Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Chałwa

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , -, Pasabahce, turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 353
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 358 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 319473 z 20.11.2014

Wybór zupełnie przypadkowy. Szukałem konkretnych przypraw i znalazłem. Sklep spełnia moje oczekiwania w 99.8 % ( do 100 procent brak jedynie kiszonych cytryn :). Transakcja wzorcowa. Zamówienie złożone 17.11 póżnym wieczorem, a dzisiaj (20.11 ) już gotuję.

zakupy: Ras el Hannout, Zatar, Habak...; listopad 2014

plusy: Więcej niż zwykły sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bella rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 318569 z 13.11.2014

Bardzo jestem mile I pozytywnie zaskoczona szybkością I sprawnością dostawy , oprócz tego towar na prawdę jest dobrej jakości I ogromnie się cieszę że można zamawiać takie produkty

zakupy: woda kwiatowa I chleb arabski; listopad 2014

plusy: szeroka oferta I I doskonały kontakt z klientem

minusy: nic na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgi rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 316389 z 26.10.2014

duża oferta

zakupy: woda pomarańczowa; październik 2014

plusy: szybka obsługa, duża oferta produktów

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 313833 z 07.10.2014

otrzymałam to, czego oczekiwałam

zakupy: kawa Najjar + filiżanki; październik 2014

plusy: tak, jak być powinno

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 309209 z 04.09.2014

Przejrzysta oferta. Świetny pomysł udostępniania oryginalnych przepisów. Moje kolejne zakupy jak zwykle sfinalizowane bez zarzutu. Z przyjemnością polecam.

zakupy: Herbaty, przetwory.; wrzesień 2014

plusy: Oryginalna oferta

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 303317 z 29.07.2014

Sklep ma asortyment trudno dostępny w Polsce. Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: pita, hummus; lipiec 2014

plusy: szeroki asortyment produktów kuchni arabskiej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 296533 z 16.06.2014

Wybór był zupełnie przypadkowy, a szukałam produktów na wieczór arabski z przyjaciółmi. Było pysznie! Wszyscy najedzeni, zadowoleni, a gospodarze kontenci;-) Informacje o statusie zamówienia wpływały regularnie. Polecam szczerze sklep Arabskie.pl!

zakupy: sporo tego było...; czerwiec 2014

plusy: kontakt, miła i fachowa obsługa

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 290793 z 10.05.2014

Najlepsza kawa dostępna tylko tutaj :) Polecam!!!!

zakupy: Kawa Najjar; grudzień 2013

plusy: Same plusy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 287997 z 18.04.2014

Wszystko ok, jak zwykle

zakupy: baklava, lokum; kwiecień 2014

plusy: baklava

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Benedykt rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 287873 z 17.04.2014

Ze względu na duży wybór przypraw arabskich

zakupy: Przyprawa Ras el Hannout żółta, Czarnuszka, ; kwiecień 2014

plusy: różnorodność,dostępność towaru i błyskawiczna przesyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 287425 z 15.04.2014

Trafiłam przypadkiem szukając hummusu i chałwy light, ale trafiłam w przysłowiową 10-tkę. Szczególne podziękowania za świeżą pitę.

zakupy: pity, ajvar, chałwa, tahini, salami...; kwiecień 2014

plusy: bogaty asortyment, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 286389 z 08.04.2014

SZYBKA I SPRAWNA OBSŁUGA , TOWAR ŚWIEŻY , SERDECZNIE POLECAM

zakupy: DAKTYLE, CIASTO FILO, KASZE, PRZYPRAW; kwiecień 2014

plusy: WIARYGODNOŚĆC PUNKTUALNOŚĆ DOSTAWY TOWAR DOBREJ JAKOŚC

minusy: JESZCZE NIE ZAUWAŻYŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 285497 z 01.04.2014

FAJNY SKLEP, SZYBKA DOSTAWA, DZIEKUJE

zakupy: THINA; kwiecień 2014

plusy: WSZYSTKO SUPER

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 283377 z 20.03.2014

Jako jeden z nielicznych posiadał produkty, których właśnie potrzebowałem.

zakupy: syrop z granatu; marzec 2014

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka. rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 282149 z 13.03.2014

Sklep spełnił oczekiwania w 100% i z pewnością jeszcze będę robić tam zakupy.

zakupy: Tahini, oliwa, przyprawy, woda różana.; marzec 2014

plusy: Wybór, kontakt, monitorowanie.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 281293 z 07.03.2014

Zamówiłam, zapłaciłam i otrzymałam to co zamówiłam i za co zapłaciłam. :):):) Rzetelny i uczciwy sprzedawca, odbiera maile, odpisuje - czyli kontakt bardzo dobry. POLECAM sprzedawcę i życzę samych zadowolonych klientów oraz samych pozytywnych opinii. Pozdrawiam.

zakupy: herbata, ajvar, semolina, burgul, przypra; luty 2014

plusy: rzetelnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 279009 z 21.02.2014

Jestem bardzo zadowolona z zakupów :) wszystko szybko i sprawnie, mailowa informacja na temat statusu zamówienia. Towar bardzo dobrze zapakowany :) serdecznie polecam! Na 100 % jeszcze zajrzę do arabskie.pl

zakupy: makaron, ryż, pasta sezamowa, chałwa; luty 2014

plusy: świetny kontakt, suza oferta

minusy: nie ma takich rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 276293 z 06.02.2014

Lubie kuchnie arabska a w sklepach jak wiemy nie ma czesto potrzebnych produktow dlatego zdecydowalam sie na zakupy w sklepie arabskie .pl i nie rozczarowalam sie. Produkty zgodne z opisem, swiezy chleb a i do obslugi nie mam zadnych zastrzezen. Polecam.

zakupy: Chleb arabski, przyprawy itp; styczeń 2014

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JULIA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 276285 z 06.02.2014

CIEKAWE I SMACZNE PRODUKTY, OD DAWNA SZUKAŁAM KUMINU I CIECIORKI POŻĄDNIE OPAKOWANE I SZYBKA DOSTAWA

zakupy: BAKŁAŻANY KUMIN AKCESORIA KUCHENNE; luty 2014

plusy: JASNE OPISY SPRZEDAWANYCH PRODUKTÓW

minusy: NIE STWIERDZIŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 276089 z 05.02.2014

Zakupy sprawne i bezproblemowe. Polecam.

zakupy: przyprawy, pasta daktylowa, foremka; luty 2014

plusy: dobry kontakt mailowy, dobre pakowanie, ciekawy asortyme

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER