Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Chałwa

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , -, Pasabahce, turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 353
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 358 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 205222 z 12.03.2013

mój mąż pochodzi z Maroka i brakuje mu ojczyzny.szukałam w internecie jakiegoś sklepu z arabska żywnością,zachęcił mnie klimat strony,przepisy itp.,jestem zadowolona i będę korzystć.polecam

zakupy: wędliny halal, yufka, przyprawy, itp; marzec 2013

plusy: asortyment klimat obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 205134 z 12.03.2013

Szukałem przyprawy do arabskiej "sfihy",znalazłem ja na stronie Arabskie.p.Zachęcony innymi ciekawymi produktami wybrałem kilka z nich. Po kilku dniach przesyłka dotarła. Zamówione produkty starannie zapakowane i zabezpieczone. Realizacja zamówienia w Arabskie.pl trwa kilka dni o czym byłem uprzedzony.Przez cały czas otrzymywałem maile z informacjami o aktualnym statusie mojego zamówienia. Z przyjemnością mogę polecić ten sklep wszystkim ciekawym innych smaków.

zakupy: Zatar, ciasto knahef, przyprawy; marzec 2013

plusy: ciekawy asortyment

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204714 z 10.03.2013

Duży wybór, sklep spełnił moje oczekiwania, bardzo szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt, polecam!

zakupy: kawa, słodycze, ciociorka, pasta sezmowa; marzec 2013

plusy: duży wybór, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204158 z 07.03.2013

Jedyny sklep, który oferuje interesujący mnie asortyment w najwyższej jakości!

zakupy: Ciasto phylo, pistacje; marzec 2013

plusy: asortyment, szybość realizacji produktów

minusy: dostępna jedynie sprzedaż internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204094 z 07.03.2013

Bardzo tęskniłam za arabskim jedzeniem i słodyczami. Ciesze się, ze znalazłam w necie taki sklep! Dobrze zaopatrzony, szybciutka dostawa, świeże, pyszne produkty! Mam tylko jeszcze jedno marzenie, aby był ciut tańszy i wtedy już będę kupować na okrągło :)

zakupy: Khobez, chleb arabski pita, z mąki z peł; marzec 2013

plusy: asortyment

minusy: cena ciut za wysoka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta343 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 204010 z 06.03.2013

W jednym miejscu wiele potrzebnych artykułów , które są mi potrzebne do wypróbowania w kuchni arabskiej.Ni trzeba przeszukiwać stron z przepisami, aby przybliżyć sobie smaki i aromaty tej kuchni.Jestem bardzo zadowolona, że odkryłam tę stronę i mogę polecić z całego serca. Zakupy robię tu po raz kolejny, przesyłka jest dostarczana bez żadnych problemów, produkty są świeże z długimi terminami ważności.

zakupy: Nabiał, przyprawy, pieczywo, art. gospod; marzec 2013

plusy: rzetelność i kompetencja, serdeczność

minusy: może jeszcze szerszy asortyment (kosmetyki?)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 203698 z 05.03.2013

Lubię tego typu przyprawy sklep jest ok

zakupy: Harrisa (el mandra de djerba) Harrisa w; marzec 2013

plusy: bardzo dobry wybór towaru

minusy: nie za uwarzyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jazzereczka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 203494 z 04.03.2013

Wybrałam ten sklep, gdyż znalazłam to, czego szukalam- paste z tamaryndowca.

zakupy: pasta z tamaryndowca; luty 2013

plusy: miła obsługa- widać, żę dbają o klienta

minusy: brak jak narazie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angiedani rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 203062 z 01.03.2013

Sklep w pelni spelnil moje oczekiwania. Znalazlam tu Magdus, kawke oraz oliwki , ktore smakuja dokladnie tak jak te ,ktorych smak znam z Bliskiego Wschodu :). Transakcja ze sklepem przebiegla szybko i sprawnie. Troche obawialam sie czy duze sloje : jeden z oliwkami i drugi z Magdusem ,przetrwaja transport w "calosci". Jak sie pozniej okazalo zupelnie niepotrzebnie, poniewaz towar dotarl bardzo solidnie zapakowany!!! Goraco polecam!!!!

zakupy: oliwki, magdus, kawa, przyprawy, tahini; luty 2013

plusy: bogata oferta sklepu, towar dokladnie opisany

minusy: nie znalazlam wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 202978 z 01.03.2013

jest najlepszy na rynku jaki znam... szybka obsługa klienta, produkty świeże, dobrze zabezpieczone… wszystko na 6 !!!

zakupy: różne; marzec 2013

plusy: szbko, miło, profesjonalnie...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 202894 z 28.02.2013

Mój pirwszy zakup, można by jedynie poprawić czas księgowania wpłaty. Przesyłkę otrzymałem po 6-ciu dniach od daty wpłaty. Polecam ten sklep i sam w przyszłości będę robił w nim zakupy.

zakupy: przyprawy; luty 2013

plusy: solidność

minusy: czas księgowania wpłaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 202278 z 26.02.2013

Szukałam przypraw arabskich. Spełniły sie moje oczekiwania

zakupy: przyprawy; luty 2013

plusy: bogaty asortymant

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 201986 z 25.02.2013

Sklep Arabskie znalazłem w internecie szukając przypraw arabskich. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Szybkie informacje mailowe nt. stanu zamówienia.

zakupy: pasta Harissa; luty 2013

plusy: dobry kontakt, szeroki wybór towarów

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pantzernick rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 201622 z 22.02.2013

Dobre ceny,bogaty asortyment

zakupy: przyprawy; luty 2013

plusy: bogaty asortyment

minusy: długi czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 201614 z 22.02.2013

Bogaty asortyment. Dobre ceny. Na pewno nie raz zrobię tam jeszcze zakupy.

zakupy: art. spożywcze; luty 2013

plusy: asortyment, ceny, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gaxx rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 200698 z 19.02.2013

Szeroka gama asortymentowa, dobre ceny i porady.

zakupy: Przyprawy, ciasto; luty 2013

plusy: szybko i sprawnie, dobra jakość towarów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malwaeli rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 200038 z 15.02.2013

Super sklep. Obsługa na medal. Polecam

zakupy: Różne; luty 2013

plusy: Obsługa suepr a termin realizacji jest doskonały

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 200006 z 15.02.2013

Poleciła mi go koleżanka. Spełnił absolutnie moje oczekiwania z nawiązką! Bardzo duży i atrakcyjny wybór towarów, świetny kontakt i szybka dostawa.

zakupy: różne - głównie przyprawy, ; luty 2013

plusy: bardzo duży wybór, wygodna konstrukcja, łatwe szukanie

minusy: nie znalazłam..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

minimaks6 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 199598 z 14.02.2013

Szybko ,łatwo i rzeczowo Herbata super :) polecam, zamówiłem ten produkt po raz drugi nie omieszkam po niego wrócić za jakiś czas .

zakupy: Herbata Cejlońska; luty 2013

plusy: obsługa , ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 198314 z 08.02.2013

Bardzo ciekawy i trudno u nas dostępny asortyment w przystępnych cenach, wielki plus za dbanie o świeżość smakołyków :)

zakupy: woda różana, tahini; luty 2013

plusy: bogactwo i klarowność oferty

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER