Elektronarzędzia, narzędzia ręczne oraz osprzęt pomiarowy i akcesoria stolarskie.
Sklep Alnar.pl

Kontakt

tel. (85) 733-35-04
Białystok

Popularne produkty

Osprzęt elektronarzędzi-Wiertła, Otwornice, Koronki, Elektronarzędzia, Technika pomiarowa, Narzędzia ręczne, Osprzęt elektronarzędzi, Odzież ochronna i BHP, Narzędzia ręczne-KLUCZE

Popularne marki

Luna, Abraboro, Tengtools, Bosch, Wolfcraft, Proxxon, Condor, Limit, Adler, Aeg - milwaukee osprzęt, Rems, Yato, Makita, Mar, Bosch niebieski, Guide, Jufisto, Felo

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Alnar.pl > Opinie klientów

Sklep Alnar.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.11.2006r i posiada 17 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

przemo nie poleca Alnar.pl opinia nr 422966 z 01.11.2017

sklep sprzedaje towary których nie posiada i nie jest w stanie sprowadzić

zakupy: neo 84-227; październik 2017

plusy: oszukiwanie klienta

minusy: brak towaru w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marecki rekomenduje Alnar.pl opinia nr 203622 z 05.03.2013

łatwy dostęp, komfort, duży wybór. tak, spełniono moje oczekiwania.

zakupy: spawarki; luty 2013

plusy: wybór, jakość

minusy: zawsze może być taniej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olek12 rekomenduje Alnar.pl opinia nr 183969 z 13.12.2012

Super sprawa jeśli chodzi o nich , nie bede tego wszystkiego wypisywac bo oni juz to zrobili za mnie ci poniżej :) Wszyscy są zadowoleni ja równiez i tak powinno byc. A narzedzia bomba :)

zakupy: narzedzia, urzadzenia; wrzesień 2012

plusy: doradztwo, jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Władek34 rekomenduje Alnar.pl opinia nr 169513 z 23.10.2012

DO mojej firmy musiałem kupić pilarkę stołową, zakupiłem od nich i jestem bardzo zadowolony i tez pracownicy którzy przy niej robią. Jest na prawde wytrzymała i nie ma zadnych problemów.

zakupy: pilarka stołowa; marzec 2012

plusy: doradztwo, przyjemna obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarud23 rekomenduje Alnar.pl opinia nr 169293 z 22.10.2012

Sklep wyśmienity. Towar jest genialny. Polecam

zakupy: odśniezarka; grudzień 2011

plusy: dobra obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Alnar.pl opinia nr 114345 z 06.04.2012

Bardzo dobra oferta, pomoc w wyborze narzędzi zgodnie z potrzebą klienta.

zakupy: Motopompa Kipor; kwiecień 2012

plusy: bardzo dobry

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bial-eko rekomenduje Alnar.pl opinia nr 109597 z 21.03.2012

Wzorowy kontakt, miła i fachowa obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, doskonale zabezpieczona przesyłka. Życzyłbym sobie, by każdy sklep oferował taki poziom obsługi.

zakupy: Milwaukee Kango 750 S; marzec 2012

plusy: terminowość, jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Alnar.pl opinia nr 108773 z 19.03.2012

trafiłem przypadkiem, i jestem bardzo zadowolony,

zakupy: szlifierka Celma; luty 2012

plusy: bogactwo oferty,

minusy: trochę mały lokal

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYCHU rekomenduje Alnar.pl opinia nr 108769 z 19.03.2012

SPRAWNA OBSŁUGA,SZYBKA REALIZACJA.TOWAR DOTARŁ NIE USZKODZONY DOBRZE ZAPAKOWANY.POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

zakupy: ODŚNIEŻARKA PEZAL PST 200 E; marzec 2012

plusy: RZETELNOŚĆ, SZYBKOŚĆ

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Alnar.pl opinia nr 108765 z 19.03.2012

Sklep po prostu - express lotniczy. Nic dodać, nic ująć, po prostu POLECAM.

zakupy: Opalarka Steinel 2010 E; marzec 2012

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Limonka rekomenduje Alnar.pl opinia nr 108653 z 18.03.2012

Super szybka dostawa, zakup bez zastrzeżeń. To mój drugi zakup w tym sklepie i po raz kolejny pełna satysfakcja. Polecam.

zakupy: Starmix ISC ARD 1425; luty 2012

plusy: terminowość, ceny,

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zyga rekomenduje Alnar.pl opinia nr 108621 z 17.03.2012

Szybko i sprawnie. Dostarczony towar nowy zgodny z zamówieniem

zakupy: młotowiertarka SDS BOSCH 2-28 DFV; marzec 2012

plusy: Zdecydowanie polecam. towar potrzebowałem "na wczor...

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Alnar.pl opinia nr 108513 z 17.03.2012

duża różnorodność asortymentu, konkurencyjne bardzo ceny, miła i kompetentna obsługa

zakupy: Makita HW131; luty 2012

plusy: szybko, tanio, przyjemnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Alnar.pl opinia nr 107053 z 13.03.2012

widziałem opinię, spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: zagęszczarka Pezal; luty 2012

plusy: szybko i tanio

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Euzebiusz rekomenduje Alnar.pl opinia nr 104625 z 06.03.2012

Najlepsza oferta jak dla mnie

zakupy: Celma młot udarowy SDS-PL; marzec 2012

plusy: szybkość realizacji, ceny,

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tymon rekomenduje Alnar.pl opinia nr 104501 z 05.03.2012

Polecił mi go znajomy i miał rację,

zakupy: odkurzacz Starmix Isc Ard 1425; luty 2012

plusy: elastyczne ceny, bardzo dobra obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olaf rekomenduje Alnar.pl opinia nr 74633 z 03.04.2011

Bardzo atrakcyjne ceny i błyskawiczna realizacja zamówienia

zakupy: Bosch gbh 2-26 dfr; marzec 2011

plusy: szybkość, oryginalne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER