Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 250
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 256 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 408610 z 28.03.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ ceny były niższe niż u konkurencji i kupowałem już w nim kiedyś. Zdecydowanie spełnił on moje oczekiwania a nawet przewyższył je - uszkodzona mechanicznie pompa została bezpłatnie wymieniona na nową, bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, rzetelność, uczciwość i profesjonalizm, ZDECYDOWANIE POLECAM!

zakupy: Zestaw rozrządu z pompą wody, paski wieloklinowe, filtry.; marzec 2017

plusy: Dobre podejście do Klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 408222 z 21.03.2017

Dobre ceny oraz szybka wysyłka. Sklep w 100% spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Oryginalne części Ford/Motorcraft; marzec 2017

plusy: Ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SONY rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407942 z 17.03.2017

Od dawna kupuję w tym sklepie części do Forda. Sklep zawsze spełnia moje oczekiwania.

zakupy: spinki do chlapaczy; marzec 2017

plusy: oryginalne części, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407826 z 15.03.2017

Zawsze kupuję w tym sklepie części do forda. Nigdy się nie zawiodłem. Części są oryginalne i w konkurencyjnych cenach. Ekspresowa dostawa zamówionych produktów. Polecam.

zakupy: spinki do chlapaczy; marzec 2017

plusy: Fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ted rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407542 z 11.03.2017

Przystępne ceny, szybka sprawna dostawa.

zakupy: klocki hamulcowe; marzec 2017

plusy: sprawna, szybka dostawa zakupionego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407302 z 08.03.2017

Informacja tech. o produkcie, cena , dostępność artykułów, szybka realizacja

zakupy: szczęki hamulcowe; marzec 2017

plusy: dostępność internetowa

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407258 z 07.03.2017

To już moje drugie zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony, gdyż są tu produkty w dobrych cenach, realizacja zamówień jest szybka i profesjonalna, szybka dostawa.

zakupy: oleje i filtry; marzec 2017

plusy: konkurencyjne ceny, szybkość realizacji, dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 407026 z 04.03.2017

Jest w miarę przyzwoita cena i dostępność artykułów, szybka realizacja.

zakupy: kompletny rozrząd, piasta, filtry.; marzec 2017

plusy: przejrzysty

minusy: niektórych artykułów brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406782 z 01.03.2017

Wszysko zgodne z zamówieniem. Sprawna i szybka wysyłka. Ceny konkurencyjne.

zakupy: klocki hamulcowe, wycieraczki, filtry; luty 2017

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406738 z 28.02.2017

Dlatego że realizuje zamówienie sprawnie,szybko i profesjonalnie.

zakupy: Pasek rozrządu z napinaczem, filtry powietrza, wycieraczki; luty 2017

plusy: Duży asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marmos rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406722 z 28.02.2017

Wszystko w porządku. Szybko, sprawnie w dobrej cenie.

zakupy: filtry, spinka czujnika, niegdyś olej.; luty 2017

plusy: Asoryment , szybkość realizacji/wysyłki

minusy: nic mi się nie podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406546 z 27.02.2017

Kontakt przed zakupem nienajłatwiejszy (kilka dni czekania na odpowiedź mailową, w telefonie coś tak trzeszczało, że nie dało się rozmawiać), za to po zakupie wysyłka bardzo sprawna. Towar zgodny z opisem, ceny bardzo ok.

zakupy: Rozrząd ford nr 1780142; luty 2017

plusy: Szybko, niedrogo

minusy: Problem z kontaktem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kokosław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406490 z 25.02.2017

Wybór, jak zwykle, dokonany ze względu na ceny, przy zachowaniu jakości.

zakupy: Filtry, świece; luty 2017

plusy: Szybkość realizacji.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cytus rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406054 z 20.02.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na cenę produktów i ich dostępność. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dostawa była bardzo szybka i wszystko się zgadzało :)

zakupy: Wycieraczki, płyn, śruby do felg aluminiowych; luty 2017

plusy: Dostępność produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

timothy rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406006 z 19.02.2017

Niższa cena i szybkość przesyłki.

zakupy: Wycieraczki Ford Focus MK3; luty 2017

plusy: Cena i szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 405642 z 13.02.2017

Ceny za oryginalne produkty znacznie niższe niż w ASO

zakupy: Wycieraczki do Forda; luty 2017

plusy: Oryginalne produkty w bardzo dobrych cenach

minusy: Jeżeli już muszę podać wadę, to może wygląd strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pak rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 405510 z 11.02.2017

Korzystne ceny, szybka wysyłka

zakupy: Przewody WN; luty 2017

plusy: Korzystne ceny, szybka dostawa

minusy: Brak możliwości dostawy poprzez paczkomat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 405430 z 10.02.2017

Olej silnikowy 15w/40 XR Motorcraft transakcja przebiegła szybko i sprawnie nie było żadnych problemów polecam tego sprzedawce jednocześnie dziękuję za towar który wybrałem

zakupy: Olej silnikowy 15w/40 XR Motorcraft; luty 2017

plusy: profesonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 404326 z 29.01.2017

Oryginalne części w najlepszych cenach

zakupy: isofix; styczeń 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtalmi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 403706 z 21.01.2017

Kontakt tel. Bardzo dobry. Produkt oryginalny wysokiej jakości. Wysyłka ekspresowa. Polecam sklep abcford

zakupy: Dywaniki ford Focus mk3; styczeń 2017

plusy: Szybkość wysyłki, kontakt telefoniczny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER