Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1649
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1667 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Roman rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381886 z 05.05.2016

Kupuję tusze nie pierwszy raz i zawsze dobrej jakości i z bezbłędną dostawą.

zakupy: Komplet tuszy do drukarki; maj 2016

plusy: Szacunek dla klienta. Informacja i dostawa bez zarzutu.

minusy: nie dostrzegłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381446 z 30.04.2016

Od lat korzystam z usług tej firmy, zawsze zakupiony produkt spełnia moje oczekiwania i otrzymuję go w bardzo krótkim terminie.

zakupy: Tusze; kwiecień 2016

plusy: Działa szybko i solidnie

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381354 z 29.04.2016

nie zawiodłem się na sprzedawcy. Otrzymuję zawsze to co zamawiałem.

zakupy: tusze; kwiecień 2016

plusy: zawsze szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381350 z 29.04.2016

dobra oferta w rozsądnej cenie

zakupy: tusze do hp; kwiecień 2016

plusy: dobra cena, szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381262 z 28.04.2016

Jestem zadowolony z usług 123.Zawsze dostaję towar szybko i zgodny z zamówieniem

zakupy: Tusze do drukarki; kwiecień 2016

plusy: Solidność i terminowośc.

minusy: Wszystko mi się podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

YUMA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381226 z 28.04.2016

Od dłuższego czasu zakupuję potrzebne mi materiały do pracy i jestem zadowolony zarówno z szybkości załatwienia sprawy. Nadal będę korzystał z usług FIRMY.

zakupy: Tusze do drukarki; kwiecień 2016

plusy: Pełny kontakt

minusy: Nie doświadczyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381102 z 27.04.2016

Szybka wysyłka, oryginalny towar w przystępnej cenie, dobra obsługa to powody dla których wracam do tego sklepu.

zakupy: Tusz do drukarki Cannon.; kwiecień 2016

plusy: Szybka wysyłka, dobry kontakt i obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek B rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 380690 z 23.04.2016

Wybór na ten sklep padł ze względu na ceny oraz szybkości dostarczanego produktu. Dostarczony towar jakościowo jest rewelacyjny z czystym sumieniem polecę wszystkim swoim znajomym.

zakupy: HP 110 (CB304AE), papier fotograficzny błyszczący Premium 26; kwiecień 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt, konkurencyjne ceny :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 380598 z 22.04.2016

Świetny kontakt telefoniczny, profesjonalna i uprzejma obsługa oraz błyskawiczna wysyłka. Zakupiony towar spełnił moje oczekiwania w 100%. Z pewnością wrócę do tego sklepu niejednokrotnie.

zakupy: Tusz czarny Canon PGI-570PGBK XL; kwiecień 2016

plusy: Uprzejma obsługa oraz duży wybór.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 380102 z 18.04.2016

Korzystam z tego sklepu w miarę potrzeb już od paru lat. Ich zamienniki są znakomite, podobnie jak obsługa sklepu. Szczerze polecam - nie zawiedziecie się!

zakupy: Tonery, tusze; kwiecień 2016

plusy: Klient jest dla nich najważniejszy

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 379806 z 15.04.2016

Wybór po części przypadkowy.Realizacja zamówienia powyżej standardowego ( opartego na doświadczeniu ) oczekiwania.

zakupy: tusze do drukarki Canon; kwiecień 2016

plusy: Rzetelność obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 379678 z 14.04.2016

spełni moje wymagania

zakupy: tusz do drukarki; kwiecień 2016

plusy: nie jest drogi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 379442 z 13.04.2016

Jakość towaru jest odpowiednia. Dostawa szybka i bez komplikacji.

zakupy: tonery do drukarki; kwiecień 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 379406 z 12.04.2016

Szybko,zgodnie z ofertą,dobry kontakt,dobra cena.Polecam

zakupy: Tusze do drukarki Canon 540 i541; kwiecień 2016

plusy: Zgodnie z ofertą,szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 378770 z 07.04.2016

wybrałem ten sklep, bo szukałem oryginalnego, taniego toneru do kserokopiarki.

zakupy: toner Ricoh 3210D (NRG 3045); kwiecień 2016

plusy: szybkość, a ceny są rewelacyjne.

minusy: nie dostrzegłem żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 378098 z 30.03.2016

cena jakość super

zakupy: tusze do drukarek; marzec 2016

plusy: ciekawy asortment

minusy: brak możliwości wysłania do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof5719 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 377734 z 26.03.2016

Zaryzykowałem korzystając z oferty promocyjnej i trafiłem w dziesiątkę.

zakupy: tusz do drukarki canon; marzec 2016

plusy: Profesjonalne podejście do klienta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376958 z 20.03.2016

Kolejny raz robię zakup towaru i nie mam zastrzeżeń, wszystko ok.

zakupy: Tusz do drukarki HP; marzec 2016

plusy: rzetelność

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rubasia@op.pl rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376854 z 19.03.2016

niska cena

zakupy: tusze hp 348; marzec 2016

plusy: niskie ceny,szybka dostawa,zgodność towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

docent rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 376850 z 19.03.2016

Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa, pełnia zadowolenia. kupuję w tym sklepie już od kilku lat.Zdecydowanie polecam

zakupy: tonery do drukarki laserowej; marzec 2016

plusy: sprawna i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER