Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 273
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 279 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Focus MKI rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 449430 z 21.02.2019

Nie pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Informacja dotycząca zamówienia przesyłana na bieżąco, błyskawiczna dostawa.

zakupy: Olej, filtr oleju, filtr powietrza, filtr kabinowy; luty 2019

plusy: Szybka dostawa, dobry kontakt, duży wybór części.

minusy: jak na razie brak :

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek K. rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 449314 z 18.02.2019

Fachowe doradztwo telefoniczne. Bardzo sprawna realizacja zamowienia. Ceny ok.

zakupy: Pasek rozrzadu. Filtry i lej silnikowy.; luty 2019

plusy: Doradztwo na wysokim poziomie.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 449294 z 17.02.2019

Wszystko jest ok

zakupy: Pasek i inne; luty 2019

plusy: Magazyn

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGA rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 449018 z 09.02.2019

Części do swojego focusa zawsze kupuję na AbcFord i jeszcze się nie zawiodłam. Polecam

zakupy: KLOCKI HAMULCOWE; luty 2019

plusy: SZYBKA DOSTAWA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz speed rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448918 z 07.02.2019

Witam. Ogólnie polecam ten sklep szybko i sprawnie jedynie co mnie zdziwiło to fakt iż orginalne części były otwarte pudełka a zamienniki nie?

zakupy: Filtry do focusa i do ka. Wycieraczki itd.; luty 2019

plusy: Szybka obsługa

minusy: Trochę zawysokie ceny ale nienajgożej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448890 z 06.02.2019

Najwyższej jakości produkty w atrakcyjnej cenie.

zakupy: Filtr oleju, Komplet wycieraczek.; luty 2019

plusy: Ekspresowa wysyłka, jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448726 z 01.02.2019

Znalazłem wszystkie interesujące mnie produkty. Bardzo atrakcyjne ceny i ekspresowa wysyłka. Towar był u mnie następnego dnia po zakupie. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Klocki hamulcowe, filtry pow. i inne akcesoria samochodowe.; styczeń 2019

plusy: Dostępność produktów, ceny, czas dostawy.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448674 z 31.01.2019

Przystępna cena oryginalnych części i szybka wysyłka

zakupy: Uszczelniacz 5 biegu; styczeń 2019

plusy: Szybki i łatwy dobór odpowiednich części do danego model

minusy: Jak na razie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448670 z 31.01.2019

Przystępna cena oryginalnych części i szybka wysyłka

zakupy: Uszczelniacz 5 biegu; styczeń 2019

plusy: Szybki i łatwy dobór odpowiednich części do danego model

minusy: Jak na razie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448662 z 31.01.2019

Zdecydowanie, najlepsza obsługa i nie ukrywam bardzo dobre ceny na oryginalne części i płyny eksploatacyjne do Forda.. Jestem z nimi od ponad 5 lat.. Oczywiście polecam.

zakupy: Filtr oleju, kabinowy, powietrza, płyn hamulcowy, olej; styczeń 2019

plusy: Szybka bezproblemowa wysyłka, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448642 z 31.01.2019

szybko ostałem towar ,super sprzedawca

zakupy: swiece; styczeń 2019

plusy: super towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448302 z 22.01.2019

Dobry asortyment i przystępne ceny.

zakupy: Skarby; styczeń 2019

plusy: Wszystkomający

minusy: Tylko kurier, brak innych form wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hubert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448298 z 21.01.2019

Sklep jest wiarygodny szybko i sprawnie

zakupy: Świece żarowe wszystkie filtry do ford connect; styczeń 2019

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448278 z 21.01.2019

Zamawiany towar zgodny z opisem ,szybka dostawa na drugi dzień po złożonym zamówieniu.

zakupy: zapinki do chłapaczy; styczeń 2019

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 448198 z 18.01.2019

Oryginalne części w przystępnej cenie

zakupy: Wycieraczki; styczeń 2019

plusy: Oryginalne części.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

welser7 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 447890 z 10.01.2019

to kolejne moje zakupy w tym sklepie. Cierpliwa, kompetentna i bardzo miła obsluga, super szybka wysyłka i towar w najlepszej jakości i cenie. Jak coś do mojego Forda to tylko tutaj. POLECAM wszystkim.

zakupy: oleje i filtry; styczeń 2019

plusy: kompetencja, sprawność, szybkość i ceny

minusy: totalnie BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 447386 z 24.12.2018

Wszystkie cześci które potrzebowałem znalazlem w tym sklepie,orginalne i w dobrej cenie.

zakupy: różne do focus 1 i 2; grudzień 2018

plusy: zgodność z opisem

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 447358 z 23.12.2018

Kupuję w tym sklepie już któryś raz z kolei, zawsze to co zamawiam mam przysłane nie zdarzyła mi się pomyłka. Szybka wysyłka i towar szybko w domu. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Części Ford Focus; grudzień 2018

plusy: Szybka realizacja i dostawa towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 447330 z 22.12.2018

wybrałem ten sklep, ponieważ nie pobierał chorej opłaty wysokości np. 40 zł za dostawę .(Jak w Niektórych innych sklepach)

zakupy: Filtr powietrza Ford Escort Mk 7; grudzień 2018

plusy: Szybka dostawa i brak konieczności kontaktu

minusy: Brak opcji paczkomatu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Peter rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 446874 z 12.12.2018

Lokalizacja, cena, szybkość dostawy, wybór części.

zakupy: Filtry; grudzień 2018

plusy: Wybór części, przejrzysta strona internetowa, serwis.

minusy: Na razie brak uwag, tak trzymać!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER