Zegarki.
Sklep Abento.pl

Kontakt

tel. 22 428 56 89
Warszawa

Popularne produkty

Seiko, CITIZEN, Ingersoll, Pulsar, Skagen, Invicta, Tommy Hilfiger, Jacques Lemans, DKNY, Bulova, Morgan, HUGO BOSS

Popularne marki

Seiko, Citizen, Ingersoll, Pulsar, Skagen, Invicta, Tommy hilfiger, Jacques lemans, Dkny, Bulova, Morgan, Hugo boss

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 43
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Abento.pl > Opinie klientów

Sklep Abento.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.12.2009r i posiada 44 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Przemek rekomenduje Abento.pl opinia nr 440642 z 22.09.2018

Najlepszy sklep w sieci.

zakupy: SEIKO Coutura Radio Sync Solar SSG009P1; sierpień 2018

plusy: Ceny, czas realizacji, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Abento.pl opinia nr 421418 z 08.10.2017

Great seller, good communication, they did turn on an option to ship to USA on request. Quick shipment, the watch arrived with no issue and was as described.

zakupy: Skagen watch; październik 2017

plusy: communication

minusy: none

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamil rekomenduje Abento.pl opinia nr 371794 z 03.02.2016

Bardzo dobry kontakt że sprzedawca, czas dostawy taki jak zapewniał sprzedawca. Polecam serdecznie

zakupy: SEIKO Sportura F.C. Barcelona SNAE75P1; luty 2016

plusy: kontakt ze sprzedawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marmik rekomenduje Abento.pl opinia nr 368398 z 05.01.2016

Spełnił moje oczekiwania, znalazłam produkt którego nie było w innych sklepach, przesyłka dotarła przed świetami (w sama wigilię!)

zakupy: Zegarek męski Seiko; styczeń 2016

plusy: Kontakt - realizacja dostawy w trybie ekspresowym

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Abento.pl opinia nr 345233 z 10.06.2015

Profesjonalny sklep z renomą, naprawdę dobre ceny! Obsługa zdecydowanie na wysokim poziomie, pełny profesjonalizm, dokładność i krótki czas realizacji zamówienia. Wszystko to w miłej atmosferze, a więc szczerze polecam :)

zakupy: BULOVA Mechanical 97A109; czerwiec 2015

plusy: cena, profesjonalizm, czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Abento.pl opinia nr 334297 z 07.03.2015

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: zegarek Pulsar; marzec 2015

plusy: natychmiastowa aktualizacja oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elka-G rekomenduje Abento.pl opinia nr 269753 z 02.01.2014

Transakcja przebiegła prawidłowo, towar dotarł w idealnym stanie i spełnił moje wcześniejsze oczekiwania(-zgodny z obrazem w sklepie internetowym). Dostawa szybka i solidna-polecam

zakupy: Zegarek Skagen 983XL; grudzień 2013

plusy: Solidność i wiarygodność oraz kompetentna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seba rekomenduje Abento.pl opinia nr 224385 z 12.06.2013

Tylko ten sklep miał towar który mnie interesował

zakupy: Zegarak Ingersoll Grand Canyon IV; maj 2013

plusy: Towar zgodny z opisem , a nawet lepszy niż na zdjęciach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Abento.pl opinia nr 198826 z 11.02.2013

wybralam sklep ze wzgledu na roznorodnosc towaru,jego atrakcyjnosc i dobra cene

zakupy: maseczki do twarzy; styczeń 2013

plusy: profesjonalna obsluga,szybka wysylka

minusy: nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

resys rekomenduje Abento.pl opinia nr 194377 z 21.01.2013

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Przesyłka dostarczona zgodnie z opisem. Produkt prima sort.

zakupy: INVICTA Subaqua Noma IV Chrono 6546; styczeń 2013

plusy: Bardzo dobry kontakt, mozliwość negocjowania ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Abento.pl opinia nr 194321 z 21.01.2013

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, POLECAM

zakupy: zegarek; styczeń 2013

plusy: Rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Abento.pl opinia nr 189533 z 02.01.2013

Dobre ceny, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. POLECAM!!!

zakupy: Jacques Lemans SYDNEY 1-1542B; grudzień 2012

plusy: profesjonalna obsługa, szybka dostawa, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waliada rekomenduje Abento.pl opinia nr 189493 z 02.01.2013

udane i szybkie zakupy, towar modny i solidny

zakupy: zegarki; styczeń 2013

plusy: same zalety

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrick rekomenduje Abento.pl opinia nr 139229 z 10.07.2012

W sklepie tym dostępny był produkt, który mnie interesował (nie znalazłem go nigdzie indziej).

zakupy: zegarek; lipiec 2012

plusy: jakość oferowanych produktów

minusy: czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Abento.pl opinia nr 130113 z 06.06.2012

Polecam

zakupy: Skagen; maj 2012

plusy: ...

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Abento.pl opinia nr 97773 z 11.02.2012

Polecam, w ABENTO znalazłam produkt nieosiągalny w innych sklepach, sprawna dostawa, zegarek oryginalnie zapakowany

zakupy: DKNY NY4332; luty 2012

plusy: dostępność produktu

minusy: cena produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Abento.pl opinia nr 97589 z 10.02.2012

sklep posiadał towar którym byłam zainteresowana

zakupy: zegarek; styczeń 2012

plusy: Solidność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaus rekomenduje Abento.pl opinia nr 96289 z 07.02.2012

wszystko tip-top :)

zakupy: zegarek; luty 2012

plusy: wszystko ok :)

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikołaj rekomenduje Abento.pl opinia nr 92604 z 04.01.2012

sklep posiadał zegarek dostępny tylko w innym konkurncyjnym sklepie, jednak cena abento była niższa o ponad 50 zł i to skłoniło mnie do zakupów i nie żałuję!!! towar najwyższej jakości bardzo szybka przzesyłka. polecam

zakupy: zegarek; styczeń 2012

plusy: szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Abento.pl opinia nr 92600 z 04.01.2012

Super kontakt z obsluga sklepu zarowno przed jak i po zakupie, informacje o statusie zamowienia. Wszystko na plus. Skorzystalem z opcji dostawy przez Abento, zegarek kupiony okolo 13.00 zostal mi dostarczony tego samego dnia. Wszystko zgodne z opisem, nie mam jakichkolwiek zastrzezen. Polecam zdecydowanie.

zakupy: Skagen 809XLTTM; styczeń 2012

plusy: szybka dostawa towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER