Akcesoria do laptopów, tabletów i urządzeń przenośnych.
Sklep Akcesorio.pl

Kontakt

tel. +48 531 529 939
Kraków

Popularne produkty

Nowości_troika, Nowości_pacsafe, iPhone, MacBook, Akcesoria, iPad, Nowości_ft, Samsung, Zdrowie, Muzyka, Akcesoria podróżne, Kuchnia, Sony, Laptop 13-15, Nowości_okazje

Popularne marki

Troika, Pacsafe, Puro, Case-mate, Laut, Speck, Moshi, Booq, Contigo, Kanex, Case logic, Nexgen skins, Griffin, Tesoro, Medisana, Thermos, Be.ez, Built, Quirky

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Akcesorio.pl > Opinie klientów

Sklep Akcesorio.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.02.2011r i posiada 9 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agata rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 83427 z 30.08.2011

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania, zamówienie zrealizowane błyskawicznie, produkty bez najmniejszych zastrzeżeń.

zakupy: torba na laptop ", Lavio", ; sierpień 2011

plusy: solidna firma

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 80122 z 07.07.2011

Bardzo dobry kontakt,błyskawiczna przesyłka,towar porządnie zapakowany ,zgodny z opisem - polecam.

zakupy: etui na laptopa; lipiec 2011

plusy: szybka raelizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 77976 z 02.06.2011

Ma duży produktów i mogłam kupic towar który mnie interesował.

zakupy: torba do laptopa; czerwiec 2011

plusy: duży wybór,dobra jakość,szybka dostawa

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doti rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 77313 z 20.05.2011

Trafiłam na stronę internetową sklepu przez przypadek. Strona przejrzysta, zakupy proste. Problem był jedynie z numerem NIP i innych danych firmy, które trzeba wpisać przy rejestracji. To trochę utrudnia zakupy, bo będąc osobą prywatną należy kupować bez rejestracji. Ale poza tym wszystko w jak najlepszym porządku. :)

zakupy: Etui na laptopa 14", - 15", Vakoss CT2386; maj 2011

plusy: możliwy kontakt gg, życzliwość pracowników

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 77073 z 17.05.2011

Szybko, sprawnie, rzetelnie.

zakupy: etui caselogic do netbooka; maj 2011

plusy: sprawna komunikacja, rzetelność

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiek rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 76799 z 12.05.2011

szybka realizacja tansakcji. Biieżca informacja o zmianie statusu zamówienia. Towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny. W 100% POLECAM. JESZCZE TU WRÓCĘ. Dziekuję za miły prezencik. Pozdrawiam.

zakupy: Plecak na laptopa 15, 6'' - 17'' Tucano; maj 2011

plusy: terminowość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 76123 z 29.04.2011

Informacja na stronie wydala mi sie czytelna i jasna. Zdecydowanie sklep spelnil moje oczekiwania.

zakupy: Torba 17", Media-Tech Detroit 17 MT 2094; kwiecień 2011

plusy: Szybka realizacja dostawy

minusy: Nie stwierdzilam zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 74048 z 24.03.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ posiada ciekawe, praktyczne i interesujące produkty. Jestem zadowolona z usług sklepu Akcesorio.pl

zakupy: torba 15.6", Media-Tech Sevilla MT2111K; marzec 2011

plusy: ciekawe produkty, dobra cena, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna0806 rekomenduje Akcesorio.pl opinia nr 73661 z 17.03.2011

Sklep znalazłam w internecie. Towar odpowiadał opisowi i jakości. Bardzo profesjonalna obsługa. Wysyłka monitorowana na każdym etapie. Pełen profesjonalizm. Na pewno jeszcze skorzystam z usług sklepu. :) Polecam gorąco ! Pełen profesjonalizm ! :)

zakupy: torba na laptopa; marzec 2011

plusy: jasne i precyzyjne opisy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER