Wózki dziecięce i łóżeczka oraz foteliki samochodowe i meble dzieciece.
Sklep 2o2.pl

Kontakt

tel. 34 365 77 10
Częstochowa

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

Canpol, Pinokio, Baby best, Playmobil, Chicco, Babyono, Fisher price, Klupś, Dreambaby, Sofija, Nuk, Tega, Zetpol, Wader, Smily play, Pinio, Baby matex, Koala baby

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

2o2.pl > Opinie klientów

Sklep 2o2.pl - monitorowana jakość obsługi

  60% - kontakt i obsługa

  34% - terminowość realizacji zamówienia

  40% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.09.2005r i posiada 154 opinii klientów w tym 89% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mirka nie poleca 2o2.pl opinia nr 372954 z 12.02.2016

Absolutnie odradzam zakupy w sklepie 2o2. Złożyłam zamówienie 14.12.2015r i pod koniec stycznia 2016 dalej towaru nie miałam.Kiedy anulowałam zamówienie, musiałam udać się do kancelarii prawnej aby odzyskać moje pieniądze. Moim zdaniem firma nie posiada towaru tylko obraca pieniędzmi klientów. Nie mam pojęcia skąd biorą się pozytywne opinie, bo ja nigdy nie polecę tego sklepu.

zakupy: materacyk do kołyski; grudzień 2015

plusy: Brak

minusy: Nieterminowość, nierzetelność, kłamstwa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz nie poleca 2o2.pl opinia nr 347293 z 28.06.2015

Sklep oferuje produkty, których tak naprawdę nie ma. Po czterech tygodniach zwodzenia w kwestii terminu dostawy poinformowano mnie, ze w ogóle nie wiadomo czy i kiedy towar będzie dostępny. Zdecydowanie odradzam!

zakupy: DIONO016 - DIONO ORGANIZER NA FOTEL STOW N GO 40245; czerwiec 2015

plusy: brak

minusy: nierzeteklnosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klaudia2508 rekomenduje 2o2.pl opinia nr 339265 z 17.04.2015

Konkurencyjne ceny i świetny wybór artykułów dziecięcych i nie tylko.

zakupy: Zabawki; kwiecień 2015

plusy: Doskonała obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolona85 rekomenduje 2o2.pl opinia nr 334373 z 08.03.2015

Kupiłam niedawno łóżeczko tomi16. Łóżeczko jest dobrej jakości i jest w dobrej cenie, spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona i polecam :)

zakupy: łóżeczko; marzec 2015

plusy: dobra jakość produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klaudia2508 rekomenduje 2o2.pl opinia nr 326869 z 11.01.2015

Jest jednym z najlepszych sklepów w Częstochowie zaopatrzony. !!! Polecam.

zakupy: Cała wyprawka dla dziecka; styczeń 2015

plusy: Miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leopold rekomenduje 2o2.pl opinia nr 311069 z 15.09.2014

Błyskawiczna wysyłka, fachowa obsługa i atrakcyjne ceny

zakupy: rowerek smart trike 3w1; wrzesień 2014

plusy: czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje 2o2.pl opinia nr 299477 z 03.07.2014

Duży wybór. Obsługa służy radą. Świetny kontakt.

zakupy: Materac do łóżeczka; czerwiec 2014

plusy: Szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje 2o2.pl opinia nr 299097 z 01.07.2014

To moje kolejne zakupy w tym sklepie. Szybko, sprawnie i miła obsługa.

zakupy: ciuszki, butelki, smoczki, kosmetyki, wóz; lipiec 2014

plusy: szybko i sprawnie

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nika nie poleca 2o2.pl opinia nr 218793 z 15.05.2013

Duzy wybor produktow ale na tym moje pozytywne odczucia sie koncza. Baaardzo dluga dostawa mimo dostepnosci produktow i zadnej informacji od sklepu o faktycznym stanie realizacji. Paczka wyslana dopiero tydzien po otrzymaniu potwierdzenia nadania od pracownikow sklepu! Czesc produktow zgodna z opisem ale niektore niesprawne lub inne niz zamowione, do tego kilku po prostu brakowalo i do tej pory zadnej rekompensaty (otrzymalam propozycje rekompensaty przy kolejnym zamowieniu co jest nie do przyjecia). Na koniec kontakt ze sklepem, osobiscie poczulam sie po prostu zmieszana z blotem, nastawienie pracownikow bardzo aroganckie a na koniec wrecz straszenie sadem za wystawienie negatywnej opinii. Dodam ze zlozylam lacznie 3 zamowienia i 1 bylo zrealizowane bez zastrzezen wiec moze to po prostu loteria i mozna trafic na profesjonalna obsluge i mily kontakt. Ja juz jednak nie bede ryzykowac.

zakupy: zabawki, tekstylia; marzec 2013

plusy: duzy wybor produktow

minusy: nieprofesjonalizm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KOLOROWA nie poleca 2o2.pl opinia nr 164657 z 04.10.2012

odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówienie zrealizowane dopiero po trzech tygodniach i to po wielu mailach z prośbą o wyjaśnienie sytuacji i telefonach do firmy . Numer znalazłam na zupełnie innych tronach niż strona sklepu. Telefonów firmowych w ogóle nie odbierają.Do tego nie mieli towaru, który zamówiłam, mimo tego, że na stronie widniała informacja, że dostępnych jest ponad 100 sztuk. Druga wysłana rzecz był chyba wybrana na chybił trafił. Towar niezgodny z zamówieniem, zupełnie innego producenta AO

zakupy: FOTELIKI DZIECIECE; wrzesień 2012

plusy: NIC

minusy: BRAK REALIZACJI ZAMOWIENIE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje 2o2.pl opinia nr 108353 z 16.03.2012

Znalazłem poszukiwany produkt i jestem zadowolony z zakupu.

zakupy: Huśtawka Kimet; marzec 2012

plusy: Dobry kontakt z obsługą.Oferowany towar zgodny z opisem.

minusy: Pomyłka przy wysyłce ale reakcja sklepu była błyskawicz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania nie poleca 2o2.pl opinia nr 99101 z 16.02.2012

Wybrałam ten sklep ze względu na przystępną cenę i szybką dostawę. W efekcie czekałam na przesyłkę ponad 3 tygodnie, jak dla mnie to zdecydowanie za długo.

zakupy: kojec; styczeń 2012

plusy: cena

minusy: czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

path nie poleca 2o2.pl opinia nr 93366 z 13.01.2012

Zapłaciłam za towar nowy pełnowartościowy, a otrzymałam towar z ekspozycji uszkodzony i rozhuśtany. Propozycje rozwiązania problemu - nie do przyjęcia

zakupy: krzesełko do karmienia; styczeń 2012

plusy: brak

minusy: oszustwo, sprzedaż używanych towarów

Odpowiedź sklepu 16.01.2012

Poniżej opinia z innego serwisu o naszym sklepie, takie mamy standardy dla każdego klienta. "Dodano: 28 grudnia 2011 | 21:12za pierwszym razem przysłano nam nie pasujący kolorystycznie do gondoli koszyk - jednakże po wysłaniu zdjęcia mailem - bez zbędnych ceregieli, natychmiast otrzymaliśmy właściwy element na koszt sklepu. Błędy mogą się zdarzyć - wiadomo tam też pracują tylko ludzie i można coś przeoczyć - natomiast istotny był sposbób załatwienia reklamacji - błyskawicznie." Brakuje słów, by odnieść się do Pani opinni, rozmawialiśmy 3 krotnie przrez telefon chyba z 20 minut, zaproponowalismy 3 rozwiązania, Powiedziała pani że dokończymy rozmowę w poniedziałek, widocznie nerwy poniosły.......

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje 2o2.pl opinia nr 92140 z 29.12.2011

szukałam kółek do wózka TAKO Jumper X, jako jedyny sklep miał ten towar, a dodatkowo mnóstwo innych ciekawych rzeczy, dlatego na pewno zostanę stałą klientka. Poza tym rewelacyjna obsługa, błyskawiczna wysyłka, świetny towar.

zakupy: kółka do wózka TAKO Jumper x; grudzień 2011

plusy: świetna obsługa, błyskawiczna wysyłka,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roksana rekomenduje 2o2.pl opinia nr 86996 z 27.10.2011

Zakupy w tym sklepie robiłam już po raz drugi. Jestem ogromnie zadowolona. Kontakt ze sklepem jest przemiły i ekspresowy. Nawet jeśli moje zamówienie wymagało modyfikacji, chciałam dodatkową rzecz, której nie ujęłam w zamówieniu, to została ona błyskawicznie dopisana. Wszystkie rzeczy super, zapakowane bardzo porządnie. Dostarczone też błyskawicznie, ja wybrałam kuriera, bo z pocztą bywa rożnie i sklep nie ma na to wpływu. W razie niejasności można spytać i odpowiedzi otrzymywałam bardzo szybko. Dlatego serdecznie polecam ten sklep innym rodzicom i nie tylko, bo wybór produktów w sklepie jest imponujący. Można zgromadzić całą wyprawkę i zaoszczędzić na kosztach wysyłki, no i czasie;-) Żeby było jasne nikt nie płaci mi za tą opinię, jestem po prostu bardzo zadowoloną mamą:-)

zakupy: materacyk duo activia; październik 2011

plusy: miła obsługa, elastyczność, szybkość dostawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dominikakl rekomenduje 2o2.pl opinia nr 84796 z 22.09.2011

Wybrałam ten sklep przez przypadek kiedy szukałam wózka dla dziecka. Zainteresował mnie dużym wyborem towaru i cenami n a każdą kieszeń. Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Wózek Tako kiddy; październik 2010

plusy: Bdb kontakt

minusy: Nie koniecznie mają na stanie to co jest w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka888 rekomenduje 2o2.pl opinia nr 84772 z 22.09.2011

wszystko super i to bez wychodzenia z domu-przy drugiej ciąży napewno powrócę

zakupy: wyprawka dla dzidziusia; luty 2011

plusy: dostęp online, duży wybór

minusy: powinien być większy wybór wózków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje 2o2.pl opinia nr 84631 z 20.09.2011

Tak

zakupy: Spiochy; wrzesień 2011

plusy: Oferty

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiotrNowak rekomenduje 2o2.pl opinia nr 59326 z 18.08.2010

Wysyłka, Towar i obsługa na medal! Zdecydowanie polecam!

zakupy: Wózek, łóżeczko; lipiec 2010

plusy: Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 2o2.pl opinia nr 59148 z 14.08.2010

Szczerze polecam sklep 2o2.pl, doskonaly kontakt - mila obsluga - towar zgodny z opisem. Jestem w 100% zadowolona.

zakupy: Roan Marita; sierpień 2010

plusy: Świetna obsługa klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER