Pościel i poszewki.
Sklep Agajtex.pl

Kontakt

tel. 74 645 25 86
Bielawa

Popularne produkty

Komplety pościeli, Posciel licencyjna, Kołdry i poduszki, Pościel do łóżeczka, Ręczniki plażowe, Prześcieradła na materace, PROMOCJA, Zestawy ceramiczne, Obrusy bieżniki

Popularne marki

Agajtex, Europa

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 65
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Agajtex.pl > Opinie klientów

Sklep Agajtex.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.11.2008r i posiada 69 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krystyna rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 155765 z 31.08.2012

Pościel bardzo ładna, a do tego niedroga. Na pewno skorzystam po raz wtóry i będę polecała znajomym.

zakupy: Komplet pościwli; sierpień 2012

plusy: Szbkość wysyłki

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szikeza rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 137393 z 03.07.2012

Towar jest zgodny z opisem i nie mam żadnych zastrzeżeń

zakupy: Poduszka Hello Kitty miękka i cepła 40x40; czerwiec 2012

plusy: Sprawna transakcja

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xp83 rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 108245 z 16.03.2012

Profesjonalne podejście i poważne potraktowanie do klienta. Bardzo szybka reakcja na złożone zamówienie. Błyskawiczna realizacja. Obsługa prze sympatyczna. Pani, która oddzwoniła do mnie okazała się bardzo cierpliwą i miłą osobą. Obsługa zwraca uwagę na posty dotyczące zamówienia i reaguje natychmiastowo. Ogólnie wystawiam jak najbardziej pozytywną opinię dla całej firmy jak i profesjonalizmu obsługi. Polecam gorąco. Jestem pewna że każdy kupujący będzie obsłużony tak sympatycznie jak ja. Pozdrawiam.

zakupy: Pościel w owieczki.; marzec 2012

plusy: Profesjonalizm,sympatyczna obsługa,błyskawiczna wysyłka

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 108241 z 16.03.2012

Świetna pościel w atrakcyjnej cenie, a obsługa naprawdę profesjonalna.

zakupy: Pościel Fineasz i Ferb; marzec 2012

plusy: profesjonalna obsługa, informacja o statusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa z UK rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 97033 z 09.02.2012

jedyny sklep z pościelą z rybką Nemo, który dostarcza zagranicę! Zamówienie zostało zorganizowane natychmiastowo - miła i profesjonalna obsługa. Dostawa błyskawiczna - zamówione w poniedziałek, wysłane we atorek, otrzymałam w czwartek! Nadal nie mogę wyjść z podziwu. Pościel śliczna, orginalny Disney, a nie podróba i bardzo dobra jakość. Szkoda, że nie mieszkam w Polsce, przesyłka troche kosztuje. Napewno zamówię coś jak będę w Polsce. Gorąco polecam

zakupy: pościel rybka Nemo; luty 2012

plusy: miła obsługa, wysyłka zagraniczna, bogaty asortyment

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 89004 z 25.11.2011

był atrakcyjny

zakupy: pościel dziecinna; listopad 2011

plusy: ładny towar szybka realizacja

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m2aqine rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 86932 z 26.10.2011

Wizualizacja ofert, ceny, a później miła i sympatyczna współpraca. Towar przedni ! Do takich Sprzedawców z przyjemnością się powraca. Firmę poleciłem swoim znajomym.

zakupy: pościel; październik 2011

plusy: bardzo miły i rzeczowy kontakt

minusy: tylko zalety

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sskorpionka Jola nie poleca Agajtex.pl opinia nr 86078 z 13.10.2011

Nie polecam tego sklepu. Na stronie piszą, że towar wysyłają do 3 dni po dokonaniu wpłaty. Moja zapłata za zam. nr 8667 (prześcieradło, bynajmniej nie był to jakiś specjalny towar na indywidualne zamówienie): 28 września, potem oczekiwanie, następnie obietnica e-mailowa ze strony sklepu, że towar wyślą 7 października, wreszcie po moim kolejnym e-mailu ...zwrócono mi pieniądze - 12 pażdziernika, a więc 2 tygodnie czekania na próżno (a w tytule przelewu na moje konto bezczelnie napisali, że to zwrot z powodu rezygnacji!). Wniosek: pamiętajcie Państwo, że agajtex oferuje towary, których nie posiada i wówczas wodzi za nos klienta. Oczywiście sklep ten dobrze zabezpieczył się przed zaistnieniem takiej sytuacji, ponieważ drobnym drukiem w regulaminie można przeczytać: "Przedstawiona oferta w sklepie nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, jest jedynie zaproszeniem do rozpoczęcia rokowań (zgodnie z art. 71 k.c.). Zastrzegamy sobie prawo do niezrealizowania zamówień z ważnych powodów ekonomicznych." Sklep agajtex nie posiada towarów pokazanych na stronie, sklep tylko zaprasza do rokowań! Ponadto w innym punkcie owego regulaminu zastrzegają również: "Termin realizacji uzależniony jest od tego, czy wybrany towar jest w magazynie. Staramy się mieć zawsze dostępne najpopularniejsze produkty, tak byście Państwo mogli je dostać najszybciej jak to tylko możliwe. W przypadku braku towaru w magazynie, zawsze Państwa informujemy o tym fakcie i uzgadniamy odpowiedni termin dostawy." W moim przypadku sklep w ogóle nie raczył powiadomić mnie o braku produktu w magazynie! Przez dwa tygodnie mojego pustego oczekiwania kupiłabym potrzebny towar w innym sklepie.

zakupy: prześcieradło nr zam. 8667 z 28 września; wrzesień 2011

plusy: ja ich nie zobaczyłam

minusy: oferują towar,którego nie ma+ brak o tym info po wpłacie

Odpowiedź sklepu 13.10.2011

Witam Panią, przepraszam najmocniej. Naprawdę poruszyłam niebo i ziemię, żeby zdobyć dla Pani to jedno prześcieradło i to mimo tego, że naprawdę utrudniała mi to Pani swoim tonem i wypowiedziami, o czym nawet teraz świadczyć może Pani zapalczywość w pisaniu złych opinii na różnych portalach o firmie w której pracuję. Niestety nawet konkurencja z którą współpracujemy okazyjnie nie miała już tego towaru. Przykro mi, mam nadzieję, że wybaczy mi Pani to, że jednak nie sprostałam zadaniu i nie zdobyłam towaru, który był pod moją opieką. Pozdrawiam Panią serdecznie, Malwina Grzegórska

Odpowiedź sskorpionka Jola 14.10.2011

Totalnie w każdym szczególe potwierdzam moją niekorzystną opinię o sklepie agajtex. Oto moje poszerzone wyjaśnienia przedstawiające fakty. [Proszę wybaczyć obszerność mojej wypowiedzi.] Sklep kłamie jak z nut: PIERWSZE KŁAMSTWO SKLEPU AGAJTEX: Aż do wieczora 13.X.2011 towar, którego rzekomo (= jak w pow. komentarzu ze sklepu napisano) nie można było dla mnie zdobyć, nadal był w sprzedaży ze stasusem dostępności "zielonym" (o czym napisałam na innych portalch opiniujących). Dopiero 14.X. został usunięty, czyli od momentu mojego zamówienia 28.IX aż do 13.X włącznie proponowano klientom prześcieradło, którego tak naprawdę sklep nie posiadał. DRUGIE KŁAMSTWO SKLEPU AGAJTEX: Absolutnie żadnych informacji o poruszeniu nieba i ziemi ze strony sklepu nie miałam. Od dnia przyjęcia mego zam., w ciągu dwóch tygodni, otrzymałam ze sklepu zaledwie dwa lakoniczne e-maile, cytuję pierwszy z dn,5.X.: Witam. Przewidywany termin nadania paczki 07.10.2011 pozdrawiam Agnieszka Borzestowska. Oto drugi (z dn.12.X.) cyniczny, bezczelny i NIC NIE WYJAŚNIAJĄCY e-mail ze sklepu: Witam Serdecznie. Uprzejmie informujemy że pieniądze za prześcieradło są zwrócone na Pani konto. pozdrawiam Życząc Miłego dnia. ... Czy tak wyglądają starania sklepu, który podobno poruszył dla mnie niebo i ziemię? (Nawiasem mówiąc ruszał owe niebiosa i nasz ziemski glob w zdobyciu dla mnie prześcieradła, które - zgodnie z tym, co było do wczoraj na stronie - cały czas był w sklepie dostepny od ręki.) Wreszcie TRZECIE KŁAMSTWO SKLEPU AGAJTEX: 12.X zwrócono na moje konto pieniądze z bzdurnym, nie mającym nic wspólnego z prawdą dopiskiem w tytule przelewu: "Rezygnacja z zamówienia". Otóż nie istnieje żadna moja rezygnacja z zamówienia na to nieszczęsne prześcieradło, ponieważ nic takiego nie miało miejsca, umowa kupna/sprzedaży w związku z moim zam. nr 8667 z dn.28.IX. nie została przeze mnie wypowiedziana (i sklep dobrze o tym wie :-)). Teraz odniosę się do owych "utrudnień" z mojej strony i do "mojego tonu", które były rzekomo przeszkodą w "zdobyciu towaru" (który przypominam - cały czas aż do wieczora 13.X. tkwił na stronie sklepu, a jeśli nawet go faktycznie w magazynie nie było, to informacji o tym NIGDY NIE OTRZYMAŁAM). Oto moje jedyne dwa e-maile, które wysłałam po przyjęciu przez sklep zamówienia (nigdy pzez telefon na tzw. "gębę" nie załatwiam formalnych spraw, zawsze wszystko muszę mieć "na piśmie"; oto pierwszy mój e-mail z dn.5.X.: "Witam! Co słychać w kwestii mojego zamówienia jak niżej www.agajtex.pl/przescieradlo-bawelniane-bez-gumy-200x220-czarne-p-1836.html 35,19 plus kurier ... bo ja niestety nic nie słyszę od Was... :-(." Oto drugi mój e-mail z dn. 12.X. napisany (jak się potem okazało) NA KILKA GODZIN PRZED ZWROTEM PRZEZ SKLEP MOJEJ WPŁATY, z przyczyn kompletnie dla mnie niezrozumiałych: "Witam! Przyznam szczerze, że trochę się niepokoję z powodu wydłużającego się niemiłosiernie czasu oczekiwania na przesyłkę od Was. Na Waszej stronie podany jest termin 3 dni, a moje czarne prześcieradło nie było towarem na specjalne zamówienie. Nie widzę tu profesjonalnego podejścia do klienta. Tracę do Was zaufanie. Moje małe zamówienie miało byc wstępem do większych zakupów w Waszym sklepie, lecz już jestem ogromnie do Was zrażona i gdy tylko wreszcie nadejdzie paczuszka to postaram się jak najszybciej zapomnieć o Was. p.s. Oczywiście proszę o NIE przysyłanie już pod mój adres newsletterów, bo nie mam zamiaru korzystaj więcej z Waszych usług." Tak właśnie wyglądały "utrudnienia" z mojej strony, o których sklep wspomina w swoim komentarzu do mojej negatywnej opinii. Jak widać fantazji sklepowi nie brak. Bajki są nie tylko na dziecięcej pościeli, którą reklamują, bajki opowiada sklep także w swych komentarzach do nieprzychylnych ocen dotyczących sklepu. Zresztą każdy logicznie myślący człowiek widzi, że powyższa reklamacja sklepu do mojej niekorzystnej opinii jest dość żałosną próbą panicznego ratowania swojej reputacji, próbą nie mającą wiele wspólnego z faktami, które przedstawiłam. Ponadto - jak widać czarno na białym - osoba pisząca komentarz do mojej złej oceny agajtexu jest do bólu OBŁUDNA I DWULICOWA; z jednej strony używa określeń "przepraszam najmocniej, przykro mi, mam nadzieję, że wybaczy mi Pani, pozdrawiam Panią serdecznie", a jednocześnie z drugiej pozwala sobie na cynizm i sarkazm wobec mnie-klienta: "o czym nawet teraz świadczyć może Pani zapalczywość w pisaniu złych opinii na różnych portalach". Tak, dobitnie chcę podkreślić, że korzystam z możliwości, jakie dają nam, klientom portale opiniujące sklepy. W niekorzystnych opiniach zawiedzionych klientów tak naprawdę zawarta jest wielka korzyść dla sklepów; szczególnie bowiem owe niepochlebne opinie są świetnym audytem pozwalającym sklepom internetowym eliminować błędy, jakie mogą przydarzyć się w procesie sprzedaży. Tymczasem sklep agajtex wciąż wciska przysłowiowy kit i nadal mnie, klientkę traktuje pogardliwie i bez żadnego szacunku, chyba nawet nie zdając sobie sprawy z tego, że każde podważenie mojej złej oceny sklepu (podpartej konkretnymi faktami), pogrąża agajtex, a dla mnie jest jak woda na mój młyn... (Na koniec moja bardzo prywatna rada: jeśli nie masz racji, to nigdy nie zadzieraj ze skorpionem.) sskorpionka Jola

Odpowiedź sklepu 14.10.2011

W odniesieniu do Pani dalszego negatywnego opisywania tej jednej transakcji w ciągle to nowych, negatywnych komentarzach w systemie (info dla redakcji: nie wiem dlaczego system w ogóle na to pozwala) pragnę Panią poinformować, że choć będzie Pani poświęcać 10x więcej swojego czasu aby to robić, na szczęście dla mnie jako pracownicy, jak i dla firmy w której pracuję będzie to ledwie promil wśród ogółu komentarzy pozytywnych, które klienci piszą na nasz temat. Pozwoli Pani, że nie będę komentowała Pani dalszej publicznej korespondencji, która nie będzie do niczego prowadzić, gdyż przez bezsensowną dyskusję z Panią mogłaby ucierpieć obsługa moich klientów, a do tego nie mogę dopuścić. Pozdrawiam Panią serdecznie. Malwina

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 82831 z 21.08.2011

Super kontakt, miła obsługa, ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: ręczniki dziecięce z krecikiem; sierpień 2011

plusy: ekspresowa wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 79293 z 22.06.2011

Wyboru dokonałam po obejrzeniu oferty sklepu, mogą zaspokoić wszelkie potrzeby, mają duży wybór.

zakupy: pościel dla dziecka z bajki zaplątani; czerwiec 2011

plusy: duży wybór, rozsądne ceny

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KKMS rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 77912 z 01.06.2011

Towar bardzo dobrej jakości! Polecam! Dostawa szybka. Polecam jako godnego partnera sprzedającego bardzo dobre produkty.

zakupy: pościel dla dziecka; czerwiec 2011

plusy: dobra oferta, produkty dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna nie poleca Agajtex.pl opinia nr 66858 z 10.12.2010

Brak profesjonalizmu. Zamawiałam 3 kpl poscieli i otrzymałam komplety o zupełnie innym wzorze niż zamawialam. Na mój mail odpowiedziano, że jest im przykro, że nie jestem zadowolona z towaru. Nikt nie raczył zauważyć, że to nie o towar chodzi, a o oczywistą pomyłkę sklepu. To nie ja miałam focha, ze nagle posciel mi sie nie podoba, to sklep nie wywiązał się z umowy - przysłano mi to czego nie zamawiałam!. Ktoś mógłby przynajmniej napisać "przepraszamy za naszą pomyłkę" - żadnych przeprosin. Absolutnie nie polecam. Czasem warto zapłacić parę złotych więcej i mieć pewność, że potraktują klienta profesjonalnie.

zakupy: pościel; grudzień 2010

plusy: ceny???

minusy: brak profesjonalizmu

Odpowiedź sklepu 10.12.2010

Opinia jest nieprawdziwa. Nie mamy w systemie Anny, która kupiła 3 komplety pościeli, a otrzymała wszystkie wzory inne. Byłaby to bardzo duża pomyłka, a nigdzie nie jest odnotowana. Po przedstawieniu faktury lub paragonu możemy poszukać danej osoby. W przeciwnym wypadku jest to po prostu szkalowanie firmy.

Odpowiedź anna 10.12.2010

O ile mi wiadomo, wyrażenie opinii nie wymaga imienia - wystarczy nick/pseudonim. Opinia jest prawdziwa, dziś został odesłany towar wraz z formularzem odstępującym od umowy, więc będzieci mieli Panstwo możliwość przypomnieć sobie o co chodzi.

Odpowiedź sklepu 11.12.2010

To, że opinia nie wymaga imienia, nie jest naszym pomysłem. Pod pseudonimami można pisać różne rzeczy. Podtrzymujemy protest, gdyż nadal nie wiemy kim Pani jest.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz K. rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 53683 z 10.05.2010

Niska cena oraz szybka wysyłka. Polecam.

zakupy: Pościel; maj 2010

plusy: Szybkość i profesjonalizm.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja , Kraków nie poleca Agajtex.pl opinia nr 53527 z 07.05.2010

niestety oczekiwanie nie zostały spełnione, owszem obsługa miła, dobry kontakt i szybka wysyłka, ale przysłany towar nie przypomina tego który zamawiałam... jestem w stanie zrozumieć, że kolory mogą się nieznacznie różnić od przedstawionych na zdjęciach, ale zamiast czekoladowo kremowej pościeli przysłano mi jakaś szarawą z brunatnymi elementami, nawet nie przypominającymi wzorów z fotografii... pościel gatunkowo dobra, ale nie jest warta swojej ceny.

zakupy: 6 elementowa pościel dmuchawce II; maj 2010

plusy: szybkosć realizacji

minusy: niezgodnosć towaru z ofertą

Odpowiedź sklepu 07.05.2010

Dzień dobry, Jest mi niesamowicie przykro że jest Pani niezadowolona z towaru. Tę akurat pościel zakupiło już setki klientów i nigdy nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Żałuję, że nie skontaktowała się Pani ze mną, zamiast wystawiać negatywny komentarz. Każdy klient ma prawo do zwrotu towaru w ciągu 10 dni bez podawania przyczyn. Zawsze wszystko załatwiamy pozytywnie, stąd kilkanaście tysięcy opinii pozytywnych pod adresem naszych sprzedawców na portalach aukcyjnych i w niezależnych serwisach opinii. W każdym bądź razie przepraszam, jeżeli naszym działaniem sprawiliśmy Pani zawód. I w przypadku jakichkolwiek wątpliwości proponuję następnym razem najpierw kontakt z obsługującym zamówienie. Klient zawsze wychodzi od nas zadowolony. z poważaniem, Anna Korcz Handlowiec obsługujący Pani zamówienie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

musia35 rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 53484 z 06.05.2010

wybrałam ten sklep ponieważ pościel jest dobrego gatunku i w atrakcyjnej cenie.wysyłka odbyła się szybko i fachowo.

zakupy: pościel Ben 10; maj 2010

plusy: szybkość i fachowość

minusy: narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 53472 z 06.05.2010

Polecam firmę szybka przesyłka pościel super ( pełny profesjonalizm) Pozdrawiam

zakupy: pościel dziecięca; maj 2010

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna gdynia rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 52817 z 26.04.2010

Towar piękny zgodny z zamówieniem . Na pościeli śliczny okolicznościowy haft, profesjonalne podejście pracowników Agajtex-u do klienta, wyśmienity kontakt meilowy.Pościel opakowana w kolorowym pudełku -prezent zrobił wrażenie na gościach. Gorąco polecam

zakupy: pościel; kwiecień 2010

plusy: profesjonalizm, terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 51910 z 13.04.2010

wybrałam ten sklep przez przypadek szukałam pościeli dla dzieci i trafiłam na stronę tego sklepu, zamówienie i wysyłka ekspresowa , jestem bardzo zadowolona z zakupów , na pewno wrócę na ponowne zakupy .

zakupy: pościel dla dzieci księżniczki i cars; kwiecień 2010

plusy: wysyłka ekspresowa

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joana rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 51592 z 07.04.2010

Tylko ten sklep posiadał towar, który mnie interesował. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Towar przeze mnie zamówiony dotarł do mnie BŁYSKAWICZNIE!!!!!

zakupy: pościel; kwiecień 2010

plusy: oryginalny towar, atrakcyjne ceny, wysoka kultura obsług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HYPS rekomenduje Agajtex.pl opinia nr 51538 z 06.04.2010

Sklep jest dobrze zorganizowany, fachowa obsługa, ciekawy asortyment. Towar dostarczono właściwie zapakowany. Z radością stwierdzam, że dostawa była "ekspresowa". Nie jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie. Zawsze byłam zadowolona.

zakupy: pościel dla dziecka; marzec 2010

plusy: fachowa obsługa, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER