Artykuły dekoracyjne do wystroju i wyposażenia wnętrz.
Sklep A-Z-Decor.pl

Kontakt

tel. 22 739 89 71
Nadarzyn

Popularne produkty

Świece, Wazony, Lampy, Tekstylia domowe, Świeczniki, Dekoracje domu, Sztuczne kwiaty, Ozdoby świąteczne, Pudełka, Dekoracje stołu, Patery, Poduszki, Obrączki na serwetki

Popularne marki

A-z decor, Fem candles - italy, Envy - portugal, Schema - philippines, Paper + design - germany, Nature's gift - thailand

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

A-Z-Decor.pl > Opinie klientów

Sklep A-Z-Decor.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kosetka rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 49057 z 24.02.2010

Polecam gorąco zakupy w tym sklepie. Zakupiony pojemnik piękny, starannie wykonany. Zapakowany tak, że przetrwłby bombardowanie. Doskonała informacja o etapach realizacji zamówienia. Wysyłka błyskawiczna. Zamówiłam w środę a w piątek już miałam paczkę. Napewno będę tam wracać.

zakupy: Pojemnik bambusowy; luty 2010

plusy: Szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 21674 z 21.10.2008

Szybko, sprawnie i beż problemów. Całkowicie polecam !!!

zakupy: Świeczniki, wazony; październik 2008

plusy: Bardzo duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

makarena rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 12335 z 14.01.2008

Przemiła obsługa,doskonały kontakt, duże zaangażowanie w sprzedaż i w to aby po dokonaniu tranzakcji klient był zadowolony! Jestem pod Wrażeniem, Duży pozytyw! Oby więcej było takich sklepow:D

zakupy: swiecnzik i wazon; grudzień 2007

plusy: Jakosc i cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasandra40 rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 9606 z 25.10.2007

100% POZYTYW!!! Towar rewelacyjny, obsługa ekspresowa!!! GORĄCO POLECAM!!!

zakupy: Wazon; wrzesień 2007

plusy: Zalety pod każdym względem

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biba rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 5448 z 08.05.2007

Wszystko bardzo sprawnie i szybko przeprowadzone, zakupiony wazon idealny!!! POLECAM POLECAM POLCAM

zakupy: wazon; 3.2007

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ziuber rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 5108 z 17.04.2007

Niespotykana dbałość o klienta, towar zgodny z opisem. POLECAM!

zakupy: gazetnik; 04.2007

plusy: szybka realizacja zamówienia, łatwość zamawiania, bez ry...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogula50 rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4465 z 09.03.2007

GORĄCO POLECAM! JESTEM ZACHWYCONA OBSŁUGĄ I SPOSOBEM JAKIM ZOSTAŁAM OBSŁUŻONA. TOWAR JEST BARDZO CIEKAWY I NIETUZINKOWY. WARTO ZROBIĆ ZAKUPY W TYM SKLEPIE!

zakupy: RAMKI NA ZDIĘCIA; .10.2006R.

plusy: ZAKUPY BEZ RYZYKA

minusy: TRUDNO MI TAKIE WYMIENIĆ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

syrena231 rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4461 z 09.03.2007

Szczególna dbałość o kupującego.Niepowtarzalne wzory.Promocje.

zakupy: .swieczniki; 02 2006

plusy: łatwość zamawiania.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria gruse rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4385 z 07.03.2007

wszystko w bardzo dobrym gatunku po kilkukrotnym praniu wg oczywiscieprzepisu nic nie zmienia koloru wyglad piekny jak nowy moja opinie na temat kompl. stol i poszewek opisalam zaraz po otrzymaniu przesylki polecam

zakupy: komplet na stol skl.sie z 14 i 19 elem. dwie poszewki kolorowe n; 2006 pażdziernik

plusy: terminowosc dostawy zgodnie z zamowieniem

minusy: nie moge opisac wad gdyz nie napotkalam na jakiekolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katrem rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4049 z 15.02.2007

Wszystko zgodne z opisem super jakość expresowa realizacja zamówienia.Polecam wszystkim

zakupy: Ramki na zdjecia, komplety stołowe; 02-2007

plusy: Wysoka jakość, ezpresowa realizacja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER