Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1806
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1828 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alfa 151 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 417782 z 10.08.2017

Rzetelna obsługa i dobra cena zakupu

zakupy: Tusze do drukarki; sierpień 2017

plusy: Rzetelność

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 417718 z 09.08.2017

Oryginalny towar w konkurencyjnej cenie. Bardzo sprawna i szybka wysyłka - praktycznie w tym samym dniu co zamówienie

zakupy: tusze do drukarki Canon; sierpień 2017

plusy: szybkość obsługi, konkurencyjne ceny

minusy: nie stwierdziłem wad towarów oraz błędów obsługi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 417438 z 04.08.2017

Kupiłem w tym sklepie pierwszy raz znalazłem go przypadkowo ale jestem w szoku nigdy bym się nie spodziewał że taki sklep istnieje a jeszcze większy szok jak szybko i tanie można kupić coś co bardzo potrzeba nie wychodząc z domu jestem pełen UZNANIA i ŻYCZĘ DALSZEJ TAKIEJ DZIAŁALNOŚCI BOREJKO ANDRZEJ

zakupy: Tusz do drukarki Canon 510 czarny; sierpień 2017

plusy: WSZYSTKO ZAZNACZYŁEM WYŻEJ

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LAT rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416894 z 27.07.2017

Niezwykle szybka reakcja na zamłówienie i dostawa na czas.

zakupy: tusk do drukarki; lipiec 2017

plusy: szybkość działania, rzetelność

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416810 z 26.07.2017

Spełnia wszystkie warunki jakości usług i towaru.

zakupy: tusz canon PG-545; lipiec 2017

plusy: Jakość i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416670 z 25.07.2017

szybka dostawa, niskie ceny

zakupy: tonery; lipiec 2017

plusy: szybkość, ceny

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416442 z 21.07.2017

Korzystam z tego sklepu od lat. Rewekacyjna szybkość realizacji zamówienia.

zakupy: tusze do drukarki; lipiec 2017

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek 1942 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416398 z 20.07.2017

Kupuję w nim zazwyczaj i jestem bardzo zadowolony. Szybko i z doskonała komunikacją sklep-klient

zakupy: Atrament do drukarki Canon; lipiec 2017

plusy: Sprawność obsługi

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416238 z 18.07.2017

cena

zakupy: Tonery; lipiec 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 416018 z 14.07.2017

Polecam ! Bardzo dobry kontakt! Szybka dostawa !

zakupy: toner do drukarki; lipiec 2017

plusy: Bardzo szybka obsługa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanislaw rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 415206 z 30.06.2017

Rewelacyjne tempo. Błyskawiczna reakcja. Czytelne dane sklepu no i załączony gadżet.

zakupy: tusz do drukarki; czerwiec 2017

plusy: czytelność oferty i natychmiastowa reakcja na zamówienie

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 414366 z 14.06.2017

profesjonalna i miła obsługa, jakościowo dobre produkty

zakupy: tusze; czerwiec 2017

plusy: miła obsługa, dobra jakość towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz nie poleca 123drukuj.pl opinia nr 414154 z 10.06.2017

Brak poszanowania dla klienta. Przesylka nie dostarczona w termine. Przesylka DPD 24h. nie dotarla. Jest sobota gozina 16 i uplynelo ponad 48h godzinod czasu zamowienia. Zamowienie jest mi juz zbedne.

zakupy: tusze do drukarki; czerwiec 2017

plusy: brak mozliwosci oceny

minusy: nieterminowosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 414062 z 09.06.2017

jest ok!

zakupy: tusze do drukarki Canon MP240; czerwiec 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 413682 z 05.06.2017

Robiłem zakupy kilkakrotnie,szybka realizacja,ceny niższe niż w stacjonarnych sklepach.

zakupy: Tusz do drukarki; kwiecień 2017

plusy: Szybkość realizacji,towar zgodny z zamówieniem

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucjan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 413006 z 26.05.2017

Od dwóch lat korzystam z usług tego sklepu. Szybka i profesjonalna obsługa, przystępne ceny. Polecam.

zakupy: tusze i inne; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 412654 z 23.05.2017

Sklep na najwyższym poziomie - świetne ceny, bardzo przejrzysta i czytelna strona internetowa, jakość i szybkość realizacji zamówienia - świetna. Jeszcze nie raz skorzystam i napewno polecę innym osobom...

zakupy: Tusz do drukarki CANON CL- 541, PAPIER FOTOGRAFICZNY HIGH CO; maj 2017

plusy: Szybkość, jakość, niska cena, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411554 z 09.05.2017

Korzystałem drugi raz z zakupów. Polecam. Dzisiaj zamawiam i na następny dzień odbiór. Szybko i sprawnie.

zakupy: tonery do drukuraki; maj 2017

plusy: Sumienność i szybki odbiór

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411458 z 08.05.2017

Po raz kolejny kupuje w tym sklepie bo spełnia on moje oczekiwania.Polecam innym

zakupy: tusze do Brother LC i toner do Samsung; maj 2017

plusy: sklep internetowy z darmową dostawą ( powyżej 300 zł)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BOŻENA rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 411314 z 05.05.2017

Korzystam z usług sklepu już od dłuższego czasu Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem... POLECAM !!!

zakupy: tusze do drukarki BROTHER; maj 2017

plusy: TERMINOWOŚĆ REALIZACJI, ZGODNOŚĆ TOWARU Z OFERTĄ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER