Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1678
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1698 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389858 z 30.07.2016

Sklep posiada w ofercie tusze czyszczące do drukarek atramentowych. Rewelacja. Można uratować nawet zaschniętą mocno głowicę i nadal drukować zamiast kupowania nowej drukarki. Błyskawiczna dostaw. Pełna instrukcja stosowania. Polecam.

zakupy: Tusze czyszczące od Epson Stylus SX425W; lipiec 2016

plusy: trudno osiagalne tusze czyszczace, błyskawiczna dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

YarraQ rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389806 z 29.07.2016

Dobra cena, bardzo szybka realizacja.

zakupy: Tusz; lipiec 2016

plusy: Cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IWONA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389550 z 26.07.2016

SKLEP FUNKCJONUJE NA WYSOKIM POZIOMIE OBSŁUGI I REALIZACJI ZAMÓWIENIA. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ZE WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ 123drukuj.

zakupy: TUSZ DO DRUKARKI ZAMIENNIK CANON CL-546XL COLOR ZWIĘKSZ.POJ.; lipiec 2016

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA, DOBRA JAKOŚĆ PRODUKTU

minusy: NIE DOSTRZEGŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389522 z 26.07.2016

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Miła obsługa. Polecam!

zakupy: toner do drukarki brother oraz tusz do drukarki hp; lipiec 2016

plusy: Szybka wysyłka, dbałość o klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389514 z 26.07.2016

Wyroby Tego sprzedawcy były w atrakcyjnej cenie

zakupy: tusze do drukarki canion; lipiec 2016

plusy: Profesjonalna usługa

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majorykw rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 389510 z 26.07.2016

Opinia bardzo pozytywna.Ze względu na moją pomyłkę w zamówieniu sprawa została doskonale rozwiązana bez problemu Polecam tego sprzedawcę. Pozdrawiam

zakupy: Tusze do drukarki Brother; lipiec 2016

plusy: sprawność w rozwiązywaniu problemu

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 388354 z 12.07.2016

Zaryzykowałam i się nie zawiodłam. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: tusz do drukarki, model 302 F6U66AE BA3; lipiec 2016

plusy: Szybko, tanio, wiaarygodnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 388342 z 12.07.2016

Realizacja zamówienia szybko , cena przystępna.

zakupy: tusze do drukarki; lipiec 2016

plusy: Przejrzystość , konkretne informacje

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 388038 z 08.07.2016

Szybka dostawa dobrego towaru

zakupy: Atramenty do drukarek; lipiec 2016

plusy: Szybkość dostawy, dobry towar

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387618 z 05.07.2016

PO PROSTU SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA,WIEDZA O CO CHODZI W TYM INTERESIE !

zakupy: TUSZE DO DRUKARKI CANON PIXMA MP 190; lipiec 2016

plusy: SOLIDNOŚĆ,NA MIARĘ DZISIEJSZYCH CZASÓW !

minusy: NIE MA WAD !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387534 z 04.07.2016

W pełni profesionalny ,szybki i bezpieczny sklep.Polecam innym.Pozdrawiam

zakupy: tusz CL-511; lipiec 2016

plusy: profesionalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hania rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387522 z 04.07.2016

Przyjazna witryna, kolejny udany zakup, błyskawiczna dostawa.

zakupy: tusz do drukarki; czerwiec 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ew-a-M rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 387342 z 01.07.2016

ZAMAWIAŁAM JUŻ W TYM SKLEPIE I TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BARDZO SZYBKO, NIE MIAŁAM ZASTRZEŻEŃ DO PRODUKTU I MOGĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIĆ INNYM I PRZEDSTAWIĆ ZA WZÓR DO NAŚLADOWANIA, JEŚLI CHODZI O OBSŁUGĘ KLIENTA I PRĘDKOŚĆ DOSTARCZANIA ZAMÓWIONYCH PRODUKTÓW.INNI POWINNI SIĘ OD NICH UCZYĆ. GORĄCO POLECAM

zakupy: TUSZ DO DRUKARKI HP DESKJET INK ADVANTAGE - 650; czerwiec 2016

plusy: sumienność i szzybkość dostawy

minusy: w moich opiniach brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B7K rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 386378 z 20.06.2016

Bardzo sprawnie. Telefoniczna pomoc techniczna rzeczowa i jasna. Wysyłka i otrzymanie zamówionych tuszów szybka. Tusze pięknie działają w mojej drukarce. Warto tu kupować. Dziękuję

zakupy: tusze proukcji 123 - zamienniki do HP; czerwiec 2016

plusy: bardzo profesjonalna pomoc techniczna

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AFV rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 386234 z 18.06.2016

Cena, jakość

zakupy: Głowica HP; czerwiec 2016

plusy: Czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dana rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 386002 z 16.06.2016

O wyborze tego sklepu zdecydowała konkurencyjna cena na tusze. Jestem zadowolona z wyboru, dostawa błyskawiczna, towar zapakowany solidnie. Polecam.

zakupy: tusze do drukarki HP; czerwiec 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 385770 z 14.06.2016

szybka obsługa i dobra cena i jakość, sklep spełnił moje oczekiwanie.

zakupy: tusz do drukarki; czerwiec 2016

plusy: szybka dostawa i dobra jakość towaru

minusy: nie mam uwag!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 385670 z 13.06.2016

posiadają od reki produkty

zakupy: głowica HP 940; czerwiec 2016

plusy: posiadają produkty od ręki

minusy: jest za daleko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 385378 z 09.06.2016

Szybka, mila, profesjonalna obsługa.

zakupy: hp 300xl black original; czerwiec 2016

plusy: niska cena, oryginalny towar, szybka obsługa

minusy: strona internetowa mogłaby być lepsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 385078 z 07.06.2016

Już kilkakrotnie zamawiałem u nich tusz do drukarek i za każdym razem z opcją odbioru osobistego ,bez żadnych problemów a na miejscu bardzo miła obsługa ,polecam pełen profesjonalizm

zakupy: tusze; czerwiec 2016

plusy: skuteczność ,szybka realizacja zamówień, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER