Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 214
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 219 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Witold rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429558 z 13.02.2018

Dotychczas spełniał to i teraz spełnia ...

zakupy: Filtry, zimmering; luty 2018

plusy: Błyskawiczna wysyłka, towar jak w opisie.

minusy: Jeszcze nie zauwazyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429562 z 13.02.2018

Dotychczas spełniał to i teraz spełnia ...

zakupy: Filtry, zimmering; luty 2018

plusy: Błyskawiczna wysyłka, towar jak w opisie.

minusy: Jeszcze nie zauwazyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429486 z 12.02.2018

Kupowałem już w tym sklepie

zakupy: akumulator; luty 2018

plusy: szybka dostawa zamówionego towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429446 z 11.02.2018

Bardzo dobra cena promocyjna i jak później się okazało przyjazna i szybka obsługa

zakupy: Klocki hamulcowe, szczęki, płyn hamulcowy; luty 2018

plusy: Cena

minusy: Nie zanotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429226 z 08.02.2018

Produkt był markowy i w dobrej cenie

zakupy: Łożysko koła tylnego; luty 2018

plusy: Szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429130 z 07.02.2018

Jestem zadowolony z zakupu. Dobre ceny, szybka wysyłka. Brakuje jedynie informacji od kuriera o terminie dostawy.

zakupy: Olej silnikowy, filtr oleju, filtr powietrza, filtr kabinowy; luty 2018

plusy: Niskie ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kort 58 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429018 z 05.02.2018

Za szybkość irzetelność

zakupy: Filtry, oleje inne części; luty 2018

plusy: Jak wyżej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428930 z 03.02.2018

Tanio,szybko,solidnie.

zakupy: -; luty 2018

plusy: Cena oraz prostota w wyszukiwaniu części.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428838 z 01.02.2018

kupuję w tym sklepie części od 10-lat, zdecydowałem się ostatnio na serwis i wszystko przebiegło sprawnie, jak zawsze

zakupy: tuleje tylne przednich wachaczy, przewo. układu kierowniczeg; luty 2018

plusy: szybko, sprawnie, zgodnie z opisem

minusy: nie znalazłem na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nowypn rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428646 z 30.01.2018

Atrakcyjna cena i towar najwyższej jakości

zakupy: Świece zapłonowe, filtr oleju; styczeń 2018

plusy: Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: nie stwierdziłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romek Mondeo mk4 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428554 z 30.01.2018

Tanio , szybko , towar ok . Nawet nie szukam gdzie indziej.

zakupy: Kmp amortyzatorów; styczeń 2018

plusy: Poziom cen

minusy: Nie wszystko jest ale to chyba niemożliwe mieć wszystko.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428046 z 22.01.2018

Duży asortyment, rewelacyjne ceny i błyskawiczna dostawa!

zakupy: Wycieraczki, komplet filtrów.; styczeń 2018

plusy: Ceny, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427950 z 19.01.2018

Wybrałem ten sklep dzięki grupie Mondeo Mk4 Polska i jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Mega szybka wysyłka i towar jaki zamawiałem.

zakupy: Wycieraczki do szyby, filtr oleju i powietrza, olej, świece.; styczeń 2018

plusy: Szybka transakcja i kontakt

minusy: Brsk

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427286 z 10.01.2018

Usługa zrealizowana profesjonalnie -polecam.

zakupy: Olej Castrol, filtr, uszczelniacz podszybia, filtr pow, itp.; styczeń 2018

plusy: Szybko i na czas.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rs rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427230 z 09.01.2018

ok polecam

zakupy: swiece zarowe; styczeń 2018

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ble12 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427122 z 08.01.2018

Kupowałem już wcześniej...nie było problemów.

zakupy: tuleja wahacza; styczeń 2018

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TRadek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427038 z 05.01.2018

Posiadali towar, który potrzebowałem. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania odnośnie zamówionych produktów.

zakupy: Akcesoria i części do S-max; grudzień 2017

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak niektórych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 426318 z 22.12.2017

towar zgodny z opisem,szybka przesyłka i przyzwoita cena

zakupy: fartuchy przeciwbłotne; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 425938 z 16.12.2017

Sklep znalazłem w internecie szukając zakupionego towaru . W 100 % spełnił moje oczekiwania. Przesyłkę otrzymałem praktycznie na drugi dzień. Bardzo polecam go innym kupującym . Jeszcze jedno cena za zakupiony towar była najniższa ze wszystkich sprzedających.

zakupy: świece zapłonowe; grudzień 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 425782 z 14.12.2017

Liczyłem na możliwość zakupu oryginalnych części/akcesoriów do mojego samochodu. Duże uznanie budzi wybór akcesoriów/drobiazgów które mogą się przydać a które nie każda hurtownia ma w swojej ofercie.

zakupy: wycieraczki, filtr kabinowy, spinki mocujące listwę progową.; grudzień 2017

plusy: bogata oferta dobranych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER