Dodatki żywieniowe i suplementy oraz kosmetyki.
Sklep Algi24.com.pl

Kontakt

tel.
Żywiec

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Algi24.com.pl > Opinie klientów

Sklep Algi24.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.05.2005r i posiada 37 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Romuald-f rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 326325 z 07.01.2015

Przesyłkę otrzymałem szybko, produkt dobrej jakości.

zakupy: Przyprawa włoska; styczeń 2015

plusy: Szybkość realizacji oraz jakość towaru.

minusy: Nie mam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 310601 z 12.09.2014

Wybrałem algi24, ponieważ odpowiada mi cena produktu, dostępność produktów. Po za tym sklep *** profesjonalna obsługa klienta i szybkość dostawy.

zakupy: Próbki przypraw; wrzesień 2014

plusy: profesjonalna obsługa klienta, szybkość dostawy

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 298665 z 29.06.2014

Oferta w tym sklepie najbardziej mi odpowiadała pod względem cenowym jak i duży wybór towarów.

zakupy: przyprawa włoska i przyprawa do chleba; czerwiec 2014

plusy: Czas dostawy,kontakt,cena,wybór.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joel rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 291513 z 15.05.2014

Sprzedawca godny zaufania. Zakupy robiłam w tym sklepie już kolejny raz. Zawsze wszystko było OK. Przyprawa Włoska jest na prawdę boska. Pozdrawiam

zakupy: przyprawy; maj 2014

plusy: Nie mam nic do zarzucenia

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 275537 z 03.02.2014

Bardzo szybka dostawa, przystępne ceny,bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Naprawdę polecam.

zakupy: Przyprawy; styczeń 2014

plusy: Kontakt,wiadomości o przesyłce,przystępne ceny.

minusy: Nie znajduje.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 275497 z 03.02.2014

sklep w pełni spełnia moje oczekiwania

zakupy: przyprawa włoska; styczeń 2014

plusy: dostęp do wielu towarów których nie mogłam dostać

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 273889 z 25.01.2014

Posiada interesujący mnie towar.Moje zamówienie zostało bardzo szybko i bardzo sprawnie załatwione.O stanie mojego zamówienia byłem na bieżąco informowany e-malem.

zakupy: przyprawy+próbki przypraw; styczeń 2014

plusy: duży wybór towarów,przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlon2005 rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 266693 z 17.12.2013

Jest super. Nic dodac, nic ujac. Szybkosc, solodnosc, perfekcja

zakupy: Osteovit; grudzień 2013

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

old_loskov rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 257881 z 14.11.2013

Sklep spełnia moje oczekiwania w każdym zakresie - towaru, zakupu, przesyłki.

zakupy: przyprawy i zioła; listopad 2013

plusy: przyjazny dla kupującego

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

old_loskov rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 240449 z 28.08.2013

Lubię przyprawy Visany, a w tym sklepie one są. Po raz kolejny robiiłem tu zakupy. Wszystko OK. Dzięki Panie Kazimierzu.

zakupy: przyprawy; sierpień 2013

plusy: Spełnia moje oczekiwania.

minusy: Nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 232201 z 19.07.2013

Po raz kolejny zrobiłam u nich zakupy , bo przyprawy bez konserwantów i znakomitej jakości. Przesyłka pięknie zapakowana i szybko dostarczona. Wszystko bez zarzutu.

zakupy: przyprawy; lipiec 2013

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: małe opakowania, potrzebuję większych, więc muszę dużo z

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 217313 z 08.05.2013

Szukałam konkretnego produktu i tutaj znalazłam , na dodatek w dobrej cenie. Przesyłka dotarła szybko, dobrze zapakowana. Na pewno ponownie zrobię tu zakupy. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: przyprawy; maj 2013

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak możliwości zaplaty Payu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 214077 z 22.04.2013

sklep całkowicie spełnia moje oczekiwania .przesyłka dotarła bardzo szybko.

zakupy: przyprawa włoska; kwiecień 2013

plusy: mogę kupić przyprawę której nie mogłam nigdzie dostać

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 213077 z 17.04.2013

Poleciła mi ten sklep znana dietetyczka. Bardzo jestem zadowolona z zakupów. Przyprawa do ziemniaków i do chleba z masłem rewelacja. A inne zioła też super.

zakupy: mieszanki przypraw; kwiecień 2013

plusy: jakość, cena, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mc rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 204674 z 10.03.2013

sprawnie, dobry kontakt, towary zakupione dobre i sprawdzone(przyprawy)

zakupy: przyprawy; marzec 2013

plusy: wszystko ok

minusy: póki co brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

braaaa rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 204210 z 07.03.2013

Posiada przyprawy, które mi odpowiadają.

zakupy: przyprawy; marzec 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienie

minusy: współpraca z Pocztą Polską

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola96 rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 196873 z 01.02.2013

Wybrałam ten sklep bo zaoferował bardzo dobre i ciekawe zestawy przypraw ,kiedyś kupiłam przyprawę WŁOSKĄ którą zastosowałam do śledzi z cebulką (matiasy),smak był rewelacyjny,tak ze polecam wszystkim.Pozatym przesyłka przyszła na drugi dzień.

zakupy: zestaw przypraw; luty 2013

plusy: Duży wybór przypraw.

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 180517 z 03.12.2012

Jestem zadowolona z dokonanego zakupu. Z otrzymanych przypraw korzystałam wcześniej.

zakupy: zamówienie nr 2125; grudzień 2012

plusy: Szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 176689 z 20.11.2012

przesyłka zgodna z opisem a przede wszystkim szybko i bez problemów wysłana

zakupy: przyprawy; listopad 2012

plusy: szybko ść

minusy: próbki są za małe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AniazLca rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 176185 z 18.11.2012

Przyprawy bardzo aromatyczne, naturalne, smaczne, ciekawie połączone aromaty różnych ziół tworzą oryginalne, przyjemne smaki.

zakupy: próbki przypraw Visana; listopad 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie podano wagi próbek/są bardzo małe/trochę drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER