Drony, Samoloty RC, arduino, zabawki RC
Sklep abc-rc.pl

Kontakt

tel. 333 003 080
Tomice

Popularne produkty

Arduino, Drony, Materiały do budowy modeli, Modele RC, Pozostałe kategorie, Śmigła i akcesoria, -Ponad gabaryt - długie - nie na list i paczkomat, Zasilanie, Wtyki, złącza, przewody

Popularne marki

, Haoye, Seagull, Abc-power, Tarot, Hqprop, Gemfan, Emax, E-flite, Dalprop, Black horse model, Gens ace, Apc, Pelikan, Mp-jet, Flymodel, Volantex, Eachine, Ripmax

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 24
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

abc-rc.pl > Opinie klientów

Sklep abc-rc.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.12.2009r i posiada 25 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 209078 z 29.03.2013

Kupiłem w tej firmie Qadrokopterek - cena najniższa w kraju. Niestety trafiłem na "nielatający egzemplarz" Szybki kontakt ze sklepem - wysyłka i naprawdę expresowa naprawa. Wysyłałem we wtorek - w piątek kopter w pełni sprawny był u mnie. Profesjonalne podejście do klienta zasługuje w tym sklepie na ZŁOTY MEDAL!!!!!! TAK TRZYMAĆ!!!!! Polecam z czystym sumieniem.

zakupy: Phantom DJI; marzec 2013

plusy: cena, serwis, dobry kontakt, szybkość działania

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sowa nie poleca abc-rc.pl opinia nr 161413 z 20.09.2012

Paczka po 8 dniach mimo płatności online. Zamówienie dotarło niekompletne. Reklamacje wypełniane na ich stronie mają w d*pie. Musiałem wielokrotnie dzwonić, tłumaczyć i żebrać o zwrot MOICH pieniędzy za nieprzysłany towar.W końcu po 2 miesiącach otrzymałem zwrot. Odradzam - szkoda nerwów.

zakupy: sklejka modelarska; lipiec 2012

plusy: brak

minusy: same wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sky rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 58372 z 30.07.2010

Niestety ale kupiłem dwie PARY EC3 a dostałem tylko jedną. Tak samo z pakietami, kupiłem dwa 3s a dostałem 2s. Wszystko inne wspaniałe tylko te błędy podczas pakowania mogą czasem nieźle rozczarowac osobę która chciała by teraz latac na pakietach 3s...

zakupy: Wyposażenie do modelu.; lipiec 2010

plusy: Ceny, szybkośc wysyłek, kontakt, powiadamianie SMS-em...

minusy: Czasem zamawiasz 2 pakiety 3s a dostajesz dwa 2s...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GMisio rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 54456 z 20.05.2010

Szybkie i bardzo profesjonalne podejście do klienta. Ciągłe monitorowanie zamówienia przez internet.

zakupy: Materiały do budowy modeli; maj 2010

plusy: Bardzo szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

liquidblack rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 54425 z 20.05.2010

Znalazłem ten sklep głównie dlatego, że szukałem vtail mixera. I się nie zawiodłem. Sklep działa bardzo szybko, informuje na bieżąco o stanie zamówienia i wysyłka jest równie szybka. Ponadto ceny są czasem zdecydowanie niższe niż w innych sklepach. Nie mam zastrzeżeń i zdecydowanie polecam.

zakupy: Vtail mixer; maj 2010

plusy: Szybkość działania, stała informacja o zamówieniu

minusy: Brak szybkich przelewów jak np. w helipadzie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andee rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 54424 z 20.05.2010

Szybka wysylka

zakupy: czesci modelarskie RC; maj 2010

plusy: solidny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nemofan rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 54422 z 20.05.2010

Duży wybór towaru.

zakupy: części do samolotów RC; maj 2010

plusy: Bogata oferta

minusy: Niestety spore koszty przesyłki.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 54340 z 19.05.2010

Duży wybór towarów, świetne ceny i błyskawiczna realizacja zamówienia - każdy sklep powinien z abc-rc.pl brać przykład. W swoim mieście mam duży, znany sklep modelarski z niezłymi cenami jednak opłaciło mi zrobić zakupy wysyłkowo ze względu na atrakcyjny asortyment abc-rc.

zakupy: samolot i osprzęt rc; maj 2010

plusy: ceny,szybkość realizacji,atrakcyjny asortyment,kontakt

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 54336 z 19.05.2010

Jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i z korzystnych cen, był to mój pierwszy zakup ale na pewno tu wrócę

zakupy: serwa, rurki węglowe, śmigła, zawiasy; maj 2010

plusy: korzystne ceny ,szybkość realizacji zamówienia

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 54055 z 15.05.2010

Choć to pierwszy zakup w tym sklepie to jestem bardzo miło zaskoczony.Szybko i sprawnie bez zbędnych nieporozumień.Obecnie jest to chyba najlepszy sklep w Polsce tej branży. Na pewno będę korzystał z usług tego sklepu.Polecam

zakupy: Yak 54; maj 2010

plusy: Profesjonalizm i szybkie terminy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jm rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53971 z 14.05.2010

sprawna informacja o stanie realizacji zamówienia, przesyłki etc. szybka dostawa. trochę brakuje w formularzu zamówieniowym niezależnych pól: adresu zamawiającego (faktura) i adresu dostawy (miejsce). niemniej towar doszedł we właściwe miejsce bez problemów. sprzedawca godny polecenia

zakupy: szpachlówka modelarska wamod; maj 2010

plusy: terminowość dostawy; feedback do klienta

minusy: brak pola "adres dostawy" w formularzu zamówie...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rzutek rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53959 z 13.05.2010

trafiłem do sklepu w poszukiwaniu szybowców-rzutków dla dzieci. Fox Multiplex zachwycił nie tylko dzieci!!! Trudno oceniać mi asortyment sklepu, bo nie jestem w temacie, ale obsługa i ceny na pewno bardzo atrakcyjne. Serdecznie polecam !!!

zakupy: rzutki; maj 2010

plusy: szybka obsługa, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53886 z 13.05.2010

Zakupy robiłem dopiero dwa razy ale to wystarczyło abym został stałym klientem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, niesamowicie szybka dostawa (poniżej 24h), solidnie zapakowane przesyłki i atrakcyjne ceny to atuty których nie można przecenić. Polecam każdemu.

zakupy: Regulator napięcia, silniki 3f, śmigła, drobiazgi plastikowe.; maj 2010

plusy: Ceny i terminy realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RApier rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53876 z 13.05.2010

Zdezydowanie POLECAM. Szybszego sklepu jesli o dostawe chodzi nie spotkalem. Dodatkowo wielka dbalosc o zabezpieczenie towaru nawet tego o nietypowych rozmiarach.

zakupy: HD Video Recorder; maj 2010

plusy: Solidnosc, szybkosc, idealny kontakt i rzetelnosc

minusy: za daleko aby odwiedzic go osobiscie :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymek rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53641 z 09.05.2010

SUPER szybki kontakt. Realizacja zamówienia to prawdziwa formuła 1.Wielkie dzięki!

zakupy: Easy Star Multipolex, Mikroserwa; maj 2010

plusy: Niezwykla szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53576 z 08.05.2010

Duży wybór w akcesoriach modelarskich, relatywnie niskie ceny, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Czego chcieć więcej?

zakupy: Kilkakrotnie materiały do budowy modeli; maj 2010

plusy: Oferta i ceny. Dobrze zrobiona strona internetowa sklepu

minusy: Wad nie stwierdzono.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bbryla75 rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53573 z 08.05.2010

PELNY PROFESJONALIZM !!! Dobre ceny , szybka realizacja a przede wszystkim porady i opinie prowadzacego - polecam !!

zakupy: no.... troche tego bylo; maj 2010

plusy: asortyment i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sqymon rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53323 z 04.05.2010

dlaczego ten? bo miał najtaniej to czego potrzebowałem czy spełnił oczekiwania? oczywiście!

zakupy: tryby serw; kwiecień 2010

plusy: szybkośc realizacji, sms z potwierdzeniem wysłania towar

minusy: 9zł kosztów przesyłki za trybów do SG90 ? (koperta)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sqymon rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53322 z 04.05.2010

dlaczego ten? bo miał najtaniej to czego potrzebowałem czy spełnił oczekiwania? oczywiście!

zakupy: tryby serw; kwiecień 2010

plusy: szybkośc realizacji, sms z potwierdzeniem wysłania towar

minusy: 9zł kosztów przesyłki za trybów do SG90 ? (koperta)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek "fitter" rekomenduje abc-rc.pl opinia nr 53214 z 01.05.2010

Błyskawiczna wysyłka, profesjonalizm obsługi i doradztwo przed zakupem towaru a także pomoc już po kupieniu to rzadko spotykane w dzisiejszych czasach. A przy okazji widać, że prowadzący lubi swoje hobby i chce do niego zachęcić innych.

zakupy: akcesoria modelarskie; kwiecień 2010

plusy: szybkość dostawy, doradztwo

minusy: sklep się rozwija - zobaczymy ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER