Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Wędliny halal, Suszone owoce, Chałwa

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Durra, jordania, Yayla turk, de, , -, Chiny, Pasabahce, turcja, Baktat gida san, turcja

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 351
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 356 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 273901 z 25.01.2014

Zadowolenie 100%. Towar właściwy , dostarczony szybko i sprawnie. Absolutnie bez zarzutu. Polecam

zakupy: pita, przyprawy, melasa; styczeń 2014

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 273709 z 24.01.2014

Produkty wysokiej jakości, oryginalne. Pieczywo (placki) świeże i smaczne, można je długo przechowywać. Bardzo miła i sprawna obsługa. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Dobrze zabezpieczony towar zapakowany do wysyłki. Strona przejrzysta, łatwa w obsłudze, intuicyjna. Darmowe przepisy na potrawy umieszczone przy produktach - genialny pomysł. Trochę zbyt długi czas oczekiwania między dokonaniem wpłaty (przy zamówieniu produktów) a mailami potwierdzającymi przyjęcie zlecenia do realizacji. Mogą jeszcze popracować nad szybkimi płatnościami.

zakupy: ciecierzyca, słodycze, oliwki; styczeń 2014

plusy: łatwa w obsłudze i czytelna strona www

minusy: długi czas między przelewem a zmianą statusu zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 273041 z 21.01.2014

Jest to jedyny takiego rodzaju sklep jaki znam. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: woda różana, sok z mango, przyprawy; styczeń 2014

plusy: Jakość produktów, szybkość dostawy

minusy: Nie do końca dobry kontakt sprzedawca miał wyłączony tel

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mundka31 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 269153 z 28.12.2013

Ciekawe produkty i duży wybór smaków kuchni arabskiej. Sklep dobrze zaopatrzony a kontakt i rzetelność jakości i produktów nie mają sobie równych. Gorąco polecam wszystkim ciekawym smaków arabskich :)

zakupy: woda różana, basboosa, hałwa, tahini; grudzień 2013

plusy: bardzo dobry kontakt,dbanie o jak najświeższe produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 269077 z 27.12.2013

pojawił się pierwszy w wyszukiwarce

zakupy: składniki do hummusu, filiżanki do kawy, ; grudzień 2013

plusy: jest duży wybór towarów

minusy: jeszcze nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 268465 z 23.12.2013

Wybrałam ten sklep bo było w nim prawie wszystko co potrzebowalam kupić.

zakupy: Cumin, ful, humus, tahina, khobez, ryż; grudzień 2013

plusy: Duży asortyment

minusy: niestety nie znalazłam kilku innych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moramslawno rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 268397 z 23.12.2013

bo sprawdzony juz kilka razy i nie zawiodlam sie

zakupy: zywnosc; grudzień 2013

plusy: asortyment i klimat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 268385 z 23.12.2013

Jeśli chodzi o produkty tureckie, to kupuję tylko w tym sklepie. Bardzo wysoka jakość produktów, jasne zasady. To zamówienie było dla mnie bardzo ważne i dotarło do mnie przed planowaną imprezą. To się nzywa solidny sklep! Wszystkim gorąco polecam!

zakupy: pieczywo, pistacje, hummus; grudzień 2013

plusy: jakość, klarowność, konkurencyjność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 267097 z 18.12.2013

Trafiłam przypadkiem -skusił mnie "nietypowy" asortyment... Kolejny przystanek na drodze poszukiwania ciekawych smaków :) Przemiła, sprawna obsługa (sklep internetowy).

zakupy: świeże daktyle, prażone pestki arbuza; grudzień 2013

plusy: rzetelność, bogata niebanalna oferta asortymentu

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JU rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 266937 z 18.12.2013

Szeroki wybór produktów dobrej jakości. Przesyłka wysyłana jest zazwyczaj po kilku dniach, warto wiec wcześniej planować zakupy.

zakupy: przyprawy, kasze; grudzień 2013

plusy: dobry wybór i jakość towarów.

minusy: zazwyczaj trzeba czekać kilka dni na przesyłkę ale warto

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 266485 z 16.12.2013

Poszukiwałam oryginalnych produktów z bliskiego wschodu i tutaj je znalazłam. Paczka dotarła do mnie odpowiednio zapakowana i zabezpieczona. Polecam ten sklep.

zakupy: Pasta sezamowa, woda z kwiatu pomarańczy; grudzień 2013

plusy: Oryginalne produkty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kalijka24 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 265565 z 12.12.2013

Jakość

zakupy: chałwa, kawa, ciasteczka; grudzień 2013

plusy: jakość produktów

minusy: brak odpowiedzi na zapytanie na maila

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa nie ma zdania o Arabskie.pl opinia nr 264853 z 10.12.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ brał udział w akcji "Dzień Darmowej Dostawy 2013" i natrafiłam na niego przypadkowo. Zawsze chciałam spróbować produktów, które zamówiłam i w końcu nadarzyła się okazja, więc skorzystałam :) Jestem zadowolona zarówno ze sklepu, jak i produktów.

zakupy: pita pełnoziarnista, tahini; grudzień 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kekbla rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 264549 z 09.12.2013

jestem mile zaskoczona, pasta aromatyczna i o dlugim terminie waznosci; jestem zadowolona, badzo polecam i sama z pewnoscia wroce tu na zakupy; pozdrawiam KB

zakupy: pasta tahini; grudzień 2013

plusy: czytelna informacja, bogaty asortyment, dlugi termn wazn

minusy: dosc dlugi czas pomiedzy zakupem a wysylka-5 dni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jbors rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 264157 z 07.12.2013

Dlatego że jest to jedyny arabski sklep w internecie który spełnia moje oczekiwania i jest wiarygodny.

zakupy: Kawa NAJJAR z kardamonem, Gotowany bób; grudzień 2013

plusy: Bardzo dużo towarów, strona dostępma dla niewidomych.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moramslawno rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 264041 z 07.12.2013

sklep juz sprawdziłam kilka razy to nie pierwszy mój zakup czyli spełnia w pełni moje portrzeby

zakupy: głównie żywność:przyprawy, przetwory itp; grudzień 2013

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dudek002 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 264033 z 07.12.2013

Moją pasją jest gotowanie i pieczenie smakołyków. Przypadkowo trafiłam na ten portal. Oczarował mnie różnorodnością i asortymentem. Zawsze pasjonawał mnie Bliski Wschód. A co do sklepu jak najbardziej polecam, były na początku pewne "zacięcia", ale trzeba się dotrzeć. Muszę wypróbować jeszcze kilka rzeczy,więc w najbliższym czasie napewne będę klientem.

zakupy: Foremki, datkyle, orzechy, wodę różaną, me; grudzień 2013

plusy: szeroki asortyment

minusy: długi czas oczekiwania na paczkę (od zamówienia 8 dni)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 264005 z 06.12.2013

Smacznie i profesjonalnie

zakupy: pita, suszone limetki, papryczki chilli; grudzień 2013

plusy: Profesjonalizm, oryginalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 263957 z 06.12.2013

Duży wybór przypraw, smakowite owoce suszone, szybka dostawa

zakupy: figi, daktyle, konfitura z pigwy; grudzień 2013

plusy: szeroki asortyment produktów, egzotyczne przyprawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 263921 z 06.12.2013

szybki kontakt i dostawa, a baklava - niebo w gębie

zakupy: baklava; grudzień 2013

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER