Odzież damska i męska oraz dla dzieci.
Sklep Barline.eu

Kontakt

tel. 91 484 19 40
Szczecin

Popularne produkty

Dziewczynka, Chłopiec, Akcesoria dla dzieci, Inna, Czapki, szaliki, rękawiczki, Zdrowie i uroda, Bluzki, swetry, bluzy

Popularne marki

Charmmy kitty, Cars, Spiderman, Hello kitty, Disney - księżniczki, Disney - myszka minnie, Minoti, Truskawkowe ciastko, Disney - kubuś puchatek, Soul and glory

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Barline.eu > Opinie klientów

Sklep Barline.eu - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.06.2008r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wiola rekomenduje Barline.eu opinia nr 41368 z 06.10.2009

REWELACJA!!! Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamóienia. Polecam.

zakupy: Kurtka dla dzieci; październik 2009

plusy: bdb kontakt,cena,miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laura rekomenduje Barline.eu opinia nr 39656 z 28.08.2009

SUPER SKLEP!!! POLECAM KAŻDEMU!!!

zakupy: Spodenki; sierpień 2009

plusy: szybka przesyłka,miła obsługa,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbie rekomenduje Barline.eu opinia nr 35817 z 09.06.2009

Pełen profesjonalizm ze strony sklepu.A moje pełne zadowolenie z zakupów.Towar najwyższej jakości.Cena też atrakcyjna.Polecam zakupy w tym sklepie

zakupy: Koszulka męska; czerwiec 2009

plusy: doskonała obsługa i szybka przesyłka,niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Barline.eu opinia nr 34820 z 22.05.2009

Byłam bardzo zadowolona z dokonanych zakupów. Atrakcyjne ceny. Zdarzyło mi się że nie było jednego z produktów i obsługa sklepu zadzwoniła do mnie bardzo szybko celem zaproponowania innego podobnego produktu lub rezygnacji, wiele sklepów czeka na kontakt ze strony klienta!. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Polecam:-)

zakupy: ubranka dla niemowląt; maj 2009

plusy: miła i szybka obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Barline.eu opinia nr 34518 z 18.05.2009

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Transakcja zakupu przeze mnie towaru przeprowadzona sprawnie, szybka dostawa. Jestem zadowolona.

zakupy: koszulka młoziezowa; maj 2009

plusy: miła obsługa,szeroki asortyment,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Barline.eu opinia nr 34190 z 13.05.2009

Firma naprawdę świetna. Dba o klientów. Miła obsługa i szeroki wybór wśród odziezy. Polecam!

zakupy: koszulka Disneya; maj 2009

plusy: atrakcyjne ceny,szeroki asortyment,miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Barline.eu opinia nr 33943 z 08.05.2009

Sklep godny polecenia. Produkty zgodne z opisem. Ekspresowa dostawa. Dobry kontakt i mailowy i telefoniczny. Sympatyczna obsluga. //// P O L E C A M ////

zakupy: Koszulka dla dziecka; maj 2009

plusy: miła obsługa,niska cena,kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Barline.eu opinia nr 33808 z 06.05.2009

Tylko w tym sklepie znajdzie się unikatowe rzeczy których nie nosi połowa mojego miasta. Drogo? Ależ skąd! Idealne rzeczy dla wyjątkowych osób. Takie jest moje zdanie ;)

zakupy: ubranie; kwiecień 2009

plusy: atrakcyjna cena, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Barline.eu opinia nr 27902 z 09.02.2009

sklep oceniam wzorowo. Towar zakupiony w sklepie jest bardzo wysokiej jakosci.

zakupy: buciki, koszulki, sweterek, spodniczka; grudzień 2008

plusy: szybka fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Barline.eu opinia nr 27874 z 08.02.2009

Sklep oceniam wzorcowo, obsługa doskonała i bardzo fachowa, nie mam się do niczego przyczepić, towar zgodny z opisem, wysyłka szybka, towar dobrze zapakowany.

zakupy: kurtka dla chłopca; grudzień 2008

plusy: jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Barline.eu opinia nr 27822 z 07.02.2009

Sklep posiada szeroki asortyment ubranek wysokiej jakości, bardzo miła obsługa, zawsze chetna do pomocy. Bardzo ladne ubrakna. zakupy robie tu regularnie. Ceny w sklepie Barline w stosunku do cen w sklepach w centrach handlowych sa bez porownania nizsze, a niejednokrotnie jakosc ubranek z Barline jest o 100% lepsza niz w innych sklepach. Gorąco rekomenduje ten sklep

zakupy: bluzeczki, spodnie, parasolki, bluzy, kurt; styczeń 2009

plusy: szeroki asortyment, doskonała jakość

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika Krawczyk rekomenduje Barline.eu opinia nr 27812 z 07.02.2009

niemożliwe, że I komentarz? porządny sklep- polecam.

zakupy: BODY, kurteczka, śpioszek kubuś; styczeń 2009

plusy: towar i obsługa

minusy: za dużo asortymentu;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER