Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , -, Turcja, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl - monitorowana jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 352 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 348473 z 08.07.2015

Tylko w sklepie arabskie.pl moglam dostać niektóre produkty z kuchni arabskiej, jest to mniejszy koszt niżbym dostala ten sam towar bądź podobny od rodziny z Algierii. Mam nadzieję, że z czasem będzie tam więcej produktów z kraju Maghrebu :)

zakupy: pasta daktylowa, frekeh, harrisa; czerwiec 2015

plusy: towar niedostępny gdzie indziej

minusy: czas oczekiwania na wysyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 347957 z 03.07.2015

Smaki arabskie fascynują . Ja poszukiwałam syropu z granatu, który dodaję do sałatek. Zastępuje całą gamę przypraw, poza oliwą, lub olejem. Każdy łasuch lubi chałwę, polecam, bo dobra. Chciałam też dodać, że podobają mi się przepisy kulinarne i gratuluję obsługi, bo profesjonalna i serdeczna

zakupy: Melasa, syrop z granatów. chałwa. harrisa; lipiec 2015

plusy: produkty i przepisy kulinarne

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OLGA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 346241 z 18.06.2015

Zakupy w arabskie.pl dokonuję od dobrych kilku lat. Od pierwszego zakupu zostałam bardzo mile zaskoczona rzetelnością,wyjątkowa uprzejmością i ogólną kulturą sprzedaży.Asortyment towarów jest bardzo szeroki,a wszystko co kupiłam, było świeże,smaczne i najwyższej jakości. Zakupiony towar został dostarczony szybko i w doskonałym stanie! Dla mnie jest przyjemnością robić zakupy w arabskie.pl!Szczerze polecam!

zakupy: kasza burgul, aiwar, kawa, marmelada, przypr; czerwiec 2015

plusy: Dokładność we wszystkim

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 341237 z 05.05.2015

jakość towaru, konkurencyjne ceny

zakupy: oliwki, przyprawy, ciasto phyllo...; kwiecień 2015

plusy: bardzo miła, pomocna i profesjonalna obsługa klienta :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gozdawa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 340353 z 26.04.2015

Towary które zakupilem nie bylo w innych sklepach lub tez tam nie spelnialy moich oczekiwań. Tu zaś bylo to co chcialem

zakupy: pasta z tamandarynowca oraz syrop z granatów; kwiecień 2015

plusy: jakość towaru i szybkość dostawy

minusy: brak możliwości płacenia szybkim przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 339749 z 21.04.2015

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam i sama jeszcze skorzystam!

zakupy: kaak, mahleb, przyprawa do kuskus, przyp; kwiecień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 332317 z 21.02.2015

Wszystko w porządku, towar bez żadnych zastrzeżeń tak samo jak i kontakt ze sprzedającym. POLECAM!

zakupy: herbata; luty 2015

plusy: produkty

minusy: towar mógłby być wcześniej pakowany/wysyłany przez sklep

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 331337 z 13.02.2015

Polecam wszystkim, wszystko zgodne z opisem, stały termin wysyłki.

zakupy: pieczywo, ciasto, nabiał; luty 2015

plusy: duży wybór, świeże produkty

minusy: sklep powinien mieć oddział w Bydgoszczy:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 331153 z 12.02.2015

Zdecydowanie polecam ten sklep, szybka dostawa, miły kontakt ze Sprzedawcą, smaczny towar.

zakupy: Mariamija, Chleb arabski pita, Zatar, Ajvar, Ciasto youfka, Ci; styczeń 2015

plusy: Wszystko jest na najwyższym poziomie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qubic rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 330573 z 08.02.2015

Zakupione produkty były świeże i dobrej jakości, ! bez śladów pleśni. Paczka zgodna z zamówieniem. Był nawet drobny prezencik. Czas oczekiwania na produkty suche- tydzień. Polecam

zakupy: suszone daktyle i figi, świeże daktyle, ; styczeń 2015

plusy: dobra jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 327365 z 14.01.2015

Duży wybór interesujących produktów. Oczywiście sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: przyprawy, pasta sezamowa, półprodukt; styczeń 2015

plusy: możliwość skorzystania z przepisów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 323661 z 17.12.2014

Ciekawość nowych smaków, sklep jest egzotyką na naszym rynku. To miłe, polecam tę stronę, robienie zakupów to przyjemność . Kosztowanie ich to nowa przygoda.

zakupy: przyprawy, desery, dżemy, wędlina, oleje; grudzień 2014

plusy: rzetelność

minusy: mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Benedykt rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 322613 z 11.12.2014

Tylko tu tak bogaty wybór produktów bliskowschodnich

zakupy: ciasto knafeh, woda różana, habak, ; grudzień 2014

plusy: duży wybór, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 319581 z 21.11.2014

produkty egzotyczne niedostępne gdzie indziej, polecony na blogu mojewypieki.com

zakupy: woda z kwiatów pomarańczy, mahlep; listopad 2014

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 319473 z 20.11.2014

Wybór zupełnie przypadkowy. Szukałem konkretnych przypraw i znalazłem. Sklep spełnia moje oczekiwania w 99.8 % ( do 100 procent brak jedynie kiszonych cytryn :). Transakcja wzorcowa. Zamówienie złożone 17.11 póżnym wieczorem, a dzisiaj (20.11 ) już gotuję.

zakupy: Ras el Hannout, Zatar, Habak...; listopad 2014

plusy: Więcej niż zwykły sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bella rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 318569 z 13.11.2014

Bardzo jestem mile I pozytywnie zaskoczona szybkością I sprawnością dostawy , oprócz tego towar na prawdę jest dobrej jakości I ogromnie się cieszę że można zamawiać takie produkty

zakupy: woda kwiatowa I chleb arabski; listopad 2014

plusy: szeroka oferta I I doskonały kontakt z klientem

minusy: nic na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgi rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 316389 z 26.10.2014

duża oferta

zakupy: woda pomarańczowa; październik 2014

plusy: szybka obsługa, duża oferta produktów

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 313833 z 07.10.2014

otrzymałam to, czego oczekiwałam

zakupy: kawa Najjar + filiżanki; październik 2014

plusy: tak, jak być powinno

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 309209 z 04.09.2014

Przejrzysta oferta. Świetny pomysł udostępniania oryginalnych przepisów. Moje kolejne zakupy jak zwykle sfinalizowane bez zarzutu. Z przyjemnością polecam.

zakupy: Herbaty, przetwory.; wrzesień 2014

plusy: Oryginalna oferta

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 303317 z 29.07.2014

Sklep ma asortyment trudno dostępny w Polsce. Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: pita, hummus; lipiec 2014

plusy: szeroki asortyment produktów kuchni arabskiej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER