Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 204
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 209 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wiesław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 413218 z 30.05.2017

Od kilku lat kupuje tu częśći

zakupy: akumulator, filtry; maj 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 412002 z 15.05.2017

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem

zakupy: Piasta mondeo mk4; maj 2017

plusy: Bardzo szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PAWEŁ rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411770 z 12.05.2017

oryginalne części , fachowa obsługa i doradztwo, szybkość dostawy i normalne ceny

zakupy: części do FORD MONDEO 07-2014; maj 2017

plusy: oryginalne części , szybkość dostawy, doradztwo , ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411410 z 08.05.2017

To był pierwszy mój zakup tutaj. Kupiłem tu, bo było wszystko, czego akurat szukałem, a ceny ogółem nie wyższe niż w innym podobnym sklepie (chyba trochę niższe nawet). Zamówienie szybko i sprawnie, dostawa też (kurier uprzedził o godzinie dostawy, solidny, uprzejmy). Płaciłem przy odbiorze. Paczka była trochę naderwana (ponad 10 kg), ale nic nie brakowało.

zakupy: olej Castrol, filtry oryginalne, chemia; maj 2017

plusy: sprawnie, szybko, niedrogo, solidnie

minusy: wyszukiwarka trochę jakby zaniedbana

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411014 z 30.04.2017

Tanio, towar bardzo dobrej jakości. Polecam

zakupy: Piasta mondeo mk4; kwiecień 2017

plusy: Bardzo szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lacky rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 411002 z 30.04.2017

Jak zwykle szybka realizacja i oryginalne części w dobrych cenach. Polecam abcford.pl

zakupy: oleje, filtry, płyn hamulcowy, pióra wycieraczek; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja, duża dostępność towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piaszach1@poczta rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 410954 z 29.04.2017

Robiłem już zakupy w tym sklepie, ceny towaru przyzwoite oraz obsługa telefoniczna na wysokim poziomie.

zakupy: olej. filtr i lakier; kwiecień 2017

plusy: Miła obsługa ,niska cena towarów oraz duży wybór.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 410690 z 26.04.2017

Oryginalne cześć i dobre ceny

zakupy: Olej Filtr uszczelki; kwiecień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 410266 z 20.04.2017

Blisko, przystępne ceny. Spełnia moje oczekiwania

zakupy: Klocki hamulcowe; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra cena

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 409698 z 12.04.2017

Polecił mi go znajomyi sklep spelnil moje oczekiwania

zakupy: komp.wycieraczek do forda fiesta; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AdWolf rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 409610 z 11.04.2017

Najkorzystniejsza cena, duża oferta.

zakupy: Oryginalne wycieczki do Forda C-Max; kwiecień 2017

plusy: Szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojma rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 409498 z 09.04.2017

Znalazłem interesujące mnie części. Tak, spełnił moje oczkiwania

zakupy: rozrząd cmax; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 409442 z 08.04.2017

Wybrałem sklep z polecenia kolegi.Jestem zadowolony z zakupionych towarów i z terminu dostawy. Zamierzam w przyszłości korzystać z tego sklepu. Pozdrawiam.

zakupy: Oleje i zestawy filtrów do trzech różnych fordów.; kwiecień 2017

plusy: profesjonalizm pracowników

minusy: oby nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 408610 z 28.03.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ ceny były niższe niż u konkurencji i kupowałem już w nim kiedyś. Zdecydowanie spełnił on moje oczekiwania a nawet przewyższył je - uszkodzona mechanicznie pompa została bezpłatnie wymieniona na nową, bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, rzetelność, uczciwość i profesjonalizm, ZDECYDOWANIE POLECAM!

zakupy: Zestaw rozrządu z pompą wody, paski wieloklinowe, filtry.; marzec 2017

plusy: Dobre podejście do Klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 408222 z 21.03.2017

Dobre ceny oraz szybka wysyłka. Sklep w 100% spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Oryginalne części Ford/Motorcraft; marzec 2017

plusy: Ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SONY rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407942 z 17.03.2017

Od dawna kupuję w tym sklepie części do Forda. Sklep zawsze spełnia moje oczekiwania.

zakupy: spinki do chlapaczy; marzec 2017

plusy: oryginalne części, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407826 z 15.03.2017

Zawsze kupuję w tym sklepie części do forda. Nigdy się nie zawiodłem. Części są oryginalne i w konkurencyjnych cenach. Ekspresowa dostawa zamówionych produktów. Polecam.

zakupy: spinki do chlapaczy; marzec 2017

plusy: Fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ted rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407542 z 11.03.2017

Przystępne ceny, szybka sprawna dostawa.

zakupy: klocki hamulcowe; marzec 2017

plusy: sprawna, szybka dostawa zakupionego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407302 z 08.03.2017

Informacja tech. o produkcie, cena , dostępność artykułów, szybka realizacja

zakupy: szczęki hamulcowe; marzec 2017

plusy: dostępność internetowa

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407258 z 07.03.2017

To już moje drugie zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony, gdyż są tu produkty w dobrych cenach, realizacja zamówień jest szybka i profesjonalna, szybka dostawa.

zakupy: oleje i filtry; marzec 2017

plusy: konkurencyjne ceny, szybkość realizacji, dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER