Torebki, galanteria skórzana, złota biżuteria, zegarki oraz bielizna i odzież.
Sklep aleButik.pl

Kontakt

tel. 504 640 464
Kolbuszowa

Popularne produkty

Biżuteria złota, Główna, Torebki-Torebki skórzane, Biżuteria złota-Pierścionki, Biżuteria złota-Kolczyki, Torebki-Torebki z materiału, ekoskóry, Torebki-Słoń Torbalski

Popularne marki

Rodium, Słoń torbalski, Farbotka, Nucelle, Verso, Nobo, Monnari, Vera pelle, Puro, Infiniteyou, Awama, Ambigante, Just star, David jones, Moshi, Bastien de brisay

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 150
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

aleButik.pl > Opinie klientów

Sklep aleButik.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.12.2009r i posiada 155 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Danuta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 397598 z 13.11.2016

Cena b.dobra, dostawa gratis, oczekiwania spełnione. Ogólna ocena w skali 1:10 jest najwyższa, czyli 10

zakupy: złoty łańcuszek z zawieszką; listopad 2016

plusy: dokładny opis towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje aleButik.pl opinia nr 389410 z 25.07.2016

Sklep godny polecenia. Darmowa dostawa jest tutaj atutem.

zakupy: Etui na telefon; lipiec 2016

plusy: Prezentacja produktów.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje aleButik.pl opinia nr 373414 z 16.02.2016

sklep aleButik posiada dużą kolekcję torebek firmy GodDar, które noszę juz od wielu lat i sobie cenię; zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie przez sklep, żadnych problemów, towar dostarczony w stanie nienaruszonym; polecam ten sklep i torebki

zakupy: torebka czekoladowa firmy GodDar; luty 2016

plusy: szybkość obsługi, troska o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 368214 z 04.01.2016

znalazłam tam dokładnie taki produkt o jaki mi chodziło. Cena była bardzo korzystna.

zakupy: pierścionek; grudzień 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje aleButik.pl opinia nr 366834 z 21.12.2015

Sklep warty POLECENIA!!!! Towar wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie. Szybko, sprawnie, solidnie.

zakupy: Torebka Verso 2342-3855A; grudzień 2015

plusy: Szybka i sprawna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje aleButik.pl opinia nr 366694 z 20.12.2015

Znalazłam sklep na internecie, a poniewaz mieszkam poza granicami kraju i nie mam możliwości chodzenia po sklepach dlatego Alebutik wydał mi sie super pomysłem i sie nie pomyliłam.

zakupy: Łańcuszek z białego złota; grudzień 2015

plusy: szybkosć, doskonała obsługa

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikus3Raptor rekomenduje aleButik.pl opinia nr 358073 z 13.10.2015

Wybrałem po raz pierwszy ze względu na asortyment, którym dysponuje ten sklep. Profesjonalizm oraz rzeczowa fachowa obsługa mówi sama za siebie. Nic tylko kupować i kasy nie żałować. !!! :)))

zakupy: PURO Car Fast Charger - Ładowarka samochodowa Apple, PURO Univer; październik 2015

plusy: Profesjonalne doradztowo i wiedza

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 355873 z 20.09.2015

W ofercie sklepu znajdował się towar, którego zakupem byłam zainteresowana. Transakcja została dokonana sprawnie, otrzymałam towar dobrej jakości.

zakupy: torebka damska; wrzesień 2015

plusy: dobra oferta, prawidłowa i sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje aleButik.pl opinia nr 309973 z 09.09.2014

Torebki zgodne z opisem i zdjęciem, super szybka wysyłka. Gorąco polecam!

zakupy: torebki Daag i Verso; wrzesień 2014

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz54 rekomenduje aleButik.pl opinia nr 309585 z 08.09.2014

Sklep prowadzi swoją działalność bardzo profesjonalnie,kontakt z klientem bardzo dobry.Polecam gorąco

zakupy: Złoty łańcuszek; wrzesień 2014

plusy: Kontakt z klientem wzorcowy,termin realizacji transakcji

minusy: Jakie mają być wady, skoro jest tyle zalet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje aleButik.pl opinia nr 308881 z 02.09.2014

Asortyment sklep jest szeroki, bardzo dobry wybór artykułów, duża rozpiętość cen, więc można wybrać tańsze lub droższe rzeczy. Błyskawiczna wysyłka towaru, towar zgodny z zamówieniem - polecam :)

zakupy: torebka skórzana - worek; sierpień 2014

plusy: terminowosć, duży wybór

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola nie ma zdania o aleButik.pl opinia nr 308265 z 29.08.2014

Pierwszy zakup w tym sklepie przebiegł prawie bezproblemowo, więc zdecydowałam się na drugi. Niestety zawiodłam się. Wprawdzie towar, który mi przesłano jest bez zarzutu, natomiast w samym sklepie panuje bałagan: najpierw paczkę wysłano pod inny niż podałam adres i z inną kwotą pobrania. Potem w ramach przeprosin obiecano mi dodatkowo 5% rabatu na zakupiony towar,a kiedy paczka dotarła okazało się, że kwota pobrania jest niezmieniona i muszę zapłacić więcej. Dobrze, że byłam na to przygotowana i nie musiałam "świecić oczami" przed kurierem. Dlatego też nie jestem do końca zadowolona z usług tego sprzedawcy.

zakupy: torebka Sagan; sierpień 2014

plusy: duży wybór towarów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: bałagan panujący w sklepie, błedy w wysyłce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izabela rekomenduje aleButik.pl opinia nr 307457 z 24.08.2014

Szybko, bez problemowo, towar odpowiedni

zakupy: portel męski; sierpień 2014

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje aleButik.pl opinia nr 305717 z 14.08.2014

Konkurencyjne ceny i darmowa wysyłka od określonej kwoty.

zakupy: torebka Sagan; sierpień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inusia rekomenduje aleButik.pl opinia nr 304745 z 08.08.2014

W sklepie był towar, który chciałam mieć. Dostawa błyskawiczna, miły kontakt z obsługą.

zakupy: biżuteria; lipiec 2014

plusy: terminowość, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje aleButik.pl opinia nr 303949 z 02.08.2014

ma to czego długo szukałam na rynku i sklepy wycofały sie ze sprzedaży

zakupy: staniki niki 577; lipiec 2014

plusy: asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wbastek1 rekomenduje aleButik.pl opinia nr 302661 z 24.07.2014

Był to mój pierwszy zakup i jestem zadowolony zarówno z kontaktu ze sklepem jak i błyskawiczną realizacją zamówienia.

zakupy: saszetka SAMOSONITE; lipiec 2014

plusy: kontakt i realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 295757 z 10.06.2014

Wybralam ten sklep poniewaz mieszkam za granica i moge placic karta. Nie mialam zadnych problemow z zakupami. Bardzo mila obsluga. Szybka wysylka i naprawde polecam ten sklep....

zakupy: zloto i srebro.; czerwiec 2014

plusy: mila obsluga i ciekawa bizuteria.

minusy: nie ma zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje aleButik.pl opinia nr 295241 z 08.06.2014

Potrzebowałam prezentu na Dzień Matki. Zakupiona zawieszka i łańcuszek spełniły moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze Sprzedającym. Polecam!

zakupy: biżuteria; czerwiec 2014

plusy: szybka dostawa, asortyment taki sam jak na zdjeciu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje aleButik.pl opinia nr 294889 z 05.06.2014

Niedrogie i pewne zakupy :)

zakupy: torebka; czerwiec 2014

plusy: Niedrogo

minusy: brak ! :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER