Statuety, figurki i popiersia kolekcjonerskie postaci z filmów i gier.
Sklep AliensGroup.pl

Kontakt

tel. 801-000-161
Inowrocław

Popularne produkty

Kolekcjonerstwo, Biżuteria, Gadżety, Odzież

Popularne marki

Funko, , Neca toys, Sideshow collectibles, Aliens group, By dziubeka, Hot toys, Mcfarlane toys, Codi, Spiral, Pyramid international, The mountain, Kotobukiya, Gye

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 43
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

AliensGroup.pl > Opinie klientów

Sklep AliensGroup.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.05.2008r i posiada 43 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

mikeyautjafan rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 234769 z 02.08.2013

ta firma jest solidna.ogromny wybor figrek z roznych tematow .szybka dostawa.figurka jak zywa.duzo ruchomych elementow .ciekawe akcesoria .polecam!

zakupy: predators series 4 predator city hunter; sierpień 2013

plusy: duzy wybor figurek.jestem zadowolony

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaco rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 230737 z 12.07.2013

Mój pierwszy zakup i jestem naprawde pod wrażeniem, AliensGroup ma profesionalne podejście do klienta, w 100% POLECAM!!!

zakupy: T-800 Endoskeleton (battle damaged); lipiec 2013

plusy: Jakość towaru, szybkość realizacji, kontakt..

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Voland rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 219337 z 18.05.2013

Wzorowy transakcja. Bardzo dobry kontakt. Figurka (statuę) makabrycznie prawdziwa i godna polecenia, tak samo jak sklep ALIENSGROUP. Polecam i bardzo dziękuje za udany zakup, na 100% nie ostatni. I,m a back. Z szacunkiem i podziękowaniami, VOLAND.

zakupy: Predator Bad Blood; maj 2013

plusy: Wszystko

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 207882 z 25.03.2013

Sklep spelnil w 100% moje oczekiwanie!unikalne figurki predatora zachwyciły wszystkich

zakupy: predator; marzec 2013

plusy: Towar unikatowy ,super obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MalgolaW74 rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 199126 z 12.02.2013

Sklep ma asortyment którego szukałam i spełnił moje oczekiwania, szybka wysyłka, pełen profesjonalizm.

zakupy: Figurka z działu sport (hokej); listopad 2012

plusy: szeroki wybór asortymentu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Johnny rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 198466 z 09.02.2013

Solidnie, szybko, bez problemu! Polecam !!!

zakupy: Gollum z NECA; luty 2013

plusy: WYBÓR

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

acces26 rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 192973 z 15.01.2013

"Sprzedający" w pełni zasługuje na uznanie, szybka transakcja, towar zgodny z opisem. Gorąco pozdrawiam AliensGroup. Do następnego zakupu.

zakupy: Predators series figurki; styczeń 2013

plusy: Profesjonalność

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dioxidemtk rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 190789 z 07.01.2013

Znakomita obsługa, Bogaty wybór Figurek, Cena i jakość figurek.

zakupy: T-1000 MOTORCYCLE COP, T-800 STEEL MILL; styczeń 2013

plusy: Przejrzystość produktów, cena i ich jakość.

minusy: Sporo figurek wyprzedanych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

serialkiller rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 152533 z 20.08.2012

bogata oferta, przystępne ceny - konkurencyjne względem podobnych sklepów

zakupy: figurki - horror; sierpień 2012

plusy: bogata oferta i szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ministerfinanso rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 131061 z 12.06.2012

Największy wybór figurek kolekcjonerskich w Polsce,miła obsługa,rabaty,szybka dostawa.

zakupy: IRON MAN Kotobukiya; czerwiec 2012

plusy: duży wybór,dobry kontakt,miła obsługa,szybka wysyłka

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blaster113 rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 121541 z 04.05.2012

Szybka dostawa i 100% zgodność z opisem. Gorąco polecam tm którzy planują zakup figurek lub innych gadżetów kolekcjonerskich.

zakupy: Lilah z Jonah Hex, Friday13th II i Remake; maj 2012

plusy: Szybka dostawa i 100& zgodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blaster113 rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 99221 z 16.02.2012

Wybrałem ten sklep ponieważ prowadzi sprzedaż najlepszych figurek kolekcjonerskich jakie kiedykolwiek udało mi się kupić! Sklep spełnił moje oczekiwania w 150% i polecam go tym ludziom co zaczynają swoją przygodę z kolekcjami lub są w tym od dłuższego czasu

zakupy: AVP REQUIEM SERIES 4 BATTLE DAMAGED PREDATOR UNMASKED; luty 2012

plusy: Duży wybór figurek!

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beymo rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 96301 z 07.02.2012

Chyba jedyny taki sklep :) Zamówienie zrealizowane ekspresowo, towar zgodny z opsiem - Wszystko jak należy, żadnych zastrzeżeń - POLECAM

zakupy: ALIEN CLASSIC FIGURE; luty 2012

plusy: szybko i zgodnie z ofertą

minusy: ceny, mogły być mniejsze :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jjjjjbbbbb rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 93218 z 12.01.2012

obsługa sklepu - pełen profesjonalizm, rzetelność, niezawodność, błyskawiczna przesyłka, idealny kontakt z pracownikami sklepu

zakupy: figurka Alien, Predator, Robocop; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm, rzetelność, doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xxx rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 91079 z 17.12.2011

Obcy jest idealny, obsługa szybka i cała transakcja bez jakichkolwiek zastrzeżeń, polecam!

zakupy: Alien Classic Figure; grudzień 2011

plusy: szybka wysyłka, zgodnośc towaru z ofertą, koszt wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cloud89 rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 89279 z 29.11.2011

Duży wybór świetnych figurek, błyskawiczna realizacja i wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona paczka. Dla każdego fana figurek z gier, filmów i innych. Jak najbardziej polecam.

zakupy: BIOSHOCK 2 SERIES Big Daddy; listopad 2011

plusy: Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realizacja i wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 82374 z 11.08.2011

Szeroki wybór figurek niedostępnych normalnie w sklepach w różnym przedziale cenowym. Znakomite miejsce do zakupu prezentów dla chłopców i kolekcjonerów. Wysokiej jakości towar. Bardzo szybka obsługa. Polecam!

zakupy: alien warrior, rottingham - warcraft; sierpień 2011

plusy: towar niedostępny w sklepach( dobre na prezent)

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Visor rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 81790 z 01.08.2011

Sklep oferuje szeroki asortyment produktów niedostępnych w mojej okolicy i z tego co się orientuję to w ogóle mało dostępnych. W ofercie każdy fan figur postaci z filmów i gier znajdzie coś dla siebie. Fachowa przesyłka i obsługa.

zakupy: firguty postaci z filmu obcy i predator; czerwiec 2011

plusy: Mają to czego nie mają inni.

minusy: Figury róznią się trochę od zdjęć.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mach23 rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 76475 z 06.05.2011

Przed kilkoma laty znalazłem adres sklepu w GOOGLJestem w pełni zadowolony z dokonanych zakupów.Informacja o towarze wyczerpująca,rzetelna.Doskonały,sympatyczny a przede wszystkim konstruktywny kontakt.

zakupy: Black Tinkerbell, Medusa Gaze, Scarifire; maj 2011

plusy: Latwość zamówienia i opłat,błyskawicznie wysyłany towar

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TotaKi rekomenduje AliensGroup.pl opinia nr 74929 z 08.04.2011

Duży asortyment. Bardzo dobra strona z intuicyjną wyszukiwarką produktów.

zakupy: figurki kolekcjonerskie; kwiecień 2011

plusy: Poza superlatywami, SZYBKOŚĆ działania

minusy: do tej pory brak :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER