Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 249
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 255 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

piotrek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 354713 z 09.09.2015

Rzekomo najtaniej, dostępność i dość szybka wysyłka.

zakupy: Ford uszczelki parapetowe, wycieraczki; lipiec 2015

plusy: dostepnosc towaru

minusy: niektóre produkty stosunkowo drogo na tle innych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 352773 z 21.08.2015

Tanie Orginalne części do Forda. POLECAM. SZYBKA WYSYŁKA

zakupy: Uszczelka ( parapet ) szyby.; sierpień 2015

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sawek_m rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 351877 z 11.08.2015

najnizsze ceny oryginalnych części forda , najszybsza dostawa w 1 dzień , polecam na 100 procent

zakupy: oryginalne części Ford; sierpień 2015

plusy: najniższe ceny , bardzo szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaho2000 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 349221 z 16.07.2015

Dobre ceny, służą poradą, szybka wysyłka

zakupy: Wahacz poprzeczny dolny FFII; lipiec 2015

plusy: Cena, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 348477 z 08.07.2015

robię po raz kolejny zakupy w tym sklepie i cenie go za profesjonalną obsługę klienta oraz za duży wybór części zamiennych do mego auta

zakupy: filtry powietrza oraz oleju; lipiec 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 348445 z 08.07.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ został mi zarekomendowany. Jakość oferowanego towaru jest najwyższa przy zachowaniu przystępnych cen.

zakupy: dywaniki, klucze, isofix, wycieraczki; lipiec 2015

plusy: szybkość obsługi, ceny, ilość asortymentu

minusy: brak śledzenia przesyłki i nieaktualizowany jej status

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 345297 z 10.06.2015

To nie pierwsze moje zakupy w sklepie ABC FORD, atrakcyjne ceny oraz dostępność części zachęca do zakupu. Sprzedawca godny polecenia, towar zawsze zgodny z opisem.

zakupy: łożysko koła, wycieraczki; czerwiec 2015

plusy: dostępność towaru oraz cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 342921 z 19.05.2015

Z usług tego sklepu korzystałem już niejednokrotnie. Fachowe doradztwo.Bardzo dobry i szybki kontakt.Bardzo szybka dostawa. Jak najbardziej polecam

zakupy: Zestaw rozrządu + pompa wody do Ford Fie; maj 2015

plusy: Doradztwo, miły kontakt, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 342469 z 15.05.2015

Ten sklep wybrałem dlatego że ma bogatą ofertę części zamiennych, ceny dostępne ,oraz szybka dostawa zamówionych części.Tak sklep sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: kołpak alufelgi; maj 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 339373 z 18.04.2015

Niskie ceny i szybki czas dostawy

zakupy: olej, filtry, części; kwiecień 2015

plusy: cena, terminowość, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 339141 z 16.04.2015

sklep o szerokim asortymencie oryginalnych części forda, dobre ceny, bardzo miła i fachowa obsługa telefoniczna, ekspresowe dostarczenie paczki, sklep jak najbardziej godny polecenia

zakupy: filtr pow. i oleju, olej silnik, ; kwiecień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roca rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 336721 z 27.03.2015

Błyskawiczna wysyłka i super ceny.

zakupy: olej i filtry; marzec 2015

plusy: ceny, szybkość wysyłki, zgodnośc towaru z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekb59 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 336309 z 23.03.2015

szybko i solidnie

zakupy: Wahacz tylny dolny tzw ", kość", ford; marzec 2015

plusy: szybkość i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

opatnysa rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 335021 z 13.03.2015

Tanio,oryginalne części(akurat trafiłem na promocję)i błyskawiczna dostawa,towar wczoraj zamówiony a dzisiaj już założony

zakupy: Wahacz tylny dolny tzw ", kość", 2sztuki; marzec 2015

plusy: Duży asortyment,przystępne ceny,szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 333865 z 04.03.2015

Kupowałem już częściej w tym sklepie. Miły kontakt, w razie potrzeby rzeczowe doradztwo

zakupy: Olej silnikowy, filtry; marzec 2015

plusy: fachowe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszar16 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 332981 z 26.02.2015

Wszystko OK. Przesyłka błyskawiczna!!!

zakupy: Zestaw do wymiany oleju w 1.8 TDCI Ford; luty 2015

plusy: Szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mondeo rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 332109 z 19.02.2015

Wysyła szybka, towar zgodny z zamówieniem.Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: świece kable zapłonowe; luty 2015

plusy: szybkość i profesjionalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 332053 z 19.02.2015

dlatego że znalazłem w tym sklepie to co potrzebowałem oraz że w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: potencjometr przepustnicy; luty 2015

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 329981 z 03.02.2015

dobre ceny i szybka dostawa

zakupy: filtr paliwa; luty 2015

plusy: dobre oferty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 328501 z 22.01.2015

Zawsze kupuje w tym sklepie części do Forda ponieważ mają przystępne ceny a przesyłka dochodzi na drugi dzień.

zakupy: świece zapłonowe, olej, filtr oleju.; styczeń 2015

plusy: szybka przesyłka, oryginalne części, fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER