Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Chałwa

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , -, Chiny, Pasabahce, turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 351
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 356 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 386662 z 23.06.2016

Asortyment który jest ogólnie trudno dostępny a w mojej kuchni niezbędny. Przystępne ceny i familijna atmosfera

zakupy: Bob .daktyle. ciastka.i reszta; czerwiec 2016

plusy: Asortyment.obsluga

minusy: Czasem moglloby być szybciej ale i tak nie jest źle

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 385778 z 14.06.2016

Zakupy bez problemów

zakupy: artykuły spożywcze; czerwiec 2016

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 383498 z 22.05.2016

Kolejny bezproblemowy zakup, szybka dostawa, starannie zapakowana przesyłka, towar bardzo dobrej jakości i słodki drobiazg od firmy. Sama przyjemność zakupów. POLECAM.

zakupy: chleb khobez, pita; maj 2016

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidkar rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 378818 z 07.04.2016

Jestem już klientem sklepu od jakiegoś czasu .Towar jest dostarczany w tempie można określić ekspresowym. Zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w "podróży". Sklep godny polecenia. Zawsze obsługa pomocna w przypadku wątpliwości. Polecam!!!!!!!!!

zakupy: melasa z morwy sos z granatów pasta sezamowa ryż egipski; kwiecień 2016

plusy: bardzo szeroki wachlarz artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 377338 z 23.03.2016

Znalazłam tu produkty, których poszukiwałam a których nie dostałam w innych miejscach.

zakupy: woda pomarańczowa, syrop z granatów; marzec 2016

plusy: Tempo dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 376670 z 17.03.2016

Bogaty asortyment i przystepne ceny

zakupy: mograbieh; marzec 2016

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 376090 z 11.03.2016

Bardzo lubię kupować w tym sklepie: wzorowa obsługa,dobry towar,umiarkowane ceny i wyrobione przez lata zaufanie!

zakupy: herbata, ajvar pikantny, dżem morelowy, konserwy sardynki; marzec 2016

plusy: Mam głębokie zaufanie-wynik kilkuletnich zakupów

minusy: Wszystko jest w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 373450 z 17.02.2016

Duży wybór towarów. Oczekiwania spełnione w 100 % !!!

zakupy: Garam Masala, Pasta z tamaryndowca, Melasa, syrop z granatów; luty 2016

plusy: Wszystko

minusy: Zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 367578 z 28.12.2015

szukałam konkretnego produktu, znalazłam go w sklepie Arabskie.pl zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko ( mimo okresu przedświątecznego ), kontakt @ i sms z kurierem bez zarzutu. Przesyłka zabezpieczona, towar świeży i smaczny :) POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ !!!

zakupy: pasta paprykowa HARRISA 4 sztuki; grudzień 2015

plusy: towar świeży, dotarł prędziutko ;)

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 361630 z 15.11.2015

Od dawna chciałam wypróbować przepisy kuchni arabskiej, niestety, niewiele sklepów oferowało składniki konieczne do stworzenia określonego dania od ,,a" do ,,z". Z największa przyjemnościa rekomenduję ten sklep, nie tylko ze względu na wysokie zróżnicowanie oferowanych produktów, ale również, jeśli nie przede wszystkim, ze względu na wspaniałe podejście do klienta. Dziękuję i polecam! :)

zakupy: fava, ser, chleb, tahini; listopad 2015

plusy: postawa wobec klienta, oferta

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 361081 z 09.11.2015

Zakupy w sklepie arabskie.pl okazał się bardzo dobrym wyborem. Wszystkie produkty są dobrej jakości, szczególnie polecam chleb pita! Bardzo miła i życzliwa obsługa.

zakupy: chleb pita, hommos, chałwa, Basboosa, Namura - ciasto i dese; listopad 2015

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 359205 z 23.10.2015

Od dłuższego czasu robię zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona pod każdym względzie.

zakupy: pistazi, chalwa, olej z czarnuszki, kasza burgul.; październik 2015

plusy: Rzetelnosć i fachowość.

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 358689 z 19.10.2015

Duży asortyment, szybka wysyłka- jestem bardzo zadowolona.

zakupy: pasta daktylowa, foremka do ciastek m'mamoul; październik 2015

plusy: szzybka wysyłka

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 358313 z 15.10.2015

różnorodność asortymentu

zakupy: cisteczka ma", amoul i zatar; październik 2015

plusy: dostępność, dduży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 357841 z 10.10.2015

Trudno jest dostać kawę z kardamonem, w tym sklepie ją znalazłam.

zakupy: kawa z kardamonem i czosnek granulowany; październik 2015

plusy: bardzo ciekawa i bogata oferta sklepu

minusy: trochę droga przesyłak. Przydałaby się przesyłak Inpost

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 355593 z 17.09.2015

Wybrałam ten sklep, ponieważ miał interesujące mnie artykuły.

zakupy: urządzenie do prod. falafeli i przyprawy; wrzesień 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 353745 z 31.08.2015

Transakcja przebiegła prawidłowo. Przesyłka dotarła bardzo szybko. polecam

zakupy: Pasterma, Khobez, Salami z indyka, Ayran; sierpień 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 352073 z 13.08.2015

Wszystko poszło sprawnie .Towar zgodny z opisem.Polecam.

zakupy: Foremka do falaweli; sierpień 2015

plusy: Sprawnie ,bezproblemowo.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 352021 z 13.08.2015

Szybko, sprawnie i pysznie - polecam!!!

zakupy: przyprawy, chlebki pita, melasa z morwy; sierpień 2015

plusy: bezproblemowa realizacja zamówienia

minusy: zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elisabeth rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 351605 z 07.08.2015

znajduję w tym sklepie produkty trudno dostępne w miejscu mojego zamieszkania

zakupy: przyprawa do falafela; sierpień 2015

plusy: sprawność obsługi

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER