Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 204
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 209 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 424450 z 22.11.2017

Kompetentnie, szybko, tanio.

zakupy: Olej, filtr oleju; listopad 2017

plusy: Szeroki asortyment, szybka realizacja, niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojt124 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 423574 z 11.11.2017

Szybko sprawnie i bezproblemowo Polecam

zakupy: tarcze klocki wahacz poprzeczny tuleja; listopad 2017

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia

minusy: brak numeru przesylek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 423422 z 09.11.2017

Super sprzedawca

zakupy: Klickt hamulcowe; listopad 2017

plusy: Konkretna obsluga

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 423306 z 07.11.2017

Od lat kupuję w sklepie Abcford potrzebne części. Nigdy się nie zawiodłem. Oferują oryginalne części oraz materiały eksploatacyjne w atrakcyjnych cenach. Koszt przesyłki też nie jest wygórowany. Dopóki będę właścicielem Forda dopóty będę zaopatrywał się w tym sklepie.

zakupy: olej, filtry; listopad 2017

plusy: niskie ceny, oryginalne części, fachowa porada

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawelarczi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 423222 z 06.11.2017

Wybrałem sklep dlatego, ze ma oryginalne części do FORDa w przyzwoitych cenach.

zakupy: filtry, olej, płyn hamulcowy i chłodzący; październik 2017

plusy: można uzyskać różne porady

minusy: dla mnie dojazd, bo po drugiej stronie Krakowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

orzel_man rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 422910 z 31.10.2017

Sklep spełnił oczekiwania w 100% Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z tym co zostało zamówione. Wszystko TIP TOP. Polecam

zakupy: Dysze spryskiwaczy podgrzewane mgłowe.; październik 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy nie ma zdania o AbcFord.pl opinia nr 422826 z 29.10.2017

AbcFord dostarcza m.in. mój model akumulatora w dobrej cenie

zakupy: akumulator Motorcraft Calcium 70 Ah; październik 2017

plusy: Zamówienie zrealizowane pozytywnie

minusy: brak informacji e-mail o dniu i godz. dostawy do domu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 422322 z 23.10.2017

szybko i sprawnie polecam

zakupy: koncentrat zimowy; październik 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mani60 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 422262 z 21.10.2017

Orginalne części w dobrej cenie.

zakupy: akumulator, pióra wycieraczek; październik 2017

plusy: dobre ceny, orginalne części, szybka wysłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 421646 z 12.10.2017

to juz kolejny zakup w tym sklepie , w pełni spełnia moje oczekiwania

zakupy: filtry oleju i powietrza; październik 2017

plusy: bogata oferta handlowa szybkosc realizacji zamuwienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawomir rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 421422 z 08.10.2017

Tak spelnil. Jestem z Krakowa podobnie jak i sklep wiec w razie wymiany produktu jest to mniej klopotliwe.

zakupy: Filtry olej swiece; październik 2017

plusy: Dobra cena dostepnosc towaru szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 421334 z 06.10.2017

Cena niższa niż u konkurencji

zakupy: rozrząd Mondeo; październik 2017

plusy: cena, czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420878 z 02.10.2017

Zdecydowałem się na zakup z uwagi na dostępność poszukiwanej przeze mnie części oraz korzystną cenę w stosunku do konkurencji.

zakupy: Przewód odpowietrzenia wału korbowego; październik 2017

plusy: Szybka i profesjonalną realizacja zamówienia

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukifalko rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420642 z 27.09.2017

Towar oryginalny w dobrej cenie

zakupy: Dekielki; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420162 z 19.09.2017

Szybko i tanio

zakupy: Filtry i olej; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420118 z 19.09.2017

Najniższa cena za oryginalny produkt

zakupy: Uszczelniacz wału korbowego; wrzesień 2017

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 419990 z 16.09.2017

Szukałem oryginalnych części, tutaj znalazłem w przyzwoitej cenie. Polecam.

zakupy: Filtry, klocki, olej; wrzesień 2017

plusy: Ceny

minusy: Strona internetowa mogłaby być lepsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czikens1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 419310 z 04.09.2017

szybka wysylka , dobry towar , jednym slowem ...super ;)

zakupy: akumulator ford; wrzesień 2017

plusy: towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 419254 z 04.09.2017

Poszukiwane części (chlapacze przednie/tylne dla Forda Fiesty MK6) miały w tym sklepie najniższą cenę i były dostępne natychmiast. Dostawa błyskawiczna.

zakupy: 1520507 1520505; wrzesień 2017

plusy: Niskie ceny, przejrzystość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 418710 z 23.08.2017

Dobry towar w przystępnej cenie i dostępny w magazynie na miejscu więc zamówienie udało się zrealizować błyskawicznie.

zakupy: Wahacz przód Ford Focus; sierpień 2017

plusy: Dostępność oryginalnych części nawet do starszych modeli

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER