Artykuły AGD oraz RTV..
Sklep AGDhome.pl

Kontakt

tel. 0 801 011 977
Warszawa

Popularne produkty

AGD do Zabudowy, Armatura kuchenna, Armatura Łazienkowa, AGD Wolnostojące, Drobne AGD, Pielęgnacja i Higiena, Dom i Ogród, Klimatyzacja, Wiosenne Okazje, Oczyszczacze powietrza

Popularne marki

Blanco, Tres, Franke, Smeg, Bosch, Teka, Electrolux, Falmec, Siemens, Amica, Elica, Whirlpool, Blue water, Beurer, Gorenje, Samsung, Aeg, Freggia, Beko, Kwc, Candy

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 49
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

AGDhome.pl > Opinie klientów

Sklep AGDhome.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.05.2008r i posiada 56 opinii klientów w tym 88% pozytywnych.

Wystaw opinię

jagoda rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 317057 z 31.10.2014

Polecam - zamówiona zmywarka jest bardzo dobrym sprzętem, sklep zrealizował zamówienie w dobrym czasie, cena konkurencyjna - choć liczyłam na darmową dostawę.

zakupy: zmywarka smiensa, okap i kuchnia.; październik 2014

plusy: jakośc sprzętu i wybór

minusy: przy moim zamówieniu nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 315565 z 20.10.2014

Wcześniej już kupowałem w tym sklepie i się nie zawiodłem, więc powróciłem złożyć nowe zamówienie. Tak jak poprzednio- wykazali się profesjonalizmem w szybkiej obsłudze i realizacji zamówienie. Nie mam zastrzeżeń i polecam.

zakupy: chłodziarko-zamrażarka; październik 2014

plusy: cena i dostawa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 314197 z 09.10.2014

Dobra jakość sprzętu i cena

zakupy: jonowa sauna do twarzy; październik 2014

plusy: cena i jakość towaru

minusy: nie zauważyłam znaczących wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nico rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 314069 z 08.10.2014

Z polecenia znajomych. Oni byli zadowoleni z zakupów - ja też się nie zawiodłam

zakupy: odkurzacz; wrzesień 2014

plusy: wybór, cena

minusy: dostawa mogłaby być szybsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 307285 z 22.08.2014

Sklep polecili znajomi, którzy sami dokonali w nim zakupu. Podobnie jak oni i ja jestem zadowolona z zakupionego towaru i obsługi sklepu.

zakupy: odkurzacz Amica; sierpień 2014

plusy: Obsługa i cena

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 307173 z 21.08.2014

Wszystko tak jak trzeba! Działają bardzo szybko- zamówiona zmywarka i płyta miały jak sprawdzałem najkorzystniejsze ceny na rynku. Sprzęty już zamontowane :)

zakupy: Płyta Indukcyjna i zmywarka ELECTROLUX; sierpień 2014

plusy: cena! i szybkość w realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłem znaczacych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michasia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300801 z 13.07.2014

Mega pozytyw. Wszysko zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: robot kuchenny; lipiec 2014

plusy: dostawa w terminie, cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tobiasz rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300401 z 10.07.2014

Rzetelna obsługa, dobry kontakt. Dostawa mogłaby być trochę szybsza.

zakupy: toster i wyciskarka do soku; lipiec 2014

plusy: kontakt i obsługa oraz cena sprzedawanych produktów

minusy: dostawa 4 dni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300321 z 09.07.2014

Profesjonalna obsługa zamówienia, Towar w pełni zgodny z opisem.

zakupy: Parowar PHILIPS HD 9140/91; lipiec 2014

plusy: oferta i cena

minusy: nie zauważyłam żadnych dużych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ka_ja rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300193 z 09.07.2014

Sklep zrealizował zamówienie w dwa dni robocze, przesyłka dotarła dobrze opakowana, towar w pełni zgodny z zamówieniem.

zakupy: sokowirówka; czerwiec 2014

plusy: brak opóźnień w dostawie, rzetelne opisy produktów na st

minusy: telefon

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298853 z 30.06.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania. Obsługa, kontakt i towar na plus.

zakupy: sokowirówka bosh-a; czerwiec 2014

plusy: jakość usługi i ceny produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stas rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298833 z 30.06.2014

Zamówione AGD przywieźli tak jak było ustalone. Mały minus – ciężko było się połączyć z infolinią. Dlatego sugeruję kontakt mailowy

zakupy: okap, kuchenka elektryczna; czerwiec 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: infolinia mogłaby działać sprawniej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298681 z 29.06.2014

Niskie ceny – Nie było żadnych przykrych niespodzianek przy realizacji i dostawie.

zakupy: Okap OTS635I Amica; czerwiec 2014

plusy: cena, terminowość dostawy

minusy: u mnie wszystko było OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milusia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298653 z 29.06.2014

Mają bardzo duży wybór AGD w korzystnych cenach.

zakupy: toster; czerwiec 2014

plusy: duży wybór produktów i cena

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298601 z 28.06.2014

Dobra komunikacja i czas realizacji zamówienia. Nie mam zastrzeżeń i polecam innym

zakupy: zmywarka; czerwiec 2014

plusy: terminowość dostawy, cena

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaś rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298597 z 28.06.2014

Solidna obsługa i Duży wybór produktów w sklepie. Polecam

zakupy: odkurzacz zelmer; czerwiec 2014

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie zauważyłem dużej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stefan rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298365 z 26.06.2014

Sklep się sprawdził, towar dotarł bez przeszkód.

zakupy: wyciskarka do soków; czerwiec 2014

plusy: terminowa dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek nie poleca AGDhome.pl opinia nr 295705 z 10.06.2014

dostałem uszkodzony piekarnik i firma umywa ręce. Zero kontaktu, niedostępne są numery telefonu do działu reklamacji lub kierownika. Dewiza firmy: sprzedać i zapomnieć.

zakupy: piekarnik Amica; maj 2014

plusy: szybko biorą pieniądze

minusy: brak możliwości skontaktowania się z osobami odpowiedzia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 294205 z 31.05.2014

Szybko wysłali zamówiony sprzęt i solidnie go zapakowali. Ceny i duży wybór sprzętu domowego też zachęcają do zakupów.

zakupy: Sokowirówka i toster; maj 2014

plusy: ceny i wybór

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 294201 z 31.05.2014

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

zakupy: Wyciskarka BOSCH MCP 3500; maj 2014

plusy: oferta

minusy: wad nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER