Sklep Amigra.pl

Kontakt

tel. 887-237-154
b/d

Popularne produkty

YOYO - JOJO, Planszowe, Gry karciane, Poker karty akcesoria, Kostki Rubika i łamigłówki, Hobby Akcesoria, Dla maluchów 3-7 lat, Kendama, Deskorolki, Latające Obiekty

Popularne marki

Yoyofactory, Yoyojam, Duncan, Inny, Galakta, The united states playing card co., Iyoyo, Meteor, Fournier, Yomega, Egmont, G3, Royal kendama, Trefl, Rebel, Rubik`s cube

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Amigra.pl > Opinie klientów

Sklep Amigra.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.09.2009r i posiada 29 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz rekomenduje Amigra.pl opinia nr 420546 z 25.09.2017

Wybrałem z googla i jestem mile zaskoczony - szybko, niezwłoczny kontakt i duży wybór!

zakupy: aerobie, gra; wrzesień 2017

plusy: wybór i szybkość

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Twardowski rekomenduje Amigra.pl opinia nr 396850 z 03.11.2016

Sklep znalazłem przez wyszukiwarkę

zakupy: gra; październik 2016

plusy: rzetelność, szybko wysyłają towar, odpowiadają na maile

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KFR rekomenduje Amigra.pl opinia nr 395442 z 17.10.2016

Drugi raz zrobiłem w Amigra zakupy, drugi raz petarda!:) Szeroki asortyment (chyba nikt więcej w PL nie sprzedaje Duncana...) Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobre ceny. Bardzo gorąco polecam!

zakupy: YYF One, hamulce, sznurki; październik 2016

plusy: asortyment, wysyłka, ceny

minusy: n/d

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek88 rekomenduje Amigra.pl opinia nr 352005 z 13.08.2015

idealny kontakt z klientem

zakupy: kendama; sierpień 2015

plusy: świetny kontakt i asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Amigra.pl opinia nr 346717 z 23.06.2015

Wygląda porządnie i ma towar, który mi odpowiada

zakupy: kendama i kostka rubuka; czerwiec 2015

plusy: kontakt bezproblemowy i doradztwo

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Amigra.pl opinia nr 316081 z 23.10.2014

asortyment dla mnie - w 100% !!!

zakupy: kendama, yoyo; październik 2014

plusy: asortyment i szybkość wysyłania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucja nie ma zdania o Amigra.pl opinia nr 312813 z 29.09.2014

Opis produktu niezgodny ze stanem faktycznym, karty bynajmniej nie świecą w ciemności. Prawdopodobnie świecą pod wpływem promieniowania UV, jednak żeby to sprawdzić musiałabym najpierw zaopatrzyć się w źródło takiego promieniowania.

zakupy: Karty pokerowe Bicycle Tragic Royalty; wrzesień 2014

plusy: szybki kontakt

minusy: błędny opis

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kenny rekomenduje Amigra.pl opinia nr 282593 z 16.03.2014

Wybrałem sklep z polecenia. Nie zawiodłem się. Rewelacyjny kontakt mailowy, koszty transportu niskie a towar wysłali szybko!

zakupy: yoyo i kostka Rubika; marzec 2014

plusy: duży wybór, szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław G. rekomenduje Amigra.pl opinia nr 225029 z 14.06.2013

Tanio i szybko. Świetny kontakt z obsługą!

zakupy: kostka Rubika; czerwiec 2013

plusy: szybko, tanio i kulturalnie

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Amigra.pl opinia nr 196153 z 29.01.2013

Szybka obsługa i dostawa-polecam.

zakupy: jojo i karty do gry; styczeń 2013

plusy: sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Amigra.pl opinia nr 174545 z 12.11.2012

Wszystko ok, rekomenduję i polecam.

zakupy: yoyo, sznurki do yoyo; listopad 2012

plusy: komunikacja z klijętem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Amigra.pl opinia nr 171605 z 31.10.2012

Super szybka przesyłka i towar zgodny z opisem. Polecam!!!!!!!!!

zakupy: YoYo; październik 2012

plusy: Bardzo szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Amigra.pl opinia nr 169185 z 21.10.2012

Szeroki asortyment, niedostępny gdzie indziej. Poprzednie zamówienie było szybko zrealizowane.

zakupy: yoyo, akcesoria do yoyo; październik 2012

plusy: Szeroki asortyment, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Amigra.pl opinia nr 117813 z 19.04.2012

Szybko dostałem odpowiedź mailem. Zamówiłem i równie szybko otrzymałem starannie opakowaną grę. Super!!!

zakupy: gra Blokus; kwiecień 2012

plusy: szybkość, niskie ceny

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał 407 rekomenduje Amigra.pl opinia nr 93195 z 11.01.2012

Szeroka oferta i szybka realizacja zamówienia! Wieczorem złożyłem zamówienie a rano już status zmieniony na "wysłane" :) Polecam!

zakupy: Jojo FGreehand, sznurki itp:); styczeń 2012

plusy: szybka reakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daawid98 rekomenduje Amigra.pl opinia nr 90273 z 09.12.2011

polecam,szybko ,sprawnie bez zadnych problemów,towar otrzymałem na drugi dzien po wplacie pienizków na konto-jestem mile zaskoczony.

zakupy: jojo; grudzień 2011

plusy: szybkosc

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nikkan rekomenduje Amigra.pl opinia nr 86030 z 12.10.2011

Dwa zakupy (duncan dragonfly i YYJ dark magic II) i oba super szybko, super sprawnie. Duży wybór, taniej niż na serwisach aukcyjnych. Super!!!!!!

zakupy: duncan dragonfly, YYJ dark magic II; październik 2011

plusy: Duży asortyment, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Amigra.pl opinia nr 85102 z 28.09.2011

Drugi raz zakupiłem yoyo w tym sklepie, udzielono mi e-mailem błyskawicznej porady i jestem bardzo zadowolony z obsługi!

zakupy: yoyo Dash; wrzesień 2011

plusy: uczciwość, szybki kontakt i wysyłka, no i wielki wybór

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JK rekomenduje Amigra.pl opinia nr 79285 z 22.06.2011

Wszystko ok, rekomenduję i polecam.

zakupy: Sznurki do yoyo; czerwiec 2011

plusy: ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Impala rekomenduje Amigra.pl opinia nr 75281 z 14.04.2011

Bardzo szybka wysyłka, wszystko w porządku, naprawdę POLECAM :D

zakupy: Yoyo kick side, sznurki; kwiecień 2011

plusy: Ekspresowa wysyłka

minusy: Nie widzę wad u tego sprzedawcy...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER