Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 215
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 220 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 384330 z 31.05.2016

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Błyskawiczna, powtarzam - błyskawiczna wysyłka - towar dotarł na drugi dzień od złożenia zamówienia. Póki co, wszystko gra, dziękuję.

zakupy: bagażnik na rowery; maj 2016

plusy: szybkość realiz., powiadam., przejrzystość skład. zamów.

minusy: yyy...?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robson6565 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 384326 z 31.05.2016

kolejny zakup i wszystko w porządku , szybko i sprawnie

zakupy: łożysko koła tylnego ford; maj 2016

plusy: fachowa obsługa , dobre ceny , szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robson6565 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 384262 z 31.05.2016

szybko , sprawnie , dobre ceny

zakupy: łożysko koła tylnego ford; maj 2016

plusy: fachowa obsługa , dobre ceny , szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldiw55 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 384038 z 27.05.2016

Drugie moje zakupy w tym sklepie i po raz kolejny wszystko odbyło się bezproblemowo. Ceny bardzo przystępne.

zakupy: klocki hamulcowe przód i tył, filtr oleju.; maj 2016

plusy: fachowa obsługa,ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 383186 z 19.05.2016

Jak zawsze jestem zadowolony z czasu realuzacji oraz zamowionego towaru.

zakupy: olej filtry; maj 2016

plusy: jakosc obslugi dostepnosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mukator rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 379682 z 14.04.2016

Sprzedawca z polecenia na forach forda - lepszy od ford esklep :)

zakupy: Oleje, Filty, Wycieraczki, Filtry powietrza; kwiecień 2016

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 379022 z 09.04.2016

Ponieważ ma najbardziej konkurencyjne ceny

zakupy: olej do silnika, kpl filtrów; kwiecień 2016

plusy: cena

minusy: jeszcze nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keteim1 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 378534 z 04.04.2016

ABCFord w pełni spełnił moje oczekiwania , a wybrałem ten sklep z powodu bogatej oferty orginalnych czesci do mojego focusa

zakupy: kołpak felgi aluminiowej; kwiecień 2016

plusy: bogata oferta orginalnych czesci zamiennych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czech rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 378438 z 03.04.2016

Dobra oferta cenowa. Dostawa kompletna i szybka. Polecam.

zakupy: Hamulce ford mondeo; marzec 2016

plusy: Przystępne ceny, oryginalne cześci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klimek 56 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 377454 z 23.03.2016

Jest to pierwszy zakup w tym sklepie i myślę że nie ostatni,przede wszystkim szybka wysyłka no i trochę taniej niż u konkurencji.

zakupy: olej, filtry; marzec 2016

plusy: szybkość działania

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 377362 z 23.03.2016

Duży wybór i przystępne ceny, łatwość zamówienia i wygodna płatność. Szybka dostawa.

zakupy: chlapacze, pióra wycieraczek, kluczyk, filtr kabinowy itd; marzec 2016

plusy: przejrzysta nawigacja i wyszukiwanie, bogaty asortyment

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 377354 z 23.03.2016

Wybrałam go ponieważ szukałam produktu w najniższej cenie (łącznie z kosztami dostawy). Wysyłka szybka, towar nieuszkodzony także z czystym sumieniem polecam ;)

zakupy: Dekielek, zaślepka felgi; marzec 2016

plusy: Ceni niższe niż na alleDROGO ;)

minusy: Wszystko ok, nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 375414 z 06.03.2016

Sklep wybralem ze wzg. na: - dobre ceny - dopracowany, przejrzysty katalog wyrobow - bliska lokalizacja. Polecam innym uzytkownikom forda!

zakupy: oleje, filtry, plyny, klocki hamulcowe; marzec 2016

plusy: szybka obsluga klienta, pelna informacja zwrotna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 370870 z 26.01.2016

Sklep AbcFord.pl spełnił moje oczekiwania w 100% i zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Części oryginalne jak również zamienniki są w dobrych, konkurencyjnych cenach, a przesyłka dociera już na drugi dzień po wpłacie. Dla mnie REWELACJA!

zakupy: poduszka amortyzatora + łożysko amortyzatora przód; styczeń 2016

plusy: konkurencyjne ceny, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 369042 z 12.01.2016

najlepsze ceny. zamówienie złożyłem 14.50 a na drugi dzień był już towar

zakupy: akomulator; styczeń 2016

plusy: szybkość realizacji, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuba rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 369014 z 12.01.2016

Okazały się tańsze z przesyłką niż sklep internetowy z możliwością odbioru osobistego w mojej miejscowości stąd zamówiłem

zakupy: Klocki hamulcowe Motorcraft; styczeń 2016

plusy: głupie pyanie

minusy: i kolejne głupie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 368958 z 12.01.2016

Szybko, sprawnie, ceny dla oryginałów bardzo przystępne.

zakupy: Wycieraczki Premuium Ford Mondeo MK4; styczeń 2016

plusy: Blisko dla odbioru osobistego oraz mozliwość wysyłki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andy66 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 368506 z 07.01.2016

Ceny atrakcyjne i szybka dostawa.

zakupy: olej i filtry; styczeń 2016

plusy: tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 366050 z 15.12.2015

Wybrałem sklep AbcFord ze wzgledu na dobrą cene produktów (zaznaczam oryginalnych). Zakupilem mocowanie do fotelika isofix. Świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka. GORĄCO POLECAM

zakupy: mocowanie isofix; grudzień 2015

plusy: Błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 361478 z 13.11.2015

Polecam sprzedawcę. Części zapasowe oryginalne są stosunkowo tańsze niż w pozostałych sklepach.

zakupy: Nakrętki do felg stalowych; listopad 2015

plusy: terminowość

minusy: jak dotąd brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER