Akumulatory żelowe, baterie słoneczne oraz akcesoria do akumulatorów.
Sklep Akumulatory-zelowe.pl

Kontakt

tel. 792 847 488
Szczecinek

Popularne produkty

Turbiny wiatrowe, Akumulatory żelowe 6V i 12V, Akumulatory AGM 6V i 12V, Ładowarki automatyczne, impulsowe, Baterie słoneczne i regulatory-Regulatory ładowania

Popularne marki

Haze battery akumulatory żelowe, , Phocos, Mean-well, Polski, Top-solar, Mk battery, Volt, Ctek, Victron energy, Epsolar, Polska, Mh

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Akumulatory-zelowe.pl > Opinie klientów

Sklep Akumulatory-zelowe.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.03.2010r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Witos rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 356045 z 22.09.2015

Bardzo dobra oferta produktowa. ceny na niewygórowanym poziomie zamówienie zrealizowane praktycznie błyskawicznie

zakupy: akumulator żelowy; wrzesień 2015

plusy: jakość produktu, szybka realizacja, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek K. rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 219585 z 20.05.2013

Fachowe doradztwo,miła obsługa i szybka dostawa(przy tym jeszcze wcale niedroga przesyłka) bardzo polecam wszystkim zainteresowanym zakupami w tej firmie !!!

zakupy: akumulator żelowy; maj 2013

plusy: same pozytywy

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 207090 z 21.03.2013

Wybrałem ten sklep ponieważ spełnia moje oczekiwanie a obsługa chociaż wirtualna jest bardzo kompetentna i życzliwa.

zakupy: Ładowarka automatyczna; marzec 2013

plusy: Gwarancja dobrej obsługi

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sławek rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 203614 z 05.03.2013

jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie ,towar zgodny z opisem i oczywiście bardzo szybka dostawa wczoraj wpłaciłem pieniądze a dziś mam akumulator w domu , naprawdę polecam

zakupy: akumulatoey; marzec 2013

plusy: szybkość działania

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 87770 z 09.11.2011

Dobra strona internetowa dostępna łączność z doradcą .towar sprawny .Bardzo polecam ten sklep

zakupy: dwa akumulatory żelowe; listopad 2011

plusy: Duży wybór towaru

minusy: w moim przypadku słaby kurier

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 87130 z 30.10.2011

Bardzo polecam ten sklep, szybka i miła obsługa, towar sprawny w 100%, profesjonalna pomoc w zakresie zakupowanych towarów. WSZYSTKO OK

zakupy: akumulatory zelowe; październik 2011

plusy: Bardzo polecam ten sklep, szybka i miła obsługa, towar s...

minusy: NIE STWIERDZAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 77265 z 20.05.2011

Bardzo polecam ten sklep, szybka i miła obsługa, towar sprawny w 100%, profesjonalna pomoc w zakresie zakupowanych towarów.

zakupy: Akumulator żelowy, panel słoneczny; maj 2011

plusy: szybkość realizacji, profesjonalna obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje Akumulatory-zelowe.pl opinia nr 77256 z 20.05.2011

tak,ten slkep spelnil moje oczekiwania.Kompetentny sprzedawca,udzielajacy fachowych porad dla takich laikow jak ja w temacie akumulatory zelowe.Bardzo szybka dostawa zamowionego towaru.

zakupy: akumulatory zelowe do wozka inwalidzkieg; maj 2011

plusy: kompetencja,szybka obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER