Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , -, Turcja, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl - monitorowana jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 352 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janusz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 203698 z 05.03.2013

Lubię tego typu przyprawy sklep jest ok

zakupy: Harrisa (el mandra de djerba) Harrisa w; marzec 2013

plusy: bardzo dobry wybór towaru

minusy: nie za uwarzyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jazzereczka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 203494 z 04.03.2013

Wybrałam ten sklep, gdyż znalazłam to, czego szukalam- paste z tamaryndowca.

zakupy: pasta z tamaryndowca; luty 2013

plusy: miła obsługa- widać, żę dbają o klienta

minusy: brak jak narazie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angiedani rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 203062 z 01.03.2013

Sklep w pelni spelnil moje oczekiwania. Znalazlam tu Magdus, kawke oraz oliwki , ktore smakuja dokladnie tak jak te ,ktorych smak znam z Bliskiego Wschodu :). Transakcja ze sklepem przebiegla szybko i sprawnie. Troche obawialam sie czy duze sloje : jeden z oliwkami i drugi z Magdusem ,przetrwaja transport w "calosci". Jak sie pozniej okazalo zupelnie niepotrzebnie, poniewaz towar dotarl bardzo solidnie zapakowany!!! Goraco polecam!!!!

zakupy: oliwki, magdus, kawa, przyprawy, tahini; luty 2013

plusy: bogata oferta sklepu, towar dokladnie opisany

minusy: nie znalazlam wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 202978 z 01.03.2013

jest najlepszy na rynku jaki znam... szybka obsługa klienta, produkty świeże, dobrze zabezpieczone… wszystko na 6 !!!

zakupy: różne; marzec 2013

plusy: szbko, miło, profesjonalnie...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 202894 z 28.02.2013

Mój pirwszy zakup, można by jedynie poprawić czas księgowania wpłaty. Przesyłkę otrzymałem po 6-ciu dniach od daty wpłaty. Polecam ten sklep i sam w przyszłości będę robił w nim zakupy.

zakupy: przyprawy; luty 2013

plusy: solidność

minusy: czas księgowania wpłaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 202278 z 26.02.2013

Szukałam przypraw arabskich. Spełniły sie moje oczekiwania

zakupy: przyprawy; luty 2013

plusy: bogaty asortymant

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 201986 z 25.02.2013

Sklep Arabskie znalazłem w internecie szukając przypraw arabskich. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Szybkie informacje mailowe nt. stanu zamówienia.

zakupy: pasta Harissa; luty 2013

plusy: dobry kontakt, szeroki wybór towarów

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pantzernick rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 201622 z 22.02.2013

Dobre ceny,bogaty asortyment

zakupy: przyprawy; luty 2013

plusy: bogaty asortyment

minusy: długi czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 201614 z 22.02.2013

Bogaty asortyment. Dobre ceny. Na pewno nie raz zrobię tam jeszcze zakupy.

zakupy: art. spożywcze; luty 2013

plusy: asortyment, ceny, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gaxx rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 200698 z 19.02.2013

Szeroka gama asortymentowa, dobre ceny i porady.

zakupy: Przyprawy, ciasto; luty 2013

plusy: szybko i sprawnie, dobra jakość towarów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malwaeli rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 200038 z 15.02.2013

Super sklep. Obsługa na medal. Polecam

zakupy: Różne; luty 2013

plusy: Obsługa suepr a termin realizacji jest doskonały

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 200006 z 15.02.2013

Poleciła mi go koleżanka. Spełnił absolutnie moje oczekiwania z nawiązką! Bardzo duży i atrakcyjny wybór towarów, świetny kontakt i szybka dostawa.

zakupy: różne - głównie przyprawy, ; luty 2013

plusy: bardzo duży wybór, wygodna konstrukcja, łatwe szukanie

minusy: nie znalazłam..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

minimaks6 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 199598 z 14.02.2013

Szybko ,łatwo i rzeczowo Herbata super :) polecam, zamówiłem ten produkt po raz drugi nie omieszkam po niego wrócić za jakiś czas .

zakupy: Herbata Cejlońska; luty 2013

plusy: obsługa , ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 198314 z 08.02.2013

Bardzo ciekawy i trudno u nas dostępny asortyment w przystępnych cenach, wielki plus za dbanie o świeżość smakołyków :)

zakupy: woda różana, tahini; luty 2013

plusy: bogactwo i klarowność oferty

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 198186 z 07.02.2013

Znalazłem w internecie i to był bardzo dobry wybór. Polecam.

zakupy: Ciasteczka, ", Słowicze gniazdka", ; luty 2013

plusy: Super informacja i szybkość. Bardzo dobry towar.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darkkam1 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 197137 z 03.02.2013

Sklep wybrałem dlatego, gdyż posiadał w ofercie to co poszukiwałem.

zakupy: Okra zielona suszona, bamya; styczeń 2013

plusy: Szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 196765 z 31.01.2013

Wszystko ok

zakupy: melasa z granatow czarnuszka anyz gwiazd; styczeń 2013

plusy: duzy wybor

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Toni rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 196641 z 31.01.2013

Ten sklep to kawałek mojego świata skąd pochodzę (jestem libanczykiem), więc Rzecz jasna czekałem na taki sklep aż 20 lat !!!! dzięki że jesteście .....

zakupy: chleb pita, daktyle, ser i jogurt; styczeń 2013

plusy: uczciwość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ag. rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 195321 z 24.01.2013

Sklep wybrałam przez przypadek - jednak do zakupu zachęcił mnie szeroki asortyment produktów oferowanych przez sklep oraz przejrzysty układ strony. Moje zamówienie zrealizowane zostało naprawdę szybko i bez żadnych problemów. Bardzo polecam.

zakupy: pasta tahini, kawa z kardamonem i garam; styczeń 2013

plusy: ciekawy asortyment i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 195165 z 24.01.2013

Bo ma takie artykóły których w innych sklepach nie ma.

zakupy: Żel galaretka z płatkami róży, Baranina; styczeń 2013

plusy: że jest w intrnecie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER