Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 199
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 203 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 421646 z 12.10.2017

to juz kolejny zakup w tym sklepie , w pełni spełnia moje oczekiwania

zakupy: filtry oleju i powietrza; październik 2017

plusy: bogata oferta handlowa szybkosc realizacji zamuwienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawomir rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 421422 z 08.10.2017

Tak spelnil. Jestem z Krakowa podobnie jak i sklep wiec w razie wymiany produktu jest to mniej klopotliwe.

zakupy: Filtry olej swiece; październik 2017

plusy: Dobra cena dostepnosc towaru szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 421334 z 06.10.2017

Cena niższa niż u konkurencji

zakupy: rozrząd Mondeo; październik 2017

plusy: cena, czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420878 z 02.10.2017

Zdecydowałem się na zakup z uwagi na dostępność poszukiwanej przeze mnie części oraz korzystną cenę w stosunku do konkurencji.

zakupy: Przewód odpowietrzenia wału korbowego; październik 2017

plusy: Szybka i profesjonalną realizacja zamówienia

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukifalko rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420642 z 27.09.2017

Towar oryginalny w dobrej cenie

zakupy: Dekielki; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420162 z 19.09.2017

Szybko i tanio

zakupy: Filtry i olej; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420118 z 19.09.2017

Najniższa cena za oryginalny produkt

zakupy: Uszczelniacz wału korbowego; wrzesień 2017

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 419990 z 16.09.2017

Szukałem oryginalnych części, tutaj znalazłem w przyzwoitej cenie. Polecam.

zakupy: Filtry, klocki, olej; wrzesień 2017

plusy: Ceny

minusy: Strona internetowa mogłaby być lepsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czikens1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 419310 z 04.09.2017

szybka wysylka , dobry towar , jednym slowem ...super ;)

zakupy: akumulator ford; wrzesień 2017

plusy: towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 419254 z 04.09.2017

Poszukiwane części (chlapacze przednie/tylne dla Forda Fiesty MK6) miały w tym sklepie najniższą cenę i były dostępne natychmiast. Dostawa błyskawiczna.

zakupy: 1520507 1520505; wrzesień 2017

plusy: Niskie ceny, przejrzystość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bono26 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 419230 z 02.09.2017

Szybko, sprawnie, rzeczowo

zakupy: Tarcze, klocki, filtry, olej, ; sierpień 2017

plusy: Szybko, sprawnie

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 418710 z 23.08.2017

Dobry towar w przystępnej cenie i dostępny w magazynie na miejscu więc zamówienie udało się zrealizować błyskawicznie.

zakupy: Wahacz przód Ford Focus; sierpień 2017

plusy: Dostępność oryginalnych części nawet do starszych modeli

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 418442 z 21.08.2017

Bardzo szybka wysyłka,bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Bardzo dobre ceny oryginalnych części.

zakupy: kompletny rozrzad z pompa wody, amortyzatory; sierpień 2017

plusy: bardzo dobre ceny i jakość sprzedawanych części

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbkos rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 418070 z 16.08.2017

Sklep oferuje oryginalne części do Forda w dobrych cenach,przesyłka szybko doszła

zakupy: Olej, filtry, płyn hamulcowy; sierpień 2017

plusy: Dobry opis produktów,czytelne zdjęcia

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nestored rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 417670 z 09.08.2017

Kupuję w tym sklepie od dawna. Dobre ceny, fachowa obsługa, szybka dostawa.

zakupy: Płyny eksploatacyjne; sierpień 2017

plusy: jak w opinii

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 417326 z 03.08.2017

Wszystko w najlepszym porządku. Towar pierwsza liga. Polecam.

zakupy: Stopka anteny Ford Mondeo; sierpień 2017

plusy: Pierwsza liga.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inż. rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 417098 z 30.07.2017

Szybko i sprawnie.

zakupy: Elementy zawieszenia; lipiec 2017

plusy: Szybkośc realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henry Ford rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 417086 z 30.07.2017

Przystępne ceny, szeroka oferta, szybka realizacja

zakupy: Rozrząd, filtry, olej, przewody wys. nap., świece...; lipiec 2017

plusy: Jw

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 416954 z 28.07.2017

Sklep oceniam na 5 z plusem, super szybka dostawa

zakupy: Akumulator; lipiec 2017

plusy: Terminowość zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 416546 z 22.07.2017

dobre ceny, szybka wysyłka

zakupy: klocki, tarcze; lipiec 2017

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER