Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 235
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 241 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

czarna33333 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393942 z 26.09.2016

Sklep ma dobrą ofertę produktów i spełnił moje oczekiwania. wysyłka błyskawiczna. polecam

zakupy: części do forda; wrzesień 2016

plusy: same plusy, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393890 z 25.09.2016

Duży asortyment, konkurencyjne ceny, informacja o statusie zamówienia, błyskawiczna wysyłka. Nie były to moje pierwsze zakupy i z pewnością nie ostatnie. Polecam.

zakupy: Olej, filtr oleju.; wrzesień 2016

plusy: Dobre ceny, info o statusie zamowienia, szybka wysyłka

minusy: Nie ma się do czego przyczepić :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rufi112 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393794 z 22.09.2016

Przystępna cena, szybka wysyłka. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Olej silnikowy, filtr oleju; wrzesień 2016

plusy: Niska cena, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

natta2 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393566 z 20.09.2016

Od kilku lat kupuję w tym sklepie i zawsze wszystko przebiega jak należy.

zakupy: olej, filtry, wycieraczki; wrzesień 2016

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393398 z 19.09.2016

Cena konkurencyjna, szybka dostawa.

zakupy: tuleja stabilizatora; wrzesień 2016

plusy: niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393346 z 17.09.2016

Tanie i oryginalne części.

zakupy: Włącznik światła cofania .skrzynia MTX75; sierpień 2016

plusy: samo mówi za siebie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393150 z 15.09.2016

Sklep ma ceny konkurencyjne, towar jest wysyłany bardzo szybko. Na pewno jeszcze tu wrócę.

zakupy: Szczęki hamulcowe; wrzesień 2016

plusy: konkurencyjne ceny, błyskawiczna wysyłka towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

twój dom rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 393142 z 15.09.2016

profesjonalnie jak zawsze

zakupy: filtr oleju, olej, filtr powietrza, filtr kabinowy; wrzesień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcinwozniak24 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 392862 z 12.09.2016

Profesjonalna obsługa. Markowe części za rozsądną cenę...

zakupy: świece zapłonowe; wrzesień 2016

plusy: Komunikatywność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GG rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 392858 z 11.09.2016

Szeroki wybór towaru, kupowałem tu kilka razy, towar jest OK i za przyzwoita cene, sa części niedostępne gdzie indziej.

zakupy: Kable zaplonowe EWR-11; wrzesień 2016

plusy: Towar zgodny z zamowieniem, sprawna realizacja zamowieni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 391954 z 30.08.2016

Szeroki asortyment oryginalnych części, bardzo dobry kontakt, szybka i profesjonalna realizacja zamówień. Polecam.

zakupy: Napinacz paska wielorowkowego, przewody zapłonowe; sierpień 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 391582 z 24.08.2016

szybka wysyłka, dostępność części, niska cena

zakupy: rozrząd, pompa wody, pasek, uszczelka, dysze spryskiwaczy; sierpień 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: mały wybór zamienników

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 391542 z 23.08.2016

Dostępność i cena

zakupy: Przewód przepustnicy; sierpień 2016

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 390942 z 14.08.2016

Wszystkie towary oryginalne, zgodne z opisem, konkurencyjna cena. Szybka transakcja i dostawa. Jedyne czego brakuje to system szybkiej płatności Paypall lub podobny.

zakupy: Olej + wszystkie filtry do Ford Mondeo MK4; sierpień 2016

plusy: Dobra cena, oryginalne produkty forda

minusy: Brak płatności Paypall

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jackcold rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 390926 z 14.08.2016

Konkurencyjne ceny

zakupy: pasek wielorowkowy; sierpień 2016

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 390394 z 08.08.2016

Pewny i profesjonalny sklep. Polecam

zakupy: Tarcze hamulca przednie; sierpień 2016

plusy: Błyskawiczna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 389638 z 27.07.2016

ten sklep wybrałem dlatego że można w nim kupić orginalne części w rozsądnej cenie sklep wpełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: filtry powietrza oraz oleju; lipiec 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elżbieta rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 389430 z 25.07.2016

Zależy mi na orginalnym towarze,a ten sklep spełnia moje oczekiwanie.

zakupy: dywaniki samochodowe; lipiec 2016

plusy: Fachowa obsługa,profesjonalizm,szybka dostawa.POLECAM .

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof nie poleca AbcFord.pl opinia nr 387630 z 05.07.2016

Teoretycznie w tym sklepie mogłem kupić w atrakcyjnej cenie zestaw naprawczy do hamulców bębnowych firmy TRW, okazało się że sklep nie ma ich na stanie więc wysłał mi tańszy odpowiednik bez poinformowania klienta o tym fakcie za to w cenie droższych części.

zakupy: zestaw naprawczy hamulców Ford Focus; lipiec 2016

plusy: szybka dostawa

minusy: brak uzgodnienia z klientem wysyłania zamienników

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stachu-04 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 385854 z 15.06.2016

Super obsługa, konkurencyjne ceny, ekspresowa dostawa (wczoraj zamawiałem, dzisiaj już jest)

zakupy: Klocki hamulcowe, Tarcze hamulcowe, Filtr kabinowy; czerwiec 2016

plusy: konkurencyjne ceny, łatwy kontakt

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER