Torebki, galanteria skórzana, złota biżuteria, zegarki oraz bielizna i odzież.
Sklep aleButik.pl

Kontakt

tel. 504 640 464
Kolbuszowa

Popularne produkty

Główna, Biżuteria złota, Torebki-Torebki skórzane, Torebki-Torebki z materiału, ekoskóry, Biżuteria złota-Kolczyki, Torebki-Słoń Torbalski, Biżuteria złota-Łańcuszki

Popularne marki

Rodium, Słoń torbalski, Farbotka, Nucelle, Verso, Nobo, Monnari, Vera pelle, Puro, Infiniteyou, Awama, Ambigante, Just star, David jones, Moshi, Bastien de brisay

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 150
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

aleButik.pl > Opinie klientów

Sklep aleButik.pl - monitorowana jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.12.2009r i posiada 155 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Danuta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 397598 z 13.11.2016

Cena b.dobra, dostawa gratis, oczekiwania spełnione. Ogólna ocena w skali 1:10 jest najwyższa, czyli 10

zakupy: złoty łańcuszek z zawieszką; listopad 2016

plusy: dokładny opis towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje aleButik.pl opinia nr 389410 z 25.07.2016

Sklep godny polecenia. Darmowa dostawa jest tutaj atutem.

zakupy: Etui na telefon; lipiec 2016

plusy: Prezentacja produktów.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje aleButik.pl opinia nr 373414 z 16.02.2016

sklep aleButik posiada dużą kolekcję torebek firmy GodDar, które noszę juz od wielu lat i sobie cenię; zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie przez sklep, żadnych problemów, towar dostarczony w stanie nienaruszonym; polecam ten sklep i torebki

zakupy: torebka czekoladowa firmy GodDar; luty 2016

plusy: szybkość obsługi, troska o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 368214 z 04.01.2016

znalazłam tam dokładnie taki produkt o jaki mi chodziło. Cena była bardzo korzystna.

zakupy: pierścionek; grudzień 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje aleButik.pl opinia nr 366834 z 21.12.2015

Sklep warty POLECENIA!!!! Towar wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie. Szybko, sprawnie, solidnie.

zakupy: Torebka Verso 2342-3855A; grudzień 2015

plusy: Szybka i sprawna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje aleButik.pl opinia nr 366694 z 20.12.2015

Znalazłam sklep na internecie, a poniewaz mieszkam poza granicami kraju i nie mam możliwości chodzenia po sklepach dlatego Alebutik wydał mi sie super pomysłem i sie nie pomyliłam.

zakupy: Łańcuszek z białego złota; grudzień 2015

plusy: szybkosć, doskonała obsługa

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikus3Raptor rekomenduje aleButik.pl opinia nr 358073 z 13.10.2015

Wybrałem po raz pierwszy ze względu na asortyment, którym dysponuje ten sklep. Profesjonalizm oraz rzeczowa fachowa obsługa mówi sama za siebie. Nic tylko kupować i kasy nie żałować. !!! :)))

zakupy: PURO Car Fast Charger - Ładowarka samochodowa Apple, PURO Univer; październik 2015

plusy: Profesjonalne doradztowo i wiedza

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 355873 z 20.09.2015

W ofercie sklepu znajdował się towar, którego zakupem byłam zainteresowana. Transakcja została dokonana sprawnie, otrzymałam towar dobrej jakości.

zakupy: torebka damska; wrzesień 2015

plusy: dobra oferta, prawidłowa i sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje aleButik.pl opinia nr 309973 z 09.09.2014

Torebki zgodne z opisem i zdjęciem, super szybka wysyłka. Gorąco polecam!

zakupy: torebki Daag i Verso; wrzesień 2014

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz54 rekomenduje aleButik.pl opinia nr 309585 z 08.09.2014

Sklep prowadzi swoją działalność bardzo profesjonalnie,kontakt z klientem bardzo dobry.Polecam gorąco

zakupy: Złoty łańcuszek; wrzesień 2014

plusy: Kontakt z klientem wzorcowy,termin realizacji transakcji

minusy: Jakie mają być wady, skoro jest tyle zalet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje aleButik.pl opinia nr 308881 z 02.09.2014

Asortyment sklep jest szeroki, bardzo dobry wybór artykułów, duża rozpiętość cen, więc można wybrać tańsze lub droższe rzeczy. Błyskawiczna wysyłka towaru, towar zgodny z zamówieniem - polecam :)

zakupy: torebka skórzana - worek; sierpień 2014

plusy: terminowosć, duży wybór

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola nie ma zdania o aleButik.pl opinia nr 308265 z 29.08.2014

Pierwszy zakup w tym sklepie przebiegł prawie bezproblemowo, więc zdecydowałam się na drugi. Niestety zawiodłam się. Wprawdzie towar, który mi przesłano jest bez zarzutu, natomiast w samym sklepie panuje bałagan: najpierw paczkę wysłano pod inny niż podałam adres i z inną kwotą pobrania. Potem w ramach przeprosin obiecano mi dodatkowo 5% rabatu na zakupiony towar,a kiedy paczka dotarła okazało się, że kwota pobrania jest niezmieniona i muszę zapłacić więcej. Dobrze, że byłam na to przygotowana i nie musiałam "świecić oczami" przed kurierem. Dlatego też nie jestem do końca zadowolona z usług tego sprzedawcy.

zakupy: torebka Sagan; sierpień 2014

plusy: duży wybór towarów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: bałagan panujący w sklepie, błedy w wysyłce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izabela rekomenduje aleButik.pl opinia nr 307457 z 24.08.2014

Szybko, bez problemowo, towar odpowiedni

zakupy: portel męski; sierpień 2014

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje aleButik.pl opinia nr 305717 z 14.08.2014

Konkurencyjne ceny i darmowa wysyłka od określonej kwoty.

zakupy: torebka Sagan; sierpień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inusia rekomenduje aleButik.pl opinia nr 304745 z 08.08.2014

W sklepie był towar, który chciałam mieć. Dostawa błyskawiczna, miły kontakt z obsługą.

zakupy: biżuteria; lipiec 2014

plusy: terminowość, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje aleButik.pl opinia nr 303949 z 02.08.2014

ma to czego długo szukałam na rynku i sklepy wycofały sie ze sprzedaży

zakupy: staniki niki 577; lipiec 2014

plusy: asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wbastek1 rekomenduje aleButik.pl opinia nr 302661 z 24.07.2014

Był to mój pierwszy zakup i jestem zadowolony zarówno z kontaktu ze sklepem jak i błyskawiczną realizacją zamówienia.

zakupy: saszetka SAMOSONITE; lipiec 2014

plusy: kontakt i realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje aleButik.pl opinia nr 295757 z 10.06.2014

Wybralam ten sklep poniewaz mieszkam za granica i moge placic karta. Nie mialam zadnych problemow z zakupami. Bardzo mila obsluga. Szybka wysylka i naprawde polecam ten sklep....

zakupy: zloto i srebro.; czerwiec 2014

plusy: mila obsluga i ciekawa bizuteria.

minusy: nie ma zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje aleButik.pl opinia nr 295241 z 08.06.2014

Potrzebowałam prezentu na Dzień Matki. Zakupiona zawieszka i łańcuszek spełniły moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze Sprzedającym. Polecam!

zakupy: biżuteria; czerwiec 2014

plusy: szybka dostawa, asortyment taki sam jak na zdjeciu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje aleButik.pl opinia nr 294889 z 05.06.2014

Niedrogie i pewne zakupy :)

zakupy: torebka; czerwiec 2014

plusy: Niedrogo

minusy: brak ! :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER