Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 239
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 245 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 438942 z 13.08.2018

oryginalne części w rozsądnej cenie do tego miła i fachowa obsluga

zakupy: hamulce; sierpień 2018

plusy: fachowaobsługa, którai chetnie udziela pomocy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 438882 z 11.08.2018

To już kolejne zakupy w tym sklepie .Szybko ,sprawnie ,bez problemów .

zakupy: Olej silnikowy oraz części zamienne do Focusa; sierpień 2018

plusy: Asortyment,ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 438306 z 27.07.2018

Bardzo dobre ceny, transakcja w 100% udana. Polecam.

zakupy: nakrętka; lipiec 2018

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 438194 z 24.07.2018

Oryginalne części Forda za niską cenę

zakupy: Kołpak; lipiec 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 437738 z 14.07.2018

Cena najlepsza na rynku.

zakupy: poduszka resora Ford Transit.; lipiec 2018

plusy: Szybka odpowiedź.

minusy: Bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mieczysław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 437346 z 05.07.2018

to juz kolejny zakup w tym sklepie, moje oczekiwania w pelni spełnil

zakupy: filtr kabinowy; lipiec 2018

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 437154 z 02.07.2018

Duża oferta produktowa,dobry kontakt i obsługa, korzystne ceny.

zakupy: Podszybie do Ford Focus, filtr kabinowy, filtr powietrza.; lipiec 2018

plusy: Fachowa obsługa ,szybka realizacja ,korzystne ceny.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mario rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 437150 z 02.07.2018

Dobre ceny i asortyment

zakupy: tarcze i klocki; czerwiec 2018

plusy: niskie ceny, szybka wysyłka, konsultacja telefoniczna

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

logos11 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 437114 z 30.06.2018

Szybka obsługa i korzystne ceny. Najważniejsza jest oczywiście dostępność towaru a nie czekanie tygodniami.

zakupy: Automoto; czerwiec 2018

plusy: Dostępność towru i czas wysyłki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafmx rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 436734 z 23.06.2018

towar dostępny w atrakcyjnej cenie, krótki czas realizacji. Polecam

zakupy: łączniki stabilizatora; czerwiec 2018

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 436690 z 22.06.2018

Konkurencyjne ceny i szybka przesyłka, choć mogłaby być trochę tańsza. Polecam i myślę, że jeszcze nie raz tu wrócę.

zakupy: Kompl. filtrów + klocki FFMK3; czerwiec 2018

plusy: Dobre ceny

minusy: Dosyć wysokie koszty przesyłki kurierskiej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 436178 z 12.06.2018

Polecam ten sklep! Towar zgodny z opisem, przesyłka ekspresowo szybko dotarła na miejsce. Dziękuję!

zakupy: Olej, filtry, wycieraczki; czerwiec 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 436086 z 09.06.2018

Ponieważ cena była konkurencyjna i sklep spełnił moje oczekiwania duży plus za natychmiastową wysyłkę.

zakupy: Akumulator Ford; czerwiec 2018

plusy: Szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KB rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 435710 z 02.06.2018

Szybka dostawa, najniższa cena

zakupy: Vacum pompa; czerwiec 2018

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 434942 z 17.05.2018

Jest duży wybór części, proste wyszukiwanie, niskie ceny, bardzo szybka dostawa

zakupy: piasta kola Fo04 tył, tuleja wahacza Fo04 tylna; maj 2018

plusy: niskie ceny, szybka dostawa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 434710 z 14.05.2018

Zdecydowanie polecam! Dobry kontakt telefoniczny, rzeczowe informacje o produkcie i przede wszystkim przesyłka kolejnego dnia u mnie w domu! Najniższa cena w porównaniu z innymi sklepami. Przy wyborze produktu dzwoniłem jeszcze do jednego sklepu forda ale obsługa tamtego może się uczyć od sprzedawców AbcFord.

zakupy: łożysko z piastą tył ford focus; maj 2018

plusy: szybka wysyłka, fachowa obsługa, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kobrys rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 434706 z 14.05.2018

Jak zawsze szybko, solidnie i szybciej jak na czas.

zakupy: Elementy eksploatacyjne, części zamienne; maj 2018

plusy: Oryginalne części, natychmiastowa wysyłka

minusy: Ograniczona oferta oficjalnych zamienników

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 434662 z 13.05.2018

Niskie ceny Fachowa obsługa pomimo moich nękających telefonów co 5 minut z upewnieniami czy aby dobrze wybrałem części obsługa zachowywała się miło i profesjonalnie za co z góry dziękuję serdecznie polecam ten sklep Ps błyskawiczna wysyłka

zakupy: Komplet części do Forda Focus mk3; maj 2018

plusy: Profesjonalizm szybka obsługa expresowa wysylka

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 434574 z 11.05.2018

Sprawdzony

zakupy: tarcze, klocki filtry, olej; maj 2018

plusy: dobre zamienniki

minusy: __

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 434286 z 04.05.2018

Ekspresowa przesyłka, super ceny i towar oryginalny. Polecam wszystkim

zakupy: Filtr oleju, powietrza, paliwa, kabinowy, olej Mondeo MK4; kwiecień 2018

plusy: Cena, bardzo szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER