Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1800
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1820 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojtek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 427370 z 11.01.2018

Za szybkość i profesjonalizm. Moje oczekiwania w pełni spełnił.

zakupy: HP 131x; styczeń 2018

plusy: pełen profesjonalizm, doskonała komunikacja, dobra cena

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Boria rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 427354 z 11.01.2018

Korzystam już od kilku lat i nigdy nie zwiodłam się.

zakupy: tusze do drukarki Brother (zamienniki 123); styczeń 2018

plusy: Solidność.

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 427266 z 10.01.2018

atrakcyjne ceny + szybka realizacja

zakupy: inne; grudzień 2017

plusy: in

minusy: in

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karo rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 427150 z 08.01.2018

Miał bardzo dużo pozytywnych opinii :) W 100 % spełnił moje oczekiwania

zakupy: Tonery do drukarki; styczeń 2018

plusy: szybkie realizowanie zleceń

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edmund rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 426950 z 04.01.2018

Zakup dokonałem kolejny raz. Firma solidna oferująca różne konfiguracje sprzedaży swoich towarów, ponadto w atrakcyjnych cenach. Wysyłki są realizowane ekspresowo.

zakupy: toner do drukarki brother; styczeń 2018

plusy: solidność, cena,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 426934 z 04.01.2018

Daje do wyboru oryginalne wyroby najwyższej jakości, jak i zamienniki, które spisują się całkiem dobrze. Terminowe dostawy, bez pomyłek jak do tej pory. Kupuję głównie tusze do drukarki Brother DCP-357C od wielu lat. Wykorzystuję je w domu ,a więc amatorsko. Nie mam zastrzeżeń.

zakupy: Tusze zamienniki; styczeń 2018

plusy: Terminowość i zgodność towaru z ofertą

minusy: Na razie ich nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 426182 z 20.12.2017

Korzystna oferta cenowa

zakupy: tonery do drukarki; grudzień 2017

plusy: szybkość działania

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sobek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425830 z 14.12.2017

otrzymałem towar zgodnie z zamówieniem

zakupy: Tusz do drukarki; grudzień 2017

plusy: zgodność towaru

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chani rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425586 z 09.12.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ szukałem kartridży czyszczących do mojej drukarki. Po zaakupie ich się nie zawiodłem, be te kartridże uratowały moją drukarkę ponieważ miałem z nią poważny problem a mianowicie na czas remontu mieszkania musiałem drukarkę przemieścić a zapomniałem z niej wyjąć kartridże z tuszem i z jednego z nich wyciekał tusz i zabródził głowice tak, że zaszech. Druk był rozmazany nawet w kolorze. Czyszczenie tuszem nie pomagało, dopiero zakup kartridży czyszczących i parokrotne czyszczenie.

zakupy: kartidż czyszczący.; grudzień 2017

plusy: nie wiem

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lesłąw rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425530 z 08.12.2017

Częstp kożystam z usług tego sklepu i jestem brdzo zadowolony

zakupy: Papier do zdjęć, tusze do drukark iBrather; grudzień 2017

plusy: Sztbkość obsługi i rzetelność w dostawie zamówionego tow

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425290 z 06.12.2017

Szybka dostawa, ceny umiarkowane

zakupy: tonery; grudzień 2017

plusy: szybkośc realizacji zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirmar rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425282 z 06.12.2017

Sklep od kilku lat spełnia moje oczekiwania.

zakupy: tusz do drukarki; grudzień 2017

plusy: Szybko i dokładnie!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425062 z 02.12.2017

DOBRA SOLIDNA FIRMA

zakupy: tusze do drukarek; grudzień 2017

plusy: Wiedzą o co chodzi w tym interesie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

p rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 425018 z 01.12.2017

szeroki asortyment, szybka wysylka

zakupy: cartridge do drukarki atramentowej; grudzień 2017

plusy: latwosc odnalezienia potrzebnego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424878 z 29.11.2017

Kilkakrotnie składałem zamówienie i zawsze szybko i dokładnie było realizowane (wraz z nieodłącznym firmowym długopisem). Polecam gorąco!

zakupy: tusze do drukarki i papier fotograficzny; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

modrzew245 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424318 z 21.11.2017

Znalazłem w internecie

zakupy: Tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: Szybkość i solidność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adal rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 424226 z 20.11.2017

dobry towar ,szybka dostawa

zakupy: tusz hp304 do drukarki; listopad 2017

plusy: jakość towaru

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juras rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423834 z 14.11.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na dobrą cenę za oferowane towary, pozytywne opinie, obsługę klienta. Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam.

zakupy: papier foto, zestaw tuszy do drukarki; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji zamówień,dobra cena,czytelna strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423570 z 10.11.2017

Dobry sprzedawca, sumiennie podchodzący do oczekiwań klienta. Współpracuje już kilka lat i nie mam kłopotów z otrzymanymi zamówieniami. Polecam wszystkim użytkownikom drukarek.Jeszcze jedna sprawa. w każdej transakcji jest dodawany prezencik.

zakupy: tusze do drukarek; listopad 2017

plusy: dbałość o klienta.

minusy: nie mam negatywnych ocen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423458 z 09.11.2017

Bardzo miła i szybka obsługa

zakupy: tusze do drukarki EPSON XP 305; listopad 2017

plusy: Dobrze zaoptrzony.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER