Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 238
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 244 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kokosław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406490 z 25.02.2017

Wybór, jak zwykle, dokonany ze względu na ceny, przy zachowaniu jakości.

zakupy: Filtry, świece; luty 2017

plusy: Szybkość realizacji.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cytus rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406054 z 20.02.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na cenę produktów i ich dostępność. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dostawa była bardzo szybka i wszystko się zgadzało :)

zakupy: Wycieraczki, płyn, śruby do felg aluminiowych; luty 2017

plusy: Dostępność produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

timothy rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 406006 z 19.02.2017

Niższa cena i szybkość przesyłki.

zakupy: Wycieraczki Ford Focus MK3; luty 2017

plusy: Cena i szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 405642 z 13.02.2017

Ceny za oryginalne produkty znacznie niższe niż w ASO

zakupy: Wycieraczki do Forda; luty 2017

plusy: Oryginalne produkty w bardzo dobrych cenach

minusy: Jeżeli już muszę podać wadę, to może wygląd strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pak rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 405510 z 11.02.2017

Korzystne ceny, szybka wysyłka

zakupy: Przewody WN; luty 2017

plusy: Korzystne ceny, szybka dostawa

minusy: Brak możliwości dostawy poprzez paczkomat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 405430 z 10.02.2017

Olej silnikowy 15w/40 XR Motorcraft transakcja przebiegła szybko i sprawnie nie było żadnych problemów polecam tego sprzedawce jednocześnie dziękuję za towar który wybrałem

zakupy: Olej silnikowy 15w/40 XR Motorcraft; luty 2017

plusy: profesonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 404326 z 29.01.2017

Oryginalne części w najlepszych cenach

zakupy: isofix; styczeń 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtalmi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 403706 z 21.01.2017

Kontakt tel. Bardzo dobry. Produkt oryginalny wysokiej jakości. Wysyłka ekspresowa. Polecam sklep abcford

zakupy: Dywaniki ford Focus mk3; styczeń 2017

plusy: Szybkość wysyłki, kontakt telefoniczny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oskar rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 403466 z 17.01.2017

Dobre ceny, wysokie stany magazynowe, szybka realizacja zamówienia oraz dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: Linki hamulcowe; styczeń 2017

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oskar rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 403462 z 17.01.2017

Dobre ceny, wysokie stany magazynowe, szybka realizacja zamówienia oraz dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: Linki hamulcowe; styczeń 2017

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 402930 z 10.01.2017

tanio

zakupy: świece żarowe; styczeń 2017

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 402282 z 01.01.2017

Sklep oferuje orginalne części Forda w dobrej cenie, błyskawiczna wysyłka i doskonałe zabezpieczenie części w paczce.

zakupy: Zestaw Rozrządu Benzyna + Pompa Wody, Filtr powietrza Mondeo Mk4; grudzień 2016

plusy: Zgodność opisu z dostarczonymi częściami i modelem Forda

minusy: Jeszcze NIC !!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 401586 z 22.12.2016

pozytywne opinie,asortyment,cena.

zakupy: Różne drobiazgi do Focusa; grudzień 2016

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ben rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 400570 z 13.12.2016

Dość regularnie robię zakupy w tym sklepie, ponieważ ma oryginalne produkty w przystępnej cenie a do tego błyskawicznie realizuje zamówienia.

zakupy: Pióra wycieraczek do Ford Mondeo MK4; grudzień 2016

plusy: Same zalety

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wacek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 399834 z 06.12.2016

szybka bezproblemowa realizacja zamówienia

zakupy: akumulator; grudzień 2016

plusy: dobre ceny i dostępność towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawelek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 399134 z 30.11.2016

Wszystko szybko, sprawnie. Przesyłka na czas.

zakupy: Filtr, wycieraczki; listopad 2016

plusy: opis zgodny ze stanem,

minusy: mały wybór do starszych modeli

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 399034 z 29.11.2016

Szybko łatwo i przyjemnie.

zakupy: filtry i wycieraczki; listopad 2016

plusy: błyskawiczna realizacja

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 398998 z 29.11.2016

Najlepsze oryginalne produkty,spełniają moje oczekiwania,jak najbardziej polecam ten sklep w 100%

zakupy: Filtry; listopad 2016

plusy: Oryginały

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 398678 z 24.11.2016

to juz kolejny moj zakup w tym sklepie i napewno nie ostatni

zakupy: klocki hamulcowe tył ford focus mk1; listopad 2016

plusy: szybkosc realizacji zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MJ rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 398358 z 21.11.2016

szybko i profesjonalnie

zakupy: filtry C-Max; listopad 2016

plusy: szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER