Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Przyprawy pozostałe

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , Pasabahce, turcja, -, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 352
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 357 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mesaja rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 429826 z 16.02.2018

Bo były towary, które mnie interesowały i w dobrej cenie. Tak spełnił

zakupy: cytryny, liście molochii, przyprawy; luty 2018

plusy: dobre ceny, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANeta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 429818 z 16.02.2018

Doskonałe produkty i duży wybór,polecam!

zakupy: kuskus, przyprawy, suszone warzywa; luty 2018

plusy: duzy wybór, oryginalne produkty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 429282 z 09.02.2018

TO JEDYNY SKLEP Z TAKIMI ORIENTALNYMI PRODUKTAMI, SZUKAŁAM SŁODKIEGO ŁUBINU ALE PO ZAPOZNANIU SIĘ Z OFERTĄ KUPIŁAM JESZCZE INNE PRODUKTY. MELASA Z DAKTYLI - REWELACJA!

zakupy: Bób suszony, łuskany, 0, 9 kg 15, 90 2 Frikeh (Freekeh), zie; luty 2018

plusy: CIEKAWA OFERTA, JASNE ZASADY DOSTAWY. OD RAZU ZOSTALAM U

minusy: ZBYT LAKONICZNY OPIS NIEKTORYCH PRODUKTÓW

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Graham rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 428910 z 02.02.2018

błyskawiczna obsługa, produkty starannie pakowane, jestem bardzo zadowolony

zakupy: różne przyprawy; luty 2018

plusy: nietypowe przyprawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 428790 z 01.02.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Zakupione towary czyli pita, daktyle, kawa, herbata, oliva z olivek tańsze niż w Palestynie, a jakość SUPER. Polecam wszystkim

zakupy: pita, daktyle, kawa, herbata, oliva z olivek; luty 2018

plusy: czas, cena, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 428518 z 28.01.2018

Szeroka oferta produktów, dobre ceny.

zakupy: Herbata, przyprawy, oliwa; styczeń 2018

plusy: duży wybór produktów, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 422330 z 23.10.2017

Produkty są oryginalnie arabskie, świetne w kuchni.Sklep solidny , ma duży wybór towarów.

zakupy: zatar, koncentrat z granatów, przyprawa do twarogu, konfitura f; październik 2017

plusy: świetne towary

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 413090 z 28.05.2017

Potrzebne przyprawy były od ręki Szybka wysyłka

zakupy: Melasa z granatów Kaak woda różana i z kwiatów pomarańczy; maj 2017

plusy: Szybko

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa nie poleca Arabskie.pl opinia nr 411382 z 07.05.2017

poszukiwałam arabskich przypraw i przyrządu do dozowania masy na falafele

zakupy: zatar, mahlep, przyrząd do falafeli, gliniane miseczki; marzec 2017

plusy: przesyłka dotarła

minusy: towar wadliwy, brak reakcji na reklamację

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 409902 z 14.04.2017

Wybrałam sklep, ponieważ był pierwszą propozycją od Google :) Mimo, że szukałam konkretnego produktu, szybko zauważyłam, że sklep ma na prawdę całkiem spory asortyment. Zamówienie zostało błyskawicznie przekazane do realizacji. Produkty doręczono już po 4 dniach roboczych - zgodny z opisem (i to w okresie przedświątecznym!). Faktura została przesłana mailowo na czas (w dniu doręczenia). Ponadto sklep informuje klientów o możliwym wydłużeniu dostawy (konkretnie, podaje czas wstrzymania/wznowienia wysyłek) w przypadku urlopu/świąt - jeszcze przed dokonaniem zakupu - nie trzeba zgadywać czy zamówienie zdąży do nas dotrzeć w oczekiwanym czasie czy nie i jako, że lubię mieć wszystko zaplanowane uważam to za duży plus. Do swojego zamówienia otrzymałam mały dodatek w postaci ciasteczka (zbędne, ale zawsze miłe). Gratuluję przemyślanej i dobrej organizacji oraz polecam wszystkim przyszłym klientom.

zakupy: Przyprawy; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, duży asortyment

minusy: brak możliwości dodania opinii na stronie sklepu:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 409834 z 13.04.2017

Super sklep ,przemiła obsługa , świetne oryginalne produkty z Maroka!

zakupy: przyprawy, słodycze, przetwory z Maroka; kwiecień 2017

plusy: Swietny towar

minusy: Trochę długi czas wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 407594 z 12.03.2017

Wybrałam ten sklep przypadkowo ale jestem zadowolona

zakupy: baklawa humus tahini falafel; marzec 2017

plusy: asortyment

minusy: brak możliwości zapłaty przez szybki przelew

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

naser21 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 401026 z 16.12.2016

uwielbiam smakołyki arabsko tureckie

zakupy: wszystkie towary są dobre; grudzień 2016

plusy: dobry pod każdym względem,polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400274 z 09.12.2016

Kupuje w tym sklepie od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowoloną.Duży wybór towarów,wyjątkowo życzliwa obsługa,przystępne ceny i szybka wysyłka! Polecam gorąco!

zakupy: Herbata, soczewica, ajwar, olej z czarnuszki; grudzień 2016

plusy: Duży i ciekawy wybór towarów,b.życzliwa obsługa

minusy: Nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400102 z 08.12.2016

Sklep bardzo profesjonalny. Gorąco polecam.

zakupy: Daktyle królewskie; grudzień 2016

plusy: Świeży towar,dobrze zapakowany.

minusy: Wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400070 z 08.12.2016

Polecam sklep , zawsze dostanę w nim artykuły , które potrzebuję. Jest dobrze zaopatrzony.

zakupy: Ciasto knafeh, przyprawy różne; listopad 2016

plusy: bardzo duży asortyment , dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398762 z 25.11.2016

Baklawa pyszna , rewelacyjna -polecam . Szkoda tylko że kupiłam mniejsze opakowanie.Ja na pewno jeszcze ją kupie, oczywiście tym razem wezmę duże opakowanie ;)Dostawa bardzo szybka .

zakupy: Mieszanka świeżych ciasteczek z orzechami i miodem, baklawa; listopad 2016

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiro5 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398658 z 24.11.2016

zaczęłam od przepisów dostępnych na stronie arabskie.pl, po chwili zorientowałam się, że można niektóre produkty od razu kupić i tak już robię kolejne zakupy i jestem bardzo zadowolona z rzetelności, profesjonalności, miłej obsługi i szybkiej przesyłki

zakupy: Gotowany bobik po egipsku, Mloukhieh konserwowane krojone, Świeże; listopad 2016

plusy: duży wybór asortymentu, przepisy na różne potrawy

minusy: jeszcze nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adela rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398006 z 16.11.2016

W tym sklepie mają ciekawe i nie spotykane gdzie indziej towary, a obsługa jest bardzo sympatyczna profesjonalna.

zakupy: Daktyle; listopad 2016

plusy: Orginalność produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 396266 z 26.10.2016

Dawno, dawno temu miałem okazję robić zakupy w libańskich sklepikach, szukałem namiastki tego w Polsce i po wielu latach znalazłem więcej niż namiastkę. Przyprawy smakują tak jak tamte z Libanu, przepisy na potrawy są takie same jak te, które przekazywali mi libańscy znajomi. Sklep Arabskie.pl spełnia moje oczekiwania, z czego jestem bardzo rad :)

zakupy: Przyprawy, oliwy, chlebki pita, słodycze.; październik 2016

plusy: Atrakcyjna i przejrzysta strona www. Świetny kontakt.

minusy: Nie zauważam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER