Arabskie smaki i aromaty... Żywność z Krajów Bliskiego Wschodu.
Sklep Arabskie.pl

Kontakt

tel. 798 810 908
Lubniewice

Popularne produkty

Przyprawy sypkie, Przepisy kuchni arabskiej, Dania gotowe, Akcesoria kuchenne, Nabiał, Warzywa konserwowe, Kawa i herbata, Suszone owoce, Chałwa, Przyprawy pozostałe

Popularne marki

Arabskie smaki i aromaty, Abido, liban, Doganay, niemcy, Khater, liban, Chtoura garden, liban, Yayla turk, de, Durra, jordania, , Turcja, -, Pasabahce, turcja

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 348
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Arabskie.pl > Opinie klientów

Sklep Arabskie.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.05.2011r i posiada 353 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krydor rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 248977 z 03.10.2013

Sklep znalazłam przez przypadek w internecie i jestem nim zachwycona! Po błyskawicznym otrzymaniu świetnie zapakowanej paczki i jej otwarciu ogarnęły mnie zapachy Wschodu. Będę do niego wracać.

zakupy: środki kosmetyczne; październik 2013

plusy: świetna informacja, błyskawiczna dostawa, świetny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 248373 z 01.10.2013

duzy asortyment, przystepne ceny, szybka realizacja zamowienia, przepływ informacji na temat statusu paczki.... czego chcieć wiecej? i dodatkowo niespodzianka w paczce :):) dziekuje

zakupy: Tahini, przyprawa do falafela, pini, ; październik 2013

plusy: dostepnosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregg rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 246909 z 25.09.2013

Duży wybór produktów kuchni arabskiej. Informacje o statusie zamówienia na bieżąco, sprawna dostawa w terminie podawanym przez sklep.

zakupy: Melasa z granatów, burgul biały drobny; wrzesień 2013

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Design strony internetowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgo rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 245929 z 20.09.2013

ciekawa oferta, dobra informacja telefoniczna, dbałość, aby nie zostały wysłane produkty uszkodzone, bardzo dobrze zapakowane przesyłki

zakupy: ser, daktyle, oliwki, orzechy; wrzesień 2013

plusy: ciekawa oferta

minusy: dotychczas nie wystąpiły

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anidra rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 245365 z 19.09.2013

Gorąco polecam. Towar w 100% zgodny z opisem (i moimi oczekiwaniami), świetny kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: pita, tahina; wrzesień 2013

plusy: świetna obsługa, ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 244917 z 17.09.2013

Mam słabość do Libanu no i to jedzenie pycha

zakupy: ogórki Libańskie i syryjskie; wrzesień 2013

plusy: bo jest :)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 244909 z 17.09.2013

Oferuje towary niszowe na rynku polkskim.Sklep spelnil moje oczekiwania.Polecam go innym.

zakupy: Tygielek do kawy, kawa z kardamonem; wrzesień 2013

plusy: Oferta,kontakt,szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 244225 z 13.09.2013

Szybka realizacja, doskonale produkty, dzięki którym znów znalazłam się z w krajach arabskich. Jak najbardziej polecam, szybka i bezproblemowa dostawa, wszystkie informacje na temat zamówienia na bieżąco przesyłane na @

zakupy: Pasta z bakłażana, pita chlebki Hommos, ; wrzesień 2013

plusy: szybkość rzetelność zgodność produktów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J Johnson rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 244109 z 12.09.2013

Arabskie.pl ma unikalną ofertę i dobre ceny. Szybka wysyłka i miła obsługa są miłym dodatkiem.Dziękuję, będę powracać do Państwa sklepu.

zakupy: ciasto filo; wrzesień 2013

plusy: różnorodność produktów, dobre ceny

minusy: przy tym zamówieniu brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 243965 z 12.09.2013

znalazłem sklep w necie,a że używam sporo różnych przypraw z których nie wszystkie są dostępne w sklepach,więc zaryzykowałem i nie żałuję zakupu,towar jest taki jak się spodziewałem,polecam ten sklep,a sam będę korzystał częściej

zakupy: kumin, papryka ostra w płatkach; wrzesień 2013

plusy: szybkość i jakość

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 242969 z 06.09.2013

duży wybór egzotycznych produktów, ciekawe przepisy na blogu

zakupy: kasza bulgur; wrzesień 2013

plusy: duży wybór, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teide rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 240881 z 30.08.2013

Dobry towar w atrakcyjnej cenie.

zakupy: Pasta sezamowa, woda różana, biały ser, ; sierpień 2013

plusy: szeroki asortyment towarów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 240853 z 29.08.2013

Do sklepu trafiłem przez google, kiedy poszukiwałem orzeszków piniowych do włoskiego pesto. Nie szukałem kuchni arabskiej, ale po przejrzeniu oferty sklepu zacząłem się nią interesować. Na pewno jeszcze tu zajrzę. Co do obsługi, to nie mam zastrzeżeń. Towar doszedł w deklarowanym czasie a do mojego skromnego zamówienia otrzymałem upominek. Miło.

zakupy: orzeszki piniowe, bobik z cieciorką; sierpień 2013

plusy: dostępność towarów, których nie kupimy w zwykłym sklepie

minusy: ciężko go znaleźć w sieci, trafiłem tu przez przypadek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eva rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 240801 z 29.08.2013

Od niedawna przeżywamy w domu fazę oczarowania kuchnią arabską. Poszukiwałam sklepu z szeroką ofertą przypraw i składników, niedostępnych w handlu masowym. Zakupy w pełni spełniły moje oczekiwania, zarówno oferta sklepu, opis produktów, ich dostępność i czas dostawy. Bardzo dobra jest też komunikacja, bieżące informacje o statusie zamówienia.

zakupy: kasze, składniki i przyprawy; sierpień 2013

plusy: oferta, opis towarów, dostępność i terminowość

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 240601 z 29.08.2013

Duży wybór oryginalnych, dobrych jakościowo i świeżych artykułów, które trudno znaleźć nawet we wrocławskich dobrych sklepach. Dobry kontakt ze Sprzedającym, szybka wysyłka tak jak to opisane na stronie. Szkoda, że nie można płacić kartą kredytową, to moja ulubiona opcja. Przesyłka jest dośc droga, ale ja zawsze na kilka osób zbieram zamówienie i koszt staje się bardzo niski, a więcej osób jest uszczęśliwionych arabskimi pysznościami. A i nawet małe gratisowe ciasteczko do paczki dostałam :)

zakupy: słodycze, nabiał, przyprawy; sierpień 2013

plusy: wielki wybór, dbałość o świeżość artykułów, przyjaznewww

minusy: brak płatności kartą, koszt wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

swiderro rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 239537 z 25.08.2013

świeże pieczywo co wtorek!

zakupy: chlebki arabskie; sierpień 2013

plusy: Smak i sotepnośc produktów

minusy: nie stwierdziłem żadnych wad jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 237089 z 14.08.2013

Wybrałem sklep ze względu na proponowane produkty. Spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: produkty spożywcze; sierpień 2013

plusy: szybkość realizacji, zgodnośc produktów, rzetelność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 236241 z 09.08.2013

Fantastyczny sklep z cudownymi, egzotycznymi nieco produktami. Przemili właściciele, można poczuć się tam prawdziwie ugoszczonym :)

zakupy: przyprawy, owoce, melasy, pasty; sierpień 2013

plusy: przemiła obsługa i duży wybór

minusy: ja żadnych nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anette rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 235869 z 09.08.2013

Przez przypadek - szukałam syropu z drzewa karobowego i tam znalazłam. Przy okazji parę innych rzeczy :) Wszystko dostałam zgodnie z zamówieniem, zgodnie z przewidywanym terminem wysyłki i dostawy, porządnie zapakowane, zabezpieczone i wysłane paczką z dodatkowym zabezpieczeniem dostawy, jako produktów szczególnie delikatnych.

zakupy: Carob Molasses, wodę pomarańczową; sierpień 2013

plusy: różnorodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konrad rekomenduje Arabskie.pl opinia nr 235773 z 08.08.2013

Pyszna herbata z szalwii meriamija - kupie jeszcze nieraz!

zakupy: szalwia i hummus; sierpień 2013

plusy: wszystko zgodnie z opisem.

minusy: nic mi sie nie nasuwa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER