Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1634
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1652 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Grzegorz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 378098 z 30.03.2016

cena jakość super

zakupy: tusze do drukarek; marzec 2016

plusy: ciekawy asortment

minusy: brak możliwości wysłania do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof5719 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 377734 z 26.03.2016

Zaryzykowałem korzystając z oferty promocyjnej i trafiłem w dziesiątkę.

zakupy: tusz do drukarki canon; marzec 2016

plusy: Profesjonalne podejście do klienta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376958 z 20.03.2016

Kolejny raz robię zakup towaru i nie mam zastrzeżeń, wszystko ok.

zakupy: Tusz do drukarki HP; marzec 2016

plusy: rzetelność

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rubasia@op.pl rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376854 z 19.03.2016

niska cena

zakupy: tusze hp 348; marzec 2016

plusy: niskie ceny,szybka dostawa,zgodność towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

docent rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376850 z 19.03.2016

Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa, pełnia zadowolenia. kupuję w tym sklepie już od kilku lat.Zdecydowanie polecam

zakupy: tonery do drukarki laserowej; marzec 2016

plusy: sprawna i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

freQ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376442 z 15.03.2016

Przekonała mnie oferta - większa pojemność tuszy za relatywnie niską cenę. Szybka wysyłka. W 1,5 dnia przesyłka była już u mnie. Więc póki co spełnił oczekiwania. Zobaczymy jak z wydajnością tych tuszy.

zakupy: Zamienniki (123drukuj.pl ) do Canon Pixima MP140; marzec 2016

plusy: Duży wybór towaru, przystępne ceny, terminowość.

minusy: Jak narazie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania4010 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376334 z 14.03.2016

Korzystam z tuszu zakupionego w 123drukuj.pl od samego początku, czyli od zakupu mojej pierwszej drukarki. Z przyjemnością polecając go rodzinie i znajomym. Profesjonalne podejście do klienta , dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Tusz do drukarki; marzec 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376022 z 11.03.2016

sklep polecił mi znajomy kilka lat temu i od tego czasu tylko w 123drukuj kupuję tusze do drukarki. Są tańsze niż gdzie indziej, bardo dobrej jakości i bardzo wydajne.

zakupy: tusz do drukarki; marzec 2016

plusy: ekspresowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 375782 z 09.03.2016

dobry towar, bardzo szybka wysyłka, polecam wszystkim

zakupy: tusze do drukarek; marzec 2016

plusy: szybka realizacja, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 375714 z 08.03.2016

Oferowana cena za wybrany produkt

zakupy: Tusz czarny do HP364 (CB316EE); marzec 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 375710 z 08.03.2016

szybko i rzetelnie

zakupy: tusze do drukarki; marzec 2016

plusy: bardzo krótki czas oczekiwania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maksymus rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 375538 z 07.03.2016

JAKOŚĆ jeszcze raz JAKOŚĆ na wysokim poziomie zakupy tuszów tylko i wyłącznie na 123drukuj.pl :) Zadowolony Klient :)

zakupy: Tusze Brother LC123 chyba juz z 5kpl, ); listopad 2015

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 375530 z 07.03.2016

Konkurencyjne ceny. Szybka dostawa. Tusz działa i jest pełny.

zakupy: Tusz do drukarki z serii123 zamiast canona; marzec 2016

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: Wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 375242 z 04.03.2016

Już kilkakrotnie robiłem zakupy i jestem bardzo zadowolony.Oczywiście jak by było taniej lub upusty dla stałych klientów to jeszcze lepiej i napewno więcej klientów-czego życzę.

zakupy: tusz; marzec 2016

plusy: konkretnie i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyjan1 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 374926 z 02.03.2016

Korzystam z tego sklepu od pewnego czasu i jestem bardzo z niego zadowolony.Jest to bardzo solidny szybki wiarygodny i bardzo przyjazny sklep.POLECAM WSZYSTKIM.

zakupy: Tusze do drukarki; marzec 2016

plusy: Szybkość i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 374858 z 01.03.2016

Sklep godny polecenia. Wspaniały kontakt i błyskawiczna wysyłka.

zakupy: tusz do drukarki; luty 2016

plusy: fachowa obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lech rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 374714 z 29.02.2016

Miła obsługa,szybka realizacja

zakupy: tusze; luty 2016

plusy: miła obsługa,szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 374534 z 26.02.2016

Zamawiam towar w tym sklepie już parę razy.Szybka dostawa i dostępna cena

zakupy: tusz do drukarki czarny i kolorowy; luty 2016

plusy: Sprawna i szybka dostawa oraz informacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 374414 z 25.02.2016

konkurencyjne ceny . w pełni spełnia moje oczekiwania

zakupy: tusze do drukarki zamienniki; luty 2016

plusy: miła obsługa ,szybka realizacja ,dobra cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 374402 z 25.02.2016

Zamówione tusze otrzymałem w ciągu 48 godzin. Towar zgodny z zamówieniem - oryginalny. Cena konkurencyjna. Gorąco polecam.

zakupy: tusze do drukarki; luty 2016

plusy: wysoki profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER