Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1656
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1675 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 384382 z 01.06.2016

Duży wybór towaru.

zakupy: bęben, toner, tusze; czerwiec 2016

plusy: Duży asortyment i łatwość odszukiwania.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 383974 z 26.05.2016

spełnia oczekiwania

zakupy: tusz do drukarki; maj 2016

plusy: szybka obsuga

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

franciszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 383382 z 21.05.2016

kiedyś przypadkowo i spodobała się sprawna i szybka obsługa

zakupy: tusze do drukarki HP Desk Jet ink Advantage 2135; maj 2016

plusy: niskie ceny i szybka realizacja zamówienia

minusy: dodatkowa opłata 4 zł

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 383278 z 20.05.2016

Spełnia oczekiwania.Szybka realizacja.Polecam.

zakupy: Tusze do drukarki; maj 2016

plusy: wybór towaru, dostępność, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 383202 z 19.05.2016

Szybka dostawa, doskonała współpraca, towar bez zastrzeżeń.

zakupy: tusze do drukarki; maj 2016

plusy: Błyskawiczna dostawa

minusy: Wszystko jest super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzys rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 383050 z 18.05.2016

Bardzo czytelna strona internetowa. Duży wybór tuszy orgyginalnych i zastępczych.

zakupy: Tusze do drukarki Epson R300; maj 2016

plusy: Szybki kontakt i dostawa.

minusy: Przy wypełnianiu zamówienia musiałem zasięgnąć rady skle

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 382798 z 16.05.2016

Sklep wybrałam kilka lat temu ze względu na bogaty asortyment towaru oraz przystępne ceny.

zakupy: Tusze do drukarek; maj 2016

plusy: Rzetelność i błyskawiczna realizacja zamówienia.

minusy: Nie stwierdziłam żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 382270 z 09.05.2016

Sklep działa wyśmienicie.100%satysfakcji.

zakupy: Tusz do drykarki; maj 2016

plusy: Rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381886 z 05.05.2016

Kupuję tusze nie pierwszy raz i zawsze dobrej jakości i z bezbłędną dostawą.

zakupy: Komplet tuszy do drukarki; maj 2016

plusy: Szacunek dla klienta. Informacja i dostawa bez zarzutu.

minusy: nie dostrzegłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381446 z 30.04.2016

Od lat korzystam z usług tej firmy, zawsze zakupiony produkt spełnia moje oczekiwania i otrzymuję go w bardzo krótkim terminie.

zakupy: Tusze; kwiecień 2016

plusy: Działa szybko i solidnie

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381354 z 29.04.2016

nie zawiodłem się na sprzedawcy. Otrzymuję zawsze to co zamawiałem.

zakupy: tusze; kwiecień 2016

plusy: zawsze szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381350 z 29.04.2016

dobra oferta w rozsądnej cenie

zakupy: tusze do hp; kwiecień 2016

plusy: dobra cena, szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381262 z 28.04.2016

Jestem zadowolony z usług 123.Zawsze dostaję towar szybko i zgodny z zamówieniem

zakupy: Tusze do drukarki; kwiecień 2016

plusy: Solidność i terminowośc.

minusy: Wszystko mi się podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

YUMA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381226 z 28.04.2016

Od dłuższego czasu zakupuję potrzebne mi materiały do pracy i jestem zadowolony zarówno z szybkości załatwienia sprawy. Nadal będę korzystał z usług FIRMY.

zakupy: Tusze do drukarki; kwiecień 2016

plusy: Pełny kontakt

minusy: Nie doświadczyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 381102 z 27.04.2016

Szybka wysyłka, oryginalny towar w przystępnej cenie, dobra obsługa to powody dla których wracam do tego sklepu.

zakupy: Tusz do drukarki Cannon.; kwiecień 2016

plusy: Szybka wysyłka, dobry kontakt i obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek B rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 380690 z 23.04.2016

Wybór na ten sklep padł ze względu na ceny oraz szybkości dostarczanego produktu. Dostarczony towar jakościowo jest rewelacyjny z czystym sumieniem polecę wszystkim swoim znajomym.

zakupy: HP 110 (CB304AE), papier fotograficzny błyszczący Premium 26; kwiecień 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt, konkurencyjne ceny :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 380598 z 22.04.2016

Świetny kontakt telefoniczny, profesjonalna i uprzejma obsługa oraz błyskawiczna wysyłka. Zakupiony towar spełnił moje oczekiwania w 100%. Z pewnością wrócę do tego sklepu niejednokrotnie.

zakupy: Tusz czarny Canon PGI-570PGBK XL; kwiecień 2016

plusy: Uprzejma obsługa oraz duży wybór.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 380102 z 18.04.2016

Korzystam z tego sklepu w miarę potrzeb już od paru lat. Ich zamienniki są znakomite, podobnie jak obsługa sklepu. Szczerze polecam - nie zawiedziecie się!

zakupy: Tonery, tusze; kwiecień 2016

plusy: Klient jest dla nich najważniejszy

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 379806 z 15.04.2016

Wybór po części przypadkowy.Realizacja zamówienia powyżej standardowego ( opartego na doświadczeniu ) oczekiwania.

zakupy: tusze do drukarki Canon; kwiecień 2016

plusy: Rzetelność obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 379678 z 14.04.2016

spełni moje wymagania

zakupy: tusz do drukarki; kwiecień 2016

plusy: nie jest drogi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER