Gry i programy komputerowe oraz elektronika.
Sklep 3Kropki.pl

Kontakt

tel. 801 011 343
Bystra kolo Bielsko-Białej

Popularne produkty

SPORT, DZIECI, RTV I KOMPUTERY, GRY BEZ PRĄDU, KLUCZE DO GIER, MUZYKA, BIURO, GRY, PROGRAMY, MAŁE AGD, DOM I OGRÓD

Popularne marki

, Adidas, Hama, Garmin, Nike, Opus, Wg, Fantasy flight games, St. majewski, Simba, Rebel, Mattel, Eduko, Reusch, Plug in digital, Paradox interactive, Adler, Odlo

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 26
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

3Kropki.pl > Opinie klientów

Sklep 3Kropki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.06.2006r i posiada 28 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

bei nie poleca 3Kropki.pl opinia nr 82001 z 04.08.2011

Kupiłam towar, ktory był w ofercie sklepu. Pieniądze przelałam i zaraz tam dotarły. Po kilku dniach zerkania na informację, ze towar opłacono a przesyłka w przygotowaniu zaczęłam dochodzic, dlaczego towar nie jest wysyłany, skoro opłaciłam przesyłkę kurierską. Pani w dziale zamowien powtarzała jak katarynka- PROSZĘ CZEKAC NA MAILA. W koncu nagabywana sama zapytała o to handlowca. Powod prozaiczny- towaru nie było w sklepie. Nie mam pretensji o to, ze atrakcyjny towar został wykupiony i miałam pecha, ze dla mnie nie starczyło. W cywilizowanym sklepie , gdy taki fakt zaistnieje, klient jest powiadamiany mailem lub telefonicznie, ze towaru nie am i czy chce na niego czekac, czy chce cos innego kupic, albo zostaną zwrocone pieniadze. Musiałam wysłac nr konta i dane kontaktowe ( a przeciez sklep te dane posiadał, skoro przyszedł przelew) i pieniadze odzyskałam. Nikt nie napisał "przepraszam", nikt nie zażegnał złego wrazenia. Myślałam, ze to profesjonalny sklep, tymczasem obsługa jak u marnego sprzedawcy z Allegro. Moj syn robił już tam zakupy- u niego stransakcja przeszła bez zastrzeżen, dlatego wybrałam 3kropki.

zakupy: słuchawki; sierpień 2011

plusy: niskie ceny

minusy: zła obsługa klienta:(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wieslaw nie poleca 3Kropki.pl opinia nr 46982 z 18.01.2010

Zakup słuchawek z dnia 18.11.2009. Wszystko byłoby super i szybko gdyby nie to, że prawa słuchawka nie działała. Reklamacja złożona 23.11.2009. Słuchawki wróciły po reklamacji 08.12.2009, ale prawa dalej nie działała. Sklep twierdzi, że to nowe a syn że przysłano te same. Nieważne Zareklamowałem powtórnie 09.12.2009. Miały przyjść na pewno nowe i sprawdzone (taką informację dostałem mailem 09.12.2009 ale 18.12.2009 przyszedł następny, że nie ma już takich słuchawek i proponują inny model lub zwrot kosztów. ponieważ sprawa ciągnęła się już ponad miesiąc wybrałem zwrot kosztów. Myślałem, że będzie sprawniej i lepiej dla obu stron. Ale gdzie tam, najpierw było szukanie paragonu, który w końcu znaleźli w pudełku. Potem 04.01.2010 otrzymałem informację, że trwa oczekiwanie na korektę serwisu. Dziś mamy 18.01.2010 i cisza w eterze. Sprawa chyba znajdzie epilog w sądzie.

zakupy: Słuchawki SL 8781 Medusa Stereo Jack; listopad 2009

plusy: Nie widać zalet

minusy: Podejście do załatwienia reklamacji - PORAŻKA!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Santi rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 41311 z 05.10.2009

Towar zamówiłem i otrzymałem potwierdzenie wpłynięcia wpłaty w czwartek o godz. 14:30. Przesyłkę kurierską otrzymałem w poniedziałek o godz. 10:30. Zawartość w 100% zgodna z zamówieniem. Polecam!

zakupy: World of Warcraft Wrath of the Lich King; październik 2009

plusy: Niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorotka rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 35605 z 05.06.2009

Zakupiłem grę w bardzo atrakcyjnej cenie, została ona dostarczona szybko, super zapakowana polecam

zakupy: sims 3; czerwiec 2009

plusy: super ceny dobre opakowanie szbka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tom rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 17391 z 10.07.2008

Po dokonaniu i opłaceniu zamówienia sprzęt wysłano w ciągu 48 godzin - nowy, z gwarancją i fakturą. Informacja o wysyłce w formie maila z podanym numerem paczki. Polecam i dziękuję.

zakupy: iriver t60 - mp3 player; lipiec 2008

plusy: rzetelność oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zdzisios rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 14225 z 20.03.2008

Realizacja zamówienia szybka i sprawna. Sklepowi wystarczyły na wykonanie tej "operacji" dwie doby. Wszystko odbyło się bez jakiegokolwiek kontaktu.

zakupy: Microsoft Office 2007; marzec 2008

plusy: Szybkość realizacji. Informowanie o statusie zamówienia.

minusy: Dla mnie bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata z Gdyni rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 12681 z 24.01.2008

wyczerpująca szybka informacja i dostawa bez zastrzeżeń

zakupy: płyty DVD z grami na PC; styczeń 2008

plusy: rzetelne info i terminowość dostawy właściwego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 12545 z 21.01.2008

Najtaniej.

zakupy: Gry; styczeń 2008

plusy: Najtaniej, Najszybciej,Najlepiej.

minusy: Chyba brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

serwisek35 rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 11413 z 20.12.2007

Mieszkam za granicą, przesyłki docierają do mnie w kilka dni, profesionalna obsługa, towar dobrze zapakowany, jestem pod wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu. Wielkie brawa i oby tak dalej. Gorąco polecam ten sklep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Gothic 3, Fifa 08, NFS Pro Street; listopad 2007

plusy: profesionalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

albercik1984 rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 11412 z 20.12.2007

Bardzo szybka przesyłka, świetny kontakt. Doskonałe dopasowanie do potrzeb klienta. Chyba najlepszy sklep z jakim miałem styczność...

zakupy: 2 X gamepad logitech; grudzień 2007

plusy: szybka realizacja zamówień, kontakt z obsługą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 10731 z 04.12.2007

Rzeczowo i o czasie. Dzięki.

zakupy: Heroes V Złota Edycja; grudzień 2007

plusy: rzetelność

minusy: za daleko ;]

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cartmaxxl rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 10421 z 23.11.2007

nie wiem jak oni to robia ale naprawde nie znajdziecie tanszych tytulow w innych sklepach Sprwadzilem ceny w 'realu' i wszedziej ceny sa wyzsze niz w 3kropki - wyliczylem ze po zrobieniu "mega zakupu" (CoD2, CoD4, B2, ET:QW, B1942, ArmA, CoH, MoHAA, HL1:A) oszczedzilem co najmnie 100 zeta!!! wczesniej kupilem Orange Box, CM:DIRT i CS:S oraz troche sprzetu (RumblePad 2, RAZER Lachesis Mutu Mutu i Everglide Titan MonsterMat) i tez zostalo w kieszeni ok 50 zeta. Tytuly sa w tym sklepie tansze w normalnej cenie niz w niektorych innych sklepach w promocji (!) Dostawa jest ok tzn. mega szybka to ona nie jest ale to juz wina kuriera (drugim razem skorzystalem z poczty...) Gry sa na nastepny dzien ale jak dorzucisz do zamowienia sprzet to bedziesz musial czekac kolejne 2 dni. Kontakt ze sprzedawca bardzo szybki (ja pisalem do nich maila i w ciagu niecalej godziny dostalem wyjasnienia) Sklep i gra na szesc z plusem!!

zakupy: CoD2, CoD4, B2, ET:QW, B1942, ArmA, CoH; listopad 2007

plusy: NISKIE CENY I DOBRY KONTAKT Z KLIENTEM

minusy: ???

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 10148 z 15.11.2007

sprawnie i tanio

zakupy: gry; listopad 2007

plusy: tanio, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gaara rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 9710 z 29.10.2007

Ten sklep jest Boski !! dostałem nawt od niech pada gratis :] super !! polecam :D

zakupy: Oj duzo z 16 gierek to było, ]; październik 2007

plusy: Wszytsko

minusy: wada jest ich brak :D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz N. rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 7654 z 10.08.2007

Zakupiłem odtwarzacz mp3/mp4 który nie miał, a z opisu wynikało, ze powinien mieć wbudowany głośnik. Sklep podjął się wymiany na inny z wbudowanym głośnikiem na koszt sklepu. Jestem mile zaskoczony odpowiedzialnością sklepu.

zakupy: odtwrzacz mp4; 03.08.2007

plusy: odpowiedzialnośc

minusy: towar otrzymany nie zgadzał się z opisem na stronie inte

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela Trzelews rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 7599 z 07.08.2007

Zakupilem iriver t60 + słuchawki koss i gre Sims 2 i dodatki -najtaniej w sieci, długo szukałem w porownywarkach i jeszcze za poczte nic nie zapłaciłem bo zamowienie osiągnęło poziom chyba 400 zł. Moge polecic mam nadzieje sklep rozszerzy swoja oferte. Narazie gry i mniejsza elektronika super oferta i ceny.

zakupy: iriver t60, Sims 2 i dodatki: Zwierzaki; 15.07.2007

plusy: Ceny, Oferta gry i mp3

minusy: w zasadzie nie znalazlem -

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Glover rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 6500 z 18.06.2007

Kupiłem gry po najniższych cenach, jakie w danym tygodniu można było znaleźć w Sieci.

zakupy: Sims 2 i dodatek Zwierzaki; 14. czerwca 200

plusy: Ceny i dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dedu rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 6211 z 04.06.2007

Wszystko tak jak powinno być w profesjonalnym sklepie internetowym. +CELUJĄCA OBSŁUGA +TOWAR WYSOKIEJ JAKOŚCI +ZAMÓWIENIA REALIZOWANE SZYBKO, SPRAWNIE I PROFESJONALNIE, PRZESYŁKA DOSTARCZANA NA CZAS +NO I OCZYWIŚCIE SUPER CENY !! Jednym wielkim słowem POLECAM !

zakupy: Gry komputerowe; Różnie :P

plusy: Wszystko pięknie, oby tak dalej... :)

minusy: Nie znalazłem żadnych wad w tym sklepie :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misiek rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 4965 z 06.04.2007

Fantastyczny sklep! Bardzo dobra obsługa, miła, pomocna i w każdym wypadku nie robiąca żadnych problemów. Odpowiada ma każde pytania. Niskie ceny, duży wybór. Przesyłka dostarczana w ekspresowym czasie. Robiłem i robię w nim zakupy nie jeden raz. Jeszcze nie udało mi się zawieść na tym sklepie. Polecam!

zakupy: Gry komputerowe; 06.04.2007

plusy: Super kompetentna obsługa, szybko dostarczane zamówienia...

minusy: Wadą jest brak wad:D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sts rekomenduje 3Kropki.pl opinia nr 4914 z 04.04.2007

dobry wybór,miła obsługa i expresowa przesyłka czyli same plusy

zakupy: gra komputerowa; 30.03.2007

plusy: dobry wybór i szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER