Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Chałwa

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , -, Chiny, Pasabahce, turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 351
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 356 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 351285 z 04.08.2015

Szukałam tradycyjnych przypraw arabskich , chciałam zrobić falafle. Jestem zadowolona, bo poprosiłam o szybka przesyłkę i w 2 dni zamówione produkty były u mnie. Falafle się udały :)

zakupy: przyprawa do falafli, kumin, kardamon; lipiec 2015

plusy: zainteresowanie klientem, pomoc, szybka obsługa przesyłe

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 350361 z 26.07.2015

Szukałem konkretnych produktów i to zdecydowało o wyborze sklepu. Absolutnie nie żałuję. Współpraca trwa już kilka lat i przebiega (z mojego punku widzenia) wzorowo. Produkty na stronie sklepu są czytelnie prezentowane, opisy są wyczerpujące. Zawsze mogę liczyć na szybką dostawę zamówionych towarów. Poza tym arabskie.pl to zdecydowanie więcej niż sklep.

zakupy: Spożywcze; lipiec 2015

plusy: Same zalety

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OLGA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 348897 z 13.07.2015

Jeszcze raz podkreślam,że kupować w arabskie.pl dostarcza przyjemność! Nie tylko duży wybór,nie tylko doskonała jakość,ale i cała organizacja sprzedaży,fachowość i otwierająca serce uprzejmość:)

zakupy: Tahini, melasa z morwy, oliwki.; lipiec 2015

plusy: Fachowośc i uprzejmosc.

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 348541 z 09.07.2015

Towar doskonałej jakości, bogaty asortyment sklepu :)

zakupy: przyprawy, akcesoria kuchenne; lipiec 2015

plusy: jakość (i oryginalność) produktów

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 348473 z 08.07.2015

Tylko w sklepie arabskie.pl moglam dostać niektóre produkty z kuchni arabskiej, jest to mniejszy koszt niżbym dostala ten sam towar bądź podobny od rodziny z Algierii. Mam nadzieję, że z czasem będzie tam więcej produktów z kraju Maghrebu :)

zakupy: pasta daktylowa, frekeh, harrisa; czerwiec 2015

plusy: towar niedostępny gdzie indziej

minusy: czas oczekiwania na wysyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 347957 z 03.07.2015

Smaki arabskie fascynują . Ja poszukiwałam syropu z granatu, który dodaję do sałatek. Zastępuje całą gamę przypraw, poza oliwą, lub olejem. Każdy łasuch lubi chałwę, polecam, bo dobra. Chciałam też dodać, że podobają mi się przepisy kulinarne i gratuluję obsługi, bo profesjonalna i serdeczna

zakupy: Melasa, syrop z granatów. chałwa. harrisa; lipiec 2015

plusy: produkty i przepisy kulinarne

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OLGA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 346241 z 18.06.2015

Zakupy w arabskie.pl dokonuję od dobrych kilku lat. Od pierwszego zakupu zostałam bardzo mile zaskoczona rzetelnością,wyjątkowa uprzejmością i ogólną kulturą sprzedaży.Asortyment towarów jest bardzo szeroki,a wszystko co kupiłam, było świeże,smaczne i najwyższej jakości. Zakupiony towar został dostarczony szybko i w doskonałym stanie! Dla mnie jest przyjemnością robić zakupy w arabskie.pl!Szczerze polecam!

zakupy: kasza burgul, aiwar, kawa, marmelada, przypr; czerwiec 2015

plusy: Dokładność we wszystkim

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 341237 z 05.05.2015

jakość towaru, konkurencyjne ceny

zakupy: oliwki, przyprawy, ciasto phyllo...; kwiecień 2015

plusy: bardzo miła, pomocna i profesjonalna obsługa klienta :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gozdawa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 340353 z 26.04.2015

Towary które zakupilem nie bylo w innych sklepach lub tez tam nie spelnialy moich oczekiwań. Tu zaś bylo to co chcialem

zakupy: pasta z tamandarynowca oraz syrop z granatów; kwiecień 2015

plusy: jakość towaru i szybkość dostawy

minusy: brak możliwości płacenia szybkim przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 339749 z 21.04.2015

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam i sama jeszcze skorzystam!

zakupy: kaak, mahleb, przyprawa do kuskus, przyp; kwiecień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 332317 z 21.02.2015

Wszystko w porządku, towar bez żadnych zastrzeżeń tak samo jak i kontakt ze sprzedającym. POLECAM!

zakupy: herbata; luty 2015

plusy: produkty

minusy: towar mógłby być wcześniej pakowany/wysyłany przez sklep

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 331337 z 13.02.2015

Polecam wszystkim, wszystko zgodne z opisem, stały termin wysyłki.

zakupy: pieczywo, ciasto, nabiał; luty 2015

plusy: duży wybór, świeże produkty

minusy: sklep powinien mieć oddział w Bydgoszczy:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 331153 z 12.02.2015

Zdecydowanie polecam ten sklep, szybka dostawa, miły kontakt ze Sprzedawcą, smaczny towar.

zakupy: Mariamija, Chleb arabski pita, Zatar, Ajvar, Ciasto youfka, Ci; styczeń 2015

plusy: Wszystko jest na najwyższym poziomie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qubic rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 330573 z 08.02.2015

Zakupione produkty były świeże i dobrej jakości, ! bez śladów pleśni. Paczka zgodna z zamówieniem. Był nawet drobny prezencik. Czas oczekiwania na produkty suche- tydzień. Polecam

zakupy: suszone daktyle i figi, świeże daktyle, ; styczeń 2015

plusy: dobra jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 327365 z 14.01.2015

Duży wybór interesujących produktów. Oczywiście sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: przyprawy, pasta sezamowa, półprodukt; styczeń 2015

plusy: możliwość skorzystania z przepisów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 323661 z 17.12.2014

Ciekawość nowych smaków, sklep jest egzotyką na naszym rynku. To miłe, polecam tę stronę, robienie zakupów to przyjemność . Kosztowanie ich to nowa przygoda.

zakupy: przyprawy, desery, dżemy, wędlina, oleje; grudzień 2014

plusy: rzetelność

minusy: mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Benedykt rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 322613 z 11.12.2014

Tylko tu tak bogaty wybór produktów bliskowschodnich

zakupy: ciasto knafeh, woda różana, habak, ; grudzień 2014

plusy: duży wybór, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 319581 z 21.11.2014

produkty egzotyczne niedostępne gdzie indziej, polecony na blogu mojewypieki.com

zakupy: woda z kwiatów pomarańczy, mahlep; listopad 2014

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 319473 z 20.11.2014

Wybór zupełnie przypadkowy. Szukałem konkretnych przypraw i znalazłem. Sklep spełnia moje oczekiwania w 99.8 % ( do 100 procent brak jedynie kiszonych cytryn :). Transakcja wzorcowa. Zamówienie złożone 17.11 póżnym wieczorem, a dzisiaj (20.11 ) już gotuję.

zakupy: Ras el Hannout, Zatar, Habak...; listopad 2014

plusy: Więcej niż zwykły sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bella rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 318569 z 13.11.2014

Bardzo jestem mile I pozytywnie zaskoczona szybkością I sprawnością dostawy , oprócz tego towar na prawdę jest dobrej jakości I ogromnie się cieszę że można zamawiać takie produkty

zakupy: woda kwiatowa I chleb arabski; listopad 2014

plusy: szeroka oferta I I doskonały kontakt z klientem

minusy: nic na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER