Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , -, Turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 346
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl - monitorowana jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 351 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mateusz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 290793 z 10.05.2014

Najlepsza kawa dostępna tylko tutaj :) Polecam!!!!

zakupy: Kawa Najjar; grudzień 2013

plusy: Same plusy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 287997 z 18.04.2014

Wszystko ok, jak zwykle

zakupy: baklava, lokum; kwiecień 2014

plusy: baklava

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Benedykt rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 287873 z 17.04.2014

Ze względu na duży wybór przypraw arabskich

zakupy: Przyprawa Ras el Hannout żółta, Czarnuszka, ; kwiecień 2014

plusy: różnorodność,dostępność towaru i błyskawiczna przesyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 287425 z 15.04.2014

Trafiłam przypadkiem szukając hummusu i chałwy light, ale trafiłam w przysłowiową 10-tkę. Szczególne podziękowania za świeżą pitę.

zakupy: pity, ajvar, chałwa, tahini, salami...; kwiecień 2014

plusy: bogaty asortyment, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 286389 z 08.04.2014

SZYBKA I SPRAWNA OBSŁUGA , TOWAR ŚWIEŻY , SERDECZNIE POLECAM

zakupy: DAKTYLE, CIASTO FILO, KASZE, PRZYPRAW; kwiecień 2014

plusy: WIARYGODNOŚĆC PUNKTUALNOŚĆ DOSTAWY TOWAR DOBREJ JAKOŚC

minusy: JESZCZE NIE ZAUWAŻYŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 285497 z 01.04.2014

FAJNY SKLEP, SZYBKA DOSTAWA, DZIEKUJE

zakupy: THINA; kwiecień 2014

plusy: WSZYSTKO SUPER

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 283377 z 20.03.2014

Jako jeden z nielicznych posiadał produkty, których właśnie potrzebowałem.

zakupy: syrop z granatu; marzec 2014

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka. rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 282149 z 13.03.2014

Sklep spełnił oczekiwania w 100% i z pewnością jeszcze będę robić tam zakupy.

zakupy: Tahini, oliwa, przyprawy, woda różana.; marzec 2014

plusy: Wybór, kontakt, monitorowanie.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 281293 z 07.03.2014

Zamówiłam, zapłaciłam i otrzymałam to co zamówiłam i za co zapłaciłam. :):):) Rzetelny i uczciwy sprzedawca, odbiera maile, odpisuje - czyli kontakt bardzo dobry. POLECAM sprzedawcę i życzę samych zadowolonych klientów oraz samych pozytywnych opinii. Pozdrawiam.

zakupy: herbata, ajvar, semolina, burgul, przypra; luty 2014

plusy: rzetelnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 279009 z 21.02.2014

Jestem bardzo zadowolona z zakupów :) wszystko szybko i sprawnie, mailowa informacja na temat statusu zamówienia. Towar bardzo dobrze zapakowany :) serdecznie polecam! Na 100 % jeszcze zajrzę do arabskie.pl

zakupy: makaron, ryż, pasta sezamowa, chałwa; luty 2014

plusy: świetny kontakt, suza oferta

minusy: nie ma takich rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 276293 z 06.02.2014

Lubie kuchnie arabska a w sklepach jak wiemy nie ma czesto potrzebnych produktow dlatego zdecydowalam sie na zakupy w sklepie arabskie .pl i nie rozczarowalam sie. Produkty zgodne z opisem, swiezy chleb a i do obslugi nie mam zadnych zastrzezen. Polecam.

zakupy: Chleb arabski, przyprawy itp; styczeń 2014

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JULIA rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 276285 z 06.02.2014

CIEKAWE I SMACZNE PRODUKTY, OD DAWNA SZUKAŁAM KUMINU I CIECIORKI POŻĄDNIE OPAKOWANE I SZYBKA DOSTAWA

zakupy: BAKŁAŻANY KUMIN AKCESORIA KUCHENNE; luty 2014

plusy: JASNE OPISY SPRZEDAWANYCH PRODUKTÓW

minusy: NIE STWIERDZIŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 276089 z 05.02.2014

Zakupy sprawne i bezproblemowe. Polecam.

zakupy: przyprawy, pasta daktylowa, foremka; luty 2014

plusy: dobry kontakt mailowy, dobre pakowanie, ciekawy asortyme

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 274421 z 28.01.2014

Poszukiwałem dokładnie jednego asortymentu i w tym sklepie właśnie go znalazłem po przystępnej cenie.

zakupy: Okra zielona suszona, bamya. Okra w pusz; grudzień 2013

plusy: Bogata oferta towarów egzotycznych

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 274149 z 27.01.2014

drugie zakupy i bardzo udane, plus smaczny słodki gratis. Dziękuję

zakupy: artykuły spożywcze; styczeń 2014

plusy: wszstko super

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 273901 z 25.01.2014

Zadowolenie 100%. Towar właściwy , dostarczony szybko i sprawnie. Absolutnie bez zarzutu. Polecam

zakupy: pita, przyprawy, melasa; styczeń 2014

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 273709 z 24.01.2014

Produkty wysokiej jakości, oryginalne. Pieczywo (placki) świeże i smaczne, można je długo przechowywać. Bardzo miła i sprawna obsługa. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Dobrze zabezpieczony towar zapakowany do wysyłki. Strona przejrzysta, łatwa w obsłudze, intuicyjna. Darmowe przepisy na potrawy umieszczone przy produktach - genialny pomysł. Trochę zbyt długi czas oczekiwania między dokonaniem wpłaty (przy zamówieniu produktów) a mailami potwierdzającymi przyjęcie zlecenia do realizacji. Mogą jeszcze popracować nad szybkimi płatnościami.

zakupy: ciecierzyca, słodycze, oliwki; styczeń 2014

plusy: łatwa w obsłudze i czytelna strona www

minusy: długi czas między przelewem a zmianą statusu zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 273041 z 21.01.2014

Jest to jedyny takiego rodzaju sklep jaki znam. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: woda różana, sok z mango, przyprawy; styczeń 2014

plusy: Jakość produktów, szybkość dostawy

minusy: Nie do końca dobry kontakt sprzedawca miał wyłączony tel

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mundka31 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 269153 z 28.12.2013

Ciekawe produkty i duży wybór smaków kuchni arabskiej. Sklep dobrze zaopatrzony a kontakt i rzetelność jakości i produktów nie mają sobie równych. Gorąco polecam wszystkim ciekawym smaków arabskich :)

zakupy: woda różana, basboosa, hałwa, tahini; grudzień 2013

plusy: bardzo dobry kontakt,dbanie o jak najświeższe produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 269077 z 27.12.2013

pojawił się pierwszy w wyszukiwarce

zakupy: składniki do hummusu, filiżanki do kawy, ; grudzień 2013

plusy: jest duży wybór towarów

minusy: jeszcze nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER