Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1668
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1687 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399530 z 03.12.2016

Jestem zadowolonym klientem sklepu 123drukuj od 8 lat. Oferują dobrej jakości materiały w dobrej cenie. Ostatnio pierwszy raz zdarzyło się, że nowa drukarka nie rozpoznała zamiennika. Sklep natychmiast po otrzymaniu reklamacji wysłał kuriera z nowymi, sprawnymi kartridżami. Inni mogą się od nich uczyć. Polecam.

zakupy: tusze zamienniki do kilku drukarek 3 w 1 Brother; listopad 2016

plusy: obsługa klienta, ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czakowal rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399390 z 01.12.2016

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zamienniki bez zarzutu - tanie i wydajne. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: zamienniki tuszy do Brothera; grudzień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia. Bardzo dobry kontakt.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399374 z 01.12.2016

Zamawiałam z tego sklepu kilka razy i zawsze zamówienie jest szybko i sumiennie realizowane. Poza tym jakość tuszy i ceny stanowią dodatkowy plus. Gorąco polecam!

zakupy: tusze; grudzień 2016

plusy: szeroka oferta, dostępność, szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399350 z 01.12.2016

Jestem czestym klientem i zadawala mnie ten sklep od 5-ciu lat

zakupy: tusze i kartridże czyszczące; grudzień 2016

plusy: niska cena, terminowa wysyłka,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399326 z 01.12.2016

towar dobrej jakosci.Szybka wysylka towaru

zakupy: HP651; grudzień 2016

plusy: Szybkosc wysylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399298 z 01.12.2016

Mają dobre tusze w bardzo dobrych cenach. Korzystam od lat.

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: Cena, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzidek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 399262 z 01.12.2016

Szybka i rewelacyjna obsługa, szeroki asortyment, tusze zamienniki działają jak należy, nigdy się nie zawiodłem. Polecam.

zakupy: HP zamiennik 703 czarny i kolorowy.; listopad 2016

plusy: Ekspresowa obsługa, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398942 z 28.11.2016

Bardzo szybka, uprzejma realizacja i dostawa. Niska cena i dobra jakość. Minusy: brak

zakupy: Tusze do Lexmark 4850; listopad 2016

plusy: Uprzejmość, szybkość realizacji,cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398934 z 28.11.2016

123drukujpl-Solidna firma godna polecenia, nawet w przypadku reklamacji postępują życzliwie i profesjonalnie

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: Profesjonalizm, życzliwość i dobra komunikacja

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398786 z 25.11.2016

Tani i szybki, co wpełni potwierdzam

zakupy: Tusze do drukarki HP Officejet Pro 6830; listopad 2016

plusy: Szybkość i niska cena.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek6591 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 398030 z 17.11.2016

Niskie ceny za toner do HP. Sprawna i szybka obsługa. Zdecydowanie polecam sprzedającego.

zakupy: Toner; listopad 2016

plusy: Sprawność w działaniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397830 z 15.11.2016

Sklep oferuje produkty w konkurencyjnych cenach. Jakość produktów, a także kontakt ze sprzedającym i ekspresowa wysyłka w 100% spełniły moje oczekiwania.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2016

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397318 z 09.11.2016

Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobre ceny tuszy Canon.

zakupy: tusze Canon; listopad 2016

plusy: cena, szybka wysyłka, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 397238 z 08.11.2016

Profesjonalny sprzedawca. Błyskawiczna wysyłka.

zakupy: tusze Canon; listopad 2016

plusy: Profesjonalna obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396942 z 04.11.2016

Zakupy w tym sklepie robię już ładnych parę lat. Jako że używam tych materiałów do celów prywatnych nie kupuję ich dużo ale zawsze wprowadzam coś nowego i do tej pory sie nie zawiodłam.

zakupy: papiery fotograficzne, tusze; listopad 2016

plusy: terminowość i jakość

minusy: opisy niektórych towarów mogłyby być dokładniejsze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396846 z 03.11.2016

Zakupy i ceny ok. Minus za brak możliwości dodzwonienia się dzisiaj. Od 2 godzin nikt nie odbiera telefonów, a chcę zareklamować kupiony bęben.

zakupy: bęben; wrzesień 2016

plusy: Ceny,

minusy: nikt nie odbiera telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Airad rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396630 z 31.10.2016

kolejny zakup, sklep wybrany z wyszukiwania w przeglądarce, strona czytelna i funkcjonalna - łatwo wyszukać potrzebny przedmiot, tonery regenerowane w dobrej cenie, dobrze zapakowane, realizacja zamówienia za każdym razem natychmiastowa, brak jakichkolwiek zastrzeżeń

zakupy: regenerowane tusze do drukarki; październik 2016

plusy: szybkość działania, funkcjonalność strony

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Słąwek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396438 z 28.10.2016

Doskonały wybór tuszy do drukarek. Spełnił oczekiwania pod każdym względem.

zakupy: tusze do drukarki Brother; październik 2016

plusy: Doskonały wybór, obsługa i błyskawiczna realizacja.

minusy: nie było takiej możliwości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lida rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396366 z 27.10.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania. Dobra jakość i szybkość realizacji zamówienia.

zakupy: tusz; październik 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tjpiotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 396338 z 27.10.2016

sprawna wysyłka, towar taki jak zamawiam, nie ma do tej pory żadnych zastrzeżeń.

zakupy: tusze do drukarki; październik 2016

plusy: przyzwoitość w zachowaniu

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER