Dodatki żywieniowe i suplementy oraz kosmetyki.
Sklep Algi24.com.pl

Kontakt

tel.
Żywiec

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Algi24.com.pl > Opinie klientów

Sklep Algi24.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.05.2005r i posiada 37 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kasia rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 168485 z 18.10.2012

sklep spełnia moje oczekiwania

zakupy: przyprawy visana; październik 2012

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 168361 z 17.10.2012

Sklep posiada w ofercie przyprawy Visana, których poszukiwałam bezskutecznie w innych miejscach.

zakupy: przyprawy; październik 2012

plusy: miła obsługa, szybki czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 167253 z 13.10.2012

sprobowalam 1 raz poprostu rewelacja

zakupy: probki przypraw; październik 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zadnych zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 167249 z 13.10.2012

sprobowalam 1 raz poprostu rewelacja

zakupy: probki przypraw; październik 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zadnych zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

old_loskov rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 166541 z 10.10.2012

Szukałem bruschetty - znalazłem fajne przyprawy. Towar przetestuję, ale odsługa i dostawa super szybka. W poniedziałek złożyłem zamówienie, we wtorek zapłaciłem, w środę otrzymałem paczkę. Syn przyszedł wieczorem i spytał co tak "woni" w kuchni (paczkę otworzyłem ok. 16.00, syn wrócił ok 21.00). Kazimierz - tak trzymać!

zakupy: różne przyprawy - włoska, węgierska, ...; październik 2012

plusy: że są tacy sprzedawcy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mkars rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 162721 z 26.09.2012

dobre produkty kontakt super same plusy

zakupy: przyprawa włoska panierka do ryb przypr; wrzesień 2012

plusy: 6+

minusy: nieznam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia z Błędowa rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 142421 z 19.07.2012

transakcja przebiegła sprawnie, bez jakichkolwiek problemów. Przyprawy godne polecenia, według opisu.

zakupy: przyprawy Visana; lipiec 2012

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slias rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 138341 z 07.07.2012

Jestem bardzo zadowolony z terminowości dostarczanych produktów oraz ich jakości.Serdeczne podziękowania dla sprzedawcy.Polecam innym korzystanie z zakupu produktów tej Firmy do których jakości nie mam uwag negatywnych.

zakupy: Nopalin; lipiec 2012

plusy: terminowość i jakość towaru zgodna z ofertą

minusy: nie mam uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard W. rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 137925 z 05.07.2012

Witam !Słyszałem o w/w sprzedawcy , ale rzeczywistość przerosła moje oczekiwania, cóż za wybitny profesjonalizm,błyskawiczna dostawa,idealne i wyjątkowe opakowanie,super kontakt,nie mówiąc o towarze że jest pierwsza klasa !!! Dziękuje i pozdrawiam, jednocześnie polecając wszystkim zakupy u Tego sprzedawcy - Ryszard Woźniczka Gdańsk !!

zakupy: Przyprawa włoska Visany; lipiec 2012

plusy: Wyjątkowy profesjonalizm

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 122965 z 10.05.2012

Polecił mi go znajomy. Bardzo jestem zadowolona z obsługi. Bardzo szybka wysyłka, super mieszanki ziół.

zakupy: zioła; maj 2012

plusy: Szybkość i jakość transakcji. Dodatkowy gratis w paczce

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Władysław rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 119069 z 24.04.2012

Miła obsługa. Terminowe dostarczanie towarow.

zakupy: witaminy; kwiecień 2012

plusy: terminowosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LukeyPL rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 107337 z 14.03.2012

Bardzo dobry sklep. Szybka przesyłka, miła obsługa oraz towar wysokiej jakości.

zakupy: Przyprawy; marzec 2012

plusy: Miła obsługa, wysoka jakość towarów i usług

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zwick rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 78643 z 11.06.2011

Perfekcyjna i ekspresowa obsługa.

zakupy: Visana; czerwiec 2011

plusy: fachowa i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wd rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 77867 z 31.05.2011

Od lat jest perfekcyjny.

zakupy: visana; maj 2011

plusy: perfekcja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elvik rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 69224 z 13.01.2011

sklep miał na stanie towar ,który mnie interesował.jestem bardzo zadowolona z szybkiej i rzetelnej obsługi.

zakupy: przyprawy Visana; styczeń 2011

plusy: szybka obługa,przyjazny sprzedawca,kontakt telefoniczny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 53838 z 12.05.2010

Szybka i bezproblemowa osługa, uczciwy sprzedawca, w razie kłopotów kontaktuje się osobiście. Gorąco polecam

zakupy: C-1000 Q10 przyprawy Visana; maj 2010

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomcio rekomenduje Algi24.com.pl opinia nr 1822 z 15.10.2006

Jest bardzo przyjazny

zakupy: witaminy; 23.10.2006

plusy: Szybkość dostawy

minusy: nie zauważyłem szczególnych braków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER