Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Kawa i herbata, Warzywa konserwowe, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , Baktat gida san, turcja, Turcja

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 351 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 407594 z 12.03.2017

Wybrałam ten sklep przypadkowo ale jestem zadowolona

zakupy: baklawa humus tahini falafel; marzec 2017

plusy: asortyment

minusy: brak możliwości zapłaty przez szybki przelew

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iren rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 407194 z 06.03.2017

dostawa zgodnie z deklaracja sprzedawcy; towary pełnowartosciowe

zakupy: pita i orzeszki solone; marzec 2017

plusy: terminowosc i jakosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 406706 z 28.02.2017

Od dawna marzyłam o kupnie tagine, a zatem potrzebne były przyprawy i składniki. Przypadkiem trafiłam na Arabskie.pl i ucieszyłam sie, że mogę mieć co chcę bez wyjazdu. Produkty otrzymałam elegancko zabezpieczone i terminowo. Bedę stale zaopatrywać się tutaj. Polecam.

zakupy: nie jestem w stanie wszystkiego wymienić. Cytryny kiszone, ; luty 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: kłopot ze zmianą strony i wyborem produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 406702 z 28.02.2017

Od dawna marzyłam o kupnie tagine, a zatem potrzebne były przyprawy i składniki. Przypadkiem trafiłam na Arabskie.pl i ucieszyłam sie, że mogę mieć co chcę bez wyjazdu. Produkty otrzymałam elegancko zabezpieczone i terminowo. Bedę stale zaopatrywać się tutaj. Polecam.

zakupy: nie jestem w stanie wszystkiego wymienić. Cytryny kiszone, ; luty 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: kłopot ze zmianą strony i wyborem produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 406698 z 28.02.2017

Od dawna marzyłam o kupnie tagine, a zatem potrzebne były przyprawy i składniki. Przypadkiem trafiłam na Arabskie.pl i ucieszyłam sie, że mogę mieć co chcę bez wyjazdu. Produkty otrzymałam elegancko zabezpieczone i terminowo. Bedę stale zaopatrywać się tutaj. Polecam.

zakupy: nie jestem w stanie wszystkiego wymienić. Cytryny kiszone, ; luty 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: kłopot ze zmianą strony i wyborem produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 406330 z 22.02.2017

Trudno dostępne, świeże produkty w przystępnych cenach. Sklep informuje o statusie zamówienia na bieżąco. Wszytko odbywa się tak, jak powinno. Dziękuję! Na pewno do Was wrócę:)

zakupy: Przyprawy; luty 2017

plusy: różnorodność przypraw,łatwy proces zamawiania, uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

naser21 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 401026 z 16.12.2016

uwielbiam smakołyki arabsko tureckie

zakupy: wszystkie towary są dobre; grudzień 2016

plusy: dobry pod każdym względem,polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400274 z 09.12.2016

Kupuje w tym sklepie od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowoloną.Duży wybór towarów,wyjątkowo życzliwa obsługa,przystępne ceny i szybka wysyłka! Polecam gorąco!

zakupy: Herbata, soczewica, ajwar, olej z czarnuszki; grudzień 2016

plusy: Duży i ciekawy wybór towarów,b.życzliwa obsługa

minusy: Nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400102 z 08.12.2016

Sklep bardzo profesjonalny. Gorąco polecam.

zakupy: Daktyle królewskie; grudzień 2016

plusy: Świeży towar,dobrze zapakowany.

minusy: Wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 400070 z 08.12.2016

Polecam sklep , zawsze dostanę w nim artykuły , które potrzebuję. Jest dobrze zaopatrzony.

zakupy: Ciasto knafeh, przyprawy różne; listopad 2016

plusy: bardzo duży asortyment , dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398762 z 25.11.2016

Baklawa pyszna , rewelacyjna -polecam . Szkoda tylko że kupiłam mniejsze opakowanie.Ja na pewno jeszcze ją kupie, oczywiście tym razem wezmę duże opakowanie ;)Dostawa bardzo szybka .

zakupy: Mieszanka świeżych ciasteczek z orzechami i miodem, baklawa; listopad 2016

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiro5 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398658 z 24.11.2016

zaczęłam od przepisów dostępnych na stronie arabskie.pl, po chwili zorientowałam się, że można niektóre produkty od razu kupić i tak już robię kolejne zakupy i jestem bardzo zadowolona z rzetelności, profesjonalności, miłej obsługi i szybkiej przesyłki

zakupy: Gotowany bobik po egipsku, Mloukhieh konserwowane krojone, Świeże; listopad 2016

plusy: duży wybór asortymentu, przepisy na różne potrawy

minusy: jeszcze nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adela rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 398006 z 16.11.2016

W tym sklepie mają ciekawe i nie spotykane gdzie indziej towary, a obsługa jest bardzo sympatyczna profesjonalna.

zakupy: Daktyle; listopad 2016

plusy: Orginalność produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 396266 z 26.10.2016

Dawno, dawno temu miałem okazję robić zakupy w libańskich sklepikach, szukałem namiastki tego w Polsce i po wielu latach znalazłem więcej niż namiastkę. Przyprawy smakują tak jak tamte z Libanu, przepisy na potrawy są takie same jak te, które przekazywali mi libańscy znajomi. Sklep Arabskie.pl spełnia moje oczekiwania, z czego jestem bardzo rad :)

zakupy: Przyprawy, oliwy, chlebki pita, słodycze.; październik 2016

plusy: Atrakcyjna i przejrzysta strona www. Świetny kontakt.

minusy: Nie zauważam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 393298 z 17.09.2016

Duży wybór produktów, dobre ceny, przemiła i kompetenta obsługa. Polecam gorąco

zakupy: pita; wrzesień 2016

plusy: szybka dostawa,miła obsługa, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 386662 z 23.06.2016

Asortyment który jest ogólnie trudno dostępny a w mojej kuchni niezbędny. Przystępne ceny i familijna atmosfera

zakupy: Bob .daktyle. ciastka.i reszta; czerwiec 2016

plusy: Asortyment.obsluga

minusy: Czasem moglloby być szybciej ale i tak nie jest źle

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 385778 z 14.06.2016

Zakupy bez problemów

zakupy: artykuły spożywcze; czerwiec 2016

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 383498 z 22.05.2016

Kolejny bezproblemowy zakup, szybka dostawa, starannie zapakowana przesyłka, towar bardzo dobrej jakości i słodki drobiazg od firmy. Sama przyjemność zakupów. POLECAM.

zakupy: chleb khobez, pita; maj 2016

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidkar rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 378818 z 07.04.2016

Jestem już klientem sklepu od jakiegoś czasu .Towar jest dostarczany w tempie można określić ekspresowym. Zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w "podróży". Sklep godny polecenia. Zawsze obsługa pomocna w przypadku wątpliwości. Polecam!!!!!!!!!

zakupy: melasa z morwy sos z granatów pasta sezamowa ryż egipski; kwiecień 2016

plusy: bardzo szeroki wachlarz artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 377338 z 23.03.2016

Znalazłam tu produkty, których poszukiwałam a których nie dostałam w innych miejscach.

zakupy: woda pomarańczowa, syrop z granatów; marzec 2016

plusy: Tempo dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER