Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1678
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1698 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 395066 z 12.10.2016

sklep wybrany przypadkowo, zachwyca swoją rzetelnością i solidnością, towar oryginalny

zakupy: tusz do drukarki CANON; październik 2016

plusy: terminowość oraz rzetelność

minusy: moim zdaniem nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394986 z 11.10.2016

sklep wybrany przypadkowo, trafiłam na niego szukając okreslonego produktu. Posiadali go w swojej ofercie oraz tańszy zamiennik. Wybrałam zamiennik i wszystko jest ok.

zakupy: toner do drukarki - zamiennik polecany przez sklep; październik 2016

plusy: szybkość działania, atrakcyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bazyl rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394562 z 05.10.2016

Szybka wysyłka. Świetny kontakt. Niska cena + gratisy. Polecam

zakupy: Tusz HP 45; październik 2016

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DOMINIKA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394530 z 05.10.2016

Pozytywna opinia innych użytkowników,okazała się prawdziwa:)

zakupy: tusze zamienniki; październik 2016

plusy: prawdziwość danych o produkcie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394498 z 05.10.2016

Super sprzedawcy. Doradzą a towar pomimo zamiennika super. Zaopatruję się już kilka lat i nigdy nie miałem uwag. Polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: Tusze do drukarki Epson DX 7450; październik 2016

plusy: Fachowość i miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olka 40 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394402 z 03.10.2016

Bardzo szybka obsługa i realizacja zamówienia. Polecam w 100% tego sprzedawcę jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

zakupy: tusze do drukarek; wrzesień 2016

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Staruch rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394398 z 03.10.2016

Sklep rzetelny , produkt bardzo dobrej jakości - korzystam od kilku lat.

zakupy: tusze; październik 2016

plusy: Uczciwość

minusy: bez

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr N. rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394218 z 29.09.2016

Pełen profesjonalizm wieczorem przyjęte zamówienie ,rano wysłane ,a w następny dzień w południe tusz u mnie w domu. Tylko pozazdrościć ,obsługa marzenie .

zakupy: Komplet tuszy i reseter do Epsona; wrzesień 2016

plusy: Cena obsługa i szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy N rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 394146 z 28.09.2016

Przed zakupem upewniałem się, czy Ich tusz będzie współpracował z HP L7590. Poinformowano mnie, że powinien i żebym się nie martwił (inne zamienniki były odrzucane przez drukarkę o czym informowałem podczas rozmowy), a na moje pytanie co jeśli nie będzie działać zapewniono mnie o bezproblemowej reklamacji. Tusze (123) okazały się bardzo dobre, a drukarka uznała je za oryginał. To już moje kolejne zakupy.

zakupy: Komplet tuszy HP 88 xl; wrzesień 2016

plusy: Kontakt z informacją, szybka realizacja, tusze działają!

minusy: W mim przypadku - bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sznaps rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 393798 z 23.09.2016

Obsługa pełna profeska, powiadomienia o przyjęciu zamówienia, wysyłce oraz bardzo szybka realizacja, paczkę otrzymałem następnego dnia. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany i spełniający oczekiwania.

zakupy: komplet tusz czarny i kolorowy; wrzesień 2016

plusy: Błyskawiczna przesyłka, powiadomienie od realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 393102 z 14.09.2016

Wcześniej już korzystałam z ich usług i byłam zadowolona. Obecna transakcja również przebiegła pomyślnie. Towar otrzymałam w czasie krótszym niż 24h.

zakupy: tusz do drukarki; wrzesień 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanmar rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 392798 z 10.09.2016

Sklep solidny i dobrze zaopatrzony. Transakcje zawsze bezproblemowe i łatwe (kupuję tu od dłuższego czasu), a wysyłka bardzo sprawna i szybka. Towar w dużym wyborze i w niskich cenach, porządnie wyeksponowany i starannie opisany. Przygotowanie go do wysyłki wręcz wzorowe - solidnie zapakowany i zabezpieczony, zawsze zgodny z zamówieniem. W mailach o statusie zamówienia zawsze podziękowania za skorzystanie z usług sklepu, a w paczce jako załącznik do towaru jakiś drobniutki firmowy gadżecik...Sklep godny polecenia z jeszcze dwóch innych powodów. Mają: 1) gdzie indziej nieosiągalne KARTRIDŻE Z PŁYNEM DO CZYSZCZENIA GŁOWIC wraz z instrukcją obsługi. 2) świetnej jakości zamienniki własnej produkcji w rewelacyjnych cenach. Używam ich naprzemiennie z drogimi oryginałami i moja wybredna HP działa idealnie. Kulturalni, pewni, szybko działający - jak takich nie lubić? POLECAM.

zakupy: Komplet oryginalnych tuszy 364 do HP wielozadaniowego; wrzesień 2016

plusy: niskie ceny, jakość Q, łatwość szukania towaru, szybkość

minusy: jeszcze żadnych nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena nie ma zdania o 123drukuj.pl opinia nr 392650 z 08.09.2016

Po raz pierwszy korzystam z usług tego sklepu, a przy wyborze kierowałam się ceną poszukiwanego produktu. Gratuluję szybkości dostawy i sprawności w organizowaniu dostawy.Nie mogę wypowiedzieć się na temat jakości produktu, bo to okaże się podczas użytkowania.

zakupy: kartrige do drukarki HP; wrzesień 2016

plusy: dość dobra organiz. dostawy-z kryt. uwagami

minusy: niepełna charakteryst.produktu,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JotKa nie ma zdania o 123drukuj.pl opinia nr 392226 z 02.09.2016

Kupowałem kiedyś tu tusze do drukarki

zakupy: Toner; sierpień 2016

plusy: Dobra jakość towaru

minusy: Towar zbyt drogi i długo czekałem na przesyłkę (tydzień)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozefad rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 392094 z 31.08.2016

Ciekawa oferta produktowa. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: tusze do drukarli; sierpień 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia. bogaty asortyment, bardz

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 391670 z 25.08.2016

Oferuje produkty dobrej jakości po niezbyt wygórowanych cenach.

zakupy: tusz do drukarki canon; sierpień 2016

plusy: produkt odpowiada ofercie

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ŁukaszM rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 391342 z 19.08.2016

Dostępny towar w dobrej cenie, duży wybór asortymentu oraz szybka realizacja zamówień, czego chcieć więcej ;) Polecam

zakupy: tusze do drukarek; sierpień 2016

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 391282 z 18.08.2016

Polecam asortyment sklepu. Bardzo duży wybór. Nie ma możliwości pomyłki przy zakupie - to co wybierasz masz podane w oryginale i zamienniku (cena konkurencyjna - jakość porównywalna)

zakupy: Toner scx-4216D3; sierpień 2016

plusy: CENA BEZKONKURENCYJNA

minusy: jak dotąd :) ... brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roszpa rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 390614 z 10.08.2016

suer reakcja na reklamacje - szybka dostawa i bezproblemowa komunikacja zgodnie z oczekiwaniami Polecam.

zakupy: tusze do HP; sierpień 2016

plusy: Profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 390214 z 04.08.2016

super sklep ,polecam

zakupy: tusz czarny i kolorowy HP; sierpień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER