Bielizna sportowa i codzienna firmy Sesto Senso.
Sklep Sklep.SestoSenso.pl

Kontakt

tel. 509 800 770
Czastary

Popularne produkty

Bielizna męska, Dla Pań, Dzieci i młodzież, Akcesoria

Popularne marki

Sesto senso

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep.SestoSenso.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep.SestoSenso.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.02.2007r i posiada 33 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

gregoy rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 211245 z 09.04.2013

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Błyskawiczna wysyłka. W 100% zasłużony pozytyw! Dziękuję za bardzo udaną transakcję. Polecam!!!

zakupy: slipy męskie Tango; kwiecień 2013

plusy: Super

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angi rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 164609 z 04.10.2012

Sklep wybrałam ponieważ posiadał w asortymencie artykuł mnie interesujący. Spełnił, a nawet przerósł moje oczekiwania- wysyłka błyskawiczna, bardzo dobra jakość towaru i ładne opakowania. Jedyny minusik- kolor jeans w rzeczywistości jest dużo ładniejszy niż na zdjęciach- wiedząc to kupiłabym więcej

zakupy: slupy puma (tanga); październik 2012

plusy: dobra jakość, błyskawiczna obsługa; POLSKA FIRMA

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 155793 z 31.08.2012

Polecam sklep ze względu na niską cenę, szybki czas realizacji i jakość produktów

zakupy: bielizna męska; sierpień 2012

plusy: czas realizacji, cena, jakość

minusy: brak wad:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktor rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 125557 z 21.05.2012

Od kilku lat kupuję tu skarpetki wizytowe do garnituru. Najczęściej czarne, ale grafitowe i brązowe także. Sklep ma duży wybór, a jak brakuje ilości w danych modelu/rozmiarze, która mnie interesuje, to kontaktuje się ze sklepem i dostaję albo potwierdzenie dostępności, albo alternatywną propozycję. Obsługa wyśmienita, towar pierwsza klasa, wysyłka szybka. Polecam!

zakupy: Skarpetki wizytowe czarne i grafitowe; maj 2012

plusy: Obsługa, dostęność na zamówienie, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 117025 z 17.04.2012

ze względu na cenę i jakość

zakupy: piżama męska; kwiecień 2012

plusy: w miarę szybka wysyłka

minusy: mały wybór towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yedrus55 rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 116405 z 14.04.2012

bardzo jestem zadowolony z produktow SwstoSenso

zakupy: Bokserki bezszwowe SOLAR; kwiecień 2012

plusy: Towar wysmienity Bardzo dobry kontakt, szybka wysylka

minusy: nie mam zadnych zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lionik rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 106337 z 12.03.2012

Kupuję ich produkty od dłuższego czasu i jestem bardzo z nich zadowolony. Po za tym towar jest wysyłany do klienta bardzo szybko.

zakupy: Skarpety; marzec 2012

plusy: jakość oferowanego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

star rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 99433 z 17.02.2012

Towar firmy Sesto Senso jest na pewno bardzo dobry gatunkowo. Wiem, ponieważ od lat kupuję produkty tej firmy, chociaż akurat tym razem po raz pierwszy dokonałam zakupów w sklepie internetowym. Wszysko OK, zdecydowanie polecam :)

zakupy: kąpielówki męskie, skarpety męskie; luty 2012

plusy: doskonały kontakt

minusy: nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mola rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 98761 z 15.02.2012

Bardzo przejrzysta strona , atrakcyjne ceny , łatwość zamówienia produktów , szybka dostawa , polecam gorąco .

zakupy: rajstopy; luty 2012

plusy: dobre opisy produktów

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 95293 z 03.02.2012

Towar bardzo dobrej jakości, po przystępnych cenach. W pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: luty 2012; luty 2012

plusy: Towar b.dobrej jakości, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 93302 z 12.01.2012

Szybko,sprawniee, baardzoo miło i przyjemniee a bielizna GENIALNA!:)

zakupy: boxerki oraz stringi, ); styczeń 2012

plusy: miła obsługa;)

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 80541 z 13.07.2011

towar bardzo dobrej jakośći, szybka wysylka towaru. Gorąca polecam

zakupy: bokserki męskie, skarpetki; lipiec 2011

plusy: dobry towar, szybka wysyłka, dostępne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 75233 z 13.04.2011

Na sklep trafiłem przypadkiem. Spełnia on moje oczekiwania.

zakupy: Bokserki; kwiecień 2011

plusy: Tanio, szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 74420 z 30.03.2011

Dostawa w ciagu 24 h poczta polska :) do tego super kontakt i niezly wybor.

zakupy: Szorty, bokserki; marzec 2011

plusy: Dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baksik4 rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 69717 z 20.01.2011

100% zadowolenia. Wszystko zgodne z opisem. Szybka przesyłka i fajne kolekcje bielizny. Polecam

zakupy: bielizna męska; styczeń 2011

plusy: kolekcje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert_kce rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 69616 z 18.01.2011

Wybrałem ten sklep ponieważ podoba mi sie kolekcja bielizny. Sklep spełnił w 100 % moje oczekiwania. Szybka przesyłka. Gorąco polecam.

zakupy: Bokserki URBAN, Slipy CADET, Slipy SALLY; styczeń 2011

plusy: Szybka przesyłka, b. dobra jakosc materiału.

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piobrojun rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 69412 z 15.01.2011

Sklep jest bardzo solidny. Zawsze reaguje na uwagi i reklamacje. Bardzo szybko realizuje zamówienia. Sklep w pełni spełnia moje oczekiwania.

zakupy: bielizna; styczeń 2011

plusy: solidność, szubkość działania, niskie ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blod rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 64133 z 04.11.2010

Szybka realizacja zamówienia. Sklep warty polecenia. Gorąco polecam

zakupy: Bielizna: bokserki męskie; listopad 2010

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piobrojun rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 63317 z 21.10.2010

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar bardzo wysokiej jakości. Realizacja wszelkich reklamacji bezdyskusyjna. Reakcja na wszelkie wpisy i prośby przy składaniu zamówienia.

zakupy: rajstopy; październik 2010

plusy: terminowość, solidność, wysoka jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RCH75 rekomenduje Sklep.SestoSenso.pl opinia nr 63065 z 18.10.2010

Już kilka razy kupowałem produkty tego producenta,ale pierwszy raz w sklepie internetowym.Polecam producenta i sklep internetowy SestoSenso.pl.

zakupy: Bielizna męska, skarpetki męskie; październik 2010

plusy: Obsługa i szybkość realizacji zamowienia

minusy: Brak niektórych rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER