Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 238
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 244 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

roca rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 336721 z 27.03.2015

Błyskawiczna wysyłka i super ceny.

zakupy: olej i filtry; marzec 2015

plusy: ceny, szybkość wysyłki, zgodnośc towaru z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekb59 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 336309 z 23.03.2015

szybko i solidnie

zakupy: Wahacz tylny dolny tzw ", kość", ford; marzec 2015

plusy: szybkość i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

opatnysa rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 335021 z 13.03.2015

Tanio,oryginalne części(akurat trafiłem na promocję)i błyskawiczna dostawa,towar wczoraj zamówiony a dzisiaj już założony

zakupy: Wahacz tylny dolny tzw ", kość", 2sztuki; marzec 2015

plusy: Duży asortyment,przystępne ceny,szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 333865 z 04.03.2015

Kupowałem już częściej w tym sklepie. Miły kontakt, w razie potrzeby rzeczowe doradztwo

zakupy: Olej silnikowy, filtry; marzec 2015

plusy: fachowe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszar16 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 332981 z 26.02.2015

Wszystko OK. Przesyłka błyskawiczna!!!

zakupy: Zestaw do wymiany oleju w 1.8 TDCI Ford; luty 2015

plusy: Szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mondeo rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 332109 z 19.02.2015

Wysyła szybka, towar zgodny z zamówieniem.Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: świece kable zapłonowe; luty 2015

plusy: szybkość i profesjionalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 332053 z 19.02.2015

dlatego że znalazłem w tym sklepie to co potrzebowałem oraz że w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: potencjometr przepustnicy; luty 2015

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 329981 z 03.02.2015

dobre ceny i szybka dostawa

zakupy: filtr paliwa; luty 2015

plusy: dobre oferty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 328501 z 22.01.2015

Zawsze kupuje w tym sklepie części do Forda ponieważ mają przystępne ceny a przesyłka dochodzi na drugi dzień.

zakupy: świece zapłonowe, olej, filtr oleju.; styczeń 2015

plusy: szybka przesyłka, oryginalne części, fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof815 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 327937 z 19.01.2015

tanio i szybko

zakupy: termostat mały olejowy do mk3; styczeń 2015

plusy: tanio

minusy: na razie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 324161 z 19.12.2014

wszystkie czesci do Forda w jednymi miejscu, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka i kompetencje pracowników którzy wiedzą co wysyłają, wysoka jakość czesci zamiennych

zakupy: oleje, filtry, uszczelki; grudzień 2014

plusy: szybka wysyłka, cena, kontakt

minusy: mogło by być więcej zamienników TRW, FEBI

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 323309 z 16.12.2014

Wybrałem ten sklep bo zaproponował najniższą cenę za część której poszukiwałem; tak, sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Wycieraczki szyb przednich Ford Focus; grudzień 2014

plusy: dobra cena części, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stary.61 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 322241 z 09.12.2014

Błyskawiczna wysyłka, towar ok. Towar przyszedł wcześniej niż mail potwierddzający zmianę statusu zamówienia;))))))))). Ale nie mail jest ważny a sprawna i szybka wysyłka. Pozdrawiam.

zakupy: Wycieraczki; grudzień 2014

plusy: Szybkość i zgodność towru z zamówieniem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldek66 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 321029 z 02.12.2014

szybko,tanio i profesjonalnie.fachowa pomoc.

zakupy: swiece; grudzień 2014

plusy: niska cena,dobra oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 319369 z 20.11.2014

Orginalne czesci i ekspresowa wysylka

zakupy: filtry, klocki hamulcowe, olej; listopad 2014

plusy: ekspresowa wysylka, orginalne czesci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 318705 z 13.11.2014

Najniższe ceny części do Forda, bogaty asortyment, błyskawiczna wysyłka oraz miła i służąca pomocą obsługa. Ogółem celująco.

zakupy: Części Ford; listopad 2014

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 318125 z 09.11.2014

Z polecenia wybrałem ten sklep i jak zwykle wszystko poszło ok.Polecam ten sklep.

zakupy: olej i filtry do ff2; listopad 2014

plusy: ceny

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sew rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 315829 z 21.10.2014

Profesjonalna obsługa Polecam !

zakupy: Pompa wody, rozrząd.; październik 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teno2 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 315437 z 18.10.2014

Szybko ,Fachowo-tyle na temat POLECAM !!!

zakupy: szczęki hamulcowe i reszta; październik 2014

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A_S rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 310461 z 11.09.2014

Niskie ceny.

zakupy: Czujnik temperatury; wrzesień 2014

plusy: duży wybór oryginalnych części

minusy: pomyłka w zamówionym towarze co do firmy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER