Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Przyprawy pozostałe

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , Turcja, -, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 348
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 353 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 80825 z 18.07.2011

Polecam ten sklep wszystkim, którzy ciekawi są nowych smaków. Profesjonalna obsługa.

zakupy: przyprawa zatar, chałwa; lipiec 2011

plusy: dobre zaopatrzenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 80565 z 14.07.2011

Gorąco polecam, jestem bardzo zadowolona z zakupów - dziękuję!

zakupy: konfitura różana, pasta daktylowa; lipiec 2011

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grażyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 80546 z 13.07.2011

Od dłuższego czasu poszukiwałam harissy i wreszcie ją mam. sklep w pełni się sprawdził.na pewno będę z niego nie raz korzystała.

zakupy: harrisa; lipiec 2011

plusy: świetna strona, dobry kontakt z kupującym

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota wu rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 80363 z 11.07.2011

Pełna satysfakcja. :) Polecam.

zakupy: spożywcze; lipiec 2011

plusy: ciekawe towary, szybka wysyłka, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 80212 z 08.07.2011

Szukałam sklepu z arabskimi towarami spożywczymi i znalazłam :-). Jestem baaaaaardzo zadowolona!

zakupy: słodycze, ser, konfitura z róży; lipiec 2011

plusy: asortyment, miły i rzeczowy kontakt

minusy: nie dostrzegam takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kruder rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 80066 z 06.07.2011

Trafiłem przypadkiem, a znam i lubię te samki.

zakupy: humus i takie tam; lipiec 2011

plusy: ciekawe produkty, szybka realizacja

minusy: brak możliwości zapłaty kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igor rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 79000 z 17.06.2011

Wybrałem ze względu na asortyment - konkretnie "papierowe" pieczywo arabskie, które uwielbiam. Przesyłka przyszła szybko, świetnie zapakowana. Produkty hermetycznie zamknięte PODWÓJNIE, a to wszystko w kartonowym pudełku.

zakupy: Chleb, chałwa; czerwiec 2011

plusy: Asortyment i jakość obsługi

minusy: Póki co żadnych wad nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 78967 z 17.06.2011

Świetny wybór orientalnych składników, doskonała wysyłka, wszystkie słoje zapakowane tak, że nie ma możliwości, żeby pękły. Naprawdę miła obsługa, czegoś brakło w ofercie to zadzwonili ustalić co chcę w zamian i jeszcze dodali bonus

zakupy: hummus, akcesoria, przyprawy; kwiecień 2011

plusy: oferta, obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 77503 z 25.05.2011

W poszukiwaniu nowych smaków i aromatów surfuję po internecie i wpadłam na ten sklep. Super!

zakupy: melasa z daktyli, cieciorka, bulgur; maj 2011

plusy: możliwość zamówienia produktów,których nie ma w sklepie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margolcia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 77484 z 24.05.2011

Sklep genialny. Szybka i profesjonalna transakcja. Moje ulubione przyprawy dotarły w idealnym stanie. Jestem zachwycona. Na pewno wróce tu nie raz.

zakupy: thina, zatar, harissa, przypr.do mięsa; maj 2011

plusy: PROFESJONALNOŚĆ :)

minusy: przy takiej zalecie...? ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amg rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 77376 z 22.05.2011

To jedyny w Polsce sklep, gdzie można dostać pełnoziarnistą pitę. Inne produkty domówiłam przy okazji i jestem bardzo, bardzo zadowolona.

zakupy: pita, ser Yasar, harissa, tahini, chałwa; maj 2011

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maniamr rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 77258 z 20.05.2011

Trafilam na strone sklepu calkiem przez przypadek. Bylam w Egipcie i niestety zakochalam sie w kuchni arabskiej i wszelkich jej przysmakach. Wchodzac na strone arabskie.pl mialam wrazenie jakbym sama byla w sklepie w Egipcie na zakupach :)) Cudowne uczucie!!

zakupy: pita, kumin, czarnuszka, pismaniye, mloukhie; kwiecień 2011

plusy: Przejrzysta strona,czesta aktualizacja asortymentu

minusy: na razie brak i oby tak pozostalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 77255 z 20.05.2011

Jedyny sklep w sieci oferujący taki duży wybór produktów arabskich. Komunikacja o postępach w realizacji zamówienia. Dobre opakowanie i smaczny gratis do zakupów. Będę wracać

zakupy: Woda różana, chleb pita pełnoziarnisty; maj 2011

plusy: Dobra oferta, sprawna obsługa, czytelna strona sklepu.

minusy: Przydałaby się 24 h czas realizacji zamówień.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER