Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 243
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 249 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sebastian rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429894 z 19.02.2018

niskie ceny, ekspresowa wysyłka

zakupy: olej, filtry; luty 2018

plusy: cena, szybka wysyłka

minusy: koszty wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 429130 z 07.02.2018

Jestem zadowolony z zakupu. Dobre ceny, szybka wysyłka. Brakuje jedynie informacji od kuriera o terminie dostawy.

zakupy: Olej silnikowy, filtr oleju, filtr powietrza, filtr kabinowy; luty 2018

plusy: Niskie ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428930 z 03.02.2018

Tanio,szybko,solidnie.

zakupy: -; luty 2018

plusy: Cena oraz prostota w wyszukiwaniu części.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428838 z 01.02.2018

kupuję w tym sklepie części od 10-lat, zdecydowałem się ostatnio na serwis i wszystko przebiegło sprawnie, jak zawsze

zakupy: tuleje tylne przednich wachaczy, przewo. układu kierowniczeg; luty 2018

plusy: szybko, sprawnie, zgodnie z opisem

minusy: nie znalazłem na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nowypn rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428646 z 30.01.2018

Atrakcyjna cena i towar najwyższej jakości

zakupy: Świece zapłonowe, filtr oleju; styczeń 2018

plusy: Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: nie stwierdziłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 428046 z 22.01.2018

Duży asortyment, rewelacyjne ceny i błyskawiczna dostawa!

zakupy: Wycieraczki, komplet filtrów.; styczeń 2018

plusy: Ceny, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427286 z 10.01.2018

Usługa zrealizowana profesjonalnie -polecam.

zakupy: Olej Castrol, filtr, uszczelniacz podszybia, filtr pow, itp.; styczeń 2018

plusy: Szybko i na czas.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ble12 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427122 z 08.01.2018

Kupowałem już wcześniej...nie było problemów.

zakupy: tuleja wahacza; styczeń 2018

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TRadek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 427038 z 05.01.2018

Posiadali towar, który potrzebowałem. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania odnośnie zamówionych produktów.

zakupy: Akcesoria i części do S-max; grudzień 2017

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak niektórych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 426318 z 22.12.2017

towar zgodny z opisem,szybka przesyłka i przyzwoita cena

zakupy: fartuchy przeciwbłotne; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 425938 z 16.12.2017

Sklep znalazłem w internecie szukając zakupionego towaru . W 100 % spełnił moje oczekiwania. Przesyłkę otrzymałem praktycznie na drugi dzień. Bardzo polecam go innym kupującym . Jeszcze jedno cena za zakupiony towar była najniższa ze wszystkich sprzedających.

zakupy: świece zapłonowe; grudzień 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 425782 z 14.12.2017

Liczyłem na możliwość zakupu oryginalnych części/akcesoriów do mojego samochodu. Duże uznanie budzi wybór akcesoriów/drobiazgów które mogą się przydać a które nie każda hurtownia ma w swojej ofercie.

zakupy: wycieraczki, filtr kabinowy, spinki mocujące listwę progową.; grudzień 2017

plusy: bogata oferta dobranych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blo rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 425542 z 08.12.2017

Kupowałem już wcześniej - nie było problemów. Szybka wysyłka.

zakupy: klocki hamulcowe; grudzień 2017

plusy: Błyskawiczna wysyłka

minusy: Nie mogłem się dodzwonić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endriu rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 424478 z 23.11.2017

Jestem zadowolony, towar w rozsądnej cenie dostarczono w ciągu 24 godzin od chwili przyjęcia zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep

zakupy: akumulator; listopad 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 424450 z 22.11.2017

Kompetentnie, szybko, tanio.

zakupy: Olej, filtr oleju; listopad 2017

plusy: Szeroki asortyment, szybka realizacja, niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 423422 z 09.11.2017

Super sprzedawca

zakupy: Klickt hamulcowe; listopad 2017

plusy: Konkretna obsluga

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy nie ma zdania o AbcFord.pl opinia nr 422826 z 29.10.2017

AbcFord dostarcza m.in. mój model akumulatora w dobrej cenie

zakupy: akumulator Motorcraft Calcium 70 Ah; październik 2017

plusy: Zamówienie zrealizowane pozytywnie

minusy: brak informacji e-mail o dniu i godz. dostawy do domu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 421646 z 12.10.2017

to juz kolejny zakup w tym sklepie , w pełni spełnia moje oczekiwania

zakupy: filtry oleju i powietrza; październik 2017

plusy: bogata oferta handlowa szybkosc realizacji zamuwienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukifalko rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420642 z 27.09.2017

Towar oryginalny w dobrej cenie

zakupy: Dekielki; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 420162 z 19.09.2017

Szybko i tanio

zakupy: Filtry i olej; wrzesień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER