Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 215
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 220 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wiesław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 415774 z 10.07.2017

Jestem od dłuższego czasu klientem

zakupy: łozysko koła tył Mondeo; lipiec 2017

plusy: Profesjonalny skłep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał nie ma zdania o AbcFord.pl opinia nr 415414 z 04.07.2017

Jako jedyny miał akcesorium, szkoda że opis mocowania jest niezgodny z prawdą. Mocowanie nie pasuje do Forda Fusion (rocznik 2006). Muszę robić dodatkową przejściówkę żeby to zamontować.

zakupy: Mocowanie fotelika dziecięcego ISOFIX / 1357238 FORD; czerwiec 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: zły opis towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 415202 z 30.06.2017

to kolejny zakup w tym sklepie polecam

zakupy: sworzen wachacza ford fokus mk1; czerwiec 2017

plusy: bogata oferta szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz nie poleca AbcFord.pl opinia nr 415118 z 28.06.2017

Nie polecam sklepu-auto umówione do mechanika, na stronie towar dostępny w atrakcyjnej cenie-zamawiam wszystko ko po czy ma drugi dzień rano informacja, że cena nieaktualna i zamówienie anulowane.

zakupy: Tuleja wahacza; czerwiec 2017

plusy: brak

minusy: zamówienie anulowane, zmiana ceny

Odpowiedź sklepu 28.06.2017

13.W rozumieniu art. 71 kodeksu cywilnego ceny znajdujące się na stronie sklepu internetowego Firmy Abc Focus jak również opis produktów stanowią jedynie informację handlową, a nie ofertę. Stają się one wiążące w momencie potwierdzenia zamówienia przez Abc Focus. W przypadku wystąpienia okoliczności uniemożliwiających całkowitą lub częściową realizację zamówienia, w tym również poprzez wystąpienie w treści ogłoszeń pomyłek lub innych niedokładności (np. wzrostu ceny u producenta) Abc Focus zastrzega sobie prawo do wstrzymania lub odmowy realizacji zamówienia. O zaistniałej sytuacji Abc Focus niezwłocznie poinformuje Zamawiającego i dokona zwrotu przedpłaty na wskazane przez Zamawiającego konto bankowe.

Odpowiedź Grzegorz 28.06.2017

Regulamin regulaminem ale ja wyrażam moją opinię na temat sklepu - moja opinia jest negatywna, często korzystam z zakupów w sklepach internetowych i nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją z stąd moja subiektywna i negatywna opinia.

Odpowiedź sklepu 28.06.2017

Klient nie zapoznał się z regulaminem sklepu, który wyraźnie mówi iż mamy prawo do takich sytuacji. Dlatego też opinia jest nie miaro dajna jeśli ktoś kupuje bez przeczytania regulaminu a następnie wystawia negatywne opinie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 414958 z 24.06.2017

to moj kolejny zakup w tym sklepie polecam

zakupy: koncowki drazka; czerwiec 2017

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edi-7 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 414926 z 24.06.2017

Szybka i konkretna obsługa

zakupy: rozrząd, filtry, olej; czerwiec 2017

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: do tej pory brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 414722 z 20.06.2017

Sklep zaoferował najniższą cenę oryginalnych filtrów i oleju w porównaniu do konkurencji. Przesyłka była solidnie zapakowana i wysłana w ekspresowym tempie. Polecam!

zakupy: olej, filtry; czerwiec 2017

plusy: konkurencyjna cena, bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 414646 z 20.06.2017

Jako jedyny miał dostępny produkt którego nie mieli inni.

zakupy: Odma do Ford Focus mk1; czerwiec 2017

plusy: Wysoki asortyment.

minusy: Brak możliwości paczkomatów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 414222 z 12.06.2017

Dobra cena, szybka wysylka.

zakupy: Rozrzad ford focus 1, 6tdci; czerwiec 2017

plusy: Oryginalne czesci

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Codee rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 413710 z 05.06.2017

zawsze najlepsze ceny i szybka wysyłka

zakupy: tarcze+klocki oryginał Ford Motorcraft; czerwiec 2017

plusy: cena, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 413234 z 30.05.2017

to juz kolejny zkup w tym sklepie i w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: filtr oleju ford focus mk1; maj 2017

plusy: duzy wybór czesci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 413218 z 30.05.2017

Od kilku lat kupuje tu częśći

zakupy: akumulator, filtry; maj 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 412002 z 15.05.2017

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem

zakupy: Piasta mondeo mk4; maj 2017

plusy: Bardzo szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PAWEŁ rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411770 z 12.05.2017

oryginalne części , fachowa obsługa i doradztwo, szybkość dostawy i normalne ceny

zakupy: części do FORD MONDEO 07-2014; maj 2017

plusy: oryginalne części , szybkość dostawy, doradztwo , ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411410 z 08.05.2017

To był pierwszy mój zakup tutaj. Kupiłem tu, bo było wszystko, czego akurat szukałem, a ceny ogółem nie wyższe niż w innym podobnym sklepie (chyba trochę niższe nawet). Zamówienie szybko i sprawnie, dostawa też (kurier uprzedził o godzinie dostawy, solidny, uprzejmy). Płaciłem przy odbiorze. Paczka była trochę naderwana (ponad 10 kg), ale nic nie brakowało.

zakupy: olej Castrol, filtry oryginalne, chemia; maj 2017

plusy: sprawnie, szybko, niedrogo, solidnie

minusy: wyszukiwarka trochę jakby zaniedbana

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411014 z 30.04.2017

Tanio, towar bardzo dobrej jakości. Polecam

zakupy: Piasta mondeo mk4; kwiecień 2017

plusy: Bardzo szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lacky rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411002 z 30.04.2017

Jak zwykle szybka realizacja i oryginalne części w dobrych cenach. Polecam abcford.pl

zakupy: oleje, filtry, płyn hamulcowy, pióra wycieraczek; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja, duża dostępność towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piaszach1@poczta rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 410954 z 29.04.2017

Robiłem już zakupy w tym sklepie, ceny towaru przyzwoite oraz obsługa telefoniczna na wysokim poziomie.

zakupy: olej. filtr i lakier; kwiecień 2017

plusy: Miła obsługa ,niska cena towarów oraz duży wybór.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 410690 z 26.04.2017

Oryginalne cześć i dobre ceny

zakupy: Olej Filtr uszczelki; kwiecień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 410266 z 20.04.2017

Blisko, przystępne ceny. Spełnia moje oczekiwania

zakupy: Klocki hamulcowe; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra cena

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER