Zabawki i meble, wózki i pościel oraz artykuły wyposażenia pokoików dziecięcych.
Sklep Amko.com.pl

Kontakt

tel. 22 644 46 15
Warszawa

Popularne produkty

ZABAWKI i GRY, DODATKI SAUTHON wystrój, MEBLE SAUTHON, LALKI AKCESORIA, POŚCIEL DODATKI ANEL, PODRÓŻ SZKOŁA PRZEDSZKOLE, WYPRZEDAŻ ZIMA 2012, POŚCIELE PRZEŚCIERADŁA

Popularne marki

Sauthon, Sterntaler, Alvi, Lilliputiens, Anel, Reima, Corolle, Kidsmill, Ebulobo, Babyface, 3pommes, Lckr, Pampolina, Brio, Plantoys, Vulli, I'coo, Kanz, Nanga

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 40
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Amko.com.pl > Opinie klientów

Sklep Amko.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 43 opinii klientów w tym 94% pozytywnych.

Wystaw opinię

pani nie poleca Amko.com.pl opinia nr 186105 z 19.12.2012

Pościel którą zamówiłam w rzeczywistości ma tylko taki sam haft, poza tym kolory bardzo odbiegają od zdjęcia. Poduszki nie widać na zdjęciu i jak ją zobaczyłam, to byłam w szoku. Pościel wydawała się beżowa/blado różowa, a w rzeczywistości jest prawie pomarańczowa i ma okropne wzory w kolorze pomarańczowym. Poduszka cała jest w tym okropnym wzorze.

zakupy: Pościel 2-el. 100x135 cm Uśmiech, Alvi; grudzień 2012

plusy: w miarę kontakt

minusy: długi okres realizacji zamówienia, produkt nieciekawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luka70 rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 178849 z 27.11.2012

Sklep posiada bardzo dużą ofertę firmowych ubrań dla dzieci. Wysyłka błyskawiczna. Bardzo dobra obsługa (informacje mailowe z każdego etapu realizacji zakupu).

zakupy: Czapka Backa 48-52 cm, Reima (52 cm); listopad 2012

plusy: duży wybór, błyskawiczna realizacja

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doro rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 155521 z 31.08.2012

Dobry wybor towaru, szybka wysylka, dobra informacja.

zakupy: zabawki corolle, bezrekawnik; sierpień 2012

plusy: duzy wybor towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 123777 z 14.05.2012

Bardzo duży wybór produktów najlepszej jakości, obsługa bardzo sprawna i komunikatywna.

zakupy: Śpiworek alvi, materac składany; maj 2012

plusy: Sprawność i komunikatywność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babydaddy rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 106505 z 12.03.2012

W raz z żoną wybraliśmy sklep amko.com.pl ponieważ bez zbędnych ceregieli mogliśmy znaleźć tam potrzebne rzeczy dla naszego malucha. Sklep bezkonkurencyjny! Ceny też nie są wygórowane. Gorąco polecamy ten sklep.

zakupy: kocyk, łóżeczko dziecięce, leżaczek; marzec 2012

plusy: szybka obsługa

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 92104 z 28.12.2011

ciekawe propozycje szczególnie dla tych, którzy zostają rodzicami po raz pierwszy i oraz tych, którzy oczekują wnucząt. Także po raz pierwszy. Produkty są dobrej jakości, mam nadzieję, że wszystkie są także atestowane. Poza tym śliczne wzornictwo. Kontakt ze sprzedawcą znakomity, a przesyłka trafiła dokładnie wg moich sugestii. Dziękuję. Tylko te ceny...

zakupy: przytulanki i śpiworki; grudzień 2011

plusy: wiele marek w jednym miejscu

minusy: , jeszcze nie wiem, czas pokaże ale ceny trochę zabolały

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna72721 rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 86854 z 25.10.2011

Towar pierwsza klasa, piękne bajecznie kolorowe. Szkoda że termin realizacji jest taki długi ale warto czeka. Polecam...

zakupy: Dodatki SAUTHON; październik 2011

plusy: towar pierwsza klasa

minusy: Zbyt długi okres oczekiwania na realiz.zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kimat nie poleca Amko.com.pl opinia nr 86134 z 13.10.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma bogatą ofertę produktów dla dzieci. Nie spełnił jednak moich oczekiwań: bardzo drogo, obsługa do niczego, a na towar czekałam ponad 3 tygodnie, a i tak okazało się, że nie przysłali tego, co trzeba. W rezultacie zrezygnowałam z zakupu.

zakupy: kapcie dziecięce, naczynia dla dziecka; październik 2011

plusy: duży wybór oryginalnych produktów dla dzieci

minusy: ZBYT DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA NA ZAMÓWIONY TOWAR!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna G. rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 86119 z 13.10.2011

Wybrałam ten sklep ze względu na ładną stronę,różnorodność produktów markowych firm, promocyjną cenę produktu, którym byłam zainteresowana i bardzo miły kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: Wózek I'COO Peak 4 Air; październik 2011

plusy: wózek dostarczono następnego dnia po zapłacie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 84700 z 21.09.2011

AMKO poznałan najpierw przez strone internetową sklepu. Dopiero troche później poznałam sklep, jeszcze w jego siedzibie przy ul. Płaskowickiej. Od tamtej pory wszystkie znajome nowonarodzone dzieci wyposażam w zabawki z bijącym sercem . Także swoje wnuki w nie wyposażyłam.Mieszkam na Ursynowie, więc jest to naturalnie "mój" sklep dla dzieci, chociaż niestety ogólnie jest drooogi. Nie przeszkadza to jednak, że kupiłam wnukowi wiaderko ze stojakiem do kąpieli, pierwsze body, kocyki, czapeczki, itp. W niedługim czasie będę kupowała kolejne bijace serduszko dla kolejnego wnuczęcia. Bardzo profesjonalny sklep z bardzo dobrym towarem. Niekiedy ceny są niestety dużo bardziej europejskie od naszych dochodów, ale doskonale wiem, że "wedle stawu grobla" i to tylko od nas zależy, na ile rozsądnie umiemy kupować.

zakupy: Bijace serca - 5, wiadra do kapieli - 2, ; październik 2010

plusy: Szukasz jak chcesz, co chcesz, doradztwo

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majka24 rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 83468 z 30.08.2011

Natrafiłam na ten sklep przypadkiem.Zainteresował mnie,ponieważ szukałam czegoś fajnego i wyjątkowego dla mojej córki.Lubię rzeczy dobrze wykonane a jednocześnie bezpieczne.Sklep mile mnie zaskoczył.

zakupy: Szkatułka na biżuterię.; sierpień 2011

plusy: Szybka obsługa,towar zgodny z opisem.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magic2501 rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 82265 z 10.08.2011

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, wszystko było na czas, a nawet jeszcze szybciej! Szczerze polecam

zakupy: tornister szkolny dla dziewczynki; sierpień 2011

plusy: duzy wybór towarów, wszystko zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 81947 z 04.08.2011

Bardzo miła obsługa. Szybkie załatwienie prośby o dołożenie produktu do asortymentu sklepu. Sprawna wysyłka. Wanienka i akcesoria wysokiej jakości. Cena satysfakcjonująca. Przy zamówieniu otrzymałam rabat.

zakupy: Wanienka, stojak, akcesoria firmy Bebe-Jou; sierpień 2011

plusy: szybko, sprawnie, rzetelnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 79443 z 27.06.2011

Dobry gatunkowo towar, ciekawy, niinfantylny design. Paczka dostarcona szybko, bez zarzutu.

zakupy: parasole Sigikid, statek piracki Plantoy; czerwiec 2011

plusy: oryginalne zabawki, trudno dostępne w sklepach

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwonka rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 76989 z 16.05.2011

Kupowałam mebelki dla mojego synka właśnie ze strony amko.com.pl. Wybrałam ofertę sklepu Sauthon. Nie żałuję tej decyzji. Meble są bajeczne i bardzo porządne. Mogę polecić każdemu.

zakupy: Zen Biały baby, UK, Sauthon; lipiec 2010

plusy: funkcjonalność, bezpieczeństwo, dobre wykonanie

minusy: Osobiście nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 72313 z 25.02.2011

Mam 4-o miesiecznego synka i to wlasnie dla niego kupilam tutaj pierwsza zabawke (z bijacym sercem). Znalazlam tu duzy wybòr towaròw, latwosc w ich zamawianiu i zadziwiajace tepo dostarczenia... Tak wiec teraz nie tylko robie tu zakupy dla siebie ale to ròwniez dobry pomysl na prezenty dla moich przyjaciòlek ;) jeszcze raz POLECAM!!!

zakupy: maskotki z bijacym sercem; luty 2011

plusy: jasnosc w wyborze, szybkosc i zgodnosc z oczekiwaniami

minusy: mozliwosc zaplaty karta kredytowa i wysylki zagraniczne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 69013 z 10.01.2011

W Amko można zakupić zabawki i inne akcesoria, które są wysokiej jakości i niedostępne w pierwszym lepszym sklepie. Lubię rzeczy markowe i takie kupuję moim dzieciaczkom. Sklep spełnia moje oczekiwania

zakupy: przytulanki, pacynki, odzież; styczeń 2011

plusy: Produkty wysokiej jakości

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

derika rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 65617 z 25.11.2010

To już mój czwarty zakup w tym sklepie, z pewnością jeszcze tam wrócę.

zakupy: zabawki; listopad 2010

plusy: oznaczenie jak długo czeka się na towar, szybka dostawa

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AskaW rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 57114 z 07.07.2010

Fantastyczny wybór ubranek dziecięcych. Nigdzie indziej nie znalazłam ubranek Tommy Hilfige, Calvin Klain czy Timberland dla dzieci. Mają nawet Lacoste (ale dla mnie za drogie) i DKNA!!! Drogo, ale bez przesady, ogromny wybór i fachowa obsługa.

zakupy: Ubranka Calvin Klein i Tommy Hilfiger; czerwiec 2010

plusy: Doskonała oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Amko.com.pl opinia nr 55874 z 14.06.2010

calkiem przypadkiem znalazlam go w necie. Jak najbardziej spelnil moje oczekiwania!!! Moja Olunia jest zachwycona owieczka!!!

zakupy: kojec-mata owieczka Sophie; czerwiec 2010

plusy: wysokiej jakosci produkty

minusy: brak maty-kojca w sklepie we Wroclawiu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER