Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Wędliny halal

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , -, Turcja, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 347
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl - monitorowana jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 352 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

akinomisoon rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 261617 z 28.11.2013

Sklep oferuje produkty trudno dostępne na rynku. Smak wspaniały, sprzedawca zapisany w ulubionych!

zakupy: chleb pelnoziarnisty, salami, basterma..; listopad 2013

plusy: różnorodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 259313 z 19.11.2013

Miał bogatą ofertę

zakupy: zatar, harrisa; listopad 2013

plusy: przejrzysta oferta, przepisy kulinarne, szybka dostawa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

odihr rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 257625 z 13.11.2013

Bogata oferta, dobra relacja ilosci produktu do ceny

zakupy: przyprawy z Maghrebu; listopad 2013

plusy: bogata oferta przypraw

minusy: ograniczony wybor dodatkow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

etarka rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 257561 z 13.11.2013

Wygodna forma zakupu konkretnych produktów .Sklep spełnił moje oczekiwania,Dziękuję.

zakupy: kasza, orzeszki, tygielek; listopad 2013

plusy: szeroki asortyment,gwarancja świeżosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 257421 z 12.11.2013

bardzo dobry stan przesyłki, a towar wyśmienity

zakupy: kawa z kardamonem; listopad 2013

plusy: rzetelność i obsługa klienta

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaM rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 256881 z 08.11.2013

Bardzo duży wybór artykułów przywodzących smaki kuchni, którą miałam okazję poznać ostatnio w Izraelu

zakupy: hummus, daktyle, tahini, pasta daktylowa; listopad 2013

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, doskonała jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika raj rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 256781 z 08.11.2013

Zamawiam regularnie tahini, i jestem bardzo zadowolona, zarówno z produktu jak i z szybkiej przesyłki. Dziekuje i niedługo zamówię ponownie :)

zakupy: tahini; listopad 2013

plusy: wszystko fajnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

smartgal rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 256605 z 07.11.2013

Transakcja idealna! Szybko, sympatycznie i profesjonalnie! Tak przeprowadzone transakcje powinny być przykładem, dla tych którzy tej sztuki jeszcze nie posiedli. Produkty w 100% zgodne z opisem i zamówieniem. Dziękujemy i pozdrawiamy!!!

zakupy: wędliny; listopad 2013

plusy: szybkość, profesjonalność i dobra atmosfera

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 256225 z 06.11.2013

Poszukiwałem orginalnego i przyjemnego we wzornictwie dzbanuszka do herbaty.Mimo że musiałem czekać trochę dlużej na realizcję zam. niż deklarowany termin to firma zrekompensowała mi to dodatkowym bonusem. Jest to bardzo profesjonalne. Firma spełniła moje oczekiwania aż w nadmiarze.

zakupy: dzbanuszek do herbaty w arabskim stylu; listopad 2013

plusy: bardzo dobry kontakt z klientem i profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moramslawno rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 255065 z 29.10.2013

sklep wybrałam dlatego,że już jest sprawdzony i to nie pierwsze moje zakupy.idąc za tropem ,w pełni spełnia moje oczekiwania

zakupy: żywność przyprawy; wrzesień 2013

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moramslawno rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 255033 z 29.10.2013

sklep spełnia moje oczekiwania.interesujący asortyment i miły kontakt.łatwe zakupy.dodam że zakupy robię bardzo regularnie

zakupy: głównie żywność:przyprawy, przetwory itp; październik 2013

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek wo rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 254685 z 27.10.2013

Szybka realizacja, towar pierwsza klasa, ceny też umiarkowane, jedyny minus jest taki, że w czasie zakupów nie wiadomo czy towar jest osiągalny, okazuje się to dopiero przy płaceniu. Generalnie OK

zakupy: hernata z kardamonem, harisa, przyrawy; październik 2013

plusy: towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 253565 z 23.10.2013

Duży wybór towarów. Dobra strona internetowa z przepisami.

zakupy: przyprawy; październik 2013

plusy: duży wybór, dobry opis

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 252021 z 16.10.2013

Strona sklepu wyświetliła mi się w google gdy szukałam konkretnej przyprawy.Sklep posiada szeroką gamę oferowanych produktów a sam zakup danych towarów przebiega sprawnie. Dodatkowo maile potwierdzające zmianę statusu zamówienia ułatwiają śledzenie przesyłki. Szczerze zachęcam do rozpoczęcia współpracy :)

zakupy: ras el ahnnout; październik 2013

plusy: szybkość w realizacji, dostępność produktu

minusy: brak polskiej wersji składu danego produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krydor nie ma zdania o Arabskie.pl opinia nr 251541 z 14.10.2013

Sklep znalazłam w internecie. Niestety, zamówiłam kawę NAJJAR bez kardamonu, a otrzymałam z kardamonem kawę classic. No, cóż kawy nie odeślę . Ale boję się o następne zamówienia.

zakupy: kawa NAJJAR; październik 2013

plusy: duża oferta towarów

minusy: pomyłka przy wysyłce lub faktyczny brak ofero.produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 250541 z 08.10.2013

Szukałam herbaty, którą piłam u znajomego i tutaj ją znalazlam. Kontakt ze sprzedawcą wspaniały, dostawa bardzo szybka. Super polecam i na pewno wrócę po kolejne zakupy.

zakupy: Herbata Alwazah, zielona, yerba mate, ; październik 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdos70 rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 250249 z 07.10.2013

sklep oferował szeroki wybór produktów arabskich- znalazłam tu wszystkie poszukiwane przez siebie towary

zakupy: woda różana, pasta daktylowa, foremka do; październik 2013

plusy: szeroki asortyment, szczegółowe informacje o produktach,

minusy: długie oczekiwanie na realizację-zapowiedziane,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 249833 z 05.10.2013

Gdy szukałam arabskiego chleba znalazłam wasz sklep. Kupiłam to co szukałam (chlebek i melasę z granatów) i szybko do mnie dotarło. Polecam.

zakupy: chlebek, melasa z granatów, figi; październik 2013

plusy: ciekawy towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 249613 z 04.10.2013

wszystko jak najbardziej ok

zakupy: pryprawy; październik 2013

plusy: asortyment

minusy: internet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krydor rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 248977 z 03.10.2013

Sklep znalazłam przez przypadek w internecie i jestem nim zachwycona! Po błyskawicznym otrzymaniu świetnie zapakowanej paczki i jej otwarciu ogarnęły mnie zapachy Wschodu. Będę do niego wracać.

zakupy: środki kosmetyczne; październik 2013

plusy: świetna informacja, błyskawiczna dostawa, świetny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER