Literatura antykwaryczna oraz komiksy i książki z nutami muzycznymi.
Sklep Antykwariat-internetowy.pl

Kontakt

tel. 509 681 943
Sopot

Popularne produkty

książki, czasopisma humanistyczne, pocztówki, czasopisma specjalistyczne, mapy, czasopisma techniczne i naukowe, komiksy, nuty, drugi obieg, ulotki, prasa, etc.

Popularne marki

Inny, , Praca zbiorowa, Seria "z tygrysem", Bazewicz józef michał, Kraszewski józef ignacy, Katalog wystawy, Sienkiewicz henryk, Antologia, Odkrycia młodych

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Antykwariat-internetowy.pl > Opinie klientów

Sklep Antykwariat-internetowy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.08.2007r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Natalia rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 234457 z 01.08.2013

Sklep zaskoczył mnie swoim ogromnym i asortymentem. Oprócz podręczników dla dzieci do szkoły muzycznej nuty do gitary klasycznej.

zakupy: książki, nuty; wrzesień 2012

plusy: asortyment, ceny

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 73153 z 10.03.2011

Duży wybór , znalazłam to czego szukałam , poza tym dobry kontakt wszystko sprawnie , tanio i milo !

zakupy: Jestes jak ogień - Erica Spindler; lipiec 2010

plusy: duży wybór , tanio , miło i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 57835 z 20.07.2010

Znalazłam to, czego długo szukałam, w przystępnej cenie. Zanim dokonałam zakupu rozmawiałam przez GG ze sprzedawcą. Był uprzejmy i rzeczowy, udzielił szczegółowych odpowiedzi na moje pytania. Książka dostarczona była szybko i w stanie takim, jak opisywał ją sprzedawca. Jestem zadowolona i polecam serdecznie.

zakupy: książka; lipiec 2010

plusy: kompetencja i uprzejmość obsługi;

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 53569 z 07.05.2010

Tylko tu znalazłam książkę,której szukałam i dodatkowo była w bardzo przystępnej cenie.Szybko została wysłana.Jestem bardzo zadowolona.Dziękuję

zakupy: ", Lepsze zdrowie dla każdej kobiety", ; kwiecień 2010

plusy: Rzetelność,przystępne ceny

minusy: Nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

casiopeia rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 53520 z 07.05.2010

świetny zbiór książek, wiele perełek, nieosiągalnych w księgarniach no i przede wszystkim przemiła obsługa:)

zakupy: książki, książki, książki; wrzesień 2009

plusy: świetne książki, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

McCoolca rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 52814 z 26.04.2010

Dlaczego wybrałem? ponieważ miał białego kruka, którego poszukiwałem blisko 3 lata; a czy spełnił oczekiwania - jak najbardziej - szybko, profesjonalnie, świetny kontakt, a przede wszystkim permanentna aktualizacja statusu Twojej przesyłki... pierwszy mój zakup w tym antykwariacie i jeżeli coś się znowu u Nich znajdzie... to na pewno zostanę po raz wtóry kupującym

zakupy: kierownictwo obozu niepodległościowego..; kwiecień 2010

plusy: szybkość transakcji

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inka rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 52172 z 16.04.2010

Na antykwariat trafiłam przypadkiem, ale bardzo mi się spodobały książki, które oferował. Wybrałam jedną na próbę, aby zobaczyć jak wygląda obsługa i realizacja zamówienia. Bardzo mi odpowiada ten sklep. Szybka realizacja i bieżące monitorowanie przesyłki. bardzo miły kontakt telefoniczny. Świetny sklep. POLECAM!

zakupy: książka; kwiecień 2010

plusy: duży wybór pozycji, doskonały kontakt, szybka realizacja

minusy: na razie nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kreska rekomenduje Antykwariat-internetowy.pl opinia nr 42806 z 03.11.2009

mają bardzo duży wybór książek, dość dobra obsługa (szybka, nieźle zapakowana przesyłka, miły kontakt ze sprzedającym)

zakupy: 4 ksiązki; listopad 2009

plusy: fachowość

minusy: korzystają z poczty polskiej a ta czasem nie jest szybka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER