Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 203
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 208 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

krzysztof rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 375414 z 06.03.2016

Sklep wybralem ze wzg. na: - dobre ceny - dopracowany, przejrzysty katalog wyrobow - bliska lokalizacja. Polecam innym uzytkownikom forda!

zakupy: oleje, filtry, plyny, klocki hamulcowe; marzec 2016

plusy: szybka obsluga klienta, pelna informacja zwrotna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 370870 z 26.01.2016

Sklep AbcFord.pl spełnił moje oczekiwania w 100% i zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Części oryginalne jak również zamienniki są w dobrych, konkurencyjnych cenach, a przesyłka dociera już na drugi dzień po wpłacie. Dla mnie REWELACJA!

zakupy: poduszka amortyzatora + łożysko amortyzatora przód; styczeń 2016

plusy: konkurencyjne ceny, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 369042 z 12.01.2016

najlepsze ceny. zamówienie złożyłem 14.50 a na drugi dzień był już towar

zakupy: akomulator; styczeń 2016

plusy: szybkość realizacji, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuba rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 369014 z 12.01.2016

Okazały się tańsze z przesyłką niż sklep internetowy z możliwością odbioru osobistego w mojej miejscowości stąd zamówiłem

zakupy: Klocki hamulcowe Motorcraft; styczeń 2016

plusy: głupie pyanie

minusy: i kolejne głupie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 368958 z 12.01.2016

Szybko, sprawnie, ceny dla oryginałów bardzo przystępne.

zakupy: Wycieraczki Premuium Ford Mondeo MK4; styczeń 2016

plusy: Blisko dla odbioru osobistego oraz mozliwość wysyłki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andy66 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 368506 z 07.01.2016

Ceny atrakcyjne i szybka dostawa.

zakupy: olej i filtry; styczeń 2016

plusy: tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 366050 z 15.12.2015

Wybrałem sklep AbcFord ze wzgledu na dobrą cene produktów (zaznaczam oryginalnych). Zakupilem mocowanie do fotelika isofix. Świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka. GORĄCO POLECAM

zakupy: mocowanie isofix; grudzień 2015

plusy: Błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 361478 z 13.11.2015

Polecam sprzedawcę. Części zapasowe oryginalne są stosunkowo tańsze niż w pozostałych sklepach.

zakupy: Nakrętki do felg stalowych; listopad 2015

plusy: terminowość

minusy: jak dotąd brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 359601 z 27.10.2015

Konkurencyjne ceny,szybka dostawa.

zakupy: zestaw pasków osprzętu, wycieraczki samochodowe, lakier zapr.; październik 2015

plusy: Najniższe ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luksmas rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 358325 z 15.10.2015

Za pierwszym razem skorzystałem, bo sklep był polecany na forum Forda. Po pierwszym razie miałem dobre wspomnienia, więc skorzystałem kolejny raz.

zakupy: olej silnikowy, filtry, akumulator; październik 2015

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 357909 z 11.10.2015

Dostępna stron, umiarkowane ceny produktów.Profesjonalna obsługa.

zakupy: wycieraczki; październik 2015

plusy: umiarkowane ceny

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 357845 z 10.10.2015

Fachowa porada, zniżki dla stałych klientów, bardzo dobry serwis.

zakupy: filtry, olej, klocki, tarcze, wycieraczk; październik 2015

plusy: bdb części, zgodność, fachowość

minusy: lokalizacja utrudniony dojazd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 356249 z 23.09.2015

Sklep posiada szeroki asortyment oryginalnych części oraz ich zamienników. W 100% jestem zadowolony z kolejnej transakcji.

zakupy: Amortyzatory, śruby wydechu, żarówki; wrzesień 2015

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 354713 z 09.09.2015

Rzekomo najtaniej, dostępność i dość szybka wysyłka.

zakupy: Ford uszczelki parapetowe, wycieraczki; lipiec 2015

plusy: dostepnosc towaru

minusy: niektóre produkty stosunkowo drogo na tle innych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 352773 z 21.08.2015

Tanie Orginalne części do Forda. POLECAM. SZYBKA WYSYŁKA

zakupy: Uszczelka ( parapet ) szyby.; sierpień 2015

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sawek_m rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 351877 z 11.08.2015

najnizsze ceny oryginalnych części forda , najszybsza dostawa w 1 dzień , polecam na 100 procent

zakupy: oryginalne części Ford; sierpień 2015

plusy: najniższe ceny , bardzo szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaho2000 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 349221 z 16.07.2015

Dobre ceny, służą poradą, szybka wysyłka

zakupy: Wahacz poprzeczny dolny FFII; lipiec 2015

plusy: Cena, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 348477 z 08.07.2015

robię po raz kolejny zakupy w tym sklepie i cenie go za profesjonalną obsługę klienta oraz za duży wybór części zamiennych do mego auta

zakupy: filtry powietrza oraz oleju; lipiec 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 348445 z 08.07.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ został mi zarekomendowany. Jakość oferowanego towaru jest najwyższa przy zachowaniu przystępnych cen.

zakupy: dywaniki, klucze, isofix, wycieraczki; lipiec 2015

plusy: szybkość obsługi, ceny, ilość asortymentu

minusy: brak śledzenia przesyłki i nieaktualizowany jej status

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 345297 z 10.06.2015

To nie pierwsze moje zakupy w sklepie ABC FORD, atrakcyjne ceny oraz dostępność części zachęca do zakupu. Sprzedawca godny polecenia, towar zawsze zgodny z opisem.

zakupy: łożysko koła, wycieraczki; czerwiec 2015

plusy: dostępność towaru oraz cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER