Artykuły AGD oraz RTV..
Sklep AGDhome.pl

Kontakt

tel. 0 801 011 977
Warszawa

Popularne produkty

Armatura kuchenna, AGD do Zabudowy, Armatura Łazienkowa, AGD Wolnostojące, Drobne AGD, Pielęgnacja i Higiena, Okazje Cenowe, Klimatyzacja, Dom i Ogród, Gastronomia

Popularne marki

Blanco, Tres, Smeg, Villeroy & boch, Franke, Bosch, Teka, Falmec, Electrolux, Siemens, Amica, Elica, Whirlpool, Blue water, Gorenje, Gaggenau, Aeg, Freggia

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 49
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

AGDhome.pl > Opinie klientów

Sklep AGDhome.pl - monitorowana jakość obsługi

  86% - kontakt i obsługa

  89% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.05.2008r i posiada 56 opinii klientów w tym 88% pozytywnych.

Wystaw opinię

jagoda rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 317057 z 31.10.2014

Polecam - zamówiona zmywarka jest bardzo dobrym sprzętem, sklep zrealizował zamówienie w dobrym czasie, cena konkurencyjna - choć liczyłam na darmową dostawę.

zakupy: zmywarka smiensa, okap i kuchnia.; październik 2014

plusy: jakośc sprzętu i wybór

minusy: przy moim zamówieniu nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 315565 z 20.10.2014

Wcześniej już kupowałem w tym sklepie i się nie zawiodłem, więc powróciłem złożyć nowe zamówienie. Tak jak poprzednio- wykazali się profesjonalizmem w szybkiej obsłudze i realizacji zamówienie. Nie mam zastrzeżeń i polecam.

zakupy: chłodziarko-zamrażarka; październik 2014

plusy: cena i dostawa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 314197 z 09.10.2014

Dobra jakość sprzętu i cena

zakupy: jonowa sauna do twarzy; październik 2014

plusy: cena i jakość towaru

minusy: nie zauważyłam znaczących wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nico rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 314069 z 08.10.2014

Z polecenia znajomych. Oni byli zadowoleni z zakupów - ja też się nie zawiodłam

zakupy: odkurzacz; wrzesień 2014

plusy: wybór, cena

minusy: dostawa mogłaby być szybsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 307285 z 22.08.2014

Sklep polecili znajomi, którzy sami dokonali w nim zakupu. Podobnie jak oni i ja jestem zadowolona z zakupionego towaru i obsługi sklepu.

zakupy: odkurzacz Amica; sierpień 2014

plusy: Obsługa i cena

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 307173 z 21.08.2014

Wszystko tak jak trzeba! Działają bardzo szybko- zamówiona zmywarka i płyta miały jak sprawdzałem najkorzystniejsze ceny na rynku. Sprzęty już zamontowane :)

zakupy: Płyta Indukcyjna i zmywarka ELECTROLUX; sierpień 2014

plusy: cena! i szybkość w realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłem znaczacych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michasia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300801 z 13.07.2014

Mega pozytyw. Wszysko zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: robot kuchenny; lipiec 2014

plusy: dostawa w terminie, cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tobiasz rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300401 z 10.07.2014

Rzetelna obsługa, dobry kontakt. Dostawa mogłaby być trochę szybsza.

zakupy: toster i wyciskarka do soku; lipiec 2014

plusy: kontakt i obsługa oraz cena sprzedawanych produktów

minusy: dostawa 4 dni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300321 z 09.07.2014

Profesjonalna obsługa zamówienia, Towar w pełni zgodny z opisem.

zakupy: Parowar PHILIPS HD 9140/91; lipiec 2014

plusy: oferta i cena

minusy: nie zauważyłam żadnych dużych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ka_ja rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 300193 z 09.07.2014

Sklep zrealizował zamówienie w dwa dni robocze, przesyłka dotarła dobrze opakowana, towar w pełni zgodny z zamówieniem.

zakupy: sokowirówka; czerwiec 2014

plusy: brak opóźnień w dostawie, rzetelne opisy produktów na st

minusy: telefon

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298853 z 30.06.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania. Obsługa, kontakt i towar na plus.

zakupy: sokowirówka bosh-a; czerwiec 2014

plusy: jakość usługi i ceny produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stas rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298833 z 30.06.2014

Zamówione AGD przywieźli tak jak było ustalone. Mały minus – ciężko było się połączyć z infolinią. Dlatego sugeruję kontakt mailowy

zakupy: okap, kuchenka elektryczna; czerwiec 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: infolinia mogłaby działać sprawniej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298681 z 29.06.2014

Niskie ceny – Nie było żadnych przykrych niespodzianek przy realizacji i dostawie.

zakupy: Okap OTS635I Amica; czerwiec 2014

plusy: cena, terminowość dostawy

minusy: u mnie wszystko było OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milusia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298653 z 29.06.2014

Mają bardzo duży wybór AGD w korzystnych cenach.

zakupy: toster; czerwiec 2014

plusy: duży wybór produktów i cena

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298601 z 28.06.2014

Dobra komunikacja i czas realizacji zamówienia. Nie mam zastrzeżeń i polecam innym

zakupy: zmywarka; czerwiec 2014

plusy: terminowość dostawy, cena

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaś rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298597 z 28.06.2014

Solidna obsługa i Duży wybór produktów w sklepie. Polecam

zakupy: odkurzacz zelmer; czerwiec 2014

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie zauważyłem dużej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stefan rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 298365 z 26.06.2014

Sklep się sprawdził, towar dotarł bez przeszkód.

zakupy: wyciskarka do soków; czerwiec 2014

plusy: terminowa dostawa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek nie poleca AGDhome.pl opinia nr 295705 z 10.06.2014

dostałem uszkodzony piekarnik i firma umywa ręce. Zero kontaktu, niedostępne są numery telefonu do działu reklamacji lub kierownika. Dewiza firmy: sprzedać i zapomnieć.

zakupy: piekarnik Amica; maj 2014

plusy: szybko biorą pieniądze

minusy: brak możliwości skontaktowania się z osobami odpowiedzia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 294205 z 31.05.2014

Szybko wysłali zamówiony sprzęt i solidnie go zapakowali. Ceny i duży wybór sprzętu domowego też zachęcają do zakupów.

zakupy: Sokowirówka i toster; maj 2014

plusy: ceny i wybór

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje AGDhome.pl opinia nr 294201 z 31.05.2014

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

zakupy: Wyciskarka BOSCH MCP 3500; maj 2014

plusy: oferta

minusy: wad nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER