Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 205
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 210 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 395578 z 18.10.2016

Polecam, sprawdzony towar, szybka wysyłka, a także bezproblemowy zwrot w razie co.

zakupy: olej, filtry; październik 2016

plusy: szybkość, sprawdzony towar, bezproblemowe zwroty

minusy: na allegro trochę taniej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 395342 z 15.10.2016

od kilku lat już kupuję w Abcford i nie zawiodłem się ani razu, wszystko co potrzebne jest do kupienia i szybko jest dostarczane.

zakupy: są w jak nalepszym porządku; październik 2016

plusy: wszystko w jednym miejscu i w miarę dobrej cenie

minusy: nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

okul rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 395002 z 12.10.2016

Czytelna oferta, sprawia wrażenie solidnej firmy. Spełnił oczekiwania - zakup został niezwłocznie wysłany.

zakupy: Oryginalne nakrętki FORD'a do felg stalowych; październik 2016

plusy: Czytelna oferta/opis;

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIESŁAW rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 394758 z 08.10.2016

Bardzo solidny sprzedawca.Dobry wybór części.Rzetelna i szybka obsługa.Bardzo dobry kontakt.

zakupy: podstawa anteny ford; październik 2016

plusy: kontakt obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 394678 z 06.10.2016

Od kilku lat kupuję w tym sklepie. Mają najniższe ceny, super szybką realizację zamówień i dobry kontakt telefoniczny.

zakupy: Części do Forda Mondeo i Focus; wrzesień 2016

plusy: Niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 394434 z 04.10.2016

Jestem stałą i zadowoloną kupującą

zakupy: Piasta koła tylnego do Forda Mondeo, Wycieraczki; październik 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Zadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kodi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 394430 z 04.10.2016

Kupuje w tym sklepie od zawsze, nigdy nie było żadnych problemów. Ceny barzo konkurencyjne za zawsze oryginalne produkty.

zakupy: Filtry, olej; październik 2016

plusy: Ceny towarów, szybkość realizacji, doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lacky rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 394346 z 02.10.2016

Jak zwykle oryginalne części w dobrych cenach.

zakupy: Cześći do Forda; wrzesień 2016

plusy: szybka realizacja, duża dostępność oryginalnych części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Woody rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 394106 z 28.09.2016

Wybrany z powodu niskich cen

zakupy: Mocowanie isofix; wrzesień 2016

plusy: Szybka obsługa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czarna33333 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393942 z 26.09.2016

Sklep ma dobrą ofertę produktów i spełnił moje oczekiwania. wysyłka błyskawiczna. polecam

zakupy: części do forda; wrzesień 2016

plusy: same plusy, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393890 z 25.09.2016

Duży asortyment, konkurencyjne ceny, informacja o statusie zamówienia, błyskawiczna wysyłka. Nie były to moje pierwsze zakupy i z pewnością nie ostatnie. Polecam.

zakupy: Olej, filtr oleju.; wrzesień 2016

plusy: Dobre ceny, info o statusie zamowienia, szybka wysyłka

minusy: Nie ma się do czego przyczepić :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rufi112 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393794 z 22.09.2016

Przystępna cena, szybka wysyłka. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Olej silnikowy, filtr oleju; wrzesień 2016

plusy: Niska cena, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

natta2 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393566 z 20.09.2016

Od kilku lat kupuję w tym sklepie i zawsze wszystko przebiega jak należy.

zakupy: olej, filtry, wycieraczki; wrzesień 2016

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393398 z 19.09.2016

Cena konkurencyjna, szybka dostawa.

zakupy: tuleja stabilizatora; wrzesień 2016

plusy: niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393346 z 17.09.2016

Tanie i oryginalne części.

zakupy: Włącznik światła cofania .skrzynia MTX75; sierpień 2016

plusy: samo mówi za siebie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393150 z 15.09.2016

Sklep ma ceny konkurencyjne, towar jest wysyłany bardzo szybko. Na pewno jeszcze tu wrócę.

zakupy: Szczęki hamulcowe; wrzesień 2016

plusy: konkurencyjne ceny, błyskawiczna wysyłka towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

twój dom rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393142 z 15.09.2016

profesjonalnie jak zawsze

zakupy: filtr oleju, olej, filtr powietrza, filtr kabinowy; wrzesień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcinwozniak24 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 392862 z 12.09.2016

Profesjonalna obsługa. Markowe części za rozsądną cenę...

zakupy: świece zapłonowe; wrzesień 2016

plusy: Komunikatywność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GG rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 392858 z 11.09.2016

Szeroki wybór towaru, kupowałem tu kilka razy, towar jest OK i za przyzwoita cene, sa części niedostępne gdzie indziej.

zakupy: Kable zaplonowe EWR-11; wrzesień 2016

plusy: Towar zgodny z zamowieniem, sprawna realizacja zamowieni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 391954 z 30.08.2016

Szeroki asortyment oryginalnych części, bardzo dobry kontakt, szybka i profesjonalna realizacja zamówień. Polecam.

zakupy: Napinacz paska wielorowkowego, przewody zapłonowe; sierpień 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER