Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 205
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 210 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Konrad rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 285433 z 01.04.2014

Szybka dostawa,/zamówienie w niedzielę a dostawa we wtorek/,koszt dostawy umiarkowany,towar zgodny z zamowieniem.Brawo.

zakupy: Filtr oleju, Pasek klinowy, kurek spustow; kwiecień 2014

plusy: J.w.

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 284913 z 28.03.2014

Tak polecam ten sklep, to już moje 4-te zakupy i jestem zadowolony:) W czwartek o 11:00 zamówienie i w piątek o 9:00 kurier z dostawą ( Kraków - Wrocław).

zakupy: olej, filtr oleju; marzec 2014

plusy: brak wad, same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 284229 z 25.03.2014

Sklep wybrałem z polecenia i jestem bardzo zadowolony z pierwszej przeprowadzonej transakcji i na pewno nie ostatniej )))

zakupy: piasta tylna focus mk2; marzec 2014

plusy: przystępne ceny towarów

minusy: nic nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 282057 z 13.03.2014

Nie znalazłem w tańszych oryginalnych części do Forda

zakupy: Filtr oleju i powietrza; marzec 2014

plusy: Najniższe ceny oryginalnych części do Forda

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 280401 z 01.03.2014

Do zakupów w sklepie ABC FOCUS skłoniła mnie cena oraz dostępność wszystkich niezbędnych części. Po złożeniu zamówienia przesyłka dotarła błyskawicznie bez żadnych problemów (bardzo dobrze zapakowana) co jest dodatkowym bodźcem do korzystania w przyszłości z usług tego sklepu. Bardzo polecam i dziękuję :-)

zakupy: Pompa wody, rozrząd kompletny, filtry; luty 2014

plusy: ceny, dostępnośc towaru,błyskawiczna realizacja zamówień

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 275601 z 03.02.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ ma dużo oryginalnych części i w dobrej cenie. Towar zamówiłem w piątek a w poniedziałek części były już u mnie w domu. Towar doszedł więc ekspresowo i moja FOCZKA znów w pełni sprawna mogła ruszyć na nasze "kochane", dziurawe drogi.

zakupy: Amortyzatory, sworznie wahacza; styczeń 2014

plusy: Bardzo szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzyyych_s rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 275005 z 30.01.2014

Wielki Brat jest pod wrażeniem. Od zamówienia do dostarczenia towaru - niecałe 24 h. Polecam gorąco !!!

zakupy: Klocki hamulcowe, Tarcze hamulcowe; styczeń 2014

plusy: Szybkość obsługi, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 274445 z 28.01.2014

cena i czas dostawy

zakupy: olej + swiece; styczeń 2014

plusy: cena i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 207886 z 25.03.2013

Niskie ceny, odbiór osobisty, fachowa pomoc

zakupy: podzespoły do forda focusa; marzec 2013

plusy: tani, online, odbiór osobisty

minusy: brak płatnosci online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gj rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 202830 z 28.02.2013

Niskie ceny , oryginalne Towary

zakupy: Filtry, olej; luty 2013

plusy: Ceny , szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER