Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Nabiał, Warzywa konserwowe, Akcesoria kuchenne, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, Baktat gida san, turcja, , Turcja

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 343
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 347 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

naser21 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 401026 z 16.12.2016

uwielbiam smakołyki arabsko tureckie

zakupy: wszystkie towary są dobre; grudzień 2016

plusy: dobry pod każdym względem,polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400274 z 09.12.2016

Kupuje w tym sklepie od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowoloną.Duży wybór towarów,wyjątkowo życzliwa obsługa,przystępne ceny i szybka wysyłka! Polecam gorąco!

zakupy: Herbata, soczewica, ajwar, olej z czarnuszki; grudzień 2016

plusy: Duży i ciekawy wybór towarów,b.życzliwa obsługa

minusy: Nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400102 z 08.12.2016

Sklep bardzo profesjonalny. Gorąco polecam.

zakupy: Daktyle królewskie; grudzień 2016

plusy: Świeży towar,dobrze zapakowany.

minusy: Wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400070 z 08.12.2016

Polecam sklep , zawsze dostanę w nim artykuły , które potrzebuję. Jest dobrze zaopatrzony.

zakupy: Ciasto knafeh, przyprawy różne; listopad 2016

plusy: bardzo duży asortyment , dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398762 z 25.11.2016

Baklawa pyszna , rewelacyjna -polecam . Szkoda tylko że kupiłam mniejsze opakowanie.Ja na pewno jeszcze ją kupie, oczywiście tym razem wezmę duże opakowanie ;)Dostawa bardzo szybka .

zakupy: Mieszanka świeżych ciasteczek z orzechami i miodem, baklawa; listopad 2016

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiro5 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398658 z 24.11.2016

zaczęłam od przepisów dostępnych na stronie arabskie.pl, po chwili zorientowałam się, że można niektóre produkty od razu kupić i tak już robię kolejne zakupy i jestem bardzo zadowolona z rzetelności, profesjonalności, miłej obsługi i szybkiej przesyłki

zakupy: Gotowany bobik po egipsku, Mloukhieh konserwowane krojone, Świeże; listopad 2016

plusy: duży wybór asortymentu, przepisy na różne potrawy

minusy: jeszcze nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398066 z 17.11.2016

Sklep posiada świetny wybór towarów , doskonała i szalenie miła komunikacja ze sklepem, dobre ceny i duuużo rzeczy do smakowania. Polecam gorąco

zakupy: masło ghee, herbata, przyprawy; listopad 2016

plusy: różnorodność + oferta na życzenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adela rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398006 z 16.11.2016

W tym sklepie mają ciekawe i nie spotykane gdzie indziej towary, a obsługa jest bardzo sympatyczna profesjonalna.

zakupy: Daktyle; listopad 2016

plusy: Orginalność produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zero rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 396926 z 04.11.2016

Polecam!

zakupy: Łubin, orzechy pini; listopad 2016

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 396266 z 26.10.2016

Dawno, dawno temu miałem okazję robić zakupy w libańskich sklepikach, szukałem namiastki tego w Polsce i po wielu latach znalazłem więcej niż namiastkę. Przyprawy smakują tak jak tamte z Libanu, przepisy na potrawy są takie same jak te, które przekazywali mi libańscy znajomi. Sklep Arabskie.pl spełnia moje oczekiwania, z czego jestem bardzo rad :)

zakupy: Przyprawy, oliwy, chlebki pita, słodycze.; październik 2016

plusy: Atrakcyjna i przejrzysta strona www. Świetny kontakt.

minusy: Nie zauważam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 393298 z 17.09.2016

Duży wybór produktów, dobre ceny, przemiła i kompetenta obsługa. Polecam gorąco

zakupy: pita; wrzesień 2016

plusy: szybka dostawa,miła obsługa, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 386662 z 23.06.2016

Asortyment który jest ogólnie trudno dostępny a w mojej kuchni niezbędny. Przystępne ceny i familijna atmosfera

zakupy: Bob .daktyle. ciastka.i reszta; czerwiec 2016

plusy: Asortyment.obsluga

minusy: Czasem moglloby być szybciej ale i tak nie jest źle

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 385778 z 14.06.2016

Zakupy bez problemów

zakupy: artykuły spożywcze; czerwiec 2016

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 383498 z 22.05.2016

Kolejny bezproblemowy zakup, szybka dostawa, starannie zapakowana przesyłka, towar bardzo dobrej jakości i słodki drobiazg od firmy. Sama przyjemność zakupów. POLECAM.

zakupy: chleb khobez, pita; maj 2016

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidkar rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 378818 z 07.04.2016

Jestem już klientem sklepu od jakiegoś czasu .Towar jest dostarczany w tempie można określić ekspresowym. Zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w "podróży". Sklep godny polecenia. Zawsze obsługa pomocna w przypadku wątpliwości. Polecam!!!!!!!!!

zakupy: melasa z morwy sos z granatów pasta sezamowa ryż egipski; kwiecień 2016

plusy: bardzo szeroki wachlarz artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 377338 z 23.03.2016

Znalazłam tu produkty, których poszukiwałam a których nie dostałam w innych miejscach.

zakupy: woda pomarańczowa, syrop z granatów; marzec 2016

plusy: Tempo dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 376670 z 17.03.2016

Bogaty asortyment i przystepne ceny

zakupy: mograbieh; marzec 2016

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 376090 z 11.03.2016

Bardzo lubię kupować w tym sklepie: wzorowa obsługa,dobry towar,umiarkowane ceny i wyrobione przez lata zaufanie!

zakupy: herbata, ajvar pikantny, dżem morelowy, konserwy sardynki; marzec 2016

plusy: Mam głębokie zaufanie-wynik kilkuletnich zakupów

minusy: Wszystko jest w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 373450 z 17.02.2016

Duży wybór towarów. Oczekiwania spełnione w 100 % !!!

zakupy: Garam Masala, Pasta z tamaryndowca, Melasa, syrop z granatów; luty 2016

plusy: Wszystko

minusy: Zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 367578 z 28.12.2015

szukałam konkretnego produktu, znalazłam go w sklepie Arabskie.pl zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko ( mimo okresu przedświątecznego ), kontakt @ i sms z kurierem bez zarzutu. Przesyłka zabezpieczona, towar świeży i smaczny :) POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ !!!

zakupy: pasta paprykowa HARRISA 4 sztuki; grudzień 2015

plusy: towar świeży, dotarł prędziutko ;)

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER