Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1647
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1665 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

JotKa nie ma zdania o 123drukuj.pl opinia nr 392226 z 02.09.2016

Kupowałem kiedyś tu tusze do drukarki

zakupy: Toner; sierpień 2016

plusy: Dobra jakość towaru

minusy: Towar zbyt drogi i długo czekałem na przesyłkę (tydzień)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozefad rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 392094 z 31.08.2016

Ciekawa oferta produktowa. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: tusze do drukarli; sierpień 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia. bogaty asortyment, bardz

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 391670 z 25.08.2016

Oferuje produkty dobrej jakości po niezbyt wygórowanych cenach.

zakupy: tusz do drukarki canon; sierpień 2016

plusy: produkt odpowiada ofercie

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ŁukaszM rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 391342 z 19.08.2016

Dostępny towar w dobrej cenie, duży wybór asortymentu oraz szybka realizacja zamówień, czego chcieć więcej ;) Polecam

zakupy: tusze do drukarek; sierpień 2016

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 391282 z 18.08.2016

Polecam asortyment sklepu. Bardzo duży wybór. Nie ma możliwości pomyłki przy zakupie - to co wybierasz masz podane w oryginale i zamienniku (cena konkurencyjna - jakość porównywalna)

zakupy: Toner scx-4216D3; sierpień 2016

plusy: CENA BEZKONKURENCYJNA

minusy: jak dotąd :) ... brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roszpa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 390614 z 10.08.2016

suer reakcja na reklamacje - szybka dostawa i bezproblemowa komunikacja zgodnie z oczekiwaniami Polecam.

zakupy: tusze do HP; sierpień 2016

plusy: Profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 390214 z 04.08.2016

super sklep ,polecam

zakupy: tusz czarny i kolorowy HP; sierpień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389858 z 30.07.2016

Sklep posiada w ofercie tusze czyszczące do drukarek atramentowych. Rewelacja. Można uratować nawet zaschniętą mocno głowicę i nadal drukować zamiast kupowania nowej drukarki. Błyskawiczna dostaw. Pełna instrukcja stosowania. Polecam.

zakupy: Tusze czyszczące od Epson Stylus SX425W; lipiec 2016

plusy: trudno osiagalne tusze czyszczace, błyskawiczna dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

YarraQ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389806 z 29.07.2016

Dobra cena, bardzo szybka realizacja.

zakupy: Tusz; lipiec 2016

plusy: Cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IWONA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389550 z 26.07.2016

SKLEP FUNKCJONUJE NA WYSOKIM POZIOMIE OBSŁUGI I REALIZACJI ZAMÓWIENIA. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ZE WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ 123drukuj.

zakupy: TUSZ DO DRUKARKI ZAMIENNIK CANON CL-546XL COLOR ZWIĘKSZ.POJ.; lipiec 2016

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA, DOBRA JAKOŚĆ PRODUKTU

minusy: NIE DOSTRZEGŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389522 z 26.07.2016

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Miła obsługa. Polecam!

zakupy: toner do drukarki brother oraz tusz do drukarki hp; lipiec 2016

plusy: Szybka wysyłka, dbałość o klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389514 z 26.07.2016

Wyroby Tego sprzedawcy były w atrakcyjnej cenie

zakupy: tusze do drukarki canion; lipiec 2016

plusy: Profesjonalna usługa

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majorykw rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389510 z 26.07.2016

Opinia bardzo pozytywna.Ze względu na moją pomyłkę w zamówieniu sprawa została doskonale rozwiązana bez problemu Polecam tego sprzedawcę. Pozdrawiam

zakupy: Tusze do drukarki Brother; lipiec 2016

plusy: sprawność w rozwiązywaniu problemu

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 388354 z 12.07.2016

Zaryzykowałam i się nie zawiodłam. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: tusz do drukarki, model 302 F6U66AE BA3; lipiec 2016

plusy: Szybko, tanio, wiaarygodnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 388342 z 12.07.2016

Realizacja zamówienia szybko , cena przystępna.

zakupy: tusze do drukarki; lipiec 2016

plusy: Przejrzystość , konkretne informacje

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 388038 z 08.07.2016

Szybka dostawa dobrego towaru

zakupy: Atramenty do drukarek; lipiec 2016

plusy: Szybkość dostawy, dobry towar

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387618 z 05.07.2016

PO PROSTU SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA,WIEDZA O CO CHODZI W TYM INTERESIE !

zakupy: TUSZE DO DRUKARKI CANON PIXMA MP 190; lipiec 2016

plusy: SOLIDNOŚĆ,NA MIARĘ DZISIEJSZYCH CZASÓW !

minusy: NIE MA WAD !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387534 z 04.07.2016

W pełni profesionalny ,szybki i bezpieczny sklep.Polecam innym.Pozdrawiam

zakupy: tusz CL-511; lipiec 2016

plusy: profesionalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hania rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387522 z 04.07.2016

Przyjazna witryna, kolejny udany zakup, błyskawiczna dostawa.

zakupy: tusz do drukarki; czerwiec 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ew-a-M rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387342 z 01.07.2016

ZAMAWIAŁAM JUŻ W TYM SKLEPIE I TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BARDZO SZYBKO, NIE MIAŁAM ZASTRZEŻEŃ DO PRODUKTU I MOGĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIĆ INNYM I PRZEDSTAWIĆ ZA WZÓR DO NAŚLADOWANIA, JEŚLI CHODZI O OBSŁUGĘ KLIENTA I PRĘDKOŚĆ DOSTARCZANIA ZAMÓWIONYCH PRODUKTÓW.INNI POWINNI SIĘ OD NICH UCZYĆ. GORĄCO POLECAM

zakupy: TUSZ DO DRUKARKI HP DESKJET INK ADVANTAGE - 650; czerwiec 2016

plusy: sumienność i szzybkość dostawy

minusy: w moich opiniach brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER