Artyku造 sanitarne,kot造 i pompy ciep豉 oraz grzejniki, klimatyzatory i systemy instalacyjne.
Sklep 2heat.pl

Kontakt

tel. 13 44 01 434
b/d

Popularne produkty

ARTYKUΧ SANITARNE, KOTΧ I ZASOBNIKI, OGRZEWACZE WODY, KOTΧ KONDENSACYJNE, KOTΧ NA PALIWA STAΒ, ARMATURA SANITARNA, GRZEJNIKI, SOLARY, POMPY CIEPx, KOTΧ OLEJOWE

Popularne marki

Roca, Kfa, Ko這, Viessmann, Ariston, Junkers, Defro, Vaillant, Dimplex, Biawar, Beretta, Terma technologie, Kospel, Saunier duval, Galmet, 砰wiec, Makroterm, Devi (danfos)

Rekomendcja klient闚

Monitorowana jako嗆 obs逝gi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

2heat.pl > Opinie klient闚

Sklep 2heat.pl - monitorowana jako嗆 obs逝gi

  0% - kontakt i obs逝ga

  0% - terminowo嗆 realizacji zam闚ienia

  0% - zgodno嗆 towaru z ofert

Sklep jest monitorowany od 03.09.2009r i posiada 13 opinii klient闚 w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opini

oski nie poleca 2heat.pl opinia nr 191441 z 09.01.2013

W ofercie cena by豉 atrakcyjna,ale po z這瞠niu zam闚ienia i potwierdzeniu go przez sklep,wycofano si z transakcji bez uzasadnienia.Brak kontaktu mailowego (brak odpowiedzi na moje monity).Totalna pora磬a.NIE polecam tego sklepu.Lekcewa篡 klienta.

zakupy: Kocio GRO-ECO 2.0 23 kW SAS; grudzie 2012

plusy: brak

minusy: nie wywi您ywanie si z umowy,brak kontaktu

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

Staszek rekomenduje 2heat.pl opinia nr 65274 z 21.11.2010

Kupowany przeze mnie ogrzewacz wody marki BIAWAR by znacznie ta雟zy ni u innych sprzedawc闚

zakupy: ζzienkowy ogrzewacz wody BIAWAR VIKING; pa寮ziernik 2010

plusy: Uprzejma obs逝ga, szybka dostawa

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

waldek 151 rekomenduje 2heat.pl opinia nr 49098 z 24.02.2010

Najta雟zy piec co. Sklep bardzo dobry, komunikacja dobra, kurier dobry. Zadzia豉豉 cena, potem dobry kontak ze sklepem

zakupy: Piec co.; luty 2010

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

Marcin rekomenduje 2heat.pl opinia nr 49039 z 23.02.2010

Sklep oferuje szeroki asortyment w przyst瘼nej cenie. Profesjonalna i uprzejma obs逝ga. Szybka wysy趾a. Towar wysokiej jako軼i. Zdecydowanie polecam innym nabywcom

zakupy: kocio c.o. Defro OPTIMA KOMFORT 10kW; luty 2010

plusy: profesjonalizm, przystepna cena towaru, rzetelno嗆

minusy: sklep bez wad

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

lykwal rekomenduje 2heat.pl opinia nr 48153 z 09.02.2010

Poleca ten sklep -jest taniej jak gdzieindziej,mi豉 obs逝ga i szybka realizacia zam闚ienia.Jestem zadowolony z zakupu w tej firmie.Jeszcze raz polecam...

zakupy: piec-Beretta 24 e.s.i dwufunkc.; stycze 2010

plusy: niskie ceny,szybka wysy趾a,mi豉 obs逝ga,zgodny towar.

minusy: nie mam zdania

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

miroslaw rekomenduje 2heat.pl opinia nr 47262 z 23.01.2010

Wybralem ten sklep dlatego gdyz by造 w nim konkurencyjne ceny w stosunku do innych sprzedawc闚.Sprawa z kot貫m byla za豉twiona eksprsesowo. Wszystkim serdecznie polecam zakupy w tym sklepie!!!!!!!!!!.

zakupy: kociol defro duo 15kw; sierpie 2009

plusy: sumiennosc w dzialaniu

minusy: brak

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

Izabela Margansk rekomenduje 2heat.pl opinia nr 47125 z 21.01.2010

Sprzedawal najtaniej produkt ktory mnie interesowal

zakupy: Elektryczny ogrzewacz VIKING -E 55; stycze 2010

plusy: b. duzy wybor artykulow w dobrej cenie

minusy: brak

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

andrzej rekomenduje 2heat.pl opinia nr 45783 z 24.12.2009

Kupowa貫m dwa kot造.Informacje dotycz帷e dzia豉nia by造 profesjonalne. Znaj si na tym co sprzedaj. Ceny konkurencyjne.

zakupy: kot造 Termetu, normalny i kondensacyjny; pa寮ziernik 2009

plusy: profesjonalizm i ceny

minusy: chyba nie ma

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

emaka20 rekomenduje 2heat.pl opinia nr 45421 z 18.12.2009

towar zgodny z opisem, cena bardzo korzystna, b造skawiczna przesy趾a

zakupy: biawar oskar op-5c; listopad 2009

plusy: cena,b造skawiczna przesy趾a

minusy: nie ma

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

Marek rekomenduje 2heat.pl opinia nr 45285 z 17.12.2009

Na sklep natrafi貫m szukaj帷 ogrzewacza pojemno軼iowego. Sklep spe軟i moje oczekiwania. Mi豉 obs逝ga i profesjonalizm.

zakupy: Ogrzewacz pojemno軼iowy HM80N4; listopad 2009

plusy: dba這嗆 o klienta

minusy: nie mam

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

marekp19 rekomenduje 2heat.pl opinia nr 45267 z 16.12.2009

Bardzo dobry kontakt.Solidny kontrachent.Pe軟e zaufanie i solidno嗆.Szczerze P O L E C A M

zakupy: Zakup pieca Saunier Duval THEMA CONDENS 18KW; grudzie 2009

plusy: Bardzo dobry kontakt.Solidny kontrachent.Pe軟e zaufanie ...

minusy: Nie znam

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

Piotr rekomenduje 2heat.pl opinia nr 45256 z 16.12.2009

Transakcja szybka i sprawna, mi造 i rzeczowy kontakt telefoniczny. Kocio OK, fabrycznie zapakowany. Cena bardzo dobra. Gor帷o polecam.

zakupy: Vaillant Atmotec plus; pa寮ziernik 2009

plusy: dobry kontakt telefoniczny ze sprzedawc

minusy: nie ma

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     

lawok rekomenduje 2heat.pl opinia nr 45229 z 16.12.2009

cena produktu

zakupy: regulator pokojowy vailant; listopad 2009

plusy: cena fachowo嗆 profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest ma這 u篡teczna | opinia jest warto軼iowa

     
Dla sprzedawc闚

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER