Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 205
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 210 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotrek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 319369 z 20.11.2014

Orginalne czesci i ekspresowa wysylka

zakupy: filtry, klocki hamulcowe, olej; listopad 2014

plusy: ekspresowa wysylka, orginalne czesci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 318705 z 13.11.2014

Najniższe ceny części do Forda, bogaty asortyment, błyskawiczna wysyłka oraz miła i służąca pomocą obsługa. Ogółem celująco.

zakupy: Części Ford; listopad 2014

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 318125 z 09.11.2014

Z polecenia wybrałem ten sklep i jak zwykle wszystko poszło ok.Polecam ten sklep.

zakupy: olej i filtry do ff2; listopad 2014

plusy: ceny

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sew rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 315829 z 21.10.2014

Profesjonalna obsługa Polecam !

zakupy: Pompa wody, rozrząd.; październik 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teno2 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 315437 z 18.10.2014

Szybko ,Fachowo-tyle na temat POLECAM !!!

zakupy: szczęki hamulcowe i reszta; październik 2014

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A_S rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 310461 z 11.09.2014

Niskie ceny.

zakupy: Czujnik temperatury; wrzesień 2014

plusy: duży wybór oryginalnych części

minusy: pomyłka w zamówionym towarze co do firmy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 309357 z 05.09.2014

Jestem zadowolony z zakupu oryginalnych części oraz z szybkiej realizacji zamówienia, serdecznie polecam ten sklep.

zakupy: tulejki gumowe drążka stabilizatora z ob; wrzesień 2014

plusy: solidnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 308517 z 30.08.2014

wybrałem ten sklep bo miał części które szukałem

zakupy: kolpaki do alufelg; sierpień 2014

plusy: ma zdjecia towarow

minusy: jeszcze nie spotkalem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 308397 z 30.08.2014

Bardzo dobrej jakości towar,robię od lat u nich zakupy i zawsze jestem zadowolony.Polecam każdemu niezdecydowanemu

zakupy: Tarcze i klocki tył, amortyzatory tył; sierpień 2014

plusy: Oryginalne części w świetnej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 304437 z 06.08.2014

Towar w dobrej cenie i bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Szczęki hamulcowe i linki hamulcowe; sierpień 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 303873 z 01.08.2014

Zamówienie i wplata na konto w jeden dzień , na drugi dzień dostawa zgodna z zamówieniem. Polecał.

zakupy: olej silnikowy, filtr, uszczelka; sierpień 2014

plusy: dostępność towaru ,cena

minusy: odległośc od domu,szkoda że nie mają sklepu w Łodzi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 303869 z 01.08.2014

Zamówienie i wplata na konto w jeden dzień , na drugi dzień dostawa zgodna z zamówieniem. Polecał.

zakupy: olej silnikowy, filtr, uszczelka; sierpień 2014

plusy: dostępność towaru ,cena

minusy: odległośc od domu,szkoda że nie mają sklepu w Łodzi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej K. rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 303649 z 31.07.2014

W pełni polecam. Profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka. Bardzo dobre ceny na oryginalne fordowskie części zamienne i materiały eksploatacyjne.

zakupy: Wahacze, olej, filtry; lipiec 2014

plusy: Ceny, szybkosc wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szatyn nie ma zdania o AbcFord.pl opinia nr 303613 z 30.07.2014

Przystępna cena

zakupy: klocki hamulcowe; lipiec 2014

plusy: szybkość realizacji zam.

minusy: nie można płacić mtransferem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad P-no rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 293553 z 28.05.2014

Szybko i sprawnie w przystępnych cenach

zakupy: Filtry, oleje, klocki; maj 2014

plusy: Duży asortyment,

minusy: nie zanjduje. Moze program rabatowy dla stałych klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 292641 z 22.05.2014

ze znanych mi sklepów internetowych w tym były najniższe ceny. zamówione klocki i tarcze zawsze miałem na drugi dzień. nawet jeżeli były zamówione po godz. 14 .

zakupy: tarcze i klocki tył, przód; maj 2014

plusy: ceny i szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 291981 z 17.05.2014

Wybrałem ten sklep ponieważ miał najtańsze oryginalne części oraz ma program lojalnościowy co pozwoli mi jeszcze bardziej zmniejszyć koszty w przyszłości

zakupy: filtry oleju, paliwa, powietrza oraz kab; maj 2014

plusy: szybko i tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 290665 z 09.05.2014

Sklep oferuje najtańsze części zamienne do Forda oraz niskie koszty przesyłki. Kupuję w tym sklepie od trzech lat i nie było do tej pory żadnych problemów. W 100% spełnia moje oczekiwania. Sprzedawcy są bardzo uprzejmi. POLECAM.

zakupy: filtry, oleje, rozrząd; maj 2014

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 289229 z 29.04.2014

Oryginalne produkty w doskonałych cenach,jakich nie ma nigdzie indziej

zakupy: Łącznik stabilizatora Motorcraft-Ford Tr; kwiecień 2014

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 286049 z 05.04.2014

Bardzo fajny sklep. niskie ceny. Wygoda zakupów

zakupy: zaczep do holowania, oprawki żarówek w t; kwiecień 2014

plusy: dostępność towarów, niskie ceny, wygoda zakupów

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER