: same PLUSY

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

heniek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429550 z 13.02.2018

Sklep wybrałem przez przypadek. Spełnił całkowicie moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Kurier też OK.

zakupy: Toner do drukarki; luty 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Wad nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bromberg50 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429542 z 13.02.2018

Wybrałem ten sklep, gdyż właśnie spełnia moje oczekiwanie. Jest w miarę tani, solidny i szybkie wysyłanie zamówionego towaru.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2018

plusy: tani, szybka realizacja,solidny.

minusy: Nie znalazłam żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429538 z 13.02.2018

Polecam w 100%. Szybka wysyłka, towar spełnił moje oczekiwania i jest dużo taniej niż na allegro.

zakupy: Reseter do chipów Epson serii T181-; luty 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429474 z 12.02.2018

Kupowałeś już kiedyś w tym sklepie. Zamienniki są w rozsądnej cenie i są naprawdę dobrek jakości. Osobiście nie widzę różnicy w jakości wydruków pomiędzy oryginałem a zamiennikiem.

zakupy: Canon PG-540XL i CL-541XL; luty 2018

plusy: Szybkość działania, cena

minusy: Jeszcze nie znam i niech tak pozostanie ... :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429254 z 08.02.2018

Sklep polecił mi znajomy. Kilkakrotnie kupowałem w nim zestawy zamienników tuszy do drukarki.Oceniam bardzo dobrze produkty sklepu jak i szybkość realizacji zamówienia. Polecam.

zakupy: Zamienniki tuszu do drukarki Canon Pixma; luty 2018

plusy: rzetelność

minusy: Bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429162 z 07.02.2018

zawsze kupuję od 123drukuj.pl

zakupy: tusze do drukarki; luty 2018

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429094 z 06.02.2018

Wspaniała współpraca, natychmiastowe realizacje zamówień.

zakupy: tusze i tonery do drukarek; luty 2018

plusy: szybkość realizacji, zgodność towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 429038 z 05.02.2018

Błyskawiczna wysyłka i 100% profesjonalizm ... POLECAM !

zakupy: Komplet oryginalnych tonerów do HP M177; styczeń 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER