Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , -, Turcja, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl - monitorowana jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 352 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 377338 z 23.03.2016

Znalazłam tu produkty, których poszukiwałam a których nie dostałam w innych miejscach.

zakupy: woda pomarańczowa, syrop z granatów; marzec 2016

plusy: Tempo dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 376670 z 17.03.2016

Bogaty asortyment i przystepne ceny

zakupy: mograbieh; marzec 2016

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 376090 z 11.03.2016

Bardzo lubię kupować w tym sklepie: wzorowa obsługa,dobry towar,umiarkowane ceny i wyrobione przez lata zaufanie!

zakupy: herbata, ajvar pikantny, dżem morelowy, konserwy sardynki; marzec 2016

plusy: Mam głębokie zaufanie-wynik kilkuletnich zakupów

minusy: Wszystko jest w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 373450 z 17.02.2016

Duży wybór towarów. Oczekiwania spełnione w 100 % !!!

zakupy: Garam Masala, Pasta z tamaryndowca, Melasa, syrop z granatów; luty 2016

plusy: Wszystko

minusy: Zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 367578 z 28.12.2015

szukałam konkretnego produktu, znalazłam go w sklepie Arabskie.pl zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko ( mimo okresu przedświątecznego ), kontakt @ i sms z kurierem bez zarzutu. Przesyłka zabezpieczona, towar świeży i smaczny :) POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ !!!

zakupy: pasta paprykowa HARRISA 4 sztuki; grudzień 2015

plusy: towar świeży, dotarł prędziutko ;)

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 361630 z 15.11.2015

Od dawna chciałam wypróbować przepisy kuchni arabskiej, niestety, niewiele sklepów oferowało składniki konieczne do stworzenia określonego dania od ,,a" do ,,z". Z największa przyjemnościa rekomenduję ten sklep, nie tylko ze względu na wysokie zróżnicowanie oferowanych produktów, ale również, jeśli nie przede wszystkim, ze względu na wspaniałe podejście do klienta. Dziękuję i polecam! :)

zakupy: fava, ser, chleb, tahini; listopad 2015

plusy: postawa wobec klienta, oferta

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 361081 z 09.11.2015

Zakupy w sklepie arabskie.pl okazał się bardzo dobrym wyborem. Wszystkie produkty są dobrej jakości, szczególnie polecam chleb pita! Bardzo miła i życzliwa obsługa.

zakupy: chleb pita, hommos, chałwa, Basboosa, Namura - ciasto i dese; listopad 2015

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 359205 z 23.10.2015

Od dłuższego czasu robię zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona pod każdym względzie.

zakupy: pistazi, chalwa, olej z czarnuszki, kasza burgul.; październik 2015

plusy: Rzetelnosć i fachowość.

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 358689 z 19.10.2015

Duży asortyment, szybka wysyłka- jestem bardzo zadowolona.

zakupy: pasta daktylowa, foremka do ciastek m'mamoul; październik 2015

plusy: szzybka wysyłka

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 358313 z 15.10.2015

różnorodność asortymentu

zakupy: cisteczka ma", amoul i zatar; październik 2015

plusy: dostępność, dduży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 357841 z 10.10.2015

Trudno jest dostać kawę z kardamonem, w tym sklepie ją znalazłam.

zakupy: kawa z kardamonem i czosnek granulowany; październik 2015

plusy: bardzo ciekawa i bogata oferta sklepu

minusy: trochę droga przesyłak. Przydałaby się przesyłak Inpost

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 355593 z 17.09.2015

Wybrałam ten sklep, ponieważ miał interesujące mnie artykuły.

zakupy: urządzenie do prod. falafeli i przyprawy; wrzesień 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 353745 z 31.08.2015

Transakcja przebiegła prawidłowo. Przesyłka dotarła bardzo szybko. polecam

zakupy: Pasterma, Khobez, Salami z indyka, Ayran; sierpień 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 352073 z 13.08.2015

Wszystko poszło sprawnie .Towar zgodny z opisem.Polecam.

zakupy: Foremka do falaweli; sierpień 2015

plusy: Sprawnie ,bezproblemowo.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 352021 z 13.08.2015

Szybko, sprawnie i pysznie - polecam!!!

zakupy: przyprawy, chlebki pita, melasa z morwy; sierpień 2015

plusy: bezproblemowa realizacja zamówienia

minusy: zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elisabeth rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 351605 z 07.08.2015

znajduję w tym sklepie produkty trudno dostępne w miejscu mojego zamieszkania

zakupy: przyprawa do falafela; sierpień 2015

plusy: sprawność obsługi

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 351285 z 04.08.2015

Szukałam tradycyjnych przypraw arabskich , chciałam zrobić falafle. Jestem zadowolona, bo poprosiłam o szybka przesyłkę i w 2 dni zamówione produkty były u mnie. Falafle się udały :)

zakupy: przyprawa do falafli, kumin, kardamon; lipiec 2015

plusy: zainteresowanie klientem, pomoc, szybka obsługa przesyłe

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 350361 z 26.07.2015

Szukałem konkretnych produktów i to zdecydowało o wyborze sklepu. Absolutnie nie żałuję. Współpraca trwa już kilka lat i przebiega (z mojego punku widzenia) wzorowo. Produkty na stronie sklepu są czytelnie prezentowane, opisy są wyczerpujące. Zawsze mogę liczyć na szybką dostawę zamówionych towarów. Poza tym arabskie.pl to zdecydowanie więcej niż sklep.

zakupy: Spożywcze; lipiec 2015

plusy: Same zalety

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OLGA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 348897 z 13.07.2015

Jeszcze raz podkreślam,że kupować w arabskie.pl dostarcza przyjemność! Nie tylko duży wybór,nie tylko doskonała jakość,ale i cała organizacja sprzedaży,fachowość i otwierająca serce uprzejmość:)

zakupy: Tahini, melasa z morwy, oliwki.; lipiec 2015

plusy: Fachowośc i uprzejmosc.

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 348541 z 09.07.2015

Towar doskonałej jakości, bogaty asortyment sklepu :)

zakupy: przyprawy, akcesoria kuchenne; lipiec 2015

plusy: jakość (i oryginalność) produktów

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER