Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1668
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1687 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Slawek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404458 z 31.01.2017

Kupuję w nim od dawna i zawsze spełniał moje oczekiwania

zakupy: Tusze LC970; styczeń 2017

plusy: kompetencja i szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

a.j. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 404410 z 30.01.2017

Godny polecenia

zakupy: tuse; styczeń 2017

plusy: bez zastrzeżeń

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403994 z 25.01.2017

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !

zakupy: Tusz czarny i kolorowy do HP; styczeń 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403518 z 18.01.2017

szybka dostawa, dobry kontakt,

zakupy: tusz do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: szybka reakcja na wadliwytowar i szybka wymia

minusy: w zasadzie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403270 z 14.01.2017

sprzedaj dobre produkty, z których jestem zadowolony

zakupy: tusze; styczeń 2017

plusy: solidny sprzedwaca

minusy: na razie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jamaz4 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 403102 z 12.01.2017

Na ten sklep trafiłem przypadkowo pewien czas temu.Kupuje tu tusze do drukarki Canon. Jest tu szeroki asortyment towarów oraz wprost błyskawiczna dostawa. Odpowiada mi również jakość zakupionych towarów.Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: tusze do drukarki Canon; styczeń 2017

plusy: jakość towaru i błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402866 z 10.01.2017

sklep został mi polecony przez znajomego, nie mylił się co do rzetelności Sprzedawcy, jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: toner; styczeń 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402798 z 09.01.2017

Szeroki wybór tonerów do drukarek, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tonery do samsung xpress 460w; styczeń 2017

plusy: Błyskawiczną wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chaber rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402582 z 05.01.2017

dostarcza bardzo szybko zamówione towary i w bardzo dobrej jakości

zakupy: tusze do drukarki HP; styczeń 2017

plusy: solidność i wiarygodność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Jaworski rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402574 z 05.01.2017

Dużo dobrych opinii świadczy o dobrym sprzedawcy. Zakup w 123drukuj.pl to przyjemność. Profesjonalizm w komunikacji z klientem, towar zapakowany bardzo dobrze, niezwłoczna wysyłka (przy płatności zwykłym przelewem, zakupiony towar został dostarczony następnego dnia, po złożeniu zamówienia). Dziękuję i polecam.

zakupy: Tonery do drukarki; styczeń 2017

plusy: szybkość działania, cena, jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanszcz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402538 z 04.01.2017

Dobre ceny (najniższe, jakie udało mi się znaleźć), bardzo szybka dostawa (na ogół następnego dnia), w razie kłopotów z towarem (raz się zdarzyło) szybko reagują. Kupuję od tej firmy tonery od kilku lat i nie mam powodu do narzekań

zakupy: tonery czarne i kolorowe do drukarek Samsung; styczeń 2017

plusy: cena i czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402486 z 04.01.2017

po raz kolejny kupuję tusze w 123drukuj.pl i się nie zawiodłem, polecam

zakupy: tusze do HP Deskjet; styczeń 2017

plusy: szybkość, precyzja,rzetelność

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mieczsuliko rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402470 z 04.01.2017

Często robię zakupu w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: HP 301XL tusz czarny oryginał; styczeń 2017

plusy: ceny, szybkość wysyłki,

minusy: brak informacji po wysyłce o nr przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni W. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402438 z 03.01.2017

Korzystałem z usług tego sklepu, teraz potrzebowałem materiałów do czyszczenia głowicy drukarki i znalazłem tu potrzebne mi kartridże czyszczące. Bardzo sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Kartridże czyszczące; styczeń 2017

plusy: kontakt, termin realizacji,właściwe podejście do tematu

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402198 z 30.12.2016

Robiłam w tym sklepie zakupy już wcześniej.

zakupy: tusz do drukarki, papier fotograficzny; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 402138 z 29.12.2016

Oryginalny towar, dobra cena. Jestem zadowolony z obsługi.

zakupy: tusz do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: szybkość obsługi, dobra informacja

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401942 z 28.12.2016

Po kilku zamówieniach mam pewność, że produkt jest dobrej jakości a transport szybki .

zakupy: tusze do drukarki HP; grudzień 2016

plusy: wszystko działa profesjonalnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

benon rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 401062 z 17.12.2016

Sklep sprawdzony. Zamawiałem tusze drugi raz i drugi raz jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Zamienniki tuszy do drukarki brother.; grudzień 2016

plusy: Uprzejmiść, takt, sprawna obsługa, pełna informacja.

minusy: Nie mam żadnych uwag negatywnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400894 z 15.12.2016

To był kolejny zakupy w tym sklepie, cena przystępna mila i szybka obsługa paczka dotarła w ekspresowym tempie i jeszcze do tego dostałam gratis reklamowy

zakupy: kpl. tuszy do Canon Pixma MG 7550; grudzień 2016

plusy: miła obsługa i b.dobre doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kh rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 400094 z 08.12.2016

Tusze bardzo dobrej jakości i w świetnej cenie

zakupy: Tusze do drukarki; grudzień 2016

plusy: Produkty świetnej jakości

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER