Kosmetyki oraz leki, sprzęt i akcesoria medyczne.
Sklep AptekaSlonik.pl

Kontakt

tel. 81 828 80 92
Karczmiska

Popularne produkty

Zdrowie i uroda, Zdrowie, Kosmetyki, Uroda

Popularne marki

Ziaja, , Delia, Aflofarm, Herbapol, Ava laboratorium, Joanna, Hasco-lek, Bielenda, Bioderma, Le cafe de beaute, L'biotica, Lirene, Pharmaceris, Polfa, Pani teresa

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 4
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AptekaSlonik.pl > Opinie klientów

Sklep AptekaSlonik.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.09.2007r i posiada 7 opinii klientów w tym 58% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata nie poleca AptekaSlonik.pl opinia nr 294677 z 04.06.2014

Artykuły, które widnieją na stronie, w rzeczywistości są niedostępne, brak jakichkolwiek adnotacji. Wielokrotnie składałam zamówienia i czas ich realizacji łącznie z ich otrzymaniem wynosił 2 tygodnie, a nie tak jak widnieje na stronie apteki 1-3 dni. Wysyłka priorytetowa 1-2 dni, a dziś okazało się, że mam czekać na kuriera z Pocztexu 3 dni. i tu moja cierpliwość się skończyła. Pan poinformował mnie, że on się wywiązał z zamówienia i je wysłał, a to kiedy je dostanę to mój problem nie jego. A to chyba w interesie apteki jest właściwe dostarczenie towaru a nie w interesie klienta i to apteka ma podpisaną umowę z firmą a nie klient ???!!!! Na siłę szukają towaru po hurtowniach, aby tylko zatrzymać klienta. A jak nie uda im się znaleźć towaru, to łaskawie dzwonią do klienta po tygodniu mówiąc, że jest niedostępny. Strata czasu i pieniędzy, bo znalazłam apteki z niższymi cenami i fachową obsługą oraz szybką dostawą. Towar wysyłany jest tego samego dnia co składane zamówienie i otrzymuję go następnego dnia kurierem za niższą cenę. Zero informacji o statusie zamówienia. Trzeba samemu dzwonić, dopytywać się o zamówienie. Lekceważące podejście do klienta, brak profesjonalizmu.

zakupy: email diamant; czerwiec 2014

plusy: brak

minusy: brak profesjonalnej obsługi,długi okres oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nautilus nie poleca AptekaSlonik.pl opinia nr 54076 z 16.05.2010

Nie polecam i nie bede tam juz dokonywac zakupow. nie informuja o braku towaru w zamowieniu

zakupy: kosmetyki, leki; maj 2010

plusy: niskie ceny

minusy: lekcewazenie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arczi nie poleca AptekaSlonik.pl opinia nr 53061 z 29.04.2010

12.04 - złożone zamówienie. 20.04 - informacja o tym że apteka nie ma zamówionego produktu. 28.04 - pieniądze za zamówienie wciąż nie zwrócone. Ze swojej strony przypominałem trzykrotnie o prośbie jak najszybszego zwrotu pieniędzy. Żaden z moich maili nie doczekał się odpowiedzi! Jestem bardzo rozczarowany poziomem obsługi oraz ignorancją w stosunku do mnie!

zakupy: Prosterol; kwiecień 2010

plusy: brak

minusy: brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje AptekaSlonik.pl opinia nr 45000 z 12.12.2009

pokierowała mną przede wszystkim ogromna ilość pozytywnych opinii o sklepie, no i oczywiście bardzo konkurencyjne ceny.

zakupy: ZM 32291; grudzień 2009

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje AptekaSlonik.pl opinia nr 44915 z 10.12.2009

Miał najniższe na rynku ceny kremów, które mnei interesowały (i to SPORO niższe od konkurencji). Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Uważam zakup za bardzo korzystny pod kazdym względem.

zakupy: Kremy z serii AA Prestige; grudzień 2009

plusy: konkurencyjne ceny, fachowa obsługa, szybkość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje AptekaSlonik.pl opinia nr 44832 z 09.12.2009

Jestem bardzo zadowolona z zakupow w "Aptece Slonik". Profesjonalna, przesympatyczna obsluga, doskonaly, zgodny z opisem i w swietnej cenie towar. Polecam!

zakupy: kosmetyki; grudzień 2009

plusy: obsluga, ceny, towar, staranne opakowanie, gratisy,

minusy: sklep ma same zalety

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje AptekaSlonik.pl opinia nr 44812 z 09.12.2009

oczekiwania spełnił i spełnać bedzie jeszcze długo, bo to wydajny produkt, natomiast apteka miała najkorzystniejszą cenę:)

zakupy: ZM 32048; grudzień 2009

plusy: szybkość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER