Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 227
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 234 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dariusz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433638 z 23.04.2018

1. Konkurencyjne ceny. 2. Oryginalne części. 3. Dostępność towaru.

zakupy: 1. Klocki hamulcowe 2. Uchwyt do roweru 3. Poduszka skrzyni; kwiecień 2018

plusy: Dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mondziak rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433610 z 22.04.2018

Tanio, szybko i sprawnie

zakupy: klocki hamulcowe; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan nie poleca AbcFord.pl opinia nr 433418 z 18.04.2018

Fatalna postawa pracownika firmy kurierskiej który próbował dyktować warunki dostawy. Ale gorzej wypadł w tym wszystkim sklep gdyż pracownik podczas rozmowy telefonicznej usprawiedliwiał kuriera i było mu wszystko jedno czy dostawa dojdzie do skutku. Dodam iż dostawa nie doszła do skutku.

zakupy: spinki do listwy przyprogowej.; kwiecień 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433386 z 18.04.2018

szybka wysyłka

zakupy: klocki hamulcowe; kwiecień 2018

plusy: jeszczen nie wiem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433342 z 17.04.2018

szybka obsługa taki sam transport i towar

zakupy: lakiery samochodowe w sprayu; kwiecień 2018

plusy: fachowa ogsługa

minusy: za dużo informacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plichniak rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433250 z 16.04.2018

spelnia oczekiwania

zakupy: olej i filtry; kwiecień 2018

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433234 z 15.04.2018

Ponowne zakupy w tym sklepie, zrealizowane szybko i profesjonalnie.

zakupy: wycieraczki, olej, filtry; kwiecień 2018

plusy: Błyskawiczna realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marans rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433182 z 14.04.2018

Dostępność oryginalnych części w dobrej cenie.

zakupy: tarcze hamulcowe, klocki, płyn do wspomagania; kwiecień 2018

plusy: przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojt124 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433110 z 13.04.2018

Dobre ceny szybka wysylka

zakupy: oleje filtry; kwiecień 2018

plusy: szybkosc

minusy: nowa strona strasznie wolno dziala

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 433086 z 12.04.2018

Profesjonalna obsługa, natychmiastowa wysyłka, doskonały kontakt. Części w przystępnej cenie. Polecam.

zakupy: Podkładka pod rejestrację, nakrętki antykradzieżowe do felg; kwiecień 2018

plusy: Ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 432746 z 05.04.2018

konkurencyjne ceny ,spełnił moje oczekiwania

zakupy: olej i filtry; kwiecień 2018

plusy: ceny i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

FordFan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 432466 z 31.03.2018

Konkurencyjne ceny i bogata oferta.

zakupy: Płyny eksploatacyjne, filtry, elementy zawieszenia; marzec 2018

plusy: Ceny i oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stiv rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 432390 z 29.03.2018

Moja opinia o sklepie AbcFord jest pozytywna , pełny profesjonalizm, szybka wysyłka, dobry kontakt, dbałość o klienta, Polecam wszystkim.

zakupy: Wycieraczki oraz klocki do Focusa mk2.; marzec 2018

plusy: Profesionalizm, podejście do klienta

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 432126 z 25.03.2018

Jestem klientem od kilku lat i zawsze spełnia moje oczekiwania

zakupy: filtry, olej; marzec 2018

plusy: Pewny towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 431686 z 18.03.2018

bardzo duży asortyment części zamiennych, oryginalnych, bardzo miła, fachowa obsługa, szybka realizacja, polecam w 100%

zakupy: ostatnio linka hamulca ręcznego focus mk1; marzec 2018

plusy: fachowa obsługa, szybka realizacja

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 431378 z 13.03.2018

Solidnie

zakupy: rozrząd; marzec 2018

plusy: Duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igor rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 430990 z 07.03.2018

bardzo konkurencyjna cena, ekspresowa obsługa i dostawa

zakupy: przewód hydrauliczny wspomagania i złączka dla Focus MK; marzec 2018

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 430866 z 06.03.2018

Wybrałem go ze względu na przystępne ceny oryginalnych części. Chyba będę tutaj bywał częściej. Polecam każdemu, kto liczy na dobrą cenę.

zakupy: Chlapacze na przód i tył do Ford Focus Kombi mk2 2005 rok; marzec 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 430842 z 05.03.2018

atrakcyjna cena , szybkość dostawy , dostępność części

zakupy: filtry; marzec 2018

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 430714 z 02.03.2018

Sprzedawca posiadał poszukiwane przeze mnie produkty w najlepszej cenie.

zakupy: Płyn do chłodnic koncentrat Forda, wycieraczki; marzec 2018

plusy: Czas wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER