Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1796
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1816 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Awke rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423158 z 04.11.2017

Przystępna cena.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: szybka dostawa, przystepna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423054 z 02.11.2017

Sklep wybrałem ze względu na niższe ceny i pozytywne opinie. Całkowicie spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Tusze oryginalne do drukarki Epson; listopad 2017

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423042 z 02.11.2017

Spełniał moje oczekiwania, zaproponował najniższą cenę za tusz canona

zakupy: Tusz Canon PG-545Xl czarny; listopad 2017

plusy: Bardzo dobre ceny

minusy: nie poznałam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 423026 z 02.11.2017

sklep w swojej ofercie posiada towar którym jestem zainteresowany postanowiłem kupić.zamówienie złożyłem 30.11 2017 około godz 8 a odebrałem 31.11 2017 r o godz 15 a mieszkam od sklepu ponad 600 km. byłem mile zaskoczony,i to nie pierwszy raz.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2017

plusy: solidność

minusy: takich nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422946 z 31.10.2017

Profesjonalnie ,szybko i uczciwe podejście do klienta.Kupuję tylko u Nich.Polecam.

zakupy: tusze do drukarki; październik 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Władek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422734 z 27.10.2017

Szybka i bezproblemowa obsługa a o to chodzi.

zakupy: zestaw tuszy; październik 2017

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JarekPL rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422670 z 26.10.2017

Kupiłem trochę produktów za kilkaset złotych, tusze i papier foto. Zależało mi bardzo na jakości i oczywiście niskiej cenie. I to jest co potrzebowałem. Jak komuś zależy na jakości będzie naprawdę zadowolony.

zakupy: tusze papier foto; październik 2017

plusy: profeska przy załatwianiu klienta

minusy: nie mogę podać wad bo ich nia było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422554 z 25.10.2017

Wybrałam sklep ze względu na najniższą cenę produktów, które zakupuje. Drugim, bardzo ważnym aspektem jest zawsze błyskawiczna realizacja zamówienia. Chętnie zamawiam i mam pewność, że zostanę potraktowana profesjonalnie! Do zamówienia zawsze dołączony jest mały prezencik - długopis, co dodatkowo ucieszy klienta. Serdecznie polecam wszystkim!

zakupy: tusze do drukarek; październik 2017

plusy: atrakcyjna cena, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422550 z 25.10.2017

Obszerna oferta tuszy do drukarek, zarówno oryginałów jak i zamienników, wyczerpująca informacja na stronie internetowej sklepu, satysfakcjonująca obsługa i dobra komunikacja z przedstawicielami sklepu, zamówienia są realizowane "od ręki", dziś złożyłem zamówienie i dziś kurier potwierdził otrzymanie przesyłki, wszystko wskazuje na to że jutro ją otrzymam.

zakupy: Tusze do drukarki Canon Pixma iP7250; październik 2017

plusy: rzetelność i sprawność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychu rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422174 z 20.10.2017

Kilka lat temu znalazłem ten sklep w internecie i po pierwszym zakupie tuszu byłem zadowolony. Od tej pory tusze do drukarki kupuję tylko w tym sklepie. Urzeka mnie jakość dostarczonego towaru, profesjonalizm obsługi a także szybkość dostawy. Gorąco polecam.

zakupy: Tusze do drukarki Canon; październik 2017

plusy: profesjonalizm, szybkość obsługi, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422078 z 19.10.2017

Tani produkt, który spełnia wymagania.

zakupy: Toner TN-1030; październik 2017

plusy: Niskie ceny, dobre produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 422050 z 18.10.2017

Korzystam z usług tego sklepu od lat i jestem zadowolony.

zakupy: Tusze do drukarek i papier fotograficzny.; październik 2017

plusy: szybka i bezbłędna dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421762 z 13.10.2017

Bardzo sprawie obsługuje klientów, towar zawsze w ekspresowym czasie był u mnie w domu. Jakość tuszy bez zastrzeżeń, a druki bardzo ładne. Polecam !

zakupy: tusze do drukarki; październik 2017

plusy: szybka wysyłka, dobra jakość tuszy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421442 z 09.10.2017

Szybka bezproblemowa dostawa, dobre ceny. Polecam.

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421302 z 05.10.2017

Bardzo szybka wysyłka, bardzo miły i kompetentny Pan z działu technicznego. Polecam jak najbardziej !

zakupy: Zestaw tuszy; październik 2017

plusy: Szybkość, jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421198 z 04.10.2017

Bardzo dobre ceny i jakość obsługi.

zakupy: Tusze zamienniki; październik 2017

plusy: ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 421170 z 04.10.2017

sprawdzony sprzedawca, po raz kolejny u niego kupuję

zakupy: tusz do drukarki; październik 2017

plusy: szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorPos rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420814 z 29.09.2017

Usługi - jak w ofercie (rzetelnie i błyskawicznie). Polecam.

zakupy: Tusze do drukarki; wrzesień 2017

plusy: Czas realizacji, cena, jakość produktu

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karol rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420730 z 28.09.2017

sklep bardzo uczciwy wyjątkowa szybka dostawa, całkowicie spełnia moje oczekiwania. POLECAM

zakupy: tusze epson; wrzesień 2017

plusy: same superlatywy

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baasioolek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 420462 z 22.09.2017

Sklep działa bardzo sprawnie, zamowienie przyszło przed czasem 😀 Polecam każdemu.

zakupy: Kardridże do drukarki; wrzesień 2017

plusy: Sprawność, przystępne ceny

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER