Sklep Amigra.pl

Kontakt

tel. 887-237-154
b/d

Popularne produkty

YOYO - JOJO, Planszowe, Gry karciane, Poker karty akcesoria, Kostki Rubika i łamigłówki, Dla maluchów 3-7 lat, Kendama, Deskorolki, Latające Obiekty, Tylko dla dorosłych

Popularne marki

Yoyofactory, Yoyojam, Duncan, Inny, Galakta, Iyoyo, The united states playing card co., Fournier, Meteor, Yomega, Egmont, G3, Royal kendama, Trefl, Bicycle, Granna

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Amigra.pl > Opinie klientów

Sklep Amigra.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.09.2009r i posiada 28 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Twardowski rekomenduje Amigra.pl opinia nr 396850 z 03.11.2016

Sklep znalazłem przez wyszukiwarkę

zakupy: gra; październik 2016

plusy: rzetelność, szybko wysyłają towar, odpowiadają na maile

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KFR rekomenduje Amigra.pl opinia nr 395442 z 17.10.2016

Drugi raz zrobiłem w Amigra zakupy, drugi raz petarda!:) Szeroki asortyment (chyba nikt więcej w PL nie sprzedaje Duncana...) Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobre ceny. Bardzo gorąco polecam!

zakupy: YYF One, hamulce, sznurki; październik 2016

plusy: asortyment, wysyłka, ceny

minusy: n/d

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek88 rekomenduje Amigra.pl opinia nr 352005 z 13.08.2015

idealny kontakt z klientem

zakupy: kendama; sierpień 2015

plusy: świetny kontakt i asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Amigra.pl opinia nr 346717 z 23.06.2015

Wygląda porządnie i ma towar, który mi odpowiada

zakupy: kendama i kostka rubuka; czerwiec 2015

plusy: kontakt bezproblemowy i doradztwo

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Amigra.pl opinia nr 316081 z 23.10.2014

asortyment dla mnie - w 100% !!!

zakupy: kendama, yoyo; październik 2014

plusy: asortyment i szybkość wysyłania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucja nie ma zdania o Amigra.pl opinia nr 312813 z 29.09.2014

Opis produktu niezgodny ze stanem faktycznym, karty bynajmniej nie świecą w ciemności. Prawdopodobnie świecą pod wpływem promieniowania UV, jednak żeby to sprawdzić musiałabym najpierw zaopatrzyć się w źródło takiego promieniowania.

zakupy: Karty pokerowe Bicycle Tragic Royalty; wrzesień 2014

plusy: szybki kontakt

minusy: błędny opis

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kenny rekomenduje Amigra.pl opinia nr 282593 z 16.03.2014

Wybrałem sklep z polecenia. Nie zawiodłem się. Rewelacyjny kontakt mailowy, koszty transportu niskie a towar wysłali szybko!

zakupy: yoyo i kostka Rubika; marzec 2014

plusy: duży wybór, szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław G. rekomenduje Amigra.pl opinia nr 225029 z 14.06.2013

Tanio i szybko. Świetny kontakt z obsługą!

zakupy: kostka Rubika; czerwiec 2013

plusy: szybko, tanio i kulturalnie

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Amigra.pl opinia nr 196153 z 29.01.2013

Szybka obsługa i dostawa-polecam.

zakupy: jojo i karty do gry; styczeń 2013

plusy: sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Amigra.pl opinia nr 174545 z 12.11.2012

Wszystko ok, rekomenduję i polecam.

zakupy: yoyo, sznurki do yoyo; listopad 2012

plusy: komunikacja z klijętem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Amigra.pl opinia nr 171605 z 31.10.2012

Super szybka przesyłka i towar zgodny z opisem. Polecam!!!!!!!!!

zakupy: YoYo; październik 2012

plusy: Bardzo szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Amigra.pl opinia nr 169185 z 21.10.2012

Szeroki asortyment, niedostępny gdzie indziej. Poprzednie zamówienie było szybko zrealizowane.

zakupy: yoyo, akcesoria do yoyo; październik 2012

plusy: Szeroki asortyment, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Amigra.pl opinia nr 117813 z 19.04.2012

Szybko dostałem odpowiedź mailem. Zamówiłem i równie szybko otrzymałem starannie opakowaną grę. Super!!!

zakupy: gra Blokus; kwiecień 2012

plusy: szybkość, niskie ceny

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał 407 rekomenduje Amigra.pl opinia nr 93195 z 11.01.2012

Szeroka oferta i szybka realizacja zamówienia! Wieczorem złożyłem zamówienie a rano już status zmieniony na "wysłane" :) Polecam!

zakupy: Jojo FGreehand, sznurki itp:); styczeń 2012

plusy: szybka reakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daawid98 rekomenduje Amigra.pl opinia nr 90273 z 09.12.2011

polecam,szybko ,sprawnie bez zadnych problemów,towar otrzymałem na drugi dzien po wplacie pienizków na konto-jestem mile zaskoczony.

zakupy: jojo; grudzień 2011

plusy: szybkosc

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nikkan rekomenduje Amigra.pl opinia nr 86030 z 12.10.2011

Dwa zakupy (duncan dragonfly i YYJ dark magic II) i oba super szybko, super sprawnie. Duży wybór, taniej niż na serwisach aukcyjnych. Super!!!!!!

zakupy: duncan dragonfly, YYJ dark magic II; październik 2011

plusy: Duży asortyment, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Amigra.pl opinia nr 85102 z 28.09.2011

Drugi raz zakupiłem yoyo w tym sklepie, udzielono mi e-mailem błyskawicznej porady i jestem bardzo zadowolony z obsługi!

zakupy: yoyo Dash; wrzesień 2011

plusy: uczciwość, szybki kontakt i wysyłka, no i wielki wybór

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JK rekomenduje Amigra.pl opinia nr 79285 z 22.06.2011

Wszystko ok, rekomenduję i polecam.

zakupy: Sznurki do yoyo; czerwiec 2011

plusy: ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Impala rekomenduje Amigra.pl opinia nr 75281 z 14.04.2011

Bardzo szybka wysyłka, wszystko w porządku, naprawdę POLECAM :D

zakupy: Yoyo kick side, sznurki; kwiecień 2011

plusy: Ekspresowa wysyłka

minusy: Nie widzę wad u tego sprzedawcy...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ARTUR rekomenduje Amigra.pl opinia nr 73196 z 11.03.2011

100% pozytyw, szybko sprawnie, zgodnie z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, polecam jak najbardziej !!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Yoyo Metal Drifter srebrzysto-czarne; marzec 2011

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER