Gadżety i prezenty oraz innowacyjna elektronika użytkowa.
Sklep 2Future.pl

Kontakt

tel. 22 620 79 50
Warszawa

Popularne marki

silverlit

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 62
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

2Future.pl > Opinie klientów

Sklep 2Future.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.02.2006r i posiada 62 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

gortat3 rekomenduje 2Future.pl opinia nr 37618 z 14.07.2009

Tablica Szpilkowa jest trendi, dżezi i co tam jeszcze. Świetny retro-gadżet od którego nie mogę się uwolnić. W tym miejscu dziękuję ekipie 2future za w pełni profesjonalną obsługę!

zakupy: Tablica Szpilkowa; lipiec 2009

plusy: terminowość, cierpliwość, szybkość działania

minusy: gigantyczny wybór - 3h się zastanawiałem!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henry rekomenduje 2Future.pl opinia nr 35468 z 03.06.2009

Szpilkowa tablica? Pamietam ten gadzet z czasow mlodosci. Dzieki chlopaki...a wlasciwie dziewczyny tez za swietna obsluge!

zakupy: Szpilkowa tablica; czerwiec 2009

plusy: Asortyment

minusy: Moj brak gotowki na to wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kojott rekomenduje 2Future.pl opinia nr 31322 z 20.03.2009

Mimo, ze nie bylo mojego modelu powerizera, obsluga w jeden dzien sciagnela mi pozadany. Szybka, bezproblemowa transakcja. Polecam.

zakupy: Powerizer; luty 2009

plusy: Szybka obsluga i realizacja zlecenia

minusy: Troche archaiczna strona?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje 2Future.pl opinia nr 27410 z 31.01.2009

Tak jak i inne zakupy w 2future - wszystko zastało załatwione bardzo dobrze.

zakupy: Kufel mrożący.; grudzień 2008

plusy: Bardzo duzy wybór towaru i krótkie terminy oczekiwania.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shadow rekomenduje 2Future.pl opinia nr 27409 z 31.01.2009

Wszystko odbyło się bardzo szybko i sprawnie. Rewelacja!

zakupy: Zegar zmieniający kolory.; grudzień 2008

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje 2Future.pl opinia nr 16814 z 23.06.2008

Haha i o to chodziło! od kąd dokonałem swojego pierwszego zakupu w 2future.pl, zaglądam tam zawsze kiedy zbliżają się urodziny, imieniny czy inne okazje na które trzeba zaopatrzyć się w prezent. Jubilaci solenizanci itp. zawsze byli zadowolonie z moich podarunków, a przecież właśnie o to chodzi. Duża oszczędność czasu i duża wygoda!

zakupy: zegar wsteczny; czerwiec 2008

plusy: świetny asortyment, solidność i profesjonalizm

minusy: uzależnia ;) gadżeciarstwo wciąga ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracjan rekomenduje 2Future.pl opinia nr 15806 z 20.05.2008

Pozytyw. Przymierzałem się do zakupu powerizera i przeglądałem oferty różnych sklepów internetowych. Poza dobrymi warunkami finansowymi spotkała mnie miła niespodzianka - mogłem odebrać towar osobiście, mimo tego że jest to sklep internetowy. Bardzo miła obsługa, otrzymałem sporo rad jak korzystać z tego urządzenia oraz kontakt do firmy w razie jakichkolwiek problemów czy też pytań. Pełen profesjonalizm.

zakupy: Powerizer; kwiecień 2008

plusy: Profesjonalna, miła i otwarta na potrzeby klienta obsług

minusy: nie doszukałem się ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xxKIDxx rekomenduje 2Future.pl opinia nr 13710 z 01.03.2008

Dokonałem zakupu osobiście na Grzybowskiej 37a Wszystko jest na miejscu, można zobaczyć i sprawdzić, spory asortyment, a obsługa...hhhmmm...wspaniała, może dla tego, że obsługiwał mnie ANIOŁ, dziewczyna o niesamowitej urodzie, uśmiech i oczka, zapadły mi głęboko w pamięci, po prostu ♥♥♥Cudna♥♥♥ Polecam ten sklep i pozdrowienia dla ANIOŁKA : *

zakupy: Oświetlenie; luty 2008

plusy: Pracuje tam Anioł

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

niunia rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12864 z 30.01.2008

bardzo pozytywna obsluga, fajne gadzety, ktore mozna bezproblemowo zobaczyc na zywo w siedzibie firmy, ceny daja rade. same plusy. dziekuje! :)

zakupy: swiatla spa; styczeń 2008

plusy: mila obsluga, dobry kontakt z klientem, bogaty wybor

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Altija rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12814 z 28.01.2008

Przemiła obsługa, przesyłka bez najmniejszych problemów dotarła na czas ... a teraz piękne bonsai zdobi komodę. Zakupy były po prostu przyjemnością !

zakupy: Drzewko Bonsai; styczeń 2008

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robson rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12803 z 28.01.2008

Co tu dużo mówić - profesjonalizm w każdym calu. Z tego co wiem, byli pierwsi w Polsce, ale to bez znaczenia. Najważniejsze że kupiłem to, co chciałem kupić, czyli flybook.

zakupy: Flybook; grudzień 2007

plusy: Szybka realizacja zamówienia, fachowa pomoc, kontakt

minusy: Są jakieś?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leniwczyk rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12802 z 28.01.2008

ZDECYDOWANIE POLECAM!!! Błyskawiczna przesyłka towaru, a zakupiony gadżet jest rewelacyjny! Z pewnością jeszcze wróce do zakupów w sklepie 2future.pl!

zakupy: Wytatuowane rękawy; styczeń 2008

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gamon rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12801 z 28.01.2008

mozliwosc przyjscia do siedziby firmy, ktora ma bardzo dobra lokalizacje, i przetestowania gadzetow przed ich zakupem :)

zakupy: Powerball; styczeń 2008

plusy: dostajesz dokladnie to co widzisz na stronie

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

veni rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12800 z 28.01.2008

bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa, a gadżety rewelacyjne! polecam wszystkim, sama pewnie nie raz wrócę do 2future :)

zakupy: Martwy Fred; grudzień 2007

plusy: pomocna obsługa, duży wybór i wysoka jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Blachon rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12799 z 28.01.2008

Dobry kontakt, szybka przesylka, i fajowy biegajacy chomik przed moim monitorem :))

zakupy: Chomik USB; styczeń 2008

plusy: super gadzety ; mily i rzeczowy kontakt ;

minusy: nie stac mnie na wszystkie zabawki ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAseta rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12793 z 28.01.2008

Szybko, miło, przyjemnie i ceny niewygórowane, a radość z gadżetów nie ma końca.

zakupy: kufel; styczeń 2008

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shadow rekomenduje 2Future.pl opinia nr 12787 z 28.01.2008

sklep rewelacyjny! większość znajomych obdarowuję rzeczami zakupionymi w 2future i sami zawsze wracają po jeszcze.

zakupy: świecący parasol, biurkowa perkusja; grudzień 2007

plusy: doskonały kontakt, szybka wysyłka, świetny asortyment

minusy: nie zauważyłam żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

twinner rekomenduje 2Future.pl opinia nr 5732 z 16.05.2007

Wuklan jest fantastycznie fantastyczny...! Gorąco polecam !!!!! Kontakt bardzo dobry.

zakupy: podwodny wulkan; 14.05.2007

plusy: produkty bardzo dobrej jakości, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukman rekomenduje 2Future.pl opinia nr 5468 z 09.05.2007

Duży asortyment, szczególnie polecam dla produktów nie osiągalnych w tradycyjnej sprzedaży, bardzo szybko przygotowano i wysłano przesyłkę

zakupy: wyrzutnia rakiet na usb; 08.05.2007

plusy: asortyment, szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Devi rekomenduje 2Future.pl opinia nr 5425 z 07.05.2007

Fajny sklep, w końcu coś ciekawego w naszym rodzimym necie. Obsługa ok ;-) Polecam.

zakupy: globus; 04.05.2007

plusy: ciekawy towar

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER