Odzież ochronna i robocza
Sklep AiT BHP

Kontakt

tel. 795 426 802
Kraków

Popularne produkty

ODZIEŻ ROBOCZA, RĘKAWICZKI ROBOCZE, BUTY ROBOCZE, PRACA NA WYSOKOŚCI, MSA, ZNAKI BHP, MASKI OCHRONNE, OCHRONA SŁUCHU, TAŚMY, OCHRONA GŁOWY, GAŚNICE, AKCESORIA i INNE

Popularne marki

Inny, Raw pol, Msa, Irudek, Vozenilek, Aj group, Zephyr polska, Innyproducent, Delta plus, Urgent

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 26
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

AiT BHP > Opinie klientów

Sklep AiT BHP - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 31.05.2012r i posiada 26 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zal66 rekomenduje AiT BHP opinia nr 435902 z 06.06.2018

Ekspresowa przesyłka. Miło, szybko. Towar zgodny z opisem. Naprawdę polecam sprzedającego:)

zakupy: Rękawice; maj 2018

plusy: Szybkość i jakość obsługi

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje AiT BHP opinia nr 434874 z 16.05.2018

Stosuje w pracy, a to w hotelu. Polecam!!

zakupy: zatyczki Uvex Whisper; kwiecień 2018

plusy: jakość, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadzia rekomenduje AiT BHP opinia nr 432626 z 04.04.2018

Zależało nam na błyskawicznej realizacji, za którą serdecznie dziękujemy. Kurtka ładna w doskonałej cenie. Polecamy sprzedawcę

zakupy: kartka; marzec 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje AiT BHP opinia nr 431146 z 09.03.2018

Super zakupy - tempo, jakość, cena

zakupy: Czapka; luty 2018

plusy: wszystko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje AiT BHP opinia nr 430582 z 01.03.2018

Polecam sklep. Kompletnie wyposażony w bardzo dobry asortyment, ceny - miłe zaskoczenie.

zakupy: Wyposażenie BHP do lokalu gastronomicznego; grudzień 2017

plusy: jakość towaru, ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R.G. rekomenduje AiT BHP opinia nr 421746 z 13.10.2017

Bardzo dobry kontakt. Korzystne porady. Towar świetnej jakości - można z czystym sercem polecić !

zakupy: buty; wrzesień 2017

plusy: ceny, obsługa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

T.R. rekomenduje AiT BHP opinia nr 420678 z 27.09.2017

Towar zgodny z opisem. Dotarł szybko i tanio. Pozdrawiam

zakupy: Rekaswiczki; sierpień 2017

plusy: obsługa, jakość, cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje AiT BHP opinia nr 412274 z 19.05.2017

Świetny sprzedawca towar zgodny z opisem na stronie. Bardzo szybko dostarczony, pełne informacje o przebiegu wysyłki co świadczy o rewelacyjnym kontakcie. Z czystym sumieniem Polecam

zakupy: kaski; maj 2017

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olek rekomenduje AiT BHP opinia nr 410306 z 21.04.2017

Błyskawiczna wysyłka , towar zgodny z opisem Zdecydowanie POLECAM !

zakupy: kaski; kwiecień 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisek rekomenduje AiT BHP opinia nr 409074 z 04.04.2017

Pełen profesjonalizm! Bardzo szybka wysyłka, dobry produkt, wszystko się zgadza. POLECAM!"

zakupy: Obuwie robocze; marzec 2017

plusy: jakość towaru, profesjonalne podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje AiT BHP opinia nr 408262 z 22.03.2017

Towar super jakości, koszule cieplutkie.Dziękuję bardzo i serdecznie polecam.

zakupy: Koszule flanelowe; marzec 2017

plusy: Szybkość, jakość obsługi jak i towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje AiT BHP opinia nr 406854 z 02.03.2017

Bardzo fajny sklep, kompletnie wyposażony - polecam

zakupy: apteczki; luty 2017

plusy: jakość towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje AiT BHP opinia nr 405202 z 08.02.2017

Rekomenduję tego sprzedawcę. Sklep zaopatrzony w najlepsze produkty BHP. Z przyjemnością robi się u nich zakupy.

zakupy: różne; styczeń 2017

plusy: ceny, jakość towaru i obsługi klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje AiT BHP opinia nr 403506 z 18.01.2017

Bardzo przyjemnie wspominam zakupy w tej firmie

zakupy: okulary; styczeń 2017

plusy: obsługa, jakość towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

H.B. rekomenduje AiT BHP opinia nr 402846 z 10.01.2017

Polecam zakupy w tym sklepie. Mają bardzo dobry towar jakościowo przy stym również niskie ceny

zakupy: Maseczki i fartuchy; styczeń 2017

plusy: Ceny, jak również jakość towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olek rekomenduje AiT BHP opinia nr 402394 z 03.01.2017

Fachowcy w swojej dziedzinie. POLECAM !

zakupy: różne; grudzień 2016

plusy: fachowe podejście do klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip rekomenduje AiT BHP opinia nr 401858 z 27.12.2016

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie

zakupy: obuwie; grudzień 2016

plusy: szeroki wybór towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j.j. rekomenduje AiT BHP opinia nr 400462 z 12.12.2016

W sumie zakupy były robione u nich przez internet, ale bardzo POLECAM. Szybki i sprawny kontakt ze sprzedawcą, przeyyłka bardzo dobrze zapakowana i dotarła na czas !!

zakupy: apteczki i gaśnica; grudzień 2016

plusy: kontakt ze sprzedawcą, szybkość zamówienia

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje AiT BHP opinia nr 399858 z 06.12.2016

Bardzo fajny sklep, mieli wszystko co potrzebowałem - polecam

zakupy: różne; grudzień 2016

plusy: towar, cena, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niko rekomenduje AiT BHP opinia nr 398622 z 24.11.2016

Rzetelna firma. Gorąco polecam !!

zakupy: czapka; listopad 2016

plusy: cena i jakość towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER